De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 163 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HN197V Elektrische Onderdeken - Fleece - 1 Persoons - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Geweldige maar wel storinggevoelige deken.
Gebruik de aan-/uitschakelaar zo weinig mogelijk want het schakelen levert uiteindelijk problemen op op de print in de afstandbediening. Na een paar jaar manifesteert zich een E1 foutcode. In mijn geval een losse bruine draad in de aangegoten stekker, die aan de deken gekoppeld wordt.
Beide problemen heb ik in deken nummer 4 uiteindelijk zélf opgelost en ben er nu al jaren héél tevreden over. Ik wil nooit meer een andere!
Als ouder heb ik getwijfeld ivm de gezondheid. Maar we wonen in een oud huis. De bovenverdieping is koud (soms 11 graden)
Vorig jaar maakte we welke avond een warme kruik. Dat hoeft nu niet meer. (dit is veiliger)
Voor het avondeten zetten we hun bedjes vast aan. Ze duiken in lekkere warme bedjes en na een uurtje gaan de dekbedden uit. Dan verwarmen de kinderen zichzelf en slapen ze heerlijk.
Pluspunten
timer die afloopt
verschillende zones 1x2
Minpunten
timer die je vooraf kunt instellen om aan te gaan (bestaat volgens mij nog niet)
Mijn "warme redding" in de winter!
Wat een topaankoop! De Inventum HN197V is de perfecte oplossing voor mijn gestresste rugspieren; de warmte ontspant me direct. Ook de extra warme voetenzone is heerlijk, nooit meer koude voeten in bed!
Groot pluspunt: hij verbruikt bijna niets en kan de hele nacht veilig op een lage stand aanblijven. Bovendien heeft mijn partner (die liever koel slaapt) er totaal geen last van, de warmte blijft echt aan mijn kant. Een absolute aanrader. Ik kan nietmeer zonder.
Inventum HN197V elektrische onderdeken 160x80 cm. Is een fijne elektricheonderdeken. Wordt lekker warm, geen koud bed meer, 1 uur voor het naar bed gaan de verwarming aan. Bespaart zeker op je gas rekening! De afmeting 160x80 is zeker een aanrader vergeleken met andere maten. Het heeft ook een twee standen schakelaar, voor de voeten en lichaam afzonderlijk in te stellen. Deze inventum elektrische deken 197V geeft zeker een toegevoegde waarde. Geen spijt van mijn aankoop, het zelfs heerlijk.
5 nachten in gebruik in een ijskoude slaapkamer. Ongeveer 30-40 minuten voor het slapen stel ik beide delen in op stand 8. Vervolgens schakel ik het onderdeken uit (geen aardlekschakelaar). Het matras en dekbed zijn dan heerlijk warm en dat blijft zo gedurende de nacht, door de lichaamswarmte. De voetjes worden de laatste 1-2 uren wel wat kouder. Ik had het jaren eerder moeten aanschaffen!
Fijne XL 160x80cm onderdeken. Van een vertrouwd merk, veilig, warm en extra luxe door de apart bedienbare voetenzone.
Kortom, erg tevreden met deze deken!
Vind het een heerlijke deken met verschillende zone’s, zou hem weer kopen als deze stuk gaat(al hoop ik dat hij lang meegaat. Vind de prijs passen bij het product