Sony FDR-AX700 zwart - Reviews

Best Reviewed jun 2019 Sony FDR-AX700 zwart
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
Optische zoom
12 x
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
14,2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony FDR-AX700 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 19-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SONY SEMI PROF 4K CAMCORDER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony FDR-AX700 zwart

Algemene score

9,0
Geweldige camcorder met alle mogelijkheden voor de semi prof filmer die in 4K of HD wilt filmen. Maar slow motion en timelaps zijn eenvoudig mogelijk.

Pluspunten

  • Fast autofocus
  • Slow motion
  • Timelaps
  • Groot zoombereik
  • 4k/HD

Minpunten

  • Wide beeld niet zo wide
  • Geen 4K 50p
  • Knopjes niet allemaal op de juiste plaats

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supermooie beeld en geluidskwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony FDR-AX700 zwart

Algemene score

10,0
Op 25 juni 2019 deze supercamcorder de Sony FDR-AX700 bij Kamera Express gekocht en zoals beloofd mooi snel al de volgende dag geleverd. Ik twijfelde omdat ik eigenlijk bij 50P wilde filmen maar de 4K 25P beelden zijn superscherp en vloeiend zelfs bij snelle beweging van het onderwerp al dan niet gecombineerd met zwenk of zoom. Ook gelijk heel veel testopnamen gemaakt o.a. bij weinig licht, binnen en op een druk evenement met veel lopende en dansende mensen en andere actie in beeld. Het ziet er allemaal supermooi belicht, scherp en qua kleuren uit. Een uitzendwaardige kwaliteit en met 25P is er minder ruimte nodig op de ssd card. Ook het monteren met Final Cut Pro op mijn Mac ging probleemloos. Al met al een prima aanschaf waar ik jaren mee vooruit kan en gecombineerd met de snelle levering en uitstekende service van Kamera Express een heel goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fdr ax 7000 20-06-2019
  • Product gekocht

Super beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony FDR-AX700 zwart

Algemene score

9,0
Super beeld makkelijke bediening goede voorlichting bij Kamera Express bij weinig belichting toch mooie beelden zonder korrel !!

Pluspunten

  • Beeld

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 09-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Sony ax700 semi prof

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony FDR-AX700 zwart

Algemene score

9,0
Na een half jaar intensief gebruik nog steeds enthousiast over de gemaakte opnamen met haarscherpe 4K beelden. Dit Sony auto focus systeem werkt zeer goed, volgt snelle onderwerp, de instellingen hiervan behoeven wat studie. De beelden zijn goed gestabiliseerd. Heb een extra flitsschoen voetje moeten kopen om microfoons goed vast te zetten, de originele voet zit te diep verzonken. Door de 1inch sensor is deze camera echt licht gevoelig en bij weinig licht is er nog goed te filmen. De camera is in de Auto stand goed te gebruiken, maar in de Manuel stand krijg je toch de mogelijkheid om bv iris, gain, shutterspeed op automatisch te laten staan. De ax700 is duidelijk een klasse beter dan zijn broertje ax100.

Pluspunten

  • 4K beelden
  • Auto/Manual mode instellingen
  • Autofocussysteem
  • Lichtgevoeligheid
  • Oogcap voor zoeker

Minpunten

  • Flitsvoet zit te diep
  • Knoppen zitten niet logisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

zinca mickael 16-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zinca vasile mihail

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony FDR-AX700 zwart

Algemene score

10,0
hij is de beste camera voor evenementen, voor alles, met het nieuwe autofocussysteem is het een "klein beestje", je kunt alles doen wat je wilt met deze camera, en ook met de s-log 2 en s-log 3 is meer filmisch, het is perfect voor alles. Verbazingwekkende video en geweldig geluid. Zodra je je instellingen hebt aangepast, is de uitvoer 4k goud. Helder beeld, goede bediening, vriendelijke menu's. Goede prestaties bij weinig licht, met bruikbare ISO tot 5000. Ik raad deze camera echt aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony55 15-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne camera, mooie scherpe beelden, schitterende kleuren!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony FDR-AX700 zwart

Algemene score

10,0
Ik heb vandaag de camera gebruikt om een bruiloft te filmen, in een woord, super! Veel minder belemmeringen vergeleken met de fdr-ax100. Prachtige opnames, ik ben nog geen negatief dingetje tegengekomen. Dit is echt een aanrader, hij overtreft de fdr-ax100!

Gelijk mijn 2de fdr-ax700 aangeschaft als back-up camera. Ik heb nu 4 bruiloften gefilmd en ben nog steeds blij met de aanschaf, kom steeds meer mogelijkheden tegen. Hij heeft meer mogelijkheden dan de fdr-ax100 en de film is mooi scherp, wat bij de fdr-ax100 toch nog wel eens tegenviel ondanks de firmware update. De stabilisatie is van de hdr-cx730 beter, die lens zweeft en dat heeft deze camera niet.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen voor een gevorderde filmer.
  • Veel mogelijkheden voor handmatige bediening.
  • Super scherp beeld.
  • Nog veel meer..

Minpunten

  • Stabilisatie kan beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hotrotter 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony FDR-AX700 zwart

Algemene score

8,0
Heb deze camera gekocht als aanvulling op mijn FDR-AX1. De FDR_AX1 gebruik ik over het algemeen vanaf een statief en de AX700 als mobiele camera. Beeldkwaliteit zeer goed. Voor het geluid gebruik ik een externe microfoon. Snelle levering door kamera-express.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Instelmogelijkheden
  • Degelijkheid

Minpunten

  • kleine knopjes voor menubediening

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer