Samsung DW60M6040BB Volledig Geïntegreerde Vaatwasser | 13 Couverts | E - Vaatwassers
Energieklasse E
Vanaf dag één belabberde kwaliteit.
De machine wast vanaf dag één niet-goed schoon. Niet op het zwaarste programma. Wij spoelen altijd álle borden onder de kraan eerst helemaal af, en zelfs dan nog komt de vaat vaak vies uit de machine. Etensresten zitten er dan nog aan. Uiteraard maken wij het filter goed schoon, maar zelfs dan: onvolledig schone vaat.
Het wasblokje blijft tussen de deur en het bestekmandje hangen.
Vandaag proberen wij de bovenste draagarm te demonteren voor schoonmaak. Het ding breekt gewoon af.
Het is dat wij deze machine cadeau kregen, maar wat een flit-ding.
Pluspunten
- Prijs: prima
- Inbouw-mogelijkheid
- installatiehandleiding
Minpunten
- Wast niet goed af. Vuil aan vaat.
- Scharnier en veer te licht voor RVS-voorzijde
Wel schoon niet droog
Heb deze vaatwasser nu een maand. Hij maakt goed schoon. Maar droogt erg slecht. Ik vind de rekken en mn voor bestek erg onhandig. Het bestekmandje blijft kletsnat. Ik ben nog niet echt blij met deze machine.
Pluspunten
- Schoon
Minpunten
- Nat
- Het bovenste rek is lastig in te delen.
- Glazen staan erg schuin
Stralend schoon, wel een paar puntjes van kritiek
De deur blijft niet uit zichzelf open staan, wat heel irritant is als je de vaatwasser wilt inruimen/uitruimen. Verder zou deze super stil moeten zijn maar dat vind ik tegen vallen. Ook als ik de deur open zet gaat er iets brommen/zoemen, best irritant. De vaat is wel super schoon! Veel beter dan de Indisit die ik hiervoor had!
Pluspunten
- heel schoon
- degelijk
Minpunten
- bromt/zoemt
- deur blijft niet open staan