ETNA VV143WIT

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Vriezers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV143WIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

g**g@t**l.nl 23-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV143WIT

Algemene score

9,0
Veel ruimte, vriest de producten goed en snel in, makkelijk verplaatsbaar door de wielentjes

Pluspunten

  • Inhoud
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Kan niet zien wat de temperatuur is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Wij zijn blij dat de vriezer zo goed bevalt.
Jij bent tevreden over het mooie design, de ruimte en natuurlijk de duurzaamheid.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vriezer!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**g@t**l.nl 13-03-2023
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV143WIT

Algemene score

9,0
Super strakke en grote vriezer. Wilde meer ruimte en dat geeft deze vriezer zeker. Maar hij neemt niet veel meer ruimte in beslag hij is alleen wat hoger maar dat is prima. Kan nu lekker veel kwijt. Super blij mee
Groetjes Eveline

Pluspunten

  • Niet te breed
  • En fijne grote lades

Minpunten

  • Je ziet niet hoe koud hij is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-03-2023

Beste Eveline,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Fijn dat de extra ruimte in de vriezer zo goed bevalt. Ideaal natuurlijk wanneer je wat extra's hebt om in te vriezen dat je gewoon alles kwijt kan!

Wij wensen jou heel veel plezier van de vriezer!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Henk 17-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV143WIT

Algemene score

8,0
Aangeschaft vanwege verwacht gering energieverbruik. Voorts vanwege indeling, volume en geringe afmetingen. En een zeer gunstige prijs van € 400. Product zeer goed verpakt.

Pluspunten

  • Energieverbruik en afmetingen

Minpunten

  • Mogelijk verwachte levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 20-02-2023

Beste Henk,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en indeling van de vriezer.
We wensen je veel plezier toe met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

f**g@g**l.com 09-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer zuinige diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV143WIT

Algemene score

10,0
Perfecte grote voor 2 personen.
De lades zijn heel ruim.
De vriezer is ook heel stil van geluid.
Kortom ben ik heel tevreden over deze diepvries.
Wat heel belangrijk voor ons was is dat de diepvries zuinig in gebruik is, dit omdat het anders niet loont om extra vlees of brood in te kopen en in te vriezen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Groot genoeg voor 2 personen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 10-02-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Een 10! Daar doen we het voor. Het doet ons goed te lezen dat het lage verbruik en de ruime indeling je goed bevallen.

We wensen je heel veel plezier met de vriezer!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Kevin 18-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Diepvries met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV143WIT

Algemene score

9,0
De diepvries beschikt over voldoende ruimte bij normaal gebruik voor een 3-persoons huishouden.
De kwaliteit van de diepvries is prima. De deur kan eenvoudig geopend worden door het stevige handvat. De lades zijn van goede kwaliteit en voelen zeker niet onstabiel aan.
Bij de ingebruikstelling maakt de diepvries tijdelijk meer geluid om op temperatuur te komen, daarna maakt deze niet meer dan gemiddeld geluid.
Al met al een goede kwaliteit diepvries voor een correcte prijs.

Pluspunten

  • Stevige onderdelen
  • Maakt niet meer dan gemiddeld geluid

Minpunten

  • Geen No Frost of andere extra opties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-01-2023

Beste Kevin,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. Goed om te lezen dat de diepvries over voldoende inhoud beschikt en dat het geluid alleen tijdens gebruik meer word.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

j**_@h**l.com 15-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi koelvriescombinatie formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV143WIT

Algemene score

8,0
Mooie koelvriescombinatie met een mooie afmeting. Voldoende ruimte in de koel en vries gedeelte.

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • Ruim voor inhoud

Minpunten

  • 1 ruime lade voor groente en fruit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-09-2022

Beste heer /mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de VV143WIT. Bedankt voor de mooie feedback.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

s**7@h**l.com 16-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ruime vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV143WIT

Algemene score

10,0
Tot op heden zeer tevreden. Mooie ruime vrieskast die je nauwelijks hoort.
Mooi smal model en mooi afgewerkt.

Pluspunten

  • Ruim
  • Geruisloos

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie review. Fijn te lezen dat je tot nu toe zeer tevreden bent over deze vrieskast en deze iedereen aanbeveelt. Wij wensen je veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcare ETNA

Reageer

j**s@c**o.nl 10-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV143WIT

Algemene score

8,0
Zojuist de koelkast ontvangen.
Ben er erg blij mee met dit warme weer kunnen we onze drankjes weer lekker koel zetten.
Snelle levering en nette prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor deze review. Wat fijn dat de koelkast snel is geleverd en je zo blij bent dat je kunt genieten van je koude drankjes. Kunnen we wel gebruiken met het warme weer ;-)
Veel plezier gewenst met je aankoop!

Met vriendelijke groet, Chantal
Webcare ETNA

Reageer

Silvia 02-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV143WIT

Algemene score

9,0
Mooi compacte vrieskast met hoge lades. Erg stil. Ben er erg blij mee.
Zou hem zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een smallere vriezer met ruime inhoud.

Pluspunten

  • Compact
  • Hoge lades

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-08-2022

Beste Silvia,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de vriezer.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

k**n@z**o.nl 26-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hoe heb ik zonder kunnen leven !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV143WIT

Algemene score

8,0
Och wat ben ik blij met deze vrieskast ! Al mijn ijsjes passen er gemakkelijk in.
En ze blijven ook zo lekker koud !
En dat vergeet ik bijna nog: en hij is zo mooi wit........
Ik snap gewoon niet hoe ik altijd zonder heb kunnen leven.

Pluspunten

  • groot volume
  • hartstikke koud
  • prachtig wit

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een leuke review, bedankt!
Fijn dat jij al jouw ijsjes kwijt kan in deze ruime vriezer.
Vooral belangrijk, ze worden ook nog goed koud, heerlijk met dit warme weer!
Gelukkig hoef jij niet meer zonder deze mooie vriezer door het leven!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**r@d**e.nl 29-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV143WIT

Algemene score

10,0
Is een super mooie vrieskast
Heb er geen woorden voor wij zijn er super blij mee
Ook het merk is gewoon goed
Ook werden wij helemaal netjes geholpen bij de aanschaf

Nou mooie recensie toch

Vr groet Fam Perdijk

Pluspunten

  • Model
  • Uitstraling
  • Prijs
  • Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor dit mooie cijfer! Het is zeker een mooie recensie! Wat belangrijker is, is dat je blij bent met de vriezer en dat deze ook goed werkt.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

e**m@k**l.nl 22-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV143WIT

Algemene score

8,0
Prima, ruime vriezer die doet wat ie moet doen. En goede prijs – kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review. Wat leuk te lezen dat de vriezer voldoende ruimte heeft en doet wat ie behoort te doen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

c**a@h**l.com 15-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV143WIT

Algemene score

8,0
Voldoende ruimte voor ons gezin met 2 personen. No Frost lijkt ons perfect, toekomst zal dit uitwijzen, het apparaat is erg stil.

Pluspunten

  • Prijs
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank u wel voor uw beoordeling.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw aankoop.
De no frost zorgt ervoor dat het ondehoud van uw koelkast minimaal is.
U zult zien dat dit erg handig is,
Heel veel plezier van uw toestel.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Ellen B. 27-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima mooie, ruime, slanke vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VV143WIT

Algemene score

9,0
Slank model, handig dat je kunt kiezen om de handgreep wel/niet te monteren. Mooie grote laden. Prijs-Kwaliteitverhouding prima en energiezuinig. Komt goed uit de tests! Grote vrieskast, ook voor kleine mensen super handig.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • slank model

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-03-2022

Beste Ellen B,
Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn te lezen dat deze vrieskast voldoende ruimte heeft en energiezuinig is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer