Philips OneBlade Face + Body QP2630/30 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips OneBlade Face + Body QP2630/30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vincentixelles 15-04-2021

Superbe

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

10,0
Vraiment un réel bonheur de se raser avec ce One Blade. J'ai longtemps hésité puis je l'ai reçu comme cadeau et depuis lors que du bonheur. Moi qui avait horreur de me raser je ne peux que vous conseiller ce rasoir. Tou est impeccable et ceci avec n'importe quelle lame et n'importe quelle hauteur de coupe.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

de drie 12-04-2021

handig in gebruik, handzaam

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

8,0
makkelijk apparaatje, handig en ligt goed in de hand.
Je bent zo klaar, even afspoelen en gaan. Het enige nadeel vind ik dat hij niet zo kort scheert als een mesje dus moet wel vlugger weer scheren
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

p.h. 11-04-2021

Alle scheer zones zijn goed te scheren.

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

10,0
Alle scheer zones zijn goed te scheren.
De opzetborstels zijn erg handig en alles is goed schoon te spoelen. De glad heid laat iets te wensen over. Het is niet zo glad als een mesje maar vergelijkbaar als een normaal electrisch scheerapparaat. Voor lichaamsbeharing en styling van baard/snor en bakkebaarden is hij goed geschikt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Scorpio30 07-04-2021

Super!

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

10,0
Goede tondeuse. Ik gebruik het voornamelijk om mijn gezicht mee te scheren en ben daar erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

balhaar 07-04-2021

slecht

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

2,0
werkt voor geen meter, ben 45 minuten bezig met alleen mijn gezicht te scheren. hiernaast snijd deze de zachtere blonde haartjes niet af, dus een slecht scheer resultaat.
ook krijg je meerdere sneetjes als je je lichaam scheert. hier ben je ook wel een uur mee bezig
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

JansenJo 23-03-2021

Handig, maar nog niet super

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

6,0
Het is een handig apparaatje, maar de mesjes zijn best duur en het trimopzetstukje is best scherp en kom je niet heel goed bij de neus. Pluspunt vind ik wel dat de batterij erg lang meegaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

van der Horst 16-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top scheerapparaat/trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden met dit apparaat. Het is erg gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een top scheerresultaat zonder irritaties! Daarnaast bevalt ook het strakke design me. Kortom een topproduct!

Pluspunten

  • Glad scheerresultaat
  • Geen irritaties op de huid
  • Weinig geluid
  • Strak design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Malpertuus 12-01-2021

Super dingetje!

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

10,0
Heel licht en handig in gebruik, met plezier je ringbaardje en haareinden trimmen zonder hulp van derden, echt super!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

cedejo 08-01-2021

nuttig

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

10,0
ik heb vaak een baardje van een paar dagen, mijn scheerapp vindt dat niet zo leuk. De OneBlade heeft daar helemaal geen moeite mee. Top
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Martintje 19-12-2020

Mijn eigen kapsalon.

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

10,0
Sinds dat ik de lichtgewicht Phillips OneBlade heb .
Scheer ik mij comfortabel en op iedere gewenste stand.
Ik ben der super blij mee
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Meulendijks 29-11-2020

Handig in gebruik

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

8,0
Het apparaat scheert nauwkeurig, en is handzaam.
Hij scheert niet superglad, maar wel voldoende.
Er zou een indicatie op mogen, dat de accu vol is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Iarras 25-11-2020

Le rasoir multifonctions par excellence

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

10,0
Ce rasoir présente de multiples avantages : autonomie de la batterie, facilité d’usage, précision du rasage, longévité des lames,... un excellent achat
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ljouwert 09-11-2020

Scheren gaat niet sneller

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

6,0
Nat scheren met deze OneBlade neemt misschien nog el met tijd in beslag dan nat scheren met een mesje.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 02-11-2020

scheert mooi glad en strak

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

8,0
licht en makkelijk scheren, zonder de risico´s van je eigen raak scheren zoals met een echt mesje. Maar zeker zo strak en glad.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Duberckle 01-10-2020

Uitstekend product

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

10,0
Apparaat werkt nauwkeurig en voldoet in alle opzichten aan de verwachtingen. Werkt nauwkeurig en prettig. Resultaat is goed. Niet te gebruiken als vervanger voor nat scheren of scheerapparaat, maar echt meer voor baard en body
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Groningerman 29-09-2020

Heel mooi scheerresultaat

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

8,0
Mijn scheerresultaat is bijna zoals dat van een natte scheerbeurt maar dan in een fractie van de tijd.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

MarcFroidchapelle 27-09-2020

Super fonctionnalité

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

10,0
Pour moi le meilleur des rasoirs surtout pour un excellent prix.
Super pour la barbe de 3 jours et excellent pour raser de près le corps et partie intime !
Je le recommande sans aucune hésitation .
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Rayke M. 26-09-2020

Meer Pluspunten dan Minpunten

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

8,0
Pluspunten:
- handig in gebruik
- is lekker licht in gebruik
- niet duur in aanschaf
- leuke actie voor extra scheermesjes met 50% korting
- scheert goed bij korte haargroei in gezicht
- ideaal dat je kan zien aan mesje wanneer het vervangen moet worden "Dan wordt het mesje langzaam groen"

Minpunten:
- met dikke baard groei, dan gaat het mesje niet lang mee en wordt het scheer resultaat helaas niet glad.
- mesjes zijn best prijzig
- zit geen opbergtasje bij en die zijn best wel prijzig
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Twee 14-09-2020

Gemakkelijk in gebruik en handig mee te nemen

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

10,0
Ik zou het zeker aanbevelen!
Hopelijk is het deze keer een product dat blijft en gemakkelijk om nieuwe stukken te verkrijgen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mamapaco 02-09-2020

Achat inutile

Geschreven voor: Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Algemene score

2,0
Produit acheté pour mon époux, il la essaye 2 fois, il a une barbe dur et ce produit n'est pas approprié. Il es revenu a une tondeuse a cheveux.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews