Liebherr FNe 5227 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 277L - Wit - Vriezers
Energieklasse E
Zeker een aanrader
Veel ruimte. No frost systeem is erg fijn. Prijs-kwaliteitsverhouding is goed.
Kapotte chip binnen aantal maanden.
De machine werkte in eerste instantie perfect. Helaas is de machine in het weekend defect gegaan. De monteur is langs geweest en de apparatuur is gemaakt. Helaas geen oplossing voor het vlees wat weg kon door ontdooing.
Pluspunten
- Nog niet gevonden
Minpunten
- Snel kapot
Goed, zeker een aanrader
Zuinig en overzichtelijk . Goede bediening . En goede service.
Op dit moment heel tevreden. Zeker aan te bevelen.
Aanrader voor met een groente tuin.
Mooie grote vrieskast met overzichtelijk lade met doorkijk om te zien wat er in zit.
Netjes afgewerkt. Met verschillende lade inhoud wat praktisch voor gescheiden houden producten.
Prima vriezer, zeker een aanrader
Het is een goede vriezer die doet wat hij moet doen, goed geïsoleerd.
Helaas sloeg hij al snel in alarm, binnen 3 maanden.
Contact met de klantenservice en al met 2 dagen kon er een monteur komen.
De klantenservice wees me op het feit dat er gratis extra garantie gekregen kon worden, dit natuurlijk ook aangevraagd.
Het probleem was zeer snel opgelost.
De monteur kwam keurig op tijd en was erg vriendelijk.
Pluspunten
- goede isolatie
- mooi vormgegeven
Minpunten
- geen verlichting
Energie zuinige ruime vriezer
Ruime vriezer, energiezuinig, geluidsarm.
Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.
Pluspunten
- Energie zuinig
- Lekker ruim, veel lades
- Geen geluid
Bevalt erg goed, zeker geschikt voor schuur/garage
We zochten een vriezer voor die tegen vrieskou kon, zodat de vriezer buiten in de schuur kon staan. Prijs, uitstraling, geluid, koelkracht en service is allemaal perfect! Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
- Minimale omgevingstemperatuur
- Ruimte in vriezer
- Compactheid product
- Geluid
- Makkelijk schoon te maken
Minpunten
- prijs
- energielabel
Liebherr FNe 5227 Plus 7 lades
Diepvries net binnen expert heeft het op de plak gezet. Na een uur mocht de stekker erin. De temperatuur gaf 12 graden boven nul aan en 3 uur laten was hij al -18 en konden alle diepvries spullen in de nieuwe vriezer.
Nu heb ik meer ruimte dan de diepvrieskist en kan ik alles overzichtelijk neer leggen. Nog ruimte over in de nieuwe vriezer, maar zal snel vol liggen. Tot nu toe erg blij met mijn vriezer.
Pluspunten
- grote lades
- snel koud
- snel ingevroren
- overzichtelijk
Prima no-nonsense vriezer
Prima produkt als vervanging van onze 17-jaar oude Liebherr. We zijn zeer tevreden met deze nieuwe no-nonsense vriezer. De laden lopen heel soepel en het apparaat is heel stil.
Jammer dat de WiFi module niet standaard wordt meegeleverd. De meerwaarde die deze module biedt is minimaal en staat niet in verhouding tot de huidige prijs van de losse WiFi module. Daarnaast lijkt ook Liebherr de module niet heel serieus te nemen aangezien zowel in de app als op de website links staan naar een niet-bestaande aankooppagina voor deze module.
De gratis verlengde garantie die je krijgt na registratie op de Liebherr website is mooi meegenomen: in plaats van twee jaar hebben we nu zeven jaar garantie. We hopen veel langer met deze diepvries te doen.
Pluspunten
- Soepel lopende laden
- Stil
- Laden zijn doorzichtig
Minpunten
- WiFi module niet standaard meegeleverd
- Geen LED verlichting binnen
Aanrader
Een hele grote ruime energie zuinige vrieskist met een zeer goed sluitende deur.
Pluspunten
- Veel ruimte
- Goed sluitende deur
- Snel op vries temperatuur
Minpunten
- Lastig op de 1e verdieping te krijgen
- Hoge prijs
Vriezer binnen 2 maanden kapot!
Ook wij hebben deze vriezer in December aangeschaft en kregen sinds vandaag ook de storing bt041.
Zoals ik hieronder lees kan Liebherr hier niks mee. Nou ik kan Liebherr vertellen dat jullie gewoon een nieuwe vriezer komen leveren. Een product van € 1000,- mag zeker niet binnen 2 maanden kapot gaan en dan ook nog niet gerepareerd kunnen worden! Wat een belachelijke service!
Morgen zal ik contact opnemen met de winkel waar deze vriezer gekocht is. Hierover is het laatste woord nog niet gesproken en ik mag hopen dat de andere kopers van deze vriezer met hetzelfde probleem hetzelfde doen!
koop kwaliteit
De jarenlange ervaring met Liebherr had mij weer doen besluiten om een diepvries kast te kopen die ook in een wat koelere ruimte schuur te zetten omdat hij tot vorst -18 c kon
verder een zeer stevige koelkast en ook stevige laden makkelijk in stel baar echt een aanrader
Pluspunten
- zeer goed in te stellen
- no frost
Minpunten
- erg hoog
Liebherr vriezer van topkwaliteit!
Mijn vriezer was kapot gegaan en ik wilde nu een wat grotere vriezer kopen. Na alle vriezers qua inhoud (277 liter) op een rijtje gezet te hebben, heb ik uiteindelijk de vriezer Liebherr Fne 5227 gekozen. De kwaliteit van Liebherr is gewoon erg goed. Je merkt dit vooral bij de deurophanging en de kwaliteit van de lades. Verder staat Liebherr bekend om zijn goede No Frost systeem. Ook de breedte van 60 cm is erg fijn. De meeste zijn namelijk 70 cm breed. De vriezer heb ik nu bijna een maand in gebruik en ik ben er erg blij mee. Handig in gebruik en heel veel opbergruimte. Deze vriezer heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou iedereen deze vriezer aanbevelen!
Pluspunten
- Veel inhoud
- Breedtemaat 60 cm is een mooie breedte
- Hoge kwaliteit
- No Frost
- Energiezuinig
Onoplosbaar storing van Liebherr. Kapotte vriezer
Deze product heeft onoplosbaar storing. Wij hebben deze vriezer op 28.12.2022 van Bemmel en Kroon gekocht. 30.12.2022 begonnen wij hem te gebruiken en 06.02.2023 stopte hij met het werken.Deze vriezer is nog 40 dag oud maar kapot. Er scheen de foutcode BT041. Het is een sensor storing. Wij hebben met de service van Liebherr/ Buram contact opgenomen. Ze zeiden dat wij de vriezer 48 uur van de stroom moesten halen en de vriezer lieten verwarmen. Ze zeiden dat ze geen andere oplossing hebben. Als wij niet thuis waren, zouden alle onze eten verrotten. Wij proberen deze kapotte vriezer van Liebherr retouren maar Bemmel en Kroon en Liebherr geven geen reactie. Als jullie deze vriezer kopen, hebben jullie grote risico van kapotte product. Wij weten niet wanneer deze vriezer weer met het werken stopt. Liebherr, de service van Liebherr Buram, Bemmel en Kroon vallen ons tegen. Onze €900 is kwijt en als deze vriezer weer kapot gaat wanneer wij niet thuis zijn, gaan alle onze eten verrotten en ons extra geld ook kwijt. Jullie kunnen dezelfde storing in een andere review ook lezen. Kies een andere merk en verkoper als je jouw geld niet kwijt wil zijn.
Minpunten
- Onoplosbaar storing
- Geen oplossing
- Geen service van Liebherr
- Geen service van Bemmel en Kroon
- Chronische technische fout
bevalt goed zeker een aanrader
de diepvries vriest niet aan, en je hoeft de diepvries niet vaak schoon te maken
de laden gaan ook niet vast zitten door het invriezen
goede keuze voor deze diepvries
Pluspunten
- laden vriezen niet vast
- deur kun je altijd openen
Bevalt enorm goed
We zijn erg blij met deze zeer ruime Vrieskast van Liebherr. Hij voldoet aan alle voorwaarden die we met ons grote gezin stellen(4 kids). Naast zijn enorme ruimte is ook de solide uitvoering erg welkom. Kortom; een groot succes.
Pluspunten
- Digitale aanduiding temperatuur
- Enorm veel ruimte
- Solide uitvoering
Minpunten
- Energy label is wat aan de hoge kant
Kapot en niet te maken
In oktober gekocht en in januari defect. Blijkt probleem te zijn waar Liebherr niets aan kan doen dus nu hebben wij een kapotte vriezer site niet omgeruild kan worden en we ook geen geld van terug krijgen.
Liebherr werkt aan een oplossing maar weet niet wanneer ze deze hebben...
Pluspunten
- Groot
Minpunten
- Defect wat niet te maken ja
Ruime, solide vrieskast
Grote vrieskast, solide materialen. Laden lopen soepel, wat een verbetering ten opzichte van onze vorige vriezer!
Liebherr een Fantastische koop
Wij hadden een diepvrieskist van Liebherr
Deze hadden we al wel 20 jaar
Maar gewoon niet kapot te krijgen
Maar omdat die natuurlijk nog niet zo energie zuinig was en dat nou toch wel belangrijk is hebben we nou een Liebherr diepvrieskast gekocht.
Lekker overzichtelijk en hopelijk dat deze ook niet kapot te krijgen is en dat we er nog jaren plezier van mogen hebben
Pluspunten
- Overzichtelijk
- Ruimtebesparend
Minpunten
- Heb ik nog niet
Liebherr ijskoud de beste !
Liebherr omdat we al jaren diverse koelkasten en diepvriezers van dit merk hebben. En tot volle tevredenheid. Vorige vriezer was 25 jaar , werkte nog steeds maar rubberen rand was stuk. Deze was nog steeds te verkrijgen! Maar we hebben gekozen voor een nieuwe ook ivm energie.
Mooie laden , duidelijk te zien wat erin zit. Geruisloos. Mooi design.
En deze keuze gemaakt omdat hij in onverwarmde ruimte staat.
Liebherr ijskoud de beste!
Pluspunten
- Kan in onverwarmde ruimte
- Mooi design
- Lange levensduur
- Frost protect
- Geluidloos
Aanrader
Energiezuinige vrieskast in de garage. Ruime lades waar 4 broden in kunnen.
Pluspunten
- Ruim
- Engeriezuinig
Minpunten
- Nog geen
Mooie vriezer voor in de schuur, waar het ook kan vriezen.
Mooie vriezer voorzien van de nodige snufjes. Door de wielen aan de achterkant, ondanks het gewicht, gemakkelijk te plaatsen. Door de doorzichtige laden nooit mee de verkeerde lade openen. Door de overdaad aan ruimte geen overvolle lades meer. Al met al een echte aanrader.
Pluspunten
- Ruimte
- Wielen achterkant
- Doorzichtige laden
- Wifi
Minpunten
- Nog niet gevonden na ruime maand gebruik.
Mijn vriezer
Een mooi vriezer met fijne lades waar veel ruimte in is om spullen in te vriezen
Prima degelijke vrieskast voor in de garage. Zeer tevreden mee. Bovenste lade is wel slecht te bereiken.
Bevalt goed
Snel op temperatuur na aansluiten.
Super degelijke lades die goed functioneren. Geeft alarm als hij te lang open is wat ook prettig is.