Inventum HN197V Elektrische Onderdeken - Fleece - 1 Persoons - Wit - Warmtepads

Inventum HN197V Elektrische Onderdeken - Fleece - 1 Persoons - Wit
Inventum HN197V Elektrische Onderdeken - Fleece - 1 Persoons - Wit
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 62,99 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 159 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HN197V Elektrische Onderdeken - Fleece - 1 Persoons - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

w*****@z*******02-12-2023

aanrader

een geweldige deken vooral voor mijn lengte. Top deken na wat storingen doet hij het goed Vooral het instellen gaat vlug
Pluspunten
  • heerlijk
b***************@k***********30-11-2023
Lekker snel warm, prima kwaliteit en erg praktisch door gescheiden instellingen voor lichaam en voeten.
i***@l*************30-11-2023

vragen en opmerkingen errors en aansluitpunt

Heb het net binnen, maar schrik van de vele reviews over de errors ook op andere pagina's (aansluitpunt stekker). binnen 2 jaar, een probleem dus. Nog een punt, voor mij zit de aansluiting van de stekker aan de verkeerde kant. Las hier dat je het om kan draaien dus onderkant boven, maar daar voel je de warmtedraden erg goed. Ben benieuwd hoe dit slaapt.
Joni27-11-2023

Heerlijk warm bed

Beste investering die ik heb gedaan, nooit geen koud bed meer. Het is een grote afmeting voor 1 persoons, en het zijn 2 gedeeltes waarbij je apart de temperatuur kan instellen. Ideaal voor de kou kleumen.
Pluspunten
  • Extra lang
  • Aparte zones
k************@z*******21-11-2023
Het is in alle opzichten een fijne deken gelijk op temperatuur en gemakkelijk te bedienen
k************@z*******21-11-2023

zeker een aanrader

Daar mijn man altijd koude voeten heeft en daarom altijd sokken draagt op bed ,hebben wij gekozen voor een elektrische deken met twee warmte zones, het is een geweldige uitkomst.
k************@z*******17-11-2023

zeker een aanrader

Het is een zeer fijne deken,we hebben het gekocht omdat mijn man altijd koude voeten heeft en hij daarom altijd sokken aan moest maar met deze deken met 2 warmte zo nes is het niet meer nodig. deze deken is zeer aan te bevelen. mvg Klasina Orsel
Pluspunten
  • 2warmte zones
l*********@p********15-11-2023
Hele fijne comfortabele deken met aparte voeten warmte, voor mij erg belangrijk!
m**************@g****************06-11-2023
Fijne zachte onderdeken. Instelbaar op 9 standen, voetengedeelte apart instelbaar. Met timer, zodat de deken ook nog veilig even aan kan blijven als je al in bed ligt.
g***********@h******03-11-2023
Wat een fijne elektrische deken. Aparte voetenzone die je ook apart kan instellen. Er zijn zelfs 9 warmtestanden. De timer is erg prettig.
Roelie27-10-2023

Een knuffel van warmte!

Het is als een knuffel van warmte die me omhult, waardoor ik me meteen ontspan zodra ik onder de deken kruip. Een van de functies waar ik het meest van hou, is het feit dat ik de standen afzonderlijk kan regelen voor zowel mijn voeten als mijn lichaam. Dit betekent dat ik mijn eigen perfecte temperatuur kan instellen, ongeacht het seizoen. Mijn nachtrust is goed dankzij deze elektrische deken. Ik hoef me geen zorgen te maken over de winterkou, omdat ik weet dat ik heerlijk warm en gezellig onder mijn Inventum deken zal liggen. Een TOP investering.
i**t@h**l.com09-10-2023
5.0

Helaas na een jaar al stuk

5.0
Op zich een goede elektrische deken. Wordt snel warm, je kunt lichaam en voeten apart verwarmen, de draden voel je nagenoeg niet. Maar na een jaar is deze al stuk. Ik krijg code E1 en gaat er ook niet meer vanaf. Iets met bedrading. Daarom is de duurzaamheid voor mij een 1 omdat het best een duur product is en zeker als deze het slechts 1 jaar doet..
Pluspunten
  • Gebruikersvriendelijk
  • Voeten en lichaam apart verwarmen
Minpunten
  • duurzaamheid slecht
t**n@c**o.nl26-09-2023

Inventum HN197VB

Fijne deken ook XL uitvoering erg goed! Fij en lekker warm voor de winter! Echt een aanrader
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • XL 160 cm
  • lekler warm ook voetzone appart in te stellen
Trudi11-06-2023

elektrische deken

Fijn voor de aankomende koude periodes. Zoals de herfst, winter en het voorjaarwaarin best wat koude nachten kunnen voorkomen.
m********@h**********15-04-2023

Top elektrische deken

Fijn dat er zoveel standen zijn. Hij wordt pas echt warm als je in je bed ligt volgens mij zit er soort beveiliging op. Hij gaat uit als hij lang aan staat en je niet erop ligt. Timer is ook erg fijn en top dat je voeten en lijf apart kan instellen.
Pluspunten
  • Standen
  • Timer
  • Voeten en lijf apart instellen
Minpunten
  • Word pas echt echt warm als je erin ligt
w***********@h**********01-03-2023

Gaat niet lang mee

Dure deken die al na ruim 2 jaar kapot is gegaan. Apart instelbare voetenwarmte is fijn. Deken wordt snel warm. Snoer gaat makkelijk uit de deken, waardoor je een storing krijgt.
Pluspunten
  • apart instelbare voetenwarmte
  • wordt snel warm
Minpunten
  • snoer gaat makkelijk uit deken
  • kapot na ruim 2 jaar
Gert01-03-2023

Makkelijk te bedienen, snel aangenaam warm.

Nu de winter nog een keer stevig aanzet kochten wij onze eerste electrische deken. Dit Inventum-apparaat is zeer eenvoudig te bedienen, heeft 2 apart instelbare zones, en wordt snel aangenaam warm. Wij hebben zo in een frisse slaapkamer toch een aangenaam slaapcomfort gecreeerd.
Pluspunten
  • 2 aparte zones
  • Groot genoeg voor 1 bedkant
  • Makkelijke bediening
wendy26-02-2023

top elektrische deken

Erg fijne elektronische deken. Snel warm, fijn dat je voetendeel apart kan instellen. Lekker groot dat je hele bed verwarmd
Pluspunten
  • snel warm
  • breed
  • lang
  • apart instelbaar
h**********@g********26-02-2023

Zeker een aanrader

Heb voor Inventum gekozen omdat ik jaren geleden van hetzelfde merk een warmtedeken heb gekocht, hij werkt nog steeds maar wilde een frisse witte kleur met een moderne bediening.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • niet ontdekt
j********@h**********22-02-2023

Electriche deken

Ik heb altijd een inventum electrichedekengehad ik vind hem veilig en fijn omdat je je voeten apart ken verwarmen.
Pluspunten
  • Lekker lang
  • En voeten verwarmer
Mw K16-02-2023

Vaak storing

De aparte verwarmingsdelen voeten en romp zijn heerlijk, lig Je echter hoger in bed dan is onverwarmbare hoofdgdeelte erg breed lig daar vaak met de schouder op wat dan extra koud voelt. De extra lange snoer die bijbesteld Jan worden is erg handig als je stopcontact aan andere kant van het bed zit. Wordt erg snel warm, heeft veel temperatuur opties. Groot nadeel is dat hij vaak een E1 storing geeft die pas na afkoelen bed opgelost kan worden. Dit laatste is voor mij de reden deze te vervangen voor een ander merk
Pluspunten
  • Losse opwarmbare delen
  • Snel warm
  • Veel temperatuuropties
Minpunten
  • Erg breed onverwarmbaar hoofddeel
  • Vaak storing
Sylvia06-02-2023

Top elektrische deken

Ik heb voor dit product gekozen omdat mijn andere elektrische deken op was en deze was in de aanbieding en had precies datgene wat ik zocht: goede ligmaat, aparte voetenwarmte, wasbaar, laag wattage. Bovendien is deze ook nog snel warm en antibacterieel. Wat ik ook niet onbelangrijk vind, is de timer: vergeet je hem uit te doen, dan gaat ie na verloop van tijd vanzelf uit. En het is een Hollands product, dus kwaliteit.
Pluspunten
  • wasbaar
  • aparte voetenwarmte
  • timer
  • antibacterieeel
  • hele goede lengte
Chris van Heusden04-02-2023

Een uitstekende elektrische onderdeken

Een idealen oplossing om een lekker warm bedje te krijgen je valt er direct mee in slaap wij wensen de mensen deze keuze aan
Pluspunten
  • Voet en bovengedeelte afzonderlijk in te stellen
  • Schakeld vanzelf uit
Minpunten
  • Knop van de 220 aansluiting irriteert weleens
  • Snel defect wat is gebleken
b*************@h**********01-02-2023

Fijne aankoop

Fijne deken die lekker ligt en goede maat. Handig dat de tijd instelbaar is. Ben erg tevreden met mijn aankoop!
Marjan01-02-2023

superdeken

Gekocht voor mijn zieke man die het continue koud heeft. Geen prijs te hoog dus. Hij is t waard. Timer is ideaal en het apart voetengedeelte in stellen ook superfijn.
Pluspunten
  • timer
  • apart voetengedeelte
Minpunten
  • prijs