Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 50 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bissell CrossWave op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**0@h**l.com 15-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

8,0
Ja hij maakt lawaai maar niet zoals de aangedikte verhalen hier. Niet meer als de stofzuiger. Dit is mijn 2de . 1ste meegegeven aan mijn ex. De kap gaat kapot maar door eigen schuld bij plaatsen telkens de voet boven op de kap om hem in de juiste stand te klikken. Dit doe ik nog alleen op zijkant het blauwe gedeelte. Sindsdien heb ik de 2de al bijna een jaar. Wat ik ook geleerd heb bij de 2de is gelijk een extra borstel set en filterset bestellen. Terwijl het 1ste dilter droogd 2de erin en door. Gebruik hem nu al 2 maanden meerdere keren per dag (puppies in huis plas poep krantenpapier hop alles in de bissell. 1 keer per dag schoonmaken en door(filter 1 keer per week)

Pluspunten

  • zuigt alles op

Minpunten

  • extra set filter en borstel apart bestellen
  • geen extra versteviging voor de voetplaatsing

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Waardeloze cross wave3in1 07-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos apparaat

Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

2,0
Het apparaat klinkt als een groot vliegtuig in de ruimte waar je er mee bezig gaat en eigenlijk heb je oorkappen nodig erg zwaar en maakt slecht schoon.
Als je een beroep op je garantie doet dan doen ze er niets mee. De speciale formule reiniger is troep en dat voor €15.

Pluspunten

  • Is er niet

Minpunten

  • Maak voegen en keramische vloeren slecht schoon
  • Slechte service
  • Schoonmaak middel te duur €15 p/liter
  • Slecht langs kanten en hoeken
  • Heel luid qua geluid

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

vanadium 21-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima schoonmaakresultaat

Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

9,0
Gekocht als vervanging van onze oude machine, deze Philips machine had al na 3 jaar de geest gegeven. Via de ING rentepunten winkel voor een aardige prijs op de kop kunnen tikken en nu loopt er ook een actie om 10 jaar garantie te krijgen.

Omdat we een tweetal weken niet konden dweilen, en we hebben een klein kind en een hond, was de vloer redelijk vuil. Meteen dus een goede test voor de Crosswave. De crosswave is wendbaar en ligt lekker in de hand, vele malen beter als onze oude. Het resultaat is prima, de vloer is erg schoon geworden en plekjes die opgedroogd zijn dweilt/boent de Crosswave erg goed weg. Kortom zeer tevreden over onze aankoop!

Pluspunten

  • Goed resultaat droog als nat
  • Handzaam

Minpunten

  • Snoer mag langer zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gait 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

9,0
Maakt geweldig schoon, we dachten dat de vloer al redelijk schoon was tot we de vloer gingen schoonmaken met de crosswave, wat een smeer er nog vanaf kwam.
Zelfs de haren van de hond zuigt ie allemaal op van de vloer en van tapijt.
crosswave ook al aanbevolen bij vrienedn van ons, hebben er ondertussen ook al een gekocht
in een woord geweldig apparaat.

Pluspunten

  • maakt super schoon
  • handig in gebruik

Minpunten

  • een beetje lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene Esvelt 28-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Werking goed, service slecht

Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

2,0
Besteld via Bol.com, werkt prima. Geluid wat hard en wat zwaar maar maakt prachtig schoon. Bij ons ging er een hoekje van het mondstuk af waardoor wij de Bissel niet meer konden gebruiken. Na contact met Bol.com moest ik het hele ding opsturen (geen doos meer) dus in een soort plastic zak met bubbeltjes plastic verstuurd. Bissel geeft aan dat het niet valt onder de garantie. Dus na 4 maanden moeten wij zelf kosten maken voor reparatie. Waardeloos

Pluspunten

  • maakt prima schoon

Minpunten

  • lawaaierig
  • zwaar
  • niet in hoekjes bruikbaar
  • service
  • service

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Edwin 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bissell crosswave

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

10,0
De Bissel crosswave doet wat het belooft, tegelvloer en voegen worden perfect schoon
Erg makkelijk in gebruik, en zo weer schoongemaakt
Pas een paar keer gebruikt, dus de duurzaamheid moet nog blijken

Pluspunten

  • degelijk apparaat
  • reinigd perfect
  • snel gebruiksklaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 17-03-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bissel klantenservice reageert niet als er wat kapot gaat

Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

6,0
Toen we de Bissel net hadden vonden we het een feest, precies wat je leest in de reviews. We gebruikten hem 1-2 keer per maand. Al snel kwam er een barst in de kap die over de rollende borstel zit. Het is een duur apparaat dus we knallen er echt niet mee tegen de muren. Al snel werd de scheur een gat en sindsdien maakt de bissel minder goed schoon.

Melding bij de klantenservice leverde enkel links v websites op waar ik onderdelen kan bestellen. Op mijn vraag over of het niet onder de garantie valt kreeg ik geen antwoord.

Het schoonmaken is best n smerig klusje, haren vast om de roller en filter met 20 plooien en daarna zit je nog met filters die in de zon moeten drogen.
Ik twijfel dus of ik nog 75,- ga spenderen aan n nieuwe kap, extra filter en roller.
En nou ik toch aan het klagen ben, de bissel maakt een enorme herrie. De kids vluchten hier naar boven en ik denk aan oordoppen als ik bezig ben

En allesreiniger werkt prima. Hoeft echt niet die superdere v bissel zelf te zijn

Pluspunten

  • Handig 2 in 1

Minpunten

  • Kap snel kapot, klantenservice reageert niet
  • De bissel kan niet tot de randen
  • Bissel kan niet onder het dressoir
  • Herrie
  • Schoonmaken is n smerig klusje

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Hennie 24-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuigen en dweilen in één.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

7,0
Omdat we drie honden hebben is de vloer snel vies. Stofzuigen en dweilen is veel en intensief werk. De machine doet goed zijn werk. Zuigt best goed en maakt erg goed schoon. Kan het stofzuigen en dweilen niet helemaal vervangen, omdat zo af en toe de moeilijk te bereiken plekken onder meubels en langs de plinten ook gereinigd moeten worden. Het gaat niet snel, maar wel grondig. Maar als je bedenkt dat je niet telkens hoeft te stofzuigen valt het wel weer mee.
De eerste keer wist ik niet wat ik zag. Zo zwart was het afvalwater, terwijl ik dacht dat de vloer niet zo erg vuil was. Even wennen, maar dan is de machine ook eenvoudig te reinigen.
Groot nadeel is de prijs van het bijbehorende reinigingsmiddel. Ik probeer te ontdekken of er ook gewoon Ajax of zo iets in mag, maar daar ben ik nog niet achter.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mar 16-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtpatser, echt een goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

8,0
Met 3 huisdieren is er behoefte aan een goede zuig- en dweilmachine. Waar mijn Dyson veel haar laat liggen op , het kleed bij de achterdeur, zuigt de Cross Wave deze in een beweging weg.
Heel zuinig in gebruik, maar bij wat achterstand in het huishouden wel aan te raden om eerst te stofzuigen. Maar dat is meer voor het behoud van je machine, want hij kan het wel.
Droogt streeploos op, laat geen vuil liggen.
Heel jammer, er zijn geen extra rolsoorten (hout, parket) te bestellen in Nederland waardoor de inzetbaarheid wat wordt beperkt. Tot nu toe heel tevreden.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Vloer droogt snel
  • Tegels, tapijt, beide een goed resultaat
  • Tijsdbespaarder

Minpunten

  • Geen variatie in de soort vloerrollen
  • Minder goed onder meubels
  • bij overgangen vloer /randen minder effectief
  • Vies water in toilet gooien ivm haren/verstopping

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

p.dekker 20-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

bissell crosswave 17132

Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

8,0
Gekocht op 50 + beurs, inclusief 10 jaar garantie. Ze hebben niet verteld wat je allemaal moest doen om de garantie te krijgen. Het geleverde apparaat veroorzaakten kortsluitingen na een paar minuten en een enkele maal na ongeveer 10 minuten. Na goed overleg retour gestuurd voor reparatie of een nieuw apparaat. Het apparaat terug sturen gaf problemen. Ik moest zelf na enkele weken contact opnemen. Het was administratief fout gegaan en ze zouden het apparaat meteen opsturen. Weer een foutje want 10 minuten later werd hete apparaat bezorgd. Geen opgave van de storing. Bij navraag was het de elektronische moederplaat te zijn. De (telefonische)contacten met de medewerkers verliep steeds op een zeer goede manier. Wanneer het apparaat naar behoren blijft werken zijn we er erg blij mee. We gebruiken van het apparaat niet alleen de stofzuiger.

Pluspunten

  • vloer snel droog
  • eenvoudige bediening
  • tevreden met het resultaat

Minpunten

  • geluid erg hard
  • kan niet langs plinten e.d. schoonmaken
  • geen info over 10 jaar garantie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Lida 18-12-2018
  • Product gekocht

Slechte service

Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

1,0
Door mijn eigen vergissing zijn er elementen van de Bissell onbruikbaar geworden. ( Ik had ze in de vaatwasser gedaan om ze schoon te krijgen en de temperatuur bleek te hoog ..... het plastic raakte zo vervormd dat ze niet meer op het apparaat passen).
Kontakt opgenomen met Bissell om te informeren naar de mogelijkheid om onderdelen te bestellen. Dat kan helaas niet. Het hele apparaat staat dus nu onbruikbaar in de schuur!
Niet leuk dus en een grote nutteloze uitgave.

Reageer

Loes Janssen-Broens 03-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bissell 17132 vloerreiniger. Dweil en Stofzuiger in 1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

9,0
Grandioos apparaat. prijs/qualiteit verhouding uitmuntend. Dweilt en zuigt tegelijk. Is handig in gebruik. Ik ben 68 en vind m geweldig is voor niet te zwaar en ook niet luidruchtig. Na een half jaar ging het stuk er kwam geen water meer. Ik heb m wel elke dag gebruikt met uitzondering van een paar dagen niet. Ik heb Bissell gebeld en werd meteen grandioos geholpen. Ze stuurden een email naar mij zodat ik met DHL een afspraak kon maken om m op te laten halen. Ze kwamen de volgende dag. En 2 dagen later de bel ging. En daar was ie alweer terug. De waterpomp was vervangen. Die was dus stuk. Een net briefje erbij en ik weer helemaal blij. Ik heb er 2 inmiddels voor boven en beneden. Mijn dochter heb ik er 1 kado gegeven. En er zijn zeker 4 mensen die dat ding ook al gekocht hebben. En zijn allemaal tevreden. Hij laat af en toe strepen water maar dan ga je er weer overheen en weg is het. De vloer droogt ook waar je bijstaat. En de vloer ziet er egaal uit naderhand. Tapijt is heel erg goed te doen met dit app. Het schoonmaken is een kleinigheidje. Dat doe ik wel elke keer. Grandioos. Ik vind het dweilmiddel wel duur. 25 euro voor een liter. Dat is niet normaal vind ik. Daar moeten ze wel iets aan doen.

Pluspunten

  • dweilt en zuigt in 1
  • vloer is snel droog
  • kan bijna overal bij
  • waterreservoir is genoeg voor 60 m2
  • snel schoongemaakt

Minpunten

  • Dweilvloeistof is veel te duur 25 euro per liter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hanny 16-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bissell crosway

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

7,0
Het is een prima stofzuiger voor zowel droog als nat.
ik stond versteld van de hoeveelheid poezen haar die hij opzuigt van een gladde vloer.
hij is wat zwaar in gebruik en jammer dat je niet onder lage meubels kunt komen, zoals kasten .

Pluspunten

  • zuigt goed

Minpunten

  • veel lawaai
  • je kunt niet onder kasten en in hoekjes

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lida 29-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wwarschuwing

Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

4,0
Helaas ,helaas. Ik heb de crosswave een paar maanden in gebruik en hij beviel goed. Totdat ik bij het schoonmaken er voor koos om een paar onderdelen in de vaatwasser te doen. Ik kan hem nu niet meer gebruiken want de onderdelen zijn helemaal vervormd.....
Geld weg, crosswave weg.

Pluspunten

  • Schone stenen vloer

Minpunten

  • Onderdelen kunnen niet in de vaatwasser!
  • Snoeren onhandig tijdens gebruik

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Marcel 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top en perfect resultaat met de Bissell CrossWave 17132

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

9,0
Sinds vandaag een ervaring in schoonmaken rijker. De Bissell CrossWave na aankoop meteen uitgeprobeerd op onze parket-en tegelvloer.
Voorheen hadden we (2x !) een gelijksoortige machine van de bekende concurrent in het gele jasje en beginnend met de letter K. De eerste was al na 2 weken kapot de tweede hetzelfde probleen met de motor en dat bij 7 maanden.
Dus afwachten hoe de Bissell CrossWave zich door het wekelijks gebruik houdt.

De Bissell CrossWave mag je niet vergelijken met die van de gele concurrent. Waarom? Al was het maar om het schoonmaakresultaat dat stukken beter is met de Bissell CrossWave doordat de borstel veel sneller roteert, en daarnaast wat ik een extreem groot voordeel vind bij de CrossWave is dat er 2 tanks inzetten die gescheiden van elkaar functioneren. 1 voor het schone water met schoonmaakmiddel en de andere voor opvang van het vuilwater. Overigens zijn de borstels van Bissell goedkoper dan die van de gele concurrent.
Het schoonmaakmiddel van Bissell ( multi-surface) vindt ik persoonlijk echt veel te kostbaar. Er zit overigens 1 flesje standaard in de doos erbij.

De CrossWave vind ik voldoende handteerbaar en wendbaar ondanks dat het niet de lichtste machine is. De rubberwielen rollen pefect en stil over de vloer alleen de zuigmotor maakt wel relatief veel lawaai, maar ach dat vind ik niet een echt heel groot probleem. De steel heeft voor mij (1,85m lichaamslengte) voldoende hoogte om geen onnodig bukken en rugklachte tijdens de schoonmak te krijgen.

Aan/uit gaat gemakkelijk met de 2 keuzeknoppen (hardevloer/tapijt) boven het handvat. Tevens zit een sproei-dosseringsknop onderop in het handvat voor het schone water en reinigingsmiddel te activeren, wat zonder veel kracht moeite in te drukken is voor moment of continue dosering.

Het eindresultaat vond ik verbluffend beter dan die van de concurrent. Mijn inziens is de zuigkracht voor het opzuigen van de vuile water stukken beter. De borstel is goed hoewel ik graag gezien had dat ze speciaal voor tegelvloeren een tweede type met hardere en meer borstelharen in het assortiment hadden.
De huidige voldoet wel maar heeft bij sommige iets diepliggende voegen in de tegelvloer wat problemen om een optimaal resultaat te behalen. Op zowel het parket als de tegels blijven geen strepen achter. Bij iets meer vastzittend vuil is een aantal keren erover heen gaan met de borstel voldoende om ook dit te laten verdwijnen, dit in tegenstelling tot de gele concurrent.

Een klein nadeel van de Bissell CrossWave is dat hij een beperkte ruimte heeft met de zuigmond om onder een kast, bank en stoel te komen, zo ook heeft hij zowel links als rechts van de borstel/zuigmond een zgn, dood uiteinde zitten waardoor en langs een object, of plint geen volledig raakvlak van de borstel te behalen is. De zuigmond is wel tijdens gebruik zowel links als rechts draaibaar.

De CrossWave is zowel een schrobmachine als stofzuiger hoewel ik persoonlijk hem niet als stofzuiger zie zitten of zal gaan gebruiken. Voor mij persoonlijk zal hij alleen als schrobmachine gebruikt gaan worden. Het zuigresultaat van stof en losliggend vuil op de vloer is wel verbluffend beter dan die van de concurrent. Zand, blad, stof zelfs grote deeltjes wordt vele malen beter opgezogen vind ik.

Beide tanks hebben een indicatieniveau voor vulniveau water en een niveau aanvulling voor het reinigingsmiddel, voor zowel kleine oppervlaktes en grote oppervlaktes en de vuilwatertank heeft een indicatieniveau op de tank met een max. niveau tot waar vuilwater opgevangen mag worden.

Na gebruik is het schoonmaken ook een simpele klus, zowel de vuilwatertank met speciaal Hepa filter als ook de zuigmond en de borstel ziijn snel en simpel te reinigen.
Nadeel is dat als het filter schoongemaakt wordt je deze wel minimaal 24 uur moet laten drigen alvorens je hem weer inbouwd en de CrossWave kunt gaan gebruiken. Mijn advies is dan ook om een 2e filter los erbij te kopen.

De extra bijgeleverd vloerstandaard waarin de CrossWave geplaats gaat worden na gebruik of in rustpauze is een voordeel ook al omdat een natte borstel stilstaand op parket anders kringen/vochtplekker kan geen geven. Tevens zit er op de vloerstandaard een extra beugel waar je 2 borstels rechtop in kunt plaatsen om te drogen. De vloerstandaard staat zeer stabiel en vast daar onderop rubber doppen zitten die wegglijden voorkomen. Leuk voordeel van de vloerstandaard is dat deze ook gebruik kant worden voor een snelle tussendoor reinigingsbeurt van CrossWave. Eenvoudig warmwater in de standaard gieten tot het maximale niveauindicator, dan de CrossWave aanzetten op zuigen en vervolgens zuig deze het water op voor reinig van de zuigmond, borstel en zuigmonduitgang.

De CrossWave heeft een snoerlengte van ca. 7 meter wat voor mij doen voldoende is, maar ik kan mij voorstellen dat andere dit langer hadden willen zien. Overigens is het snoer niet automatisch op te rollen maar moet opgewonden worden om 2 snoerhaken aan de steel en machine.

De CrossWave is niet de goedkoopste in verhouding tot de concurrent maar persoonlijk vind ik hem wel beter op alle fronten, voor mij is het dat meerbedrag wel waard geweest inmiddels.

Conclusie:
De voordelen
+ verbluffende goed schoonmaakresultaat
+ gescheiden schoon- en vuilwatertank
+ snelheid van borstelrotatie
+ goed en simpel te reinigen
+ stabiele stand in rustfase

De nadelen
+ relatief luidruchtig
+ maar 7 meter spanningskabel
+ zuigmond kan niet onder meubel of lage kasten komen
+ duurder dan de concurrent
+ Bissell schoonmaakmiddel Multi-surface is wel aan de dure kant.

Pluspunten

  • verbluffende goed schoonmaakresultaat
  • gescheiden schoon- en vuilwatertank
  • snelheid van borstelrotatie
  • goed en simpel te reinigen
  • stabiele stand in rustfase

Minpunten

  • relatief luidruchtig
  • maar 7 meter spanningskabel
  • zuigmond kan niet onder meubel of kasten komen
  • duurder dan de concurrent
  • Bissell schoonmaakmiddel aan de dure kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick bakker 29-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bissell Crosswave supper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

8,0
Bissell Crosswave gekocht na een demonstratie in de bij kennissen . Makkelijk te bedienen en ook makkelijk te dragen naar boven aangezien de crosswave niet zwaar is. Het grote voordeel is het zuigen en dweilen gelijk tijdig dit scheelt een hoop tijd met schoon maken thuis. Een aanbeveling aan anderen personen om dit te kopen!! en het schoonmaak middel die er bij zit ruikt ook lekker

Pluspunten

  • niet zwaar
  • ruikt lekker

Minpunten

  • duur maar waart
  • stekker

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mirjan 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

9,0
Ik was al een tijdje op zoek naar een goed apparaat om mijn siergrindvloer schoon te maken. Dweilen en daarna drogen was een enorme klus met de gangbare producten. Dus heb ik de stap genomen om de Bissell Crosswave aan te schaffen.
Eenmaal in huis, ben ik gelijk door mijn hele huis gegaan. Zo handig, stofzuigen en dweilen in een handeling. Ik hoef daarna ook niet meer allerlei kunst en vliegwerk uit te halen om de vloer te drogen want ten eerste maakt hij supergoed schoon en de vloer is heel snel droog. Ook de kurkvloer boven en de inloop mat bij de voordeur maakt hij in een keer schoon. Ik was verbaasd hoeveel vuil er van je vloer komt terwijl ik alles netjes had bijgehouden.
Als je klaar bent met de schoonmaak, even alles goed afspoelen en laten drogen, dat is alles.
Ik ben heel blij met mijn aankoop en zie niet meer op tegen de wekelijkse dweilklus

Pluspunten

  • dweilen en stofzuigen tegelijk
  • heel goede zuigkracht
  • mat en/of vloerbedekking ook schoon
  • snel droog na het dweilen
  • zeer lang snoer

Minpunten

  • even wennen om met het snoer om te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sophie 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bissell Crosswave (17132)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

9,0
Ik heb jaren lang gebruik gemaakt van de VAX (waterstofzuiger) om plavuizen vloeren te reinigen. Dit apparaat werkte OK maar het werd tijd voor een beter alternatief aangezien de VAX een stuk minder gebruiksvriendelijk en minder efficiënt reinigt dan de Crosswave. Na een aantal reinigingsbeurten kan ik vaststellen dat de Crosswave een waardige opvolger is van mijn oude VAX, die inmiddels is afgevoerd. Over de duurzaamheid kan ik eigenlijk weinig melden aangezien de bedrijfstijd nog erg kort is geweest.

Pluspunten

  • efficiente reiniging
  • gebruiksvriendelijk
  • 10 jaar garantie
  • goede bouwkwaliteit

Minpunten

  • maakt redelijk veel lawaai
  • De geadviseerde zeep is niet voordelig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Catarina 14-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bissell Crosswave

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

7,0
I bought this product because I wanted something which made it easier to clean laminate.
While I am happy with it the fact that there are no clear instructions besides a leaflet with drawings annoys me a bit. Nevertheless the product is not too difficult to use (it only has 3 buttons...). It took a large amount of dust and animal fur, so seems to be doing its job. But I still think that perhaps it leaves the floor a bit to wet and there were also some marks on the floor after the cleaning which I am not very pleased about. That's why I am giving it at 7 and not 8 or 9. Besides it's quite expensive...
-----
Ik kocht dit product omdat ik iets wilde dat het gemakkelijker maakte om laminaat te reinigen.
Hoewel ik er blij mee ben, irriteert het feit dat er geen duidelijke instructies naast een folder met tekeningen zijn, me een beetje. Desondanks is het product niet al te moeilijk te gebruiken (het heeft maar 3 knoppen ...). Het vergde een grote hoeveelheid stof en dierenbont, dus lijkt het zijn werk te doen. Maar ik denk nog steeds dat het misschien de vloer een beetje te nat maakt en er waren ook enkele sporen op de vloer na het schoonmaken waar ik niet erg tevreden over ben. Daarom geef ik het om 7 en niet 8 of 9. Bovendien is het vrij duur ...

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Grace 01-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger en dweil in 1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell CrossWave

Algemene score

8,0
Wij hebben besloten de Bissell croswave aan te schaffen wegens de vele goede reviews die wij gelezen hadden. Wij wilden graag voor onze laminaatvloer een stofzuiger en dweil in 1 voor het gemak en om tijd te besparen. Met kleine kinderen is het fijn om zo een apparaat in huis te hebben. Wat wij prettig vinden is dat je de stofzuiger en dweil afzonderlijk van elkaar kan gebruiken. Waar Bissell naar zou kunnen kijken is om deze draadloos te maken en de zuigmond platter te maken zodat je onder tafels en banken kan. Voor de rest een mooie uitvinding.

Pluspunten

  • tijdbesparend
  • handig
  • 2 in 1
  • goed resultaat
  • kan afzonderlijk van elkaar gebruikt worden

Minpunten

  • niet snoerloos
  • maakt veel lawaai
  • kan niet op trappen en onder banken en meubels
  • zwaar
  • het lekt af en toe water bij het dweilen

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews