Philips 3000 Series Wafelijzer - HD2332/90 - Zwart - Wafelijzers
Snel en eenvoudig
Ik heb dit wafelijzer mogen testen.
Het is een eenvoudig apparaat, stekker erin, wachten tot hij warm is en bakken maar.
Hij functioneert goed, je moet er wel bij blijven aangezien er geen timer of zo op zit. Even uitzoeken hoelang je wafel moet bakken.
Er zit een klein receptenboekje bij het apparaat maar op internet zijn talloze recepten te vinden, maak ook eens een 'uitstapje' naar een hartige wafel, zeker een aanrader!
Door de aanbaklaag komen de wafels gemakkelijk uit het apparaat en is hij heel gemakkelijk schoon te maken, ideaal dus.
Omdat het apparaat niet te groot is, is er altijd wel een plekje te vinden om hem op te bergen of gewoon op het aanrecht te laten staan.
Ik vind het een fijne toevoeging: heb je zin in warme wafels, binnen enkele minuten kun je beginnen met eten, lekker voor groot en klein!
Omdat hij redelijk compact is, kun je hem ook gemakkelijk op tafel zetten en terwijl de eerste wafels worden opgegeten bak je de volgende. Leuk om erbij te zetten, bijvoorbeeld tijdens gourmetten. Versiersels erbij zoals kleine smarties, allerlei zoete sauzen en natuurlijk slagroom.
Al met al zeker een mooie uitbreiding van m'n elektrische apparaten.
Pluspunten
- snel
- gemakkelijk te bedienen
- anti aanbaklaag werkt goed
- compact
Het wafelijzer ziet er compact en stijlvol uit. Hij bakt mooie goudbruine wafels en ze laten gemakkelijk van het ijzer los. Het wafelijzer in snel opgewarmd en bakt in 4 min 2 heerlijke wafels. Zeker aan te bevelen!
Aanrader!
Compact wafelijzer, makkelijk op te bergen en door de anti aanbak platen makkelijk schoon te maken.
Snel op temperatuur en in een paar minuten heerlijke wafels klaar.
Deze mogen testen en ben er tevreden over.
Goede prijs-kwaliteit!
Dit Philips wafelijzer is ideaal voor de prijs. Het is lekker compact, dus je kunt het makkelijk opbergen, en het warmt super snel op. Ideaal als je spontaan zin hebt in wafels! Het lampje laat duidelijk zien wanneer je aan de slag kunt, en de wafels komen er mooi goudbruin uit.
Een klein minpuntje: de platen kun je niet eruit halen, waardoor schoonmaken soms een gedoe is. Maar voor deze prijs en het gemak neem ik dat graag voor lief.
Pluspunten
- Compact
- Snel warm
Minpunten
- Niet los uitneembare platen
Toppertje
Ik heb het wafelijzer van philips een aantal weken getest waarbij ik zachte wafels heb gemaakt.
het wafelijzer heeft een heel mooi modern design en een uitvoering in een antraciete kleur. Ik merkte dat het heel compact en licht is waardoor ook heel makkelijk te verplaatsen. Bij het opbergen kan je het snoer netjes oprollen en "vastzetten" aan de achterkant zodat je geen losse kabel hebt hangen. Bij het gebruik een aan/uitknop indrukken en het is vervolgens snel warm binnen 5 minuten (klein displaytje op de bovenzijde geeft zit aan). Na gebruik is het
snel en makkelijk schoon te maken door een goede anti aanbak laag.
Echter vond ik het jammer dat er geen mogelijkheid is om warmte in te stellen door middel van standen/temperatuur. Dit maakte dat ik in het begin even moest zoeken qua baktijd voor mijzelf. Het korte snoer maakte dat ik ren verlengsnoer heb gepakt om onder de afzuigkap te komen, anders vind ik het altijd snel stinken in huis.
-let op! Per keer kan je maar 2 wafels tegenlijk bakken.
Al met al: Een heel goed wafelijzer wat ik vaak zal gebruiken gezien de pluspunten sterk naar voren komen!!
Wat minpunten, maar prima wafelijzer
Ik heb de wijfelijzer nu een paar weken mogen testen en ik had er eerlijk gezegd wel iets meer verwacht. Het ongelijk garen/goudbruin worden vind ik wel vervelend. Je wil tenslotte wel mooi goudbruine wafels hebben, maar iedere keer was de onderkant aan de te bruine kant terwijl de bovenkan nog vrij licht is. Volgens mij zijn de platen aan de onderkant dan ook veel warmer dan boven. Je kan ook niet de temperatuur regelen om alsnog te zorgen dat alles gelijkwaardig bruin wordt. Ondanks dit is de wafelijzer wel compact en makkelijk te gebruiken. Antiaanbaklaag zorgt dat je zonder gedoe je beslag op kan gieten en je hebt het ook zo schoongemaakt. Wat ook heel handig is dat het heel gemakkelijk en netjes kan opbergen. Geen losse kabel, maar mooi opgerold aan de wafelijzer.
Prima wafelijzer dat wel waar is voor zijn geld. Goeie prijs/kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
- Antiaanbaklaag
- snoeropberger
- snel warm
Minpunten
- Wafels niet gelijkwaardig goudbruin
- onderste baklaag te warm
Snel warme wafels
Het wafelijzer verwarmt snel en bakt de mooiste wafels. De antiaanbaklaag is van hoge kwaliteit, waardoor de wafels er moeiteloos uitkomen. De duidelijke aan/uit-indicatie en het voorverwarmingslampje maken het gebruik erg gebruiksvriendelijk. Ik ben zeer te spreken over de degelijkheid van het apparaat.
Pluspunten
- Degelijk
- Snel warm
- Antiaanbaklaag
- Indicatielampje en aparte aan/uitknop
Aan T(W)afel :D
Een super product voor de wafel liefhebbers. Ik heb deze met smart mogen testen. En het restultaat mag er zeker zijn. Binnen enkele minuten heb je 2 heerlijke wafels op je bord en de volgende kunnen weer gemaakt worden. Het heeft een aan en uit knop en is licht van gewicht. Mijn kinderen en ik hebben lekker genoten.
Pluspunten
- Compact
- Lichtgewicht
- Gebruiksvriendelijk
Minpunten
- Fragile sluiting
Prima apparaat
Ik ben zeer tevreden met het Philips Wafelijzer! Het design is compact en modern, en het apparaat voelt stevig en van goede kwaliteit aan. Het gebruiksgemak is uitstekend: de indicatorlampjes geven duidelijk aan wanneer het wafelijzer op temperatuur is, en de wafels blijven niet plakken. Het schoonmaken is ook erg eenvoudig en snel.
Met dit wafelijzer kun je twee wafels per keer maken, wat goed en handig is voor kleinere porties. Voor grote hoeveelheden is het echter minder geschikt. De bediening is eenvoudig en intuïtief; je hoeft alleen de voortgang in de gaten te houden. Het apparaat warmt snel op dankzij het krachtige vermogen.
Ik gebruik dit wafelijzer regelmatig en ben blij met de goede kwaliteit van de wafels, ze zijn heerlijk! Het is een geweldige keuze voor wie snel en eenvoudig lekkere wafels wil maken. Ik heb het Philips Wafelijzer mogen testen en ben er erg blij mee!
Pluspunten
- Makkelijk in onderhoud
- Eenvoudig in gebruik
- Goede prijs/kwaliteit
Goed wafelijzer
Ik wilde dit product graag testen omdat wij thuis graag wafels eten en elke keer naar de winkel gaan lastig werd. Ik ben blij verrast met de wafels die hieruit komen ze zijn mooi goudbruin en lekker luchtig. Je kan ze maken zoals je zelf wilt. Voor ons nooit meer supermarkt wafels! Het is een compact apparaat geschikt voor 2 wafels per keer. Wil je er meer maken per keer dan raad ik je een groter wafelijzer aan. Enigste minpunt is dat je de ijzers niet kan verwijderen om schoon te maken
Perfect voor Kleine Ruimtes
Dit wafelijzer is ideaal voor iedereen met beperkte aanrechtruimte. Het compacte ontwerp maakt opslag eenvoudig, en de antiaanbakplaten zorgen voor moeiteloze reiniging. Hoewel het perfect is voor het snel maken van wafels, is het het beste geschikt voor kleine porties.
Pluspunten
- Compact en gemakkelijk op te bergen
- Antiaanbakplaten voor eenvoudige reiniging
- Ideaal voor kleine porties
Minpunten
- Maakt maar twee wafels per keer
- Niet geschikt voor grote bijeenkomsten of grote porties
Dit wafelapparaat hebben we gekregen om te testen
Wat een mooie design heefthet wafelapparaat
Mooi compact en handig op te bergen
De wafels bakten gelijk matig en smaakten heerlijk
Een fijn apparaat om in huis te hebben
Met de wafels valt zoveel te combineren
Je hebt gauw wat lekkers op tafel voor je eigen gezin en/of bezoek
Schoonmaken valt ook mee
We dachten dat wordt een uitdaging
Maar als het apparaat warm is heb je deze ook gauw schoon