Inventum HN197V Elektrische Onderdeken - Fleece - 1 Persoons - Wit - Warmtepads

Inventum HN197V Elektrische Onderdeken - Fleece - 1 Persoons - Wit
Inventum HN197V Elektrische Onderdeken - Fleece - 1 Persoons - Wit
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 62,99 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 159 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HN197V Elektrische Onderdeken - Fleece - 1 Persoons - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Electrische deken01-02-2023

Electr deken

Ja heerlijke deken deze Inventum Hn197v doet wat hij moet doen van je schouders tot aan je voeten warmt deze deken je heerlijk op. wat ik ook fijn vindt is dat je deze deken ook om kan draaien omdat ik aan de linkerkant slaap. In het begin dacht ik verkeerde gekocht maar gelukkig in de beschrijving van het boekje staat dat je hem ook kunt omkeren. dus Inventum ben helemaal blij en ook met de turbo stand in 15 min echt heerlijk warm!!!
i***********@g********15-01-2023

Erg goed

Lekkere warme deken de voetjes worden heerlijk verwend super ‘n top product fijne timer erop dat is heel makkelijk ik ben blij met de aankoop 👍
Pluspunten
  • Voetverwarming
  • Timer
e***********@g********11-01-2023

Een goede en betrouwbare verwarmings onderdeken

Een geweldige verwarmingsonderdeken met 9 standen en apart in te stellen voeten zone maar wat het fijnste is de turbostand zodat als je laat thuis komt het bed in een kwartier warm is. goede afmetingen en er zit een thermostaat beveiliging op ook voel je geen draden want de deken is uitstekend gewatteerd, echt een aanrader.
Pluspunten
  • Turbo stand
  • 9 standen en voetenstand
h*********@g********07-01-2023

Beter en prettiger slapen

Een fantastische elektrische onderdeken met veel mogelijkheden en lekker zachte ligging. Naar bed gaan is met deze deken een echt plezier geworden. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
  • lekker zachte deken
  • makkelijk bedienbaar
Minpunten
  • nvt
  • nvt
r**********@g********04-01-2023

Maakt goede reputatie waar!

Mijn vorige Inventum heeft vele jaren uitstekend dienst gedaan. Dus tien ik aan een nieuwe elektrische deken toe was kwam ik haast vanzelfsprekend bij de HN197V terecht. En het blijkt een uitstekende keus: fraai design, effectief te gebruiken door de mogelijkheid zones en standen te gebruiken. De timer biedt extra comfort. Uitstekend produkt!
Pluspunten
  • Uiterst handzaam
  • Veel mogelijkheden
  • Zone- en timerinstelling
  • Goed afgewerkt
h******@h**********30-12-2022

electriche deken

Lekker lang, dus geen koude rug. Wasbaar dus goed te onderhouden. aparte zones dus handig.
Pluspunten
  • lengte
  • wasbaar
sjliepske@hotmail.com29-12-2022

Energiezuinige bedverwarmer

Cadeau gekregen, fijn dat je het lichaamsgedeelte en het voetengedeelte apart van elkaar kan instellen op temperatuur. De timer zorgt er voor dat de deken niet langer aanstaat dan nodig. Het energieverbruik van het deken is zeer laag. Ik ben tevreden
Pluspunten
  • laag energieverbruik
  • in 2 niveaus in te stellen
Minpunten
  • harder aansluitpunt voor de kabel
Pedro27-12-2022

Prima keuze voor elektrische deken

Prima deken met twee zones met ieder 9 warmte standen. Zelfs onze dwerg teckel is er verliefd op 🤩
Pluspunten
  • Twee zones
  • Goede kwaliteit
  • 9 standen
Minpunten
  • Nog geen gevonden
v******@h**********05-12-2022

aanrader

Al eerder dezelfde elektrische deken (incl. hoeslaken!) gehad, ligt goed, je voelt de snoeren niet, goed in te stellen op 9 verschillende standen, voeten en lichaam apart, met timer en als je vergeten bent de deken aan te zetten dat is de turbo heerlijk en is het bed in korte tijd lekker warm!
I04-12-2022

Het werkt naar alle verwachtingen. Fijn 9 warmte standen en voetenstand erop. Half uurtje voor naar bed gaan aan en heerlijk warm als je erin gaat. Top product!
Pluspunten
  • 9 standen
  • Voetenstand
  • Timer
  • Warm
Minpunten
  • Kort snoer maar kan opzich prima
p***@c********01-12-2022

Een goede verwarmingsdeken

Ik heb deze deken gekocht in 2019. Deze deken heeft handige en goede instel mogelijkheden. Hij is ook snel warm door de turbostand. Daarna schakelt de deken over naar eco modus. Het schakelkastje heeft wel eens kuren. Het zou Inventum sieren, om dit kastje veel betrouwbaarder te maken. Dat moet voor zo'n bekend bedrijf geen bezwaar zijn. Er zijn voldoende voorbeelden van defecte of onbetrouwbaar schakelkastjes. Het gemis van coulance na defecten, is een gebrek aan klantvriendelijkheid en visie.
Thérèse23-11-2022

Superfijne deken

Superfijne deken. Wordt heerlijk warm en vooral de voetenwarmte is erg fijn. In de afgelopen 30 jaar meerdere elektrische dekens gehad (ander type van Inventum of ander merk), maar blijf nu toch echt bij dit type. Dus dik tevreden!
Pluspunten
  • Behagelijke warmte
  • Fijne voetenwarmte
  • Goede lengte (langer dan veel andere dekens)
Minpunten
  • Kastje wel gevoelig voor mankementen
c***********@k*********31-10-2022

Een uitstekende elektrische onderdeken

Zeer gebruiksvriendelijke onderdeken de verwarming werkt uitstekend en voor mij zeker zal nooit meer iets anders kiezen dan een Inventum, en wat de prijs betreft valt het best wel mee je heb uiteraard goedkopere maar ergens zal je best wel wat laten dus ik kies gewoon voor degelijkheid en betrouwbare elektrische materialen... het is niet alleen T**** die aan alles denkt maar zeer zeker ook Inventum.
Pluspunten
  • Links de bediening of rechts
  • Je voelt de warmte door heel je lijf
Minpunten
  • De aansluitunit had in het midden moeten zitten
DC van Dijk04-10-2022
2.0

Deken is heel snel kapot, zonde van je geld

2.0
Deze deken zou echt ideaal zijn als hij een lange levensduur zou hebben. Deken was binnen het jaar kapot, kreeg constant een E1 foutmelding. Mail gestuurd naar Inventum en een nieuw snoer opgestuurd gekregen. Dit snoer heeft het nog geen 2 jaar uit gehouden en ging wederom kapot met dezelfde foutmelding. Ook hier een mail voor gestuurd naar Inventum, want als je electrische deken 2x binnen 3 jaar kapot gaat, dan zou je toch mogen verwachten dat ze dit naar behoren oplossen. maar helaas. Ze stuurden het volgende: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Uw service-aanvraag die u heeft ingediend is beoordeeld door ons Service Center. Helaas is de garantietermijn op uw defecte apparaat verlopen. Bovendien is het economisch niet rendabel om het defecte product te repareren.Wij adviseren u het defecte product in te leveren bij de milieustraat of het afvalscheidingsstation van uw gemeente. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ik heb gereageerd dat ik niet akkoord ging met deze mail, maar tot op heden radio stilte. Dus bedenk goed of je een electrische deken van Inventum wilt, want ze zijn snel kapot.
Pluspunten
  • timer
  • apart instelbaar voeten gedeelte
Minpunten
  • binnen het jaar is de deken kapot
  • slechte service
hlier@pantarijn.nl24-09-2022

Top aankoop

Onze huidige electrische inventum dekens zijn 18 jaar oud en ze doen het nog steeds, maar we vonden het toch tijd voor een moderne versie en we hebben de HN197V aangeschaft. Hij overtreft onze verwachtingen. Hij is erg handig doordat je verschillende warmetezones heb. zo kun je de voeten bijv. apart instellen. Er zit ook een handige turbo op voor het snel verwarmen van je bed en je kunt hem ook nog eens wassen. Al met al een top aankoop!!!
Pluspunten
  • Gebruikvriendelijk
  • Verwarmd uitstekend
  • Kan gewassen worden
  • Verschillende warmtezones
  • Turbostand
Peter09-08-2022
3.0

Fijne opties, maar binnen drie jaar defect.

3.0
In eerste instantie blij mee, ondanks dat de oppervlakte die warm wordt een stuk kleiner is dan de oppervlakte van de deken zelf. Na minder dan drie jaar is het gedeelte van de apart instelbare voetenwarmte echter al stuk. De garantie is twee jaar. Het is een dure deken, en voor die prijs had ik wel een product verwacht dat langer meegaat.
Pluspunten
  • apart instelbare voetenwarmte
  • oranje verlicht display
Minpunten
  • verwarmde zone veel kleiner dan oppervlakte deken
  • stekker heeft scherpe voelbare hoeken
corrievanderstelt@hotmail.com22-02-2022

Bijzonder goed.

Heel erg blij mee , vooral dat je een tijds lemiet in kan stellen Is het geld wel waard.Bedankt.
Stéphanie03-02-2022

Een echte aanrader! Kan niet meer zonder

Top product! Een aanrader voor wie snel koud heeft. Ideale grootte, gemakkelijk in gebruik ook met de 2 apart instelbare vlakken en de timer.
Pluspunten
  • Ideale grootte
  • 2 apart instelbare vlakken (lichaam/ voeten)
  • gemakkelijk in te stellen
  • timer
  • - punt: wil niet opstaan/ geraak niet meer uit bed
Ineke21-01-2022

miskoop

2.0
Dit was al het tweede, precies hetzelfde exemplaar dat binnen een jaar defect was.
inge20-01-2022

fijne deken, maar gaat max 1-2 jaar mee

3.0
Lees mijn review, dan weet je genoeg.... echt heel erg jammer dat de levensduur zo te wensen overlaat. Het zou Inventum sieren coulanter om te gaan met dit soort ellende. Misschien dat je daarmee klanten vasthoudt die nu een product van een andere leverancier kiezen omdat ze teleurgesteld zijn in de service van Inventum.
Pière04-01-2022

Elektrische deken van topkwaliteit

Topproduct dat er goed uitziet en aan alle wensen voldoet zoals twee verwarmingszones, vele warmtestanden en beveiligingsfunctie. Dus zijn aanschaf meer dan waard.
Pluspunten
  • ziet er goed uit
  • vele gebruiksmogelijkheden
  • beveiligingsfunctie
Diana Wassing29-12-2021

een aanrader

Deze elektrische onderdeken is lekker lang waardoor je voeten ook warm blijven. Ligt prettig en is voorzien van een goede timer en maar liefst 9 warmte standen. Ik ben er heel blij mee.
Pluspunten
  • lengte
  • 9 warmtestanden
Dick18-12-2021

Verkeerde investering.

2.0
2 elektrische dekens gekocht van Inventum. Dachten dat we een goede aankoop hadden gedaan. Binnen afzienbare tijd , beide schakelaars kapot. Contact gehad daarover met Inventum. Is bekend probleem en is niets aan te doen en geen vergoeding. Kortom : nooit meer een Inventum deken.
Minpunten
  • Levensduur schakelaar
  • Service
F.Boer03-12-2021

voldoet aan mijn eisen

prijs technisch goed tot nu toe de beste keuze .Heerlijk warm. Eenvoudig te bedienen en gaat na een uur vanzelf uit. Lange deken met instelbare voetenwarmte
Pluspunten
  • goede lengte en breedte goede temperatuur
Grace Reijans30-11-2021

Blij met onze Inventum HN197V

Heerlijke stof. XL afmeting heerlijk ruim voor 1 persoon. 9 warmtestanden met timerfunctie. Voetgedeelte apart instelbaar. Wasmachine wasbaar op 30 graden. Ben er superblij mee. Ook een voor mijn (ik heb er geen nodig) man gekocht die het nu ook heerlijk vindt.
Pluspunten
  • wasbaar
  • apart instelbaar