Panasonic ER-GN300 - Reviews

Specificaties
tile-gebruikstijd
40 min gebruikstijd
Toepassing
snor, bakkebaard
Type/soort
precisietrimmer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic ER-GN300 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rmar 18-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie neustrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic ER-GN300

Algemene score

9,0
Nu enige tijd de neustrimmer aan het testen via de reviewclub . Het apparaat werkt op enkele batterijen , die niet worden meegeleverd . Batterijduur blijft hierdoor constant . Bij ingebouwde batterij merk je na enige tijd dat de werkingsduur achteruitgaat , dat zal hier niet het geval zijn .
Het design is strak , gestroomlijnd en ligt prima in de hand .
Het is apparaat is gemakkelijk te bedienen , gewoon aan zetten en het apparaat doet zn ding .
Vanwege de inwendige afzuigfunctie heb je geen last van haartjes die overal rondvliegen . Na het gebruik is er een speciaal voorziene opening om de trimmer te spoelen onder de kraan .
De trimmer scheert de haartjes mooi af tot aan de huid, mooi glad , geen enkele irritatie , geen wondjes .
De aanschaf is misschien wat duurder dan andere apparaten , maar je krijgt er wel een top trimmer voor terug .

Pluspunten

  • glad resultaat
  • makkelijk in gebruik
  • schoonmaak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MarcelHoutman74 13-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ergonomisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic ER-GN300

Algemene score

9,0
Groot voordeel is de ronde tondeuse. Die maakt het makkelijk om in alle rondingen te komen. Door die ronde vorm ool minder last van het trekken of vast komen te zitten in de haartjes. Zowel neus als oren zijn er goed mee te doen.

Pluspunten

  • Ronde tondeuse
  • Gebogen behuizing

Minpunten

  • Geen batterijen meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A3VERMEER 11-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic ER-GN300

Algemene score

8,0
Ben goed te spreken over het resultaat van dit apparaat. Had voorheen een Philips neustrimmer maar mocht deze testen en deze geeft een veel beter resultaat...

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eer 09-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic ER-GN300

Algemene score

8,0
Machine ligt fijn in de hand! Haren weghalen met en pincet behoort tot het verleden. Komt in een mooie verpakking en werkt op 2 batterijen(niet meegeleverd). Apparaat is krachtig en verwijderd pijnloos alle haartjes in neus en oren. Baard is eventueel ook te trimmen, maar werkt minder goed vind ik. Wel blij met dit apparaat, maar er zijn denk ik wel betere nog. Prijs kwaliteit is echter goed!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Fijn in de hand

Minpunten

  • Werkt op batterijen
  • Baard trimmen is lastiger

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Bigfoot 09-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima trimmertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic ER-GN300

Algemene score

8,0
Bij het uitpakken van de trimmer merkte ik al een bepaalde degelijkheid. Het apparaat voelt stevig aan. na het lezen van de gebruiksaanwijzing kwam ik al snel tot de conclusie dat dit apparaat simpel te gebruiken was. Zodoende de batterijen erin gedaan en vervolgens aan de trum gegaan. Het is even wennen om een dergelijk apparaat in je neus te steken als je dat nog nooit hebt ervaren, maar ik moet eerlijk bekennen dat het redelijk snel went. Het haalt de neusharen grondig weg en vervolgens is het apparaat goed schoon te maken. Ook in mijn oren deed hij exact waar hij voor bedoeld was. Ik zeg: een aanrader. minpunt is het kleine losse borsteltje om het schoon te maken. Dit zal je snel kwijt raken. Beter was om dit ergens in het apparaat zelf op te bergen.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • efficient

Minpunten

  • klein los borsteltje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

edwin1967 05-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

degelijk apparaat

Geschreven voor: Panasonic ER-GN300

Algemene score

8,0
Ik heb neustrimmer nu 2 weken in mijn bezit en ben tevreden over het resultaat. Tijdens het uitpakken bleek dat er geen batterijen LR03 bij zaten. Er moeten er twee in. beschermkap is ook aanwezig. Het apparaat zelf ligt goed in de hand en maakt weinig geluid. De haartjes worden snel en pijnloos binnenin opgevangen en het schoonmaken kan door de ring een kwartslag te draaien zodat daar een opening in komt waar je water doorheen kan laten lopen zodat de haartjes worden weggespoeld. Ook is het mogelijk de kop te verwijderen om de mesjes dan goed schoon te maken. Al met al een goed product, degelijk maar had voor mij wel iets kleiner gemogen.

Pluspunten

  • robuust
  • weinig geluid
  • licht goed in de hand

Minpunten

  • wel groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 04-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Neustrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic ER-GN300

Algemene score

9,0
Aangezien in meestal de haren met een pincet verwijderde en nogal pijnlijk was, en ik dit nieuwe apparaat mocht testen snap ik niet dat ik ooit zo moeilijk deed. Dit apparaat is heel simpel en pijnloos, doet wat het moet doen en wat je verwacht niets meer en niets minder gewoon top. Alles pijnloos verwijderen dat is wat hij doet.

Pluspunten

  • Pijnloos
  • Compact
  • Simpel in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric van den Hout 03-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooi design en trimt glad!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic ER-GN300

Algemene score

9,0
Deze trimmer heb ik nu een aantal dagen in huis, de kwaliteit straalt er van af, dit viel me meteen op. Er zit een duidelijke handleiding bij, hij ziet er echt degelijk uit, ligt goed in de hand en bovendien trimt ie mijn neushaar ook nog eens glad. Dit is de eerste neushaartrimmer die ik heb die het ook daadwerkelijk doet! De neusharen zijn ook echt weg, ook bovenin want hij scheert ook bovenop!
Zelfs de randen van mijn baard trimt ie strak en ook de donsharen op mijn oor zijn na het trimmen weg tot op de huid.
Na het scheren heb je ook geen haren in de wasbak liggen want die worden weg gefilterd door het afzuigsysteempje wat er in zit. Je kan hem na gebruik makkelijk schoonmaken met water, hiervoor zit er een speciale instelling op. Ik heb de gebruiksaanwijzing even aandachtig door moeten lezen voordat het duidelijk was hoe dit ik zijn werk gaat.
Een minpunt vind ik wel dat de trimmer op batterijen werkt en niet op een accu. De batterijen zitten er ook niet bijgeleverd helaas. Maar het apparaat zelf is echt helemaal top!
Aanrader.

Pluspunten

  • Trimt echt glad
  • Design

Minpunten

  • Geen accu
  • Ook geen batterijen meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RICGI 03-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goed en doeltreffend

Geschreven voor: Panasonic ER-GN300

Algemene score

9,0
Een aantal dagen in bezit om te testen gelijk al tevreden over het resultaat en gebruiksgemak. Ligt goed in de hand en voelt degelijk aan. De trimmer heeft een ronde kop en komt gemakkelijk op alle plekken waar de kleinste haartjes groeien. Verwijderd de haartjes snel en doeltreffend. Zeker een aanrader alhoewel een ingebouwde accu wel makkelijk zou zijn geweest

Pluspunten

  • degelijk
  • makkelijk in de hand
  • verwijderd de kleinste haartjes

Minpunten

  • geen ingebouwde accu

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthon67 03-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top neus trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic ER-GN300

Algemene score

9,0
Na een aantal malen een neustrimmer te hebben aangeschaft, was ik nogal sceptisch geworden. Pijnlijk, en werkte niet goed. Maar nu deze neustrimmer en ik ben echt verkocht! Wat een fijn produkt! Stil, makkelijk schoonmaken, pijnloos. Echt een wereld van verschil!

Pluspunten

  • schoonmaken
  • werking
  • neus en oor

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer