Duux Whisper Cooling Fan - Ventilator - Reviews

Best Reviewed jun 2020 Duux Whisper Cooling Fan - Ventilator
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Model
staande ventilator, vloerventilator
Vermogen
27 watt
Automatisch oscilleren
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Duux Whisper Cooling Fan - Ventilator op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A.S. 21-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil, prachtig design TOP PRODUCT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Duux Whisper Cooling Fan - Ventilator

Algemene score

10,0
Wat een geweldig apparaat. Zoveel mogelijkheden. Van zacht briesje tot zeer krachtig en dan nog maakt hij amper geluid! Hier komt nooit meer een gewone ventilator in huis. De kop gaat niet alleen horizontaal op en neer maar ook verticaal waardoor je een hele prettige luchtstroom door het hele vertrek hebt.
LOVE IT!!!
Alleen onze installatiefolder miste een aantal stappen. Op you tube staat een duidelijk filmpje. Daarmee is het kinderspel om de ventilator in elkaar te zetten.

Pluspunten

  • Stil
  • Mogelijkheden
  • Design
  • De oculerende luchtstroom

Minpunten

  • Installatiefolder. TIP kijk op YouTube

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fluisterstil, je denkt dat hij niet blaast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Duux Whisper Cooling Fan - Ventilator

Algemene score

9,0
Wij zochten een fijne, maar vooral stille ventilator voor op de slaapkamer. Een koel briesje zonder al te veel geluid. Dit hebben wij gevonden met de Duux Whisper Cooling Fan. 26 verschillende snelheden, en bij stand 1 heb je al een fijn briesje, zonder geluid. Ter vergelijking, de ziggo extra mediabox maakt vele malen meer geluid! Pas na stand 12 begin je hem duidelijker te horen, maar dan kan je inmiddels ook een zeilwedstrijd in je kamer houden. Ook de oscillatie (links – rechts en boven – beneden) gaat geruisloos. Nadelen zijn er ook, al wegen ze niet op tegen de voordelen. De afstandsbediening werkt prima, maar met IR, wat nauwkeurig richten tot gevolg heeft. De bediening op de voet werkt goed, maar voelt wat goedkoop aan, terwijl het er premium uitziet.
Al met al een ventilator (Nederlands ontwerp!) die zijn werk beter, maar vooral stiller doet dan zijn concurrenten. Voor dat minder geluid betaalde wij graag wat meer geld. Laat die zomer maar komen!

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi ontwerp

Minpunten

  • Afstandbediening moet je goed richten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilde 19-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Duux Whisper Cooling Fan - Ventilator

Algemene score

10,0
Heerlijke bries, meteen al vanaf stand 1 en zo goed als geluidloos! Ook op de hoogste stand geeft ie heel weinig geluid.
Je kunt de ventilator geheel rond laten draaien en op die manier een frisse luchtverplaatsing krijgen door heel de kamer.
Ook de timer is een hele fijne optie. Nog nooit zo'n prettige ventilator gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Duux Whisper Cooling Fan - Ventilator

Algemene score

9,0
Dit product gekocht omdat hij makkelijk in gebruik is en zeer stil. Ideaal voor gebruik in de slaapkamer. Zit afstandsbediening bij en een timer op. Op stand 1 voel je al een verkoelend briesje. Ziet er mooi uit en is compact.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Compact
  • Timer en afstandsbediening

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 30-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super krachtig en echt stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Duux Whisper Cooling Fan - Ventilator

Algemene score

10,0
Hij heeft heel veel bladen waardoor hij zeer krachtig is. Hij maakt echt geen geluid en de afstand bediening werkt perfect. De timer werkt heel precies. Ik heb hem nu voor het 2e jaar en verschillende mensen hebben hem op mijn advies gekocht. Beter wat meer uitgeven en heel veel plezier er van hebben

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Makkelijk standaard
  • Veel bladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide design, heel veel opties, degelijk en stil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Duux Whisper Cooling Fan - Ventilator

Algemene score

10,0
Ik heb vaak wat goedkopere ventilatoren gekocht, maar nu eens even geinvesteerd in net even wat meer. Op vele vlakken. Hij staat stabiel, wat bij goedkopere exemplaren zeker niet altijd het geval is. Hij kan hele diverse draaibewegingen maken verticaal-horizontaal en rond wat bij goedkope exemplaren niet kan en of leidt tot tik geluiden. De timer is prettig snachts maar zeker ook overdag om even je slaapkamer/sportruimte extra te luchten. Geluid is opvallend smooth en super zacht. Afstandbediening is handig en ledscherm gaat uit na een paar minuten. Vermogen is ruim voldoende voor onze grote, warme zolderkamers.

Pluspunten

  • geluid
  • draaimogelijkheden
  • timer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Duux Whisper Cooling Fan - Ventilator

Algemene score

8,0
Deze ventilator is zo goed als geruisloos. Precies volgens mijn wens, want ik heb hem voor in de slaapkamer. Er zit een nachtstand op, wat heel handig is omdat het licht dan uitgeschakeld wordt. Ik ben vooral heel blij met app waarmee je de fan kunt bedienen. De vele standen (26) zal ik waarschijnlijk niet allemaal gebruiken, maar wel fijn dat alles kan: zacht, hard, natuurlijke wind, horizontaal en verticaal bewegen, timer.
Je kunt hem als tafelmodel inrichten en met een extra tussenstuk als staand model, hij is dan niet hoog (88 cm) maar precies goed voor zit -of lighoogte.
Bovenal is het een mooie ventilator met een stoer en modern uiterlijk.
Ik overweeg nu om docking station erbij te kopen om hem makkelijk door het huis te kunnen verplaatsen. Hij is namelijk niet zwaar en je pakt hem makkelijk vast om te verplaatsen.
Heel blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Mooi design
  • Veel standen/mogelijkheden
  • Afstandsbediening
  • App-bediening

Minpunten

  • Redelijk prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer