Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 25 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN4135-21 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert 25-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

10,0
Pas gekocht. Product ziet er goed uit. Degelijke materialen gebruikt.
De draairichting van de deur was gemakkelijk aan te passen. De lades en met name de bodem van de lades komen wel wat fragiel over.

Pluspunten

  • Degelijke materialen
  • Goede gebruiksaanwijzing
  • Draairichting deur gemakkelijk aan te passen

Minpunten

  • Dunne bodem van de lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

super vriezer 09-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

8,0
super vriezer / ruime bakken degelijke afwerking display mag iets simpeler zijn

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**1@h**l.nl 13-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een goede klasse vriezer. Uitgekomen op het merk Liebherr omdat de achterkant dicht is waardoor er geen warmte verlies optreedt en er geen vuil ophoopt.
Deze ontvangen en een paar dagen in gebruik en de kwaliteit is erg hoog, alles voelt stevig en goed afgewerkt.
Was zeer snel op temperatuur en is inderdaad stil.
Blij met mijn keuze.

Pluspunten

  • Stil
  • Kwaliteit
  • Prijs kwaliteit verhouding klopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**e@g**l.com 07-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

8,0
Ruime vakken, veel inhoud!
Prima vriezer.
Zeker aan te bevelen.
Met no frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjac 26-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

8,0
Prima vriezer. Groot overzichtelijk en no-frost. Voldoende lade en een zacht piepje gaat af als de vriezer te lang open blijft

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Appie 16-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt uitstekenden kan ik ten zeerste aanbevelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

9,0
Ik vind het een heel goed apparaat en het mooie ervan in, dat je hem niet meer hoeft te ontdooien.
En is zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Grote inhoud en toch niet te hoog
  • Ontdooien hoeft niet meer

Minpunten

  • Geen minpunten Ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**s@g**l.com 29-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

9,0
Wij hebben al vele jaren koeler en vriezer van Liebherr, willen geen andere ivm met kwaliteit en degelijkheid gecombineerd met de vormgeving.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Degelijkheid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**n@h**l.com 12-07-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Erg veel ruimte in de vrieskast, apparatuur goed weggewerkt! Wegneembare glasplaten in de kast, dus grote
dingen passen er ook in.
Mooi uiterlijk van de kast, Makkelijke bediening.

Reageer

Liebherr GN4135-21 Kwaliteit 19-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vertrouwde kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

10,0
We hadden voor deze vrieskast gekozen vanwege de uitstekende kwaliteit en service van Liebherr.
Onze oude vriekast was na 39 jaar nog in gebruik maar uiteraard niet meer energie zuinig.
Vanwege onze ervaring met Liebher service en levensduur was onze keuze snel gemaakt.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Afwerking
  • Service van Liebher

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**s@h**l.com 11-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

9,0
Grote vrieskast voor groter gezin. Makkelijk te openen deur, 5 lades waar veel in past. Makkelijke waarschuwsysteem wanneer deur te lang open staat, ideaal met kinderen.
Anti frost systeem handig. Eerder vriezers van Liebher gehad, lange levensduur, duurzaam wat in deze tijd belangrijk is!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Lange garantie
  • Waarschuwsysteem bij te lang openhouden deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a**d@h**l.com 04-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Vriezertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

9,0
Vriezer voldoet aan de verwachting geeft duidelijke info op display en is zuinig in gebruik,goede indeling zeer tevreden.

Pluspunten

  • Prima vriezer
  • Goede indeling

Minpunten

  • Is aan de dure kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ric 30-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe liebherr vrieskist is goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

8,0
Vrieskast gekocht, verpakking was goed over nagedacht, makkelijk te scheiden. Uitpakken, waterpas, stroomkabel erin en klaar.
Handig is de rode en blauwe indicator die de werking met gesloten deur laat zien
Verbeterpunt vind ik de LED verlichting, had ik meer van verwacht dat het licht van boven tot onder zou zijn
Bouwkwaliteit is top

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Toegankelijkheid

Minpunten

  • LED verlichting anders dan gedacht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**r@g**l.com 22-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt uitstekend zeker aan de raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

10,0
perfect product makkelijk in het gebruik en handig met de bij behorende module voor op je mobiel .
En de garantie voorwaarde ook perfect in orde.
Zeker een aanrader

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**s@g**l.com 13-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

8,0
Na 25 jaar onze liebherr vrieskist te hebben gegadigden we een vrieskast. Gekozen voor inhoud en kwaliteit en kwamen uit bij de GN4135. Deze voldoet aan alle verwachtingen qua inhoud en gemak( no frost).
We hopen hier weer net zo lang tevreden over te zijn als met onze kist, maar we hebben hier alle vertrouwen in.

Pluspunten

  • Stil en zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**d@h**l.com 13-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blij dat we voor deze liebherr hebben gekozen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

9,0
Gekozen om de energie zuinigheid en de lange bewaartijd bij stroomuitval.
Niet meer zelf hoeven te ontdooien (no frost).
Alarm bij open deur.
Zeer snel te gebruiken na plaatsing, zijn blij dat we voor deze liebherr hebben gekozen.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • bewaartijd bij stroomuitval
  • open deur alarm
  • no frost

Minpunten

  • geen

Reageer

Wim 26-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vriezer voor in garage.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

9,0
Het is een geweldige vriezer voor in de garage.
Zeer stil en alle lade zijn goed bedienbaar voor kleinere mensen.

Pluspunten

  • Laden goed te bedienen voor kleinere mensen
  • Zeer stil
  • Voor in de garage

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arnold 01-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

10,0
Super mooie diepvrieskast met hele ruime laden. Veel groter dan gedacht. Zo'n brede en diepe vrieskast is echt een aanrader. Heb zelf ook een Liebherr tafelmodel vrieskast. Maar deze is qua volume 2,7x zoveel inhoud. Ook echt handig dat je deze in een schuur kan zetten tot 0 gr. C. Echt top.

Pluspunten

  • Ruime laden
  • No frost
  • Voor in een vorstvrije schuur
  • Afgedekte condensor. Blijft stofvrij.
  • Energiezuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liebherr GN 4135-21 28-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

diepvrieskast Gn4135-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

9,0
zeer tevreden over deze diepvries kast.heb de kast nu enkele dagen.De diepvrieskast is zeer stil,en alles werkt naar behoren,mooi model en past uitstekend in onze keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 05-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

van oud naar nieuw

Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

9,0
Nadat we na een jarenlang tevreden gebruik, onze oude, probleemloze en met veel plezier gebruikte Liebherr diepvrieskist wilden vervangen door een ….kast (!), bleek na veel zoeken, kijken en vergelijken geen andere optie over om gewoon bij de vertrouwde techniek van Liebherr te blijven.
Onze beoordeling van het Gebruiksgemak, Vormgeving en Duurzaamheid is natuurlijk gebaseerd op het gebruik van de (oude) diepvrieskist !

Minpunten

  • het menu aanpassen kan alleen bij geopende deur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ed Loffeld 29-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote en diepe lades. Vormgeving uitstekend

Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

10,0
Deze vrieskast heeft grote en diepe lades, waardoor er veel etenswaren in kunnen om in te vriezen. Wij hebben goede ervaring met Liebherr vrieskast. Onze vorige was ook van Liebherr.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews