Liebherr FNe 5227 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 277L - Wit - Vriezers

Liebherr FNe 5227 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 277L - Wit
Liebherr FNe 5227 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 277L - Wit
Energieklasse E
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 188 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNe 5227 Plus - Vrijstaande Vrieskast - 277L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a***************@g********09-12-2023
Wij hebben voor alle vries en koelproducten altijd gekozen voor Liebherr. Bevalt uitstekend. Zijn goede kwaliteit producten. Vorige vrieskast is zonder problemen 19 jaar n Mee gegaan.
Paul06-12-2023

Aanrader!

Fantastisch product, nooit meer een andere! Nu een paar maanden staan en echt een ontzettend fijne en goedwerkende vriezer
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Vriest :)
Minpunten
  • Geen!
Kees04-12-2023

eenvoudig en geschikt voor onverwarmde ruimten

Praktische vrieskast met laden zonder iele klepjes, die ook in onverwarmde ruimte kan staan
Fius van Laar01-12-2023

Opnieuw gekozen voor kwaliteit

Na al jaren met veel plezier gebruik te hebben gemaakt van een diepvrieskast van Liebherr was het tijd voor een nieuwe. We hebben gekozen voor een robuuste vrieskast van Liebherr omdat deze niet alleen paste bij onze vries wensen maar ook nog eens direct leverbaar was. Ook het geringe energieverbruik van deze vriezer was een reden tot aanschaf nu de energieprijzen alleen maar verder stijgen. Daarbij willen we bijdragen aan minder uitstoot.
Pluspunten
  • afmetingen
  • gering energieverbruik
  • In koude omstandigheden kunnen staan (-15)
  • geen stoffig rooster aan de achterzijde
  • toegankelijkheid
Minpunten
  • wit als goedkoopste uitvoering
r**********@h******23-11-2023

Goed

Product voldoet aan alle wensen. Prijs/kwaliteit is top. Makkelijk met grote lades
Pluspunten
  • Groot
  • Makkelijk
j*******@g********15-11-2023

een echte aanrader

Prachtig produkt. Werkt goed en lekker overzichtelijk. Gemakkelijk in te stellen.
Pluspunten
  • werkt goed
  • gemakkelijk in te stellen
  • Veel ruimte
b**********@g********01-11-2023

Ruime vriezer voor in de garage

Vriezer gekocht voor in de garage, de vriezer moet tegen een koude omgeving kunnen. Daardoor kwamen we uit op Liebherr. Het is een vervanger van 2 kleinere vriezers, dus het verwachte stroomverbruik was ook een pluspunt.
Pluspunten
  • Tot een omgevingstemperatuur van minimaal -15
  • Stroomgebruik
  • Ruim
Marijke31-10-2023

Goed product

Ik heb deze vriezer gekozen omdat ik de vorige (Liebherr) meer dan 25 jaar zonder problemen heb gehad.
Pluspunten
  • Snel op temperatuur
  • Weinig geluid
Minpunten
  • Geen verlichting in de vriezer
  • Temperatuur niet aan de buitenkant af te lezen
fam Van der Velde27-10-2023

Liebherr duurzaam professioneel in het vriesvak

In 1983 (!) hebben wij een vriezer gekocht met als belangrijke wens dat het ding stil zou zijn. Het stond in een kamer waarin keuken, zithoek, bed en sanitair allemaal in 1 grote kamer was. Na 40 jaar (!!!!) is deze Liebherr vrieskast gaan lekken, maar al die jaren was het een 'zonder omkijken' praktische en fijne vriezer met 5 lades. Dus de volgende moest ook een Liebherr zijn. Die gaat ons mogelijk overleven, maar zonder enige twijfel en met maar liefst 6 lades zijn wij weer helemaal content, en zal het ons niet in de kou laten staan. De etenswaren wel.
Pluspunten
  • comfort 6 lades
  • laag energieverbruik
  • enorm lange levensduur
r.datema25-10-2023

Grote zuinige vriezer

Deze vriezer staat in de schuur waar het in de winter wel onder de 10 graden kan worden en bij deze mag het tot - 15 graden worden.De vriezer heeft goede grote laden waar veel in past. Dat no frost spreekt mij ook wel aan.
Pluspunten
  • no frost
  • energiezuinig
t**x@k**l.nl24-10-2023

Prima apparaat!

Prima apparaat; ruime lades, overzichtelijk in gebruik en heeft een stille motor.
Pluspunten
  • Overzichtelijk
  • ruime lades
  • rustige motor
j**g@h**e.nl21-10-2023

Bevalt goed

Ik heb deze vriezer gekocht voor de afmetingen en voor de NoFrost En de vele mogelijkheden
Pluspunten
  • De Grote
Anoniem19-10-2023

Top vriezer van Liebherr

Veel ruimte. De 7 bakken zijn makkelijk in en uit de vriezer te halen. De 7 jaar garantie geeft extra zekerheid.
Pluspunten
  • veel ruimte
  • bakken makkelijk in en uit
  • 7 jaar garantie
  • stil
h**s@l**e.com18-10-2023

bevalt erg goed.

goed kwaliteit,mooie design, zeer praktisch in gebruik . stevig apparaat,vooral de lades zijn goed.
Pluspunten
  • design
  • niet meer ontdooien
h**s@u**l.nl11-10-2023

Super fijne vriezer

Superfijne vriezer. Goede service bij Electro World de Smid in Haren. Vervanging van mijn oude Liebherr no frost van 17 jaar oud, die overigens nog steeds functioneert. Maar gezien het energieverbruik en de kans op kapot gaan nu toch gekozen voor een nieuwe Liebherr. Wat mij betreft een top product.
Pluspunten
  • No frost
  • Betrouwbaar
t**a@h**l.com08-10-2023

zeker een aanrader!

Heel erg blij met mijn Diepvries kast, zeer makkelijk in gebruik makkelijk schoonmaken. Lades schuiven makkelijk open, deur kan meerdere keren open als je iets vergeten bent. lekker ruime lades past veel in. Staat in de schuur het is ideaal dat hij ook tegen de koudere dagen kan.
Pluspunten
  • kan tegen de kou ook in de schuur
  • makkelijk openen deur
  • lades schuiven makkelijk
k**7@p**t.nl06-10-2023
Ter vervanging van onze Liebherr Oko super na 30 jaar trouwe dienst dus dan een zuiniger kast natuurlijk weer een Liebherr.
j**r@n**d.nl04-10-2023

Ruime overzichtelijke vriezer. De deur sluit wel behoorlijk stevig en geeft bij het openen het gevoel dat je de vriezer omver trekt. Dat vraagt wat gewenning.
f**s@s**s.cc03-10-2023

mooie en degelijke diepvrieskast

mooie vormgeving en ruime laden; deur sluit goed; geen onderhoud omdat er sprake is van No frost systeem
h**3@c**o.nl02-10-2023

Zeker een aanrader

Deze Liebherr is energie zuinig, makkelijk in gebruik. De laden zijn goed qua inhoud. Er is makkelijk te zien wat er in de laden zit, zonder deze te hoeven te openen.
b**n@t**t.nl27-09-2023

Top Apparaat!!

Top apparaat!! Vriest snel nieuwe producten in. Is stil je hoort hem eigenlijk niet. Mooi veel ruimte.
Pluspunten
  • veel ruimte
  • stil
  • sluit mooi
Minpunten
  • geen minpunten
j**s@h**l.com13-09-2023

Opmerkelijke aanrader

Ik heb voor Liebherr gekozen, omdat dit merk bekend is als het allerbeste merk van vriezers en koelkasten. We hebben in de laatste tientallen jaren enkele Liebherrs gehad, die hun kwaliteit hebben bewezen. Als extra is voor ons duidelijk geworden, dat dit een van de weinige vriezers is, die tot -15C gebruikt kan worden. Dit is belangrijk omdat de vriezer niet in een geconditioneerde ruimte wordt geplaatst. De combinatie van No Frost, lage installatie temperatuur van -15C en het energieverbruik EN de lange garantie waren voor ons zeer doorslaggevend voor de keuze van deze Liebherr diepvries kast.
Pluspunten
  • no frost, die erg goed werkt
  • gebruikstemperatuur tot -15C
Minpunten
  • verzonken handgreep niet altijd even handig
a**2@g**l.com12-09-2023

Albert2

De keuze op dit apparaat is gemaakt omdat we een soortgelijke vrieskast van Liebherr al 15 jaar naar tevredenheid hebben gebruikt. Deze nieuwe versie is in gewicht lichter omdat deze uitsluitend uitneembare laden heeft zonder tussenlagen van glas met geleide rails. Apparaat is erg stil en komt snel op ingestelde waarde. Eventueel verplaatsen gaat makkelijk door aanwezige wieltjes. Klein nadeel: display is niet zichtbaar als deur gesloten is en er is geen verlichting.
Pluspunten
  • erg stil
  • mooie strakke vormgeving
  • komt snel op temperatuur
Minpunten
  • geen verlichting in kast
  • display niet zichtbaar als deur dicht is
M**4@g**l.com11-09-2023

Een aanrader

Ik ben erg tevreden over het apparaat. Het is een stille vrieskast. Hij doet waarvoor hij is aangekocht. De indeling is praktisch. Heb het gekocht omdat hij als één vd beste uit de test komt en de 5 jaar extra garantie na registratie.Tot zover geen klachten en blij met het product
h**0@g**l.com09-09-2023

Mooi degelijke vrieskist met ruime lades

Een mooi moderne vrieskast met veel ruimte en mooi design, duidelijk display
Pluspunten
  • op wieltjes dus makkelijk te plaatsen
  • ruimer overzichtelijke lades
  • direct aansluiten en te gebruiken
Minpunten
  • niet