Liebherr GN4135-21 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN4135-21 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arnold 01-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

10,0
Super mooie diepvrieskast met hele ruime laden. Veel groter dan gedacht. Zo'n brede en diepe vrieskast is echt een aanrader. Heb zelf ook een Liebherr tafelmodel vrieskast. Maar deze is qua volume 2,7x zoveel inhoud. Ook echt handig dat je deze in een schuur kan zetten tot 0 gr. C. Echt top.

Pluspunten

  • Ruime laden
  • No frost
  • Voor in een vorstvrije schuur
  • Afgedekte condensor. Blijft stofvrij.
  • Energiezuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liebherr GN 4135-21 28-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

diepvrieskast Gn4135-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

9,0
zeer tevreden over deze diepvries kast.heb de kast nu enkele dagen.De diepvrieskast is zeer stil,en alles werkt naar behoren,mooi model en past uitstekend in onze keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 05-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

van oud naar nieuw

Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

9,0
Nadat we na een jarenlang tevreden gebruik, onze oude, probleemloze en met veel plezier gebruikte Liebherr diepvrieskist wilden vervangen door een ….kast (!), bleek na veel zoeken, kijken en vergelijken geen andere optie over om gewoon bij de vertrouwde techniek van Liebherr te blijven.
Onze beoordeling van het Gebruiksgemak, Vormgeving en Duurzaamheid is natuurlijk gebaseerd op het gebruik van de (oude) diepvrieskist !

Minpunten

  • het menu aanpassen kan alleen bij geopende deur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ed Loffeld 29-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote en diepe lades. Vormgeving uitstekend

Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

10,0
Deze vrieskast heeft grote en diepe lades, waardoor er veel etenswaren in kunnen om in te vriezen. Wij hebben goede ervaring met Liebherr vrieskast. Onze vorige was ook van Liebherr.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Family van Dijk 03-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Royale inhoud van deze vrieskast van Liebherr!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

10,0
Ben superblij met deze vrieskast van Liebherr, type GN4135-21.
Ietsie duurder in aanschaf. Energiezuinig! En prettige, doorzichtige laden; die dieper zijn als je denkt! En dat lichtje er in! Stil, qua geluid. Kortom: hier wordt je blij van!

Pluspunten

  • Ruime, diepe, doorzichtige laden
  • Lichtje in de vrieskast!
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Borneman 19-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille zuinige diepvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

9,0
Het vriest, is stil, zuinig, voldoende ruimte en is ook nog eens anti-frost. Alles werkt naar verwachting. Extra fijn detail is dat de vriezer op een plek kan staan met lage temperaturen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JoopF 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast met zeer grote laden en eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

10,0
Wij hebben al jaren een Liebherr voor vriezen en koelen. Deze producten zijn zeer betrouwbaar. Op basis hiervan hebben we voor deze vrieskast gekozen. Ook omdat hij No-Frost heeft en Energie klasse A+++. Tevens is hij voorbereid op de toekomst m.b.t. eventueel schakelen via de slimme-meter. Zeer grote laden en door verlichting is inhoud altijd goed te zien. Zeer eenvoudige bediening met goed display.

Pluspunten

  • Tot 7 jaar garantie
  • Zeer Energie zuinig

Minpunten

  • Duur in aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 16-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vrieskast 175 cm hoog en 70 breed en INHOUD van 263L

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

9,0
Afmeting , inhoud , stroomverbruik, service en kwaliteit en dan kom je al snel bij Liebherr terecht.
Eenmaal Liebherr gekocht blijf je terugkomen.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • afmeting/inhoud

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 03-10-2020
  • Product gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4135-21

Algemene score

10,0
Inbouw diepvries was asn vervanging toe. Was erg duur dus gekozen voor super mooie energie zuinige los staande diepvries voor on onze inpandige garage. Zo nu ook meer opberg ruimte in onze keuken.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Makkelijk in gebruik
  • Zeer energie zuinig

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer