Inventum VST412BA - Reviews

Best Reviewed aug 2020 Inventum VST412BA
Best Reviewed - augustus 2020
Specificaties
Model
staande ventilator
Vermogen
40 watt
Automatisch oscilleren
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VST412BA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B Ubags 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel mooi en werkt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

10,0
Is een mooi en goede ventilator en ook goed met de afstandbediening en werkt perfect
kan niet beter

Pluspunten

  • gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deborah 27-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos, design, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

10,0
In huis konden we de warmte niet meer aan, we zaten als pudding hoopjes. We hebben stad en land afgezocht voor een ventilator, gelukkig vonden we deze. Zijn stevige design dat maakt dat hij duurder lijkt dat het eruit ziet viel mij direct op. Binnen een mum van tijd was hij in elkaar. Het is een ventilator met weinig decibel, handig voor in de nacht. Bediening is makkelijk in gebruik.
Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • weinig decibel
  • stevig
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte Ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

10,0
Staat stabiel, maakt weinig geluid
Past perfect in ons interieur, en is heerlijk vanuit de luie stoel te bedienen.
Is met timer in te stellen, ideaal voor in de slaapkamer.
Kwaliteit ventilator voor een leuke prijs😉

Pluspunten

  • Makkelijk in elkaar te zetten

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

vergeer 18-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

directe verfrissing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

9,0
Deze ventilator geeft veel luchtcirculatie wat direct verfrissing in huis geeft. Een mooi product voor een redelijke prijs. De ventilator staat stevig op het statief, dus veilig.

Pluspunten

  • stevig, stabiel
  • circuleert veel lucht

Minpunten

  • batterijen niet inbegrepen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sam 18-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Statiefventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

10,0
Deze statief ventilator van inventum is zo ideaal en makkelijk in gebruik vooral met afstandsbediening! Ik vind deze ook qua geluid stuk rustiger dan de andere merken

Pluspunten

  • Afstandsbediening
  • Kleur
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea 15-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staande ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

10,0
Wat een geweldige stille maar veelzijdige ventilator. Heeft mij door de hittegolf geholpen om mij en m’n bovenwoning koeler te houden. Ik raad iedereen aan om voor de ventilatoren van inventum te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aanrader, ik ben "fan" 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

9,0
Doet wat het moet, is stil, makkelijk in elkaar te zetten, afstandbediening is handig en de timer functie is erg chill.

Pluspunten

  • Monteren, snel
  • Maakt weinig geluid
  • Afstandsbediening
  • Timer functie

Minpunten

  • even pielen met super klein schroefje en moertje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Buist 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

10,0
Dit was de 3de die ik kocht omdat de rest iets aan mankeerde. Ander merk hoor. Maar deze werkt geweldig. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

10,0
Goed uitziende ventilator van Inventum ,met afstandsbediening en timer zeer makkelijk in gebruik en zeker niet duur.
Past in elk interieur vanwege zijn mooie designe.
Zeker een aanrader ook als je niet zo technisch bent,snel in elkaar te zetten en makkelijk schoon te houden.
Heb er 4 gekocht om maar aan te geven hoe blij ik ermee ben.

Pluspunten

  • Afstandsbediening
  • Timer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ka 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ventilator in deze hittegolf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

9,0
Mooie ventilator die goed is aan te passen op jouw voorkeuren denk aan de hoogte en de stand en de kracht van het waaien.

Pluspunten

  • mooi design
  • doet wat hij moet doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yolanda 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mevr nieuwenburg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

10,0
Vind het een prima ventilator ook erg handig met de timer maakt weinig geluid zelfs op de hoogste stand lekkere frisse bries

Pluspunten

  • Stil
  • Frisse bries

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Berg 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Statief ventilator VST412BA Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

8,0
Prima ventilator ideaal voor op de slaapkamer met een gunstige kwaliteit prijs verhouding. Gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit. Heeft afstandsbediening en timer functie wat ideaal is voor op de slaapkamer, tevens is hij op verschillende hoogtes instelbaar.

Pluspunten

  • afstandsbediening en timer
  • hoogte verstelbaar

Minpunten

  • Beschikbare kleuren (wellicht is grijs een idee?)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Meta vos-Aafjes 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed statief ventilator voor de prijs van Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

8,0
Prima voor de warme periode zie eerder geplaatste review
fijn voor warme klamme dagen brengt prettige verkoeling...

Pluspunten

  • goed prettig en betrouwbaar
  • fijn materiaal goede kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 23-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum VST412BA ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

9,0
Complete, robuuste ventilator voor weinig geld die er ook nog eens mooi uit ziet!
Erg makkelijk in elkaar te zetten en zelfs batterijtjes meegeleverd bij de afstandsbediening.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • compleet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cristina 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stand ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

8,0
prima ventilator met afstandbediening, timer, stil, werkt goed. ik heb het voor mijn slaapkamer gekocht en bent blij mee

Pluspunten

  • timer
  • in hoogte verstelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg goed voor de prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

9,0
Dit product doet wat het moet doen, heeft veel mogelijkheden en is niet duur. Hij is makkelijk te bedienen en te verstellen en staat stevig op zijn voet. De ventilator maakt een klein beetje geluid maar dat is onvermijdelijk en vind ik ook niet storend. Zeker een goede koop.

Pluspunten

  • Opties voor prijs
  • Afstandsbediening
  • Stevig

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Olaf 25-05-2020
  • Product gekocht

Goede prijs, maar teveel lawaai

Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

4,0
Kwalitatief goede ventilator met een iets zwaardere ronde voet. Hierdoor voelt het stabiel aan. Is wel wat zwaarden dan andere ventilatoren, maar nog steeds met gemak met 1 hand te tillen.
In elkaar zetten gaat makkelijk. Wel goed opletten op de draairichting van de afdekdop van het de bladen. Staat netjes in de handleiding, maar kan snel over het hoofd gezien worden.
Geeft een piepje bij het bedienen van de knoppen.
Helaas was het geluid van de laagste stand nog behoorlijk luid. Mijn 25 jaar oude ventilator maakt in de hoogste stand ongeveer hetzelfde geluid. Dat terwijl een redelijk aantal mensen in de reviews aangaf dat deze stil zou zijn. Dus retour gestuurd en op zoek naar een stillere ventilator.

Pluspunten

  • Voelt stevig aan
  • Niet zwaar

Minpunten

  • Teveel lawaai in laagste stand

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Niels 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hoogte verstel baar en neer te zetten waar je wilt

Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

9,0
geeft voldoende verkoeling mede door stilstaand en zwenkbeweging overal en veilig neer te zetten. Prijsverhouding prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Statiefventilator met afstandsbediening en timer

Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

10,0
Blaast hard, maar maakt weinig geluid. Mooi afgewerkt, makkelijk te monteren. 3 standen, een aanrader!

Pluspunten

  • blaast hard
  • maakt weinig geluid
  • met afstandsbediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer