Braun Ear & Nose Trimmer EN10 - Reviews

Specificaties
Type/soort
precisietrimmer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ArnoW 28-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Goede trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze trimmer heb ik gratis gekregen om uit te testen.
Opzich ben ik tevreden met het product, maar helaas vind ik dat de haren nog wel te lang blijven in de neus.
De trimmer is licht en handzaam in gebruik waardoor deze makkelijk is mee te nemen.
Gebruiksgemak is goed omdat de trimmer eenvoudig te gebruiken is zelfs zonder handleiding.
Batterijduur kan ik weinig over zeggen omdat ik de trimmer niet vaak gebruik.

Pluspunten

  • Licht
  • Handzaam
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Mag de haartjes wel iets korter trimmen
Geschreven voor: Braun Ear & Nose Trimmer EN10

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonahc 21-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb de Braun EN10 gratis ontvangen om te testen en dan deze review te schrijven.
Toen ik de doos zag was ik al blij dat er een batterij in de doos zit dit is handig en zo kon ik meteen aan de slag met dit toestel. Eenmaal de batterij in het toestel meteen getest en moet zeggen was aangenaam verrast. Het toestel ligt zeer goed in de hand en makkelijk in gebruik. Ook tijdens het gebruik verrast door het feit dat het niet pijnlijk is om de haartjes zo te verwijderen. Na eerst mijn neushaar te trimmen het toestel eerst gereinigd dit ging zeer vlot en makkelijk erna mijn oor haar getrimd en ook hier ging alles vlot en zonder al te veel pijn. Na het gebruik het toestel weer mooi afspoelen en in de kast tot de volgende trim beurt.

Pluspunten

  • Makkelijk reinigen

Minpunten

  • Batterijen
Geschreven voor: Braun Ear & Nose Trimmer EN10

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 22-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Makkelijk en netjes neus- en oorhaar trimmen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product onlangs gratis gekregen om te testen. Met een scheermachine is het niet altijd evident om je neus en oorhaar te trimmen. Ik was dan ook op zoek naar een geschikte trimmer. Deze trimmer ligt makkelijk in de hand. Doet goed zijn werk en makkelijk in gebruik! Je kan het ook snel en makkelijk opbergen. Waar voor zijn geld!

Pluspunten

  • Makkelijk in de hand
  • Makkelijk op te bergen
  • Precies en netjes in gebruik

Minpunten

  • Dopje gaat makkelijk verloren
Geschreven voor: Braun Ear & Nose Trimmer EN10

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

FilipAl 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product gratis ontvangen om te testen. Het is zeer gebruiksvriendelijk. De batterij gaat voldoende lang mee. Prijs/kwaliteit is OK. Minpunt: afsluitkapje gaat steeds verloren. Het toestel is ook zeer gemakkelijk naar onderhoud toe. Ik zou het zeker aanraden bij vrienden. Ik weet wel (nog) niet of dit duurzaam is, vermits ik het toestel nog niet voldoende lang in bezit heb.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit is OK

Minpunten

  • afsluitkapje gaat verloren
Geschreven voor: Braun Ear & Nose Trimmer EN10

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

johnny 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

praktische oor -en neustrimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met deze oor- en neustrimmer is het heel makkelijk en eenvoudig om neus en oorhaartjes te trimmen zonder dat je het gevoel hebt dat sommige haartjes blijven vastzitten tussen de mesjes wat ik wel al heb ervaren bij andere merken. Het toestel kan ook heel eenvoudig gereinigd worden.


Ik heb dit toestel gratis ontvangen om dit te kunnen testen en ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • makkelijk te reinigen
Geschreven voor: Braun Ear & Nose Trimmer EN10

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MarcvR 23-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Braun oor- en neustrimmer EN10

Algemene score

8,0
Ik heb onlangs de Braun oor- en neustrimmer EN10 gratis ontvangen om dit product uit te testen. Het apparaat ziet er degelijk en stevig uit. Het trim gedeelte van het apparaat is afgedekt door een dop en is dus beschermt. Door het geribbelde oppervalk ligt het apparaat vast in de hand bij gebruik. Het ontwerp van de messen van de Braun EN10 is anders dan bijvoorbeeld de Philips 3000 series. Het snij oppervlak is beschermd. Voor het trimmen van de neusharen en de haren in de oorschelp is dit een stuk prettiger omdat de huid beschermt wordt de messen. Hierdoor is het wel lastiger om het haar aan de buitenkant van de oorschelp weg te halen. Overall een goed en mooi apparaat van Braun

Pluspunten

  • degelijk en stevig
  • veilig

Minpunten

  • lastig voor grotere oppervlakken
Geschreven voor: Braun Ear & Nose Trimmer EN10

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 20-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Redelijke trimmer

Algemene score

6,0
Ik heb dit product gratis ontvangen om het uit te testen, maar dit heeft mijn beoordeling niet beïnvloed.
Deze Braun trimmer doet wat hij moet doen: haartjes worden redelijk goed verwijderd. Dankzij het ontwerp van dit product (de mesjes zitten binnen in de kop van de trimmer) gebeurt dit op een veilige manier, zonder pijn of wondjes.
Het nadeel van dit product, je kunt niet de mesjes vervangen.sommige haartjes op moeilijke plaatsen worden vergeten of gaan niet helemaal weg.
Als je het graag heel kort hebt, dan zoek je dus misschien naar iets beters

Pluspunten

  • Niet zwaar
  • Makkelijk spoelbaar

Minpunten

  • Mesjes niet vervangen
  • Niet alle haartjes gepakt
Geschreven voor: Braun Ear & Nose Trimmer EN10

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Werner 15-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Pijnloos en veilig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Als je veilig je neushaartjes wil verwijderen dan is dit wel een goed product. Door het ontwerp zitten de mesjes veilig weggeborgen zodat ze geen gevaar vormen
Nochthans worden daardoor de haartjes niet tot op de huid verwijderd
Toch aangenaam om zo'n toestel te hebben : pijnloos - geen epilering nodig

Pluspunten

  • veilig
  • pijnloos
  • kwaliteit
  • gemak

Minpunten

  • prijs
  • niet tot op de huid
Geschreven voor: Braun Ear & Nose Trimmer EN10

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

MarcelB24 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig en efficiënt, maar met beperkingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb dit product gratis ontvangen met de bedoeling om het te testen en te reviewen. Dit is niet van invloed geweest op mijn beoordeling.

Deze trimmer ligt prettig in de hand en voelt stevig aan. Duidelijk geen goedkope namaak uit China, maar het is een A-merk waardig. Het trimmen gaat makkelijk en snel, maar wel vooral bij de wat stuggere haartjes in oor en neus. De kleinere/kortere schieten er makkelijk langs waardoor het risico bestaat dat je wat mist. Desondanks wel handig.

Pluspunten

  • robuust
  • snel bij de hand

Minpunten

  • pakt niet altijd alles
Geschreven voor: Braun Ear & Nose Trimmer EN10

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

ger-s 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

duur is niet altijd goed

Algemene score

2,0
Ik mocht dit product gratis testen. Hierbij mijn bevindingen:
Het is een mooi vormgegeven apparaat wat goed in de hand ligt. De kunststof behuizing is stevig. Wat natuurlijk belangrijk is zijn de prestaties:
batterijgebruik: ik heb mijn neus en oren 4 x uitgebreid getrimt. de batterij blijft het goed doen
effectief gebruik: Jammer: onvoldoende. Het apparaat pakt de haartjes erg slecht op. Ook na diverse malen proberen werd dit niet beter. Ik kreeg zowel mijn neus als oren niet onthaard.
Ook al heb ik dit apparaat gekregen om te testen heb ik toch even gekeken naar de prijs: zo rond 20 euro op de diverse websites.
prijs/kwaliteitsverhouding is in mijn ogen slecht.
Een apparaat wat ik reeds in mijn bezit had en tussen 6 en 9 euro wordt aangeboden scoort daarbij zeer ruim hoger.

Pluspunten

  • behuizing

Minpunten

  • prestatie
  • prijs
Geschreven voor: Braun Ear & Nose Trimmer EN10

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

WouterE 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Degelijke trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb dit product gratis ontvangen om het uit te testen, maar dit heeft mijn beoordeling niet beïnvloed.
Deze Braun trimmer doet wat hij moet doen: haartjes worden vrij goed verwijderd. Dankzij het ontwerp van dit product (de mesjes zitten binnen in de kop van de trimmer) gebeurt dit op een veilige manier, zonder pijn of wondjes.
Het nadeel van dit design, vergeleken met toestellen waar de mesjes aan de buitenkant zitten (bv. de Philips 3000), is echter dat er niet zo kort wordt geschoren en sommige haartjes op moeilijk bereikbare plaatsen vergeten worden.
Als je het graag heel kort hebt, dan zoek je dus misschien beter iets anders, maar voor de doorsnee gebruiker zal deze trimmer zeker volstaan.
Geschreven voor: Braun Ear & Nose Trimmer EN10

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

kris01 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gemakkelijk in gebruik, ligt goed in de hand

Algemene score

7,0
Ik heb de Braun EN10 oor- en neustrimmer gratis ontvangen om deze te testen. Het apparaat ligt goed en licht in de hand en is gemakkelijk wendbaar. Het werkt op één AA-batterij waar je toch een tijdje mee toekomt. Echter, het verwijderen van neus- en oorhaar verloopt minder vlot met dit apparaat, je moet echt een tijd op dezelfde plaats blijven scheren om het gewenste resultaat te bekomen. Het apparaat is zeer gemakkelijk in gebruik en je kan de kop er af halen om deze onder de waterkraan af te spoelen, maar dat vind ik persoonlijk niet echt een meerwaarde. Het apparaat is wel van een degelijke kwaliteit, maar de mesjes mochten wel wat scherper zijn en beter geplaatst zijn zodat je minder tijd verliest om je te ontdoen van neus- en oorhaar.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • gemakkelijk wendbaar
  • gemakkelijk in gebruik
  • afwasbare scheerkop

Minpunten

  • verwijderen van haar verloopt niet zo vlot
Geschreven voor: Braun Ear & Nose Trimmer EN10

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Menno020 03-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ontharingsmonster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb deze flink uit de kluiten gewassen Braun oor-en neustrimmer nu paar weken in gebruik om gratis te mogen testen. Ik ben redelijk tevreden over het resultaat na gebruik. Deze trimmer is in tegenstelling tot veel iets goedkopere exemplaren erg gemakkelijk in gebruik en doet bijna helemaal goed wat hij goed moet doen. Soms mist hij een paar haartjes en moet ik na een paar dagen hem nog even opnieuw aan het werk zetten. Ik vind de trimmer wel wat aan de grote kant maar dat is beslist geen nadeel in gebruik. Kortom ik ben erg tevreden over deze aanschaf.

Pluspunten

  • erg gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • beetje groot in de hand
Geschreven voor: Braun Ear & Nose Trimmer EN10

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer