Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VST412BA op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

p**e@z**o.nl 21-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, goede kwaliteit mooi ontwerp, zeer geluidsarm. Zeer stabiele voet

Pluspunten

  • Zeer geluidsarm
  • Mooi ontwerp

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.V 06-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede ventilator voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

9,0
Deze inventum ventilator heeft een stevige stabiele voet en geeft een goede bries op verschillende snelheden. Dit in combinatie met een afstandsbediening en timer functie maakt het een kwalitatieve goede ventilator . Dus de timerfunktie maakt het s avonds. Voor het slapen makkelijker dat hij na een van de tm 7 uur ingestelde tijd automatisch uit gaat. Ik ben zeer tevreden en heb er nog een besteld

Pluspunten

  • Timer functie
  • Afstandsbediening
  • Stevige voet
  • Maakt niet overdreven veel lawaai

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

c**8@l**e.nl 23-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

10,0
prima product ik ben tevreden mooi model met afstandsbediening prijs -goed

Pluspunten

  • stevig
  • afstand bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemarie 12-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stevige ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

8,0
Makkelijk in elkaar te zetten. Werkt heel fijn en koelt goed. Is niet volledig stil, maar maakt ook geen vervelend geluid. Staat stevig, stevige voet.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Janus 05-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top ventilator voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

9,0
FIjne ventilator! Gemakkelijk in elkaar te zetten, ziet er goed uit, staat stevig op z'n ronde voet en is met de meegeleverde afstandsbediening gemakkelijk te bedienen. Heel blij mee!

Pluspunten

  • mooi design
  • maakt weinig geluid
  • afstandsbediening
  • staat stevig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gea 07-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille ideale ventilator

Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

9,0
Prachtige stille ventilator met afstandsbediening en timer. Ideaal voor 's-nachts wanneer het de afgelopen zomer heel veel nachten behoorlijk warm waren.
Dit is echt een aanrader daar het een mooie design heeft en niet opvalt in de ruimte.

Pluspunten

  • valt niet op door z'n compacte design
  • maakt weinig geluid
  • timer is ideaal speciaal voor 's-nachts

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vergeer 18-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

directe verfrissing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

9,0
Deze ventilator geeft veel luchtcirculatie wat direct verfrissing in huis geeft. Een mooi product voor een redelijke prijs. De ventilator staat stevig op het statief, dus veilig.

Pluspunten

  • stevig, stabiel
  • circuleert veel lucht

Minpunten

  • batterijen niet inbegrepen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sam 18-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Statiefventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

10,0
Deze statief ventilator van inventum is zo ideaal en makkelijk in gebruik vooral met afstandsbediening! Ik vind deze ook qua geluid stuk rustiger dan de andere merken

Pluspunten

  • Afstandsbediening
  • Kleur
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aanrader, ik ben "fan" 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

9,0
Doet wat het moet, is stil, makkelijk in elkaar te zetten, afstandbediening is handig en de timer functie is erg chill.

Pluspunten

  • Monteren, snel
  • Maakt weinig geluid
  • Afstandsbediening
  • Timer functie

Minpunten

  • even pielen met super klein schroefje en moertje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Buist 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

10,0
Dit was de 3de die ik kocht omdat de rest iets aan mankeerde. Ander merk hoor. Maar deze werkt geweldig. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

10,0
Goed uitziende ventilator van Inventum ,met afstandsbediening en timer zeer makkelijk in gebruik en zeker niet duur.
Past in elk interieur vanwege zijn mooie designe.
Zeker een aanrader ook als je niet zo technisch bent,snel in elkaar te zetten en makkelijk schoon te houden.
Heb er 4 gekocht om maar aan te geven hoe blij ik ermee ben.

Pluspunten

  • Afstandsbediening
  • Timer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ka 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ventilator in deze hittegolf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

9,0
Mooie ventilator die goed is aan te passen op jouw voorkeuren denk aan de hoogte en de stand en de kracht van het waaien.

Pluspunten

  • mooi design
  • doet wat hij moet doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yolanda 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mevr nieuwenburg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

10,0
Vind het een prima ventilator ook erg handig met de timer maakt weinig geluid zelfs op de hoogste stand lekkere frisse bries

Pluspunten

  • Stil
  • Frisse bries

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Berg 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Statief ventilator VST412BA Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

8,0
Prima ventilator ideaal voor op de slaapkamer met een gunstige kwaliteit prijs verhouding. Gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit. Heeft afstandsbediening en timer functie wat ideaal is voor op de slaapkamer, tevens is hij op verschillende hoogtes instelbaar.

Pluspunten

  • afstandsbediening en timer
  • hoogte verstelbaar

Minpunten

  • Beschikbare kleuren (wellicht is grijs een idee?)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Meta vos-Aafjes 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed statief ventilator voor de prijs van Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

8,0
Prima voor de warme periode zie eerder geplaatste review
fijn voor warme klamme dagen brengt prettige verkoeling...

Pluspunten

  • goed prettig en betrouwbaar
  • fijn materiaal goede kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 23-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum VST412BA ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

9,0
Complete, robuuste ventilator voor weinig geld die er ook nog eens mooi uit ziet!
Erg makkelijk in elkaar te zetten en zelfs batterijtjes meegeleverd bij de afstandsbediening.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • compleet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cristina 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stand ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

8,0
prima ventilator met afstandbediening, timer, stil, werkt goed. ik heb het voor mijn slaapkamer gekocht en bent blij mee

Pluspunten

  • timer
  • in hoogte verstelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg goed voor de prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

9,0
Dit product doet wat het moet doen, heeft veel mogelijkheden en is niet duur. Hij is makkelijk te bedienen en te verstellen en staat stevig op zijn voet. De ventilator maakt een klein beetje geluid maar dat is onvermijdelijk en vind ik ook niet storend. Zeker een goede koop.

Pluspunten

  • Opties voor prijs
  • Afstandsbediening
  • Stevig

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Olaf 25-05-2020
  • Product gekocht

Goede prijs, maar teveel lawaai

Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

4,0
Kwalitatief goede ventilator met een iets zwaardere ronde voet. Hierdoor voelt het stabiel aan. Is wel wat zwaarden dan andere ventilatoren, maar nog steeds met gemak met 1 hand te tillen.
In elkaar zetten gaat makkelijk. Wel goed opletten op de draairichting van de afdekdop van het de bladen. Staat netjes in de handleiding, maar kan snel over het hoofd gezien worden.
Geeft een piepje bij het bedienen van de knoppen.
Helaas was het geluid van de laagste stand nog behoorlijk luid. Mijn 25 jaar oude ventilator maakt in de hoogste stand ongeveer hetzelfde geluid. Dat terwijl een redelijk aantal mensen in de reviews aangaf dat deze stil zou zijn. Dus retour gestuurd en op zoek naar een stillere ventilator.

Pluspunten

  • Voelt stevig aan
  • Niet zwaar

Minpunten

  • Teveel lawaai in laagste stand

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Niels 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hoogte verstel baar en neer te zetten waar je wilt

Geschreven voor: Inventum VST412BA

Algemene score

9,0
geeft voldoende verkoeling mede door stilstaand en zwenkbeweging overal en veilig neer te zetten. Prijsverhouding prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews