Philips hue Starterkit E27 8718696728796 - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Philips hue Starterkit E27 8718696728796
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Type/soort
wifi lamp
Fitting
E27
Aantal kleuren mogelijk
16 miljoen
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marijek 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een variatie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ontzettend leuke set. Leuk om sfeer te creëren. Eindeloze variaties. Makkelijk te installeren. Voordeel dat de lampen vanzelf aangaan bij thuiskomst.
Afstandsbediening makkelijk in gebruik, maar gebruik ik bijna niet. Ik doe eigenlijk alles met de app.

Pluspunten

  • diversiteit
  • sfeer

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

JeffreyV 09-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Fijn wakker worden in de donkere dagen met de Philips HUE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De HUE white & color ambiance lampen zijn super.

De lampen hebben een goede lichtopbrengst en fijne kleuren. De bediening via de app en afstandsbediening is goed. De afstandsbediening gebruiken we voor meerdere lampen tegelijkertijd en het programmeren is supereenvoudig. Wel zouden de widgets zouden nog beter kunnen door Philips.

Ik heb twee lampen in de woonkamer en een in de slaapkamer. In de woonkamer is het een fijnen manier van sfeer krijgen en tegelijkertijd is er ook ideaal om werklicht te hebben. Tijdens de borrel hebben we de lampen zo afgesteld dat ze op de muziek reageren, de gasten zijn onder de indruk van de functionaliteiten.

Zelf ben ik het meest onder de indruk van de wake up functie in de app. De lamp in de slaapkamer gaat van uit naar steeds feller en pas als het bijna licht is gaat de wekker af. Het is te vergelijken met een wake up light - light. Ook fijn is de nachtlicht functie. Dit zorgt voor voldoende licht om even naar de wc te gaan. En voor het slapen gaan gaan de lampen van warm wit naar uit.

De installatie van de lampen was super eenvoudig, lamp uit, lamp eruit, philips hue lamp erin. De HUE bridge naast de router neergezet, snoertje erin en stroom. Via de app gevonden en het werkt direct.

Pluspunten

  • Installatie
  • Bediening
  • Ontwikkeling APP
  • Afstandsbediening
  • Meshnetwerk

Minpunten

  • Widgets van de philips app
  • geofencing meerdere werkt niet ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tokkie2301 09-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prachtige lampen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een prachtige kleuren geven onze lampen nu. Van het saaie gele/ witte licht zijn we nu elke dag bewust bezig met onze verlichting. Vooral het kiezen van de settings vind ik zeer prettig. Je hebt ontzettend veel mogelijkheden. Zeker nu het winterse weer eraan komt is het heerlijk thuiskomen met prachtige warme verlichting. De installatie verliep soepel en zonder problemen, een kind kan de was doen. Het installeren van de app op telefoon en ipad gaat ook makkelijk. Handig als je in bed ligt en vergeten bent om de lampen uit te doen, het kan nu vanuit bed! De zoveel miljoen kleuren zie ik nog niet echt. Het blijft voor mij meer een aantal kleuren. Wat prettig is, is om te kunnen kiezen welke kleur je welke lamp geeft. Zo kun je lezen bij de ene lamp en sfeerverlichting creëren met de andere lamp. De bijgevoegde afstandsbediening vind ik minimale toegevoegde waarde. Handig om de lampen aan en uitte zetten maar de rest doe ik liever alles met de app via ipad of telefoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vlien88 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hue-virus is besmettelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hoeveel plezier kan je van een lamp hebben? Zit je te wachten op zoveel mogelijkheden en ga je dit wel gebruiken? Ik ben besmet met het Hue-virus en wil meer! Wat een aanwinst deze lampen, ik ben blij dat we dit nu in huis hebben (en wil het overal). Het werkt fantastisch en overtreft al mijn verwachtingen. Installatie van de lampen in een handomdraai (letterlijk). Alles werkt perfect. Hierna simpel aangesloten met de bridge op het WiFi-netwerk. Het is zeer makkelijk in gebruik (pas op: wel enigszins verslavend). Ook de App ziet er goed uit en is gebruiksvriendelijk. En het licht, prachtig! Eindeloze kleurcombinaties, mooie kleuren, helder licht. Als ik thuis kom springen de lampen al automatisch aan. Met 1 handeling kan ik alle lampen in huis dimmen, uit zetten of naar een vooraf ingesteld kleurenprofiel switchen. Lekker makkelijk vanaf de bank of in bed. Wat prijzig vergeleken met andere merken, maar dat is het meer dan waard: echt een superieur product!

Pluspunten

  • Gemak
  • Kwaliteit
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 07-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Leuk speelgoed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk en eenvoudig te installeren. Zeker in het begin is het leuk om te variëren met de verschillende licht scenes. Na verloop van tijd kies je steeds dezelfde en wordt het een erg duur speeltje. Fijne optie is dat je de lampen buitenshuis kan bedienen.

Enig minpuntje is de prijs, verder een prima product

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arno van Helmond 07-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Wat een verrijking van het lichtplan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de Philips Hue Color set nu een maand in huis. En moet zeggen dat het boven verwachtingen goed werkt. Het licht aanschakelen en het aanpassen werkt vlekkeloos via de bijbehorende app en bijgevoegde dimmer. Door de app intensief te gebruiken kom je bij interessante functies zoals alarmen, scenes en routines. Dit alles is ook mogelijk om met de ‘woning’ functie die Apple kent te bedienen en automatiseren. Het installeren en gebruiken van de Hue set is een koud kunstje. Het is een kwestie van de lampen vervangen en de bridge aan het netwerk aan te sluiten. De app wijst de rest uit. Wij hebben deze set ook gecombineerd met een KNX systeem wat we in de woning hebben, en dit werkt ook vlekkeloos. De set is zeker een meerwaarde voor elke woonkamer of andere ruimte die gezellig moet aanvoelen.

Pluspunten

  • Voldoende licht
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk in gebruik
  • Extra functies

Minpunten

  • Extra adapter bij de bridge

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 06-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel een mooi lichtplan!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Philips Hue lampen zijn eenvoudig aan te sluiten. Interactie met het basisstation is snel en simpel. Het koppelen van nieuwe lampen is gemakkelijk. Langzaam maar zeker zullen in huis de lampen vervangen gaan worden door deze lampen. Ze zijn namelijk best prijzig.

Pluspunten

  • eenvoudig te installeren
  • goed aanpasbaar

Minpunten

  • duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nonabull 04-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Sfeervol!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Helemaal enthousiast begon ik de Hue-lampen in huis te installeren en wat was dat makkelijk! Philips Ambilight van de tv gekoppeld aan de Hue en zo kleurt niet alleen de televisierand mee met het beeld, maar de gehele woonkamer. De overburen moeten wel denken..
Het werkt super gemakkelijk in combinatie met de Philips Hue-app, maar ook Siri van IPhone doet de lichten aan en uit als ik dat vraag en ook als ik vraag ze te dimmen naar bijvoorbeeld 60%.

Ook leuk zijn de verschillende thema’s, zoals zonsondergang.

De koppeling met de Ambilight hebben we na een aantal dagen wel uitgezet, omdat het te druk was en de lampen ook overdag al aanschoten zodra de televisie aangezet werd.

Al met al een erg leuke gadget, dat erg makkelijk te installeren is en net even wat extra sfeer aan je avond kan geven. Toch is het ook wel veel geld voor 3 lampen.

Pluspunten

  • Sfeer
  • Gemakkelijk te installeren
  • WiFi bedienbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bart 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Enorm verslavend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Philips Hue Color Ambiance nu een ruime 3 weken in gebruik en het is echt geweldig en het is verslavend wat je allemaal kunt doen.

De installatie is echt super simpel. Lampen erin draaien, de bridge aansluiten en de app installeren. Paar stappen in de App volgen en je eerste kennismaking met Hue kan beginnen! Het gebruik is heel erg makkelijk. Met de afstandbediening kun je de laatst gekozen instellingen aan- of uitzetten en deze ook als dimmer gebruiken. Met de App kun je de lampen als groep aansturen of per lamp.

Het leuke is dat je dan Scenes kan maken zodat de ruimte er met gelijksoortige kleuren zicht opvrolijkt. Bijvoorbeeld Lentebloesem. Met een Apple apparaat kun je ook met Siri de lampen aan en uitzetten "He Siri, Lampen Aan". Heb nog niet de kleuren kunnen veranderen met Siri. Ben nu wat verschillende (betaalde) apps en koppelingen aan het testen. Zo vinden de kinderen de Disco mogelijkheden geweldig. Koppelingen met IFTTT zijn leuk en bijna oneindig.

Ik zit wel na te denken om meer lampen aan te schaffen en uit zo (geleidelijk) uit te breiden. Bijvoorbeeld een Ledstrip onder de TV en langs de trap. Er kunnen ook Routines gemaakt worden. Dit is ideaal als je een geheugensteuntje wilt dat het bedtijd is. De lampen dimmen dan langzaam. Je kunt ook een routine aanmaken dat lampen vanaf een bepaalde tijd willekeurig aangaan en uitgaan na een ingestelde periode, bijvoorbeeld 1 uur. Dit geeft een bewoonde indruk tijdens de vakantie. Op deze manier zijn er zo ontzettend veel mogelijkheden dat je nooit uitgekeken bent. Af en toe wissel ik de lampen met een ander armatuur om indrukken te krijgen wat er gebeurt.

Pluspunten

  • Makkelijk aan te sluiten
  • Apps/Accessoires makkelijk koppelen
  • Goede kwaliteit
  • Koppelingen met HomeKit

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobkekeuten 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk te installeren en in gebruik

Algemene score

8,0
De Philips hue is heel snel en makkelijk geïnstalleerd. Plug, connect en play. In het begin werden de kleurtjes vaak veranderd en werd er mee gespeeld door deze aan te passen aan de tv of aan de activiteiten die gedaan werden zoals lezen, studeren of relaxen. Ik vind de slaap functie waarbij de lampen zelf langzaam uitgaan heel handig. Het enige wat ik me afvraag is of ik de lampen straks nog ooit gebruik om van kleur te veranderen. Na een tijdje is die nieuwigheid er een beetje af voor mij.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Goede app
  • Goed slaap programma

Minpunten

  • na een tijdje minder gebruik? Daarvoor te duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjerk Melis 02-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede aanvulling op bestaande verlichting

Algemene score

8,0
Ik heb de heu set nu enkele weken in huis. de set bevalt goed.
Het aansluiten van de bridge op je bestaande netwerk is een vrij makkelijk. Dan via de app deze aan je telefoon koppelen de lampen zoeken, deze aan naam geven en instellen maar.
Heb in het begin wel wat moeite gehad met het juist instellen van de lampen maar een maal juist ingesteld dan werkt alles van zelf.

Je kunt de heu lampen ook binnen via de Iphone app woning dit werk goed.

Ik mis in de Heu app alleen de optie dat je de lampen aan gaan bij zon ondergaan. Je kunt alleen een start en uitschakeltijd kiezen. Als je de ipad en Apple tv als woning hoofd insteld kun je deze optie wel kiezen via de woning app. Di werkt niet zo fijn vind ik.

Pluspunten

  • Veel verschillende kleuren
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

YdV 30-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de lampen na aankomt gelijk geïnstalleerd. Dit duurde slechts 5 minuten en was heel erg makkelijk. Daarna de app gedownload en een hue account aangemaakt, waardoor de lampen ook buiten het eigen Wi-Fi netwerk bediend kunnen worden. De vooraf geprogrammeerde tinten zijn erg prettig, en ook de diverse mogelijkheden voor timers zijn erg handig. Kortom, een heel fijn product dat erg goed bevalt!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dammie 30-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hue brengt kleur in je leven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Terug naar de core business moeten ze bij Philips hebben gedacht bij het ontwerpen van de Hue-lijn. Een connected lamp met aantal interessante functies. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen in de wondere wereld die Hue heet. Eindelijk behoor ik tot de club der coole mensen, volgens mijn collega's. Al meer dan een jaar word ik op de werkvloer achtervolgd door het Hue-virus. Op een positieve manier wel te verstaan. Collega's wiens hun huis een ware kermis der vernuchten is geworden. De lol om na een borrel in de trein de lampen thuis te bedienen terwijl je schoonouders op bezoek zijn door het hele huis rood te kleuren. Wat is Hue? Hue is een connected lamp die verbonden is met je WiFi-netwerk en te bedienen is via je smartphone. Hue-lampen kunnen alle mogelijke kleuren aannemen en zijn erg leuk om je vrienden en familie te imponeren. Philips heeft een api beschikbaar gesteld die het voor ontwikkelaars eenvoudiger moet maken om aanvullende apps te maken. Een must have is de Hue disco app. Er zijn ondertussen honderden Hue-apps gemaakt en is het mogelijk om producten koppelen als Nest- en de Toon-thermostaat. Startpakket Het starterspakket bestaat uit drie ledlampen en een bridge. De bridge regelt alle communicatie tussen je netwerk en je lampen. Je sluit hem heel eenvoudiger via een bijgeleverde ethernetkabel aan op je modem. Zet alle lampen aan en ze verbinden moeiteloos via je WiFi-netwerk met je bridge. Ze passen netjes in de gewone E27 fitting waar de meeste gloei- en spaarlampen ook gebruik van maken. De nieuwe lampen hebben ook een hogere lichtopbrengst van 800 lumen in plaats van 600 lumen (denk aan 60 Watt gloeilamp). Voor de color variant kan je kiezen uit maar liefst 16 miljoen kleuren. De lichtkwaliteit is super en ook erg leuk om mee te spelen. Eén druk op de knop van de bridge is voldoende om de verbinding te maken. Kind kan de was doen. Philips Hue Switch Dimschakelaar Aan alles is gedacht en het pakket is ook voorzien van een echte schakelaar? Plaats hem als lichtschakelaar op de muur of als afstandsbediening. Hij is te combineren met je smartphone of de Bridge. Wakker worden Met het verkeerde been uit bed stappen in met de wake up feature verleden tijd. Je stelt eenvoudig in vanaf hoe laat de lampen geleidelijk aan moeten gaan, waarna je rustig aan wakker kunt worden. Conclusie In het begin was het even wennen, maar als je de mogelijkheden van de lamp in de vingers hebt is het erg moeilijk om terug te gaan. We zitten er zelfs al aan te denken om meer varianten aan te schaffen. Het spelen met kleuren, settings en wake-up lightsdus je kunt wel zeggen dat we enorme fans van Hue zijn. Voor ons een echte aanrader.

Pluspunten

  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Veel leuke alternatieve apps
  • Integratie met veel populaire diensten
  • Veel aanvullende accessoires
  • Makkelijk instellen van kleur, helderheid

Minpunten

  • Hoge prijs per lamp
  • Verslavend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

1976Mariska 29-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

De sfeermaker in ieder huis!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super produkt om dit te mogen testen.
Wij weten nu al dat we het na de testperiode houden.
We zijn zelfs al zo enthousiast dat we er 3 kleur lampen bij hebben aangeschaft, zodat we de hele woonkamer in een juiste sfeer/ambiance kunnen maken.
Ook 2 normale witte voor in de gang. Deze juist voor het gemak dat je ze buitenhuis kunt bedienen, zo kom je dus nooit meer in een donker huis thuis.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Makkelijke installatie
  • Boven verwachting wat je er allemaal mee kan

Minpunten

  • Geen Nederlandse gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd 28-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Sfeervol en boordevol mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was al een tijd aan het twijfelen om een Philips Hue set aan te schaffen, vandaar dat ik meteen reageerde toen The Insiders deze actie startte. Met mijn 65" Ambilight tv zijn deze lampen een geweldige uitbreiding van de multimedia ervaring. Het hele huis kleurt mee met wat er op het scherm gebeurd. Tijdens normaal tv kijken is het leuk, maar tijdens een film of tijdens het gamen is het echt fantastisch! Daarnaast zijn de smart opties die de Philips Hue lampen bieden een verrijking voor ieder huis. Na wat knutselen met de Hue app en externe apps (IFTTT) is er ontzettend veel mogelijk. Via de Google spraakassistent (OK Google) kan ik de lampen bedienen, ze gaan aan wanneer ik na zonsondergang thuis kom, ze zijn van afstand te bedienen en te programmeren, ze kleuren mee met het weer (blauw bij regen), ze knipperen wanneer ik gebeld word en mijn telefoon staat op stil en ga zo maar door! De Philips Hue lampen zijn een aanrader voor iedereen die zijn huis meer sfeer wil geven en dan heb je nog maar het topje van de ijsberg qua mogelijkheden!

Pluspunten

  • Sfeervol licht
  • Veel opties qua gebruik
  • Groot gebruiksgemak

Minpunten

  • Grootte van de lampen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 25-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Diverse kleuren en 'lichtwarmtes'gemakkelijk in te stellen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Installeren is super makkelijk, alleen even de lampen (bolletjes) vervangen en de HUB aansluiten op het netwerk en enkele minuten later kun je aan de slag! Mijn man was eerst nog wat sceptisch, maar ook hij was savonds blij verrast door de sfeer die je zelf kunt instellen met de diverse lichttinten van Philips Hue. Erg handig vinden we beide dat je via de app de lampen kunt bedienen/instellen en dat je diverse timers kunt gebruiken. Zo kom je niet thuis in een donker huis. Door het instellen van de 'warmte' en kleur kun je de verlichting over de dag heen aanpassen aan je wensen. Handig, want s avonds heb je toch andere licht behoeftes dan overdag.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Timers instelbaar
  • 'Warmte' van het licht is zelf instelbaar.

Minpunten

  • Niet goedkoop
  • Niet mooi in glazen/open lamp

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

koekie1981 25-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Sfeervolle innovatie

Algemene score

9,0
Mijn eerste indruk van de Philips Hue verlichting is zeer goed te noemen. De verpakking is, zoals ik van Philips gewend ben, netjes en degelijk. Het is een kwestie van de Hue bridge bedraad koppelen met de router en je kan direct aan de slag. Even de app op m’n telefoon gezet en er gaat een hele wereld aan mogelijkheden open. Van gezellig sfeerlicht tot fel en helder wit licht. Niks is te gek. Ook met 3rd party apps zijn er vele mogelijkheden. Van leuke scenes tot discolichten, niks is onmogelijk. Ook heb ik mijn verlichting gekoppeld met mijn Ambilight tv wat resulteert in een leuk gekleurde kamer. Tevens is het fijn dat je de verlichting aan en uit kan laten gaan op willekeurige tijden, dus nooit meer een onverlicht huis tijdens vakantie of afwezigheid. De dimmer is een leuke toevoeging omdat je door middel van 1 druk op de knop je verlichting kan aanzetten, aanpassen, dimmen of uitzetten. Enige minpunt wat ik zou kunnen bedenken is de hoge prijs, maar in mijn geval vind ik het helemaal waard.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Sfeervol
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Hoge prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Suuuz1980 25-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Hue white & color ambiance

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat ben ik blij dat ik dit heb mogen ervaren, het is fantastisch om zo met je licht te kunnen spelen waardoor je de hele sfeer in je woning kan aanpassen naar elke gelegenheid. Daarnaast is het zeer makkelijk in gebruik nadat deze is geïnstalleerd op je wifi netwerk. of je nou in de woonkamer staat of badkamer, je kan hem instellen zoals je wilt en je hoeft niet naar de schakelaar te lopen om deze uit te doen of te dimmen, het is wel even stoeien hoe je de lampen in diverse licht schakeringen wilt hebben en wat het allemaal kan, erg leuk speeltje die app, los daarvan was de installatie "a piece of cake" Het design van de lampen vind ik persoonlijk wat aan de grote kant, het past net in de armaturen die wij thuis hebben.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Nooit meer naar de schakelaar te lopen
  • Eindeloos combineren met kleuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jansentjes 25-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Super lampen!

Algemene score

8,0
Vorige week de Hue white & color ambiance aangesloten. Veel kleuren te kiezen en ook al voorgestelde ambiance's, super!
Elke sfeer is in huis te creëren nu! En makkelijk zelf te dimmen.
Makkelijke te bedienen op verschillende smartphones en pc. Ideaal. Zelfs een nachtlampje functie.
De lamp zelf is, vind ik, best groot, maar bij ons zitten ze in witte lampenkappen, dus dat zie je niet. Geeft wel een mooi effect door de kap. Ook leuk dat je ze kan koppelen met de Voice, zo kleurt je kamer mee met het podium! geweldig!

Wij zijn dik tevreden over de Hue white & color ambiance.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Melleyn 23-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Philips Hue

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Met de starterkit Philips Hue white & color ambiance kun je snel aan de slag. De installatie is een eitje en ook de app werkt makkelijk en intuïtief. Met de app kun je de lampen iedere kleur van de regenboog geven, maar ook verschillende wittinten zijn een optie. Wil je dat 's avonds automatisch de lampen aangaan als het donker wordt? Dat kan. Of 's ochtends natuurlijk wakker worden door licht dat geleidelijk steeds feller gaat branden? Kan ook. Mocht je je telefoon even niet bij de hand hebben, dan kan je de afstandsbediening met dimmer gebruiken. Deze is ook in een handomdraai te monteren op de muur. Dat kan op iedere willekeurige plek door middel van de aangebrachte dubbelzijdige tape. Ook kan je hem plaatsen op de plek van je bestaande schakelaar, het enige nadeel is wel dat je hiervoor een los montageplaatje moet kopen bij de bouwmarkt. Het zou makkelijker zijn als deze erbij werd geleverd.

Al langere tijd ben ik in het bezit van Philips Hue LED-strips. Deze heb ik aangebracht boven op kasten en langs de plint van de keuken. Dit geeft een leuk accent, maar nu met de lampen als aanvulling is er ècht sfeer in huis. Met de app switch je ook snel tussen verschillende "scenes", de kleurinstellingen die je per lamp vast kunt leggen. Ook kan je scenes maken aan de hand van een foto, de app kiest dan de meest voorkomende kleuren uit de foto en past aan de hand daarvan de kleuren van je verlichting aan.

Met de lampen van Philips Hue breng je dus gemakkelijk wat meer kleur in je leven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews