Liebherr FNe 5227 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 277L - Wit - Vriezers

Liebherr FNe 5227 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 277L - Wit
Liebherr FNe 5227 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 277L - Wit
Energieklasse E
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 188 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNe 5227 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 277L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

e************@k**********16-01-2023
Top vriezer goed geregeld met leveren. Mooie kast vriest goed en overzichtelijke indeling met die lade
Heatseekers16-01-2023

De beste vriezers zijn van ... Liebherr

Hiervoor ook een Liebherr gehad. Na 15 jaar begon het apparaat midden in de nacht te piepen. Nu weer een Liebherr. Dit apparaat is zuiniger (terwijl de vorige A+++ was) en meer geisoleerd met dikke wanden. Verder heeft het apparaat een chique uitstraling en heeft ie tal van functies. Kan vrij dicht tegen de muur staan. Nadeel: 3 broden naast elkaar kan niet meer.
Pluspunten
  • zuinig
  • chique uitstraling
  • veel functies
Minpunten
  • 3 broden naast elkaar is teveel
  • laden zijn smal ivm dikke isolatiewand
S en G12-01-2023

Goed en zeer degelijk

door goede uitleg in de winkel. en zelf thuis op internet opgezocht kwam deze kwam deze voor ons als beste uit de test. wij zijn er zeer content mee en raden iedereen Liebherr aan. Kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk.
c**************@g********10-01-2023

Fijne, ruime vriezer

Fijne vriezer. Na het leveren erg snel koud. Soepel schuivende, ruime lades. Er kunnen meer producten in als ik vooraf dacht omdat de vriezer optisch smaller lijkt. Gelukkig is dit niet zo.
Pluspunten
  • Ruime lades
  • Soepel schuivende lades
  • Snel koud
Minpunten
  • Prijzig maar dat is alles tegenwoordig.
a**********@p********01-01-2023

Prima vriezer!

Mooie ruime vrieskast. 6 super ruime lades. Erg overzichtelijk. We zijn er erg blij mee en ook de leveringstermijn was zeer kort!
Paul31-12-2022

Prima vrieskast met veel ruimte

De vrieskast nu zo'n 4 maanden in bezit. Functioneert prima. Veel ruimte. Staat in de bijkeuken en het zacht hoorbare geluid is daar niet van belang. Heeft 7 lades waarvan de onderste een bijzondere is: de bodem reikt niet tot de achterwand en loopt schuin naar boven. Hierdoor is het een erg kleine la. De display is bereikbaar als de deur open is. Dat is niet echt gebruikersvriendelijk. Aanschaf van SmartDevice-box om op afstand te bedienen kost in NL en BE €89 (in D €59,90).
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Weinig geluid
Minpunten
  • De onderste la is mini
  • Display achter de deur
m**********@g********31-12-2022

Zeer goed product

Veel ruimte ,met 7 lades kan je veel kwijt voor een gezin van 4-5 mensen. Erg til en erg fijn dat deze in de schuur geplaatst kan worden. Ideaal dat deze no-frost is.
Simon30-12-2022

Groot genoeg

Hij is genoeg groot. Sinds gisteren hebben wij hij. Wij hopen dat wij hij lang kunnen gebruiken.
d*************@g********29-12-2022

Liebherr, een garantie voor kwaliteit!

Liebherr staat garant voor kwaliteit. Dat geldt ook zeker voor deze vriezer! Hij is handig in het gebruik, heeft een strak uiterlijk en doet wat hij moet doen. Ik heb zeker geen heimwee naar mijn oude diepvries!
Pluspunten
  • Ruime vriezer
  • Strak uiterlijk, gebruiksvriendelijk
nico van veldhuizen26-12-2022

zeer fijn in gebruik

energie zuinige vriezer qua goede naam en kwaliteit aanbevolen via een goede vriend en kennis
l********@z*******26-12-2022

Dit product bevald goed tot nu toe

Goede vriezer werkt prima. Mijn koekast liebherr is kapot gegaan tijdens de kerst , ben benieuwd hoe het wordt opgelost . Wordt vervolgd.
  • Werkt prima
m*********@g********25-12-2022

Ziet goed uit. Moet nog testen

Op 24 December were onze orders diepvries kapot. Wij moesten snel een nieuwe vinden. Deze stand kast model FNE 5227-20 Plus ziet robust en goed uit. Heeft een wifi mode en is makelijk te bedienen via zijn display. Dit is pas dag 2bij ons in huis. Dus moeten wij het nog testen. Nu zijn wij wel tevreden mee
Pluspunten
  • Robuust
  • Veel vakjes
Minpunten
  • Duur
  • Niet zo breed
w*********@g********23-12-2022
Van twee tafelmodellen naar een grote kast ,hij is stil en best zuinig en vooral veel inhoud en hoge lades Hij bevalt tot nu toe super en een fijne servies bij Ad Kox witgoed top :-)
k************@h******23-12-2022

Keuze was niet moeilijk

Na zeker meer dan 10 jaar gebruikt te hebben van een Liebherr vriezer in een onverwarmde en ongeïsoleerde schuur waren we toe aan een andere vriezer. Niet dat de oude vriezer stuk was maar omdat we meer ruimte nodig hadden. Nooit geen problemen gehad en hopelijk met het nieuwe exemplaar ook niet
Pluspunten
  • /doet wat ie moet doen zelfs in de winter
z*********@g********23-12-2022

Weer gekozen voor een Liebherr vriezer

Na 30 jaar Liebherr was de tijd gekomen om het te vervangen. Deze nieuwe vriezer is mooi van vormgeving met 7 ruime lades. No Frost is ook een groot voordeel. We vertrouwen erop dat deze Liebherr ook weer lang meegaat
Pluspunten
  • Smal en toch ruim
  • No Frost
j*********@o**********22-12-2022

mijn juiste keuze

zelfde type als zeer oude voorganger die na jaren van tevreden gebruik de geest gaf.
c*****@k*********22-12-2022

aanrader

de liebherr no-frost diepvrieskast voldoet aan onze verwachtingen. makkelijk zelf in te stellen, zoals gezegd : no-frost en belangrijk bijkomend voordeel, de vrieskast kan in de schuur omdat de vrieskast bestand is tegen vorst. kortom zeer tevreden met de aangeschafte vrieskast.
Pluspunten
  • no-frost
  • makkelijk in te stellen
  • standplaats in de schuur gedurende het gehele jaar
j********@k***********22-12-2022

Goede ruime vrieskast.

Fijne NoFrost vrieskast. Goed afgewerkt. Ruime laden. Lades zijn makkelijk schoon te houden. Zijn er erg blij mee.
Pluspunten
  • Ruim
  • Zuinig
Minpunten
  • Nog geen
f********@h**********20-12-2022
Wij hebben gekozen voor een liebherr omdat onze oude diepvries 21 jaar oud is en mogelijk meer energie gebruikt dan de nieuwe. Ook wilden we heel graag het no-frost systeem. Helaas is deze vriezer wel aanmerkelijk kleiner dan onze oude. Wat wij netto hadden is nu bruto. We hebben gekozen om deze te nemen omdat het prijsverschil met een slag grotere kast wel erg groot is. We moeten dus minder inslaan. De oude kast , een premium, was even hoog, maar 5 cm breder. De nog belangrijker reden was dat de vriezer in de garage moet staan en dat de kast dus niet gaat ontdooien als de temperatuur tot onder het vriespunt daalt. Deze kast levert geen problemen tot -15 graden. Wij moeten nog wel erg wennen aan een display. Wat ik wel jammer vind is dat de display aan de binnenkant van de kast zit. Voor wijzigingen moet ik of via de telefoon, via een app (liever helemaal niet) of de diepvriesdeur openen.
Pluspunten
  • no-frost
  • in garage tot - 15 graden
Minpunten
  • netto is nu brute
  • display binnenkant deur
Martin19-12-2022

Prettige goede service.

De diepvrieskast is gemaakt van degenlijk materiaal. De laden glijden makkelijk.
Pluspunten
  • Compact
Minpunten
  • Thermometer aan de binnenkant
f*******@x********19-12-2022

Prima vriezer

Oude vrieskist heeft 18 jaar zonder mankeren gewerkt. Nu een nieuwe gekocht, groter en energie zuiniger. Ook de koelkast werkt al heel lang tot grote tevredenheid.
Pluspunten
  • Blijft zonder problemen jarenlang functioneren
Johnf196019-12-2022

Kwaliteit product !

Veel praktische opbergruimte en zéér energiezuinig. Het feit dat ze 7 jaar garantie geven motiveerde om voor dit merk te kiezen, geeft vertrouwen!
Pluspunten
  • praktische opbergmogelijkheden
  • veel ruimte
  • energiezuinig
  • eenvoudig wijzigen v.d. draairichting deur
Minpunten
  • nvt
  • nvt
m*************@g********09-12-2022

Bevalt goed, echt een aanrader

We hebben deze gekocht op aanraden van de vriendelijke medewerker van Expert Zwolle Zuid. Wij kopen hier al onze elektronische apparaten vanwege de goede service, vriendelijke medewerkers en snelle levering. De medewerker adviseerde ons deze Liebherr omdat dat de keizer is in de vriezer, kastmodel. Hij heeft een mooie uitstraling en prachtige lades. Wat ons betreft een 10 voor de vriezer en voor Expert.
Pluspunten
  • uitstraling
  • prijs kwaliteit verhouding
  • prachtige lades
Jan uit Wehl07-12-2022

Is zeker een aanrader

Handig met doorzichtige lade, kan veel in, deur gemakkelijk te openen, instelling van temperatuur handig en overzichtelijk
Pluspunten
  • Doorzichtelijke lades
  • Deur makkelijk te openen en sluiten
  • Veel ruimte
Minpunten
  • Bovenste lade moeilijk om in te kijken
Jodokus03-12-2022

Bevalt goed

Goed apparaat alleen een beetje vervelend dat verlichting ontbreekt. Wel goed geluidsarm.
Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving