Liebherr FNe 5227 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 277L - Wit - Vriezers
Energieklasse E
vriezer
Mooie vriezer geen ijsvorming meer en mooie grote lades.
De handgreep hebben ze in deur verwerkt niet zichtbaar meer en kan ook niet meer afbreken.
Pluspunten
- NoFrost
Minpunten
- geen keuze in kleur
een hele goede investering
Uitstekende vrieskast. Bedrijfszeker en constant van temperatuur en vochtigheid. Biedt veel ruimte. Enige reden om geen 10 te geven, maar een 9 is dat de deur iets te moeilijk/zwaar opengaat. Maar dat weegt niet op tegen alle voordelen en kwaliteiten.
Ik ga in goed vertrouwen omdat de vorige Liebherr 20 jaar Diest heeft gedaan zonder problemen.
Bevalt erg goed
Na 28 jaar zonder enige problemen een diepvries kist van Liebherr te hebben gebruikt willen we nu toch een keer af van het zoeken (onder) in de kist, dus besloten om een nieuwe aan te schaffen maar dan een kast met laden.
Dat moest uiteraard weer van het merk Liebherr zijn vanwege de zeer lange levens duur van de voorgaande diepvries (en nog steeds werkende) en met een no Frost label omdat het schoonmaken op onze leeftijd toch teveel inspanning kost.
Uitstekend apparaat
Kwaliteit van het apparaat is heel goed, verder is het een duurzaam zuinig en stil apparaat die voldoet aan de hoogste eisen die hedentendage worden gesteld.
Zeer tevreden onze 3e aankoop vriezer
Dit is onze 3e Liebherr vrieskast en zijn nog steeds zeer tevreden over het product vandaar dat we steeds kiezen voor een Liebherr. Hebben een lange levensloop, zeer modern, makkelijk in gebruik en voor super in bevriezen.
Pluspunten
- Modern
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- Geen
Na ca 20 jaar wederom een Liebherr.
Na ruim 20 jaar een Liebherr te hebben gehad zijn we over gegaan naar een nieuw energiezuiniger type met nofrost functie.
De afwerking van de vrieskast is zowel binnen als buiten mooi en strak.
Als ik een minpunt mag noemen is het dat er geen greep op zit die makkelijk de deur opend. Onze oude vriezer had dat wel en deze moet je echt open trekken.
Pluspunten
- Mooie afweking
- Stil
- Energiezuinig
Minpunten
- Geen makkelijk handvat
- Temp hysteresis niet instelbaar
- Voor levensduur minder aanslaan.
Niet twijfelen en doen!!
Heb heel goede ervaring met jullie merk en was al erg enthousiast over mijn koelkast en eerdere vriezer van jullie. Wilde mijn grote vriezer van .... vervangen voor no frost model. Dus geen seconde getwijfeld en gegaan voor een liebherr model no frost. Dezelfde dag geleverd en in gebruik genomen. Fijne grote lades met een makkelijke entree . Hoop er wederom lang plezier van te hebben zoals mijn eerdere aankopen van jullie merk
Een aanrader
Pluspunten
- No frost
- Grote diepe lades
- Temperatuur instellen digitaal
- Strak model
Zeker een aanrader
Het is een product die veel ruimte bied voor allerlei eetwaren in te vriezen het overzichtelijk door de lade’s en het is makkelijk te verplaatsen door de wieltjes een echte aanrader
Pluspunten
- De ruimte (lade’s)
- Energie verbruik
Zeker een aanrader
Onze oude diepvries kist heeft 35 jaar trouwe dienst gedraaid vandaar deze keuze
Pluspunten
- Zuing
- Betrouwbaar
Een super goede vriezer
Super vriezer hij vriest niet aan lekker groot handige lades hij is niet te hoog je kan goed bij de bovenste lade
Goede diepvrieskast
Vrieskast Laden willekeurig volgorde te plaatsen Diepe laden en energiezuinig
Pluspunten
- Diepe laden
- Laden willekeurig plaatsen
Vrieskast
Vind het echt een mooie vrieskast, erg elegant met veel schapruimte! De lades zijn erg praktisch en kan veel in. Beetje jammer dat hij binnen 2 weken al defect is en niet meer vriest.
Pluspunten
- Grote lades
- No frost optie
- Veel opbergruimte
- Makkelijk te openen
- Alarmfunctie
Minpunten
- Niet standaard een WiFi versterker aanwezig
Topvriezer
Meteen een zichtbaar degelijk product. Sleutel om pootjes te verstellen zelfs meegeleverd. Fijne, soepel lopende lades, weinig geluid, vriest prima. Enige wat beter kon is de beschrijving; toelichting over de digitale bediening moet je online opzoeken. Fijn als het ook in het boekje had gestaan.
Pluspunten
- bijna alles aan deze vriezer is top
Minpunten
- beschrijving erg beknopt
diepvries
goede kwaliteit en goede indeling +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kwaliteit boven alles
Al vele jaren een Liebherr koelkast en vriezer gehad zonder tegenslagen, en ja aan alles komt een keer eind. Nu weer een nieuwe Liebherr vriezer gekocht, niet goedkoop maar wel heel erg goed.
Pluspunten
- Stil
- Overzichtelijk
Minpunten
- Geen verlichting bij openen deur
zo blij met mijn liebherr diepvrieskast
fijn in gebruik, no frost ideaal had ik eerder moeten doen. Fijn model, goede service vanuit Expert
Pluspunten
- mooie diepe lades
- no frost
- goed model om in huis te zetten
Bevalt goed
Een mooie grote vriezer net veel opbergruimte en stil goed service en snel gelverd
Ruime en zuinige gezins vrieskist.
Prima Vrieskast. Stil en zuinig en er zit flink wat ruimte in de laden. Temperatuur is gemakkelijk te checken en veranderen en zie je als je de deur opent. Deze vrieskist heeft WIFI en kun je zelfs met een app op je telefoon bedienen, maar zonder WIFI kan ook prima op et apparaat zelf.
Pluspunten
- Ruim
- Zuining
Minpunten
- Geen bakje voor ijsklontjes verwerkt in de la
Kwaliteit vrieskast
Goed merk praktisch ingericht mooie vormgeving. Ik gaf het een 9 omdat er nu geen koelelement voor koelbox is meegeleverd dat was bij de aanschaf van mijn vorige Liebherr 15 jaar geleden wel zo.
Maar ik ben vaste klant en fan van jullie merk.
Pluspunten
- Mooie vormgeving
- Praktisch ingericht
Minpunten
- Geen los koelelement aanwezig
Goed product
Het is een mooie ruime diepvries die tegelijk wel compact is. Erg fijn dat hij ook zuinig is. Goed ook dat je de kast aan kan melden voor extra garantie
Nieuwe diepvrieskast
We hadden een diepvrieskist maar die was defect, een kast is overzichtelijker en neemt minder ruimte in, en je hoeft niet meer te ontdooien.
Pluspunten
- Overzichtelijk
- Minder ruimte in beslag
Zuinig gebruiksgemak!
Geen gedoe meer met ontdooien, doet wat hij moet doen en is ook nog eens zuinig met energie! Een zee aan ruimte en ons probleem is opgelost! Hadden we dit maar jaren eerder gedaan dan geklieder met een "tafelmodel" Wij beleven heel veel gebruiksgemak en plezier aan deze ruime diepvrieskast en is dan ook een echte aanrader omdat hij zo overzichtelijk is ingedeeld.
Pluspunten
- Ruim
- Overzichtelijk
- Energiezuinig
- Robuust
Minpunten
- Geen licht
zeker een aanrader
mooie Diepvries makelijk dat er geen ijs meer in komt SUPPER. Raad deze iedereen aan.
Bevalt goed
Goed merk, weinig geluid, no frost systeem, scheelt schoonmaken.
Veel gelijke lades waardoor het opbergen goed lukt.
Lades gaan makkelijk open en makkelijk in en uit te halen.