ETNA VV6169NWIT - Vriezers

ETNA VV6169NWIT
ETNA VV6169NWIT
Energieklasse E
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 385,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA VV6169NWIT

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 113 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV6169NWIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

t************@g********18-12-2025
Ik heb al een Etna koelkast waar ik prima tevreden over ben. Nu een diepvrieskast van Etna gekocht. Eerste indruk is goed. Fijn dat je bij Etna de garantie kunt verlengen door het apparaat te registreren. Ik raad Etna aan!
e****************@g********15-12-2025

Top vrieskast

Een prima vrieskast, en een mooi prijsje. Top
Pluspunten
  • Mooi groot
g*******@h******13-12-2025

goed

voor een redelijke prijs een goed product.
Pluspunten
  • werkt prima
  • past in elk hoekje
Minpunten
  • weet niet
Imbert Robbe 10-12-2025

Hele fijne vrieskast

Deze vrieskast is in de plaats gekomen van een tafelmodel vriezer, hij staat nu ruim een week en is erg stil. Lekkere ruime lades en erg koud, ook een voordeel bij deze kast is No Frost, dus geen rijpvorming op je producten. Mede door de korting op Black days was het aantrekkelijk om gelijk te kopen, en Etna is een goed merk.
Pluspunten
  • Groter
  • Goede prijs
Heide06-12-2025

Betaalbare grote vriezer

Hadden 1 nodig op de camping. Deze is niet te groot maar wel lekker veel ruimte. Ideaal voor ons.
Pluspunten
  • Veel inhoud
  • Niet te groot
R************@h**********20-11-2025
Werk heel goed
Tako 18-11-2025

Geweldig

Top apparaat goeie prijs kwaliteit verhouding. Ruime binnenkant. Zeker een aanrader!!
Pluspunten
  • Ruim
  • Kwaliteit
  • Prijs
Hans uit Groningen 13-11-2025

Blij verrast door Etna met deze vrieskast!

We hebben weer voor Etna gekozen voor deze vrieskast. Een geweldige vrieskast, bijna geruisloos, praktisch in gebruik. Ook erg gemakkelijk de bovenste vriesladen, voor het extra snel invriezen, of voor ijsblokjes. Laden zijn erg comfortabel en zijn van een goede kwaliteit. En wat een ruimte en inhoud. Voor deze prijs een geweldige vrieskast. Wij zijn erg tevreden. Mvg Hans
Pluspunten
  • Geruisloos
  • Ruimte
  • Prettige laden
  • De prijs
Minpunten
  • Hebben wij nog niet ontdekt
h**********@c********11-11-2025

Bevalt zeer goed , zeker een aanrader

Prima product . ETNA is een zeer betrouwbaar en goed merk. De prijs - kwaliteitsverhouding was uitstekend. Echt een aanrader.
Pluspunten
  • Prima product
  • Handig in gebruik
cees17-10-2025

geweldige vrieskast

mooie kast en zo goed als geruisloos . voordeliger dan andere kasten . met een geweldige kwaliteit en goede service online .
Pluspunten
  • mooi ontwerp
  • geruisloos
Linda15-10-2025

Goede prijs/ kwaliteit

Een mooie grote vriezer. Voldoende opberg ruimte. Grote lades Doorzichtig. Handig display. Goed leesbaar. Niet te duur voor een prima vriezer.
Pluspunten
  • Grote lades
  • Voldoende opberg ruimte
e************@z*******11-09-2025

Geweldig

Het is in ëën woord geweldig,heel stil,een geweldige aanvaarding
  • Ruimte
d***********@h**********09-09-2025
Voor een goede prijs de VV6169NWIT kunnen aanschaffen. Zeer fijne maat waarin meer dan genoeg kwijt kan. En door de nofrost functie geen ijsaanslag in diepvries. Echt een aanrader.
g*******************@g********29-08-2025
Wat een geweldige diepvries. Hij is erg ruim en overzichtelijk binnenin. Wat opvalt is dat deze diepvries zeer stil is. Je hoort hem totaal niet. Ik ben meer als tevreden, de prijs valt reuze mee.ik zou hem opnieuw kopen en aanraden.
Pluspunten
  • Zeer ruim
  • Heel stil
  • Prijs valt echt mee
frans29-08-2025

Goede prijs kwaliteit

Mooi afgewerkt produckt, door strake smalle afwerking bijna overal te plaatsen, Prijs kwaliteit is uitstekend en natuurlijk geen aanvriezen van ijs in vriezer. voldoende lades en makkelijk indeelbaar dus overzichtelijk waar de producten liggen. Met het plaatsen wieletjes aan achterzijde van vriezer dus iets achterover duwen en zo op de plaats te zetten.
Glenn04-08-2025

Top Vriezer

Geweldige vriezer, enorm veel plek voor een super mooie prijs. Ook het No-Frost systeem werkt super goed, totaal geen ijsafzetting aanwezig (dit is wel eens anders bij No-Frost vriezers).
Pluspunten
  • Groot
  • Grote lades
  • No-Frost
g*********@h******01-08-2025
Goed werkende diepvries met voldoende inhoud.
l**********@g********13-07-2025
Goed product Zeer goede sluiting misschien te ivm loshalen deur Grote meer dan genoeg voor 5 personen
b*******@o**********12-07-2025

Een Nederlands product.

De prijs/kwaliteitsverhouding heeft ons doen besluiten om tot de aankoop over te gaan en om dat het een Nederlands product betreft!
Pluspunten
  • ETNA
  • Prijs/Kwalitet
g**********@g*******greta post09-07-2025

is een fijne diepvries en bevalt uitstekend

het is een mooi grote 6 ladendiepvries maakt bijna geen geluid laden zijn doorzichtig dus je kunt snel zien watje wil pakken ik ben er erg blij mee
Pluspunten
  • mooi om te zien
  • je kunt zien waar het ligt en weinig geluid
Minpunten
  • tot nu toe geen
Jerry 06-07-2025

Top product voor een zachte prijs

De vriezer doet het fantastisch,ze staanbij ons in de schuur we hebben er twee gekocht en zelfs bij het extreem warme weer van de afgelopen week werken ze zich er fijnloos door heen ,wat ook heel fijn is is de no frost wat perfect werkt 0 ijs vorming en dat voor een zacht prijsje, heel blij mee wij hebben vaak Etna producten nooit geen problemen mee gehad zo ook deze vriezers top product.
Pluspunten
  • No frost
  • Erg stil
  • Veel ruimte
  • Werkt goed ook bij hoge buiten temperatuur
  • Ruime lades
L*********@g********05-07-2025

Mijn nieuwe beste vriend: de ETNA VV6169N

Mijn nieuwe beste vriend: de ETNA VV6169N! Nooit gedacht dat ik zo enthousiast kon worden over een diepvriezer… maar hier zijn we dan. Deze witte toren van vrieskracht heeft m’n leven op vriesstand gezet — op de beste manier mogelijk. Vijf lades groot genoeg om een eskimo jaloers te maken, en met No-Frost technologie betekent dat: vaarwel aan de ijspegels die ooit uit de vriezer hingen zoals kerstversiering. De FastFreeze-functie? Die vriest sneller dan je schoonmoeder die zegt: “Ik blijf maar een uurtje hoor.” En terwijl hij z'n werk doet, blijft hij stil — alsof hij weet dat ik geen fan ben van brommende apparaten in de nacht. Hij staat nu in de garage, doet z’n werk zonder klagen, en ik denk stiekem dat hij slimmer is dan m’n koffiezetapparaat. ETNA, je hebt van mij een diepvriezerfan gemaakt. 💙
a**************@g********02-07-2025

Zekers een aanrader

Fijne vriezer doet wat we van verwachten en voor een redelijke prijs
Pluspunten
  • Koelt goed en snel
  • Voor ons een ruime vriezer
Minpunten
  • Nee
E***********@g********27-06-2025
Mooie grote vrieskast met ruime lades. Handig piepje als hij te lang open staat.en no frost is ideaal.
m*********************@g********01-06-2025

Deze vriezer is een aanrader, mooi en ruim model.

We hebben gekozen voor dit product omdat de capaciteit en de de prijs/kwaliteit voldoet aan onze verwachtingen. Wij zijn zeer tevreden over de levering. Dank je wel.
Pluspunten
  • ruim model
  • prijs/kwaliteit