Remington Durablade MB050 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Opzetkammen
baard, snor, bakkebaard
Bedrijfstijd
60 min.

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Grijsje60 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

beoordeling MBO 50 durabalde

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
mooi product scheerd matig maar kan de baard er goed mee trimmen en er zijn geen mesjes nodig dus de kosten blijven laag.

Pluspunten

  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • scheerd matig
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Michel 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat ligt goed in de hand, door een verwisselbaar kapje verstelbaar in stand en ook goed te gebruiken voor het shapen van een rand
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andries 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat beloofd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product doet wat het beloofd. Ik heb hem voor het trimmen van mijn baard. En dat doet hij perfect. Hij zou voor mij persoonlijk helemaal perfect zijn als er behalve de bijgeleverde opzetstukjes voor haarlengte ook nog een maat 1,5 zou zijn. Vandaar een 9 ipv een 10.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Draadloos

Minpunten

  • ontbreken haarlengtemaat 1,5
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dexholman 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed appartaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk apparaat scheert goed. Gister binnengekregen en gelijk goed resultaat , glad huidje.. ik beveel hem zeker aan !

Pluspunten

  • Accuduur
  • Scheervermogen
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superhandige handzame trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt prima, handzaam en met accu ook mee te nemen. En met deze cashback actie is het ook nog een aantrekkelijk aankoop. Ik las de goede testresultaten in het AD.

Pluspunten

  • Mooi ding
  • Leuke kleur

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamal 20-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Good battery and good aftershave feeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
It is very easy to use, very quick to shave.
Good battery life and no irritation after shave.
The grip is very good. It needs some getting used to.

Pluspunten

  • Battery life
  • shave finish
  • very quick

Minpunten

  • None
  • None
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Lesss 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede trimmer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt perffect! Kost weinig maar je hebt er heel veel aan! Had er zelf niet echt vertrouwen in maar toch maar aan me vriend cadeau gegeven. Erg fijne lijntjes krijg je er niet mee maar om je baard te trimmen is het een top apparaat

Pluspunten

  • Handig formaat

Minpunten

  • Niet voor fijne lijntjes
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Maikel 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede trim functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind dit een heel fijn product, ik kan mijn baard goed trimmen. De verschillende opzet stukjes die er bij zitten zijn erg prettig. Zo kun je de lengtes goed bepalen.

Pluspunten

  • Verschillende opzetstukken
  • Fijn mes blad
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 03-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Perfecte baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De baard kan in verschillende lengtes getrimd worden met de bijgeleverde kammen van 1,2,4 en 6 mm. Er treedt geen irritaties op bij het trimmen wat het uiteraard heel aangenaam maakt. De Durablade ligt perfect in de hand en is snoerloos

Pluspunten

  • Verschillende kammen
  • Snoerloos
  • Waterproof
  • Oplaadindicator
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonker 26-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede Accu

Algemene score

7,0
Valt mij wat tegen bij het scheren en de karteltjes maken het schoonmaken met een borsteltje moeilijk.
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

HFS 16-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

handzaam en compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oudste zoon heeft dit apparaat gekregen als eerste scheerapparaat. Hij is erg tevreden want hij houdt niet van nat scheren met een mesje en dit is een prima alternatief. Snoerloos en accu gaat lang mee, natscheren gaat er ook goed mee. Trimmen gebruikt hij tot nu toe nog niet.

Pluspunten

  • snoerloos
  • licht en handzaam
  • scheert goed glad

Minpunten

  • trimkammetje ogen wat fragiel
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ric 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Scheert goed en zeer precies nooit meer mesjes vervangen ligt goed in de hand ligt van gewicht en je kan hem gewoon onder het douchen gebruiken top.
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 26-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb sinds kort de Durablade aangeschaft en ben aangenaam verrast. Het is een klein compact apparaat en welke gemakkelijk fijnloos scheert! Zowel droog als nat doet hij goed zn werk. Het is een simpel design zonder te veel poespas. Gewoon aanzetten en scheren. Ik ben erg te treden over zowel het scheren als de trimfunctie. Kortom een aanrader!!

Pluspunten

  • Prijs
  • Compact
  • Waterdicht
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 22-12-2017
  • Product gekocht

Stevige allrounder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat gekocht om mijn hoofd met enige regelmaat kaal te scheren. Hetbapparaat van de concurrent was al na 1 keer bot. Deze lijkt het na een paar keer gebruiken aanmerkelijk beter te doen. Prima apparaat dus

Pluspunten

  • Stevig in de hand
  • Duurzaam
  • Maakt goed glad

Minpunten

  • Nog geen
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rafael 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte stylingtool en zelfs meer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eigenlijk ben ik niet zo'n "review" schrijver, echter na de aankoop van de DuraBlade van Remington, moet er mij toch iets van het hart.

Het scheert niet super glad want het is en blijft een trimmer, maar veel mensen maken hier de fout. Immers, het is geen scheerapparaat maar gewoonweg een fantastische trimmer. Ook voor een baard tot 6 mm. Met de vier hulpstukken, die je eenvoudig op het apparaat plaatst, kan je je eigen style creëren. Of eventueel geen hulpstuk gebruiken!

In het begin is het even oefenen, maar oefenen baarD 😀 kunst, toch? Ik ben erg blij met deze aankoop... totaal geen spijt. Daarnaast zou ik de DuraBlade iedereen kunnen aanraden.

En dat je de mesjes niet hoeft te vervangen, maakt deze m.i. aantrekkelijker dan andere apparaten. Bedankt Remington!

Pluspunten

  • Geen mesjes vervangen
  • Ligt lekker in de hand
  • Volgt de contouren van je gezicht
  • Droog of nat en onder de douche te gebruiken

Minpunten

  • Slechts op te laden via USB
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrii 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Shaves good enough, but not too close

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
I wanted a compact shaver without a bulky charger. This one was advertised being able to charge from USB. I imagined it would have a USB port much like my waterproof sportwatch has. It turns out, there is a standard charging port and a cord I need to carry with me.

The shaving itself is easy on the skin, but it is not possible to get completely smooth. Also when trimming thick hard hair, it's better not to use it without a cap (it can hurt) — which again means that the resulting cut is not very small

Pluspunten

  • Small, portable
  • USB charging
  • Travel lock (long press on the "on" button)

Minpunten

  • Requires a charging cord
  • No minimal length safe trimming cap
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

martin 19-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zie er mooi uit, maar ik kan mij er niet mee scheren

Algemene score

6,0
zie er mooi uit, maar ik kan mij er niet mee scheren .
maar ik heb de opzet nog niet gebruikt , kan het scheerapparaat ook als tondeuse gebruiken

Pluspunten

  • zie er mooi uit

Minpunten

  • onduidelijk handleiding
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Maarten 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handzaam product, goed resultaat en goede accuduur! Ik kan deze dan ook zeker aanraden. Je kan er ook meerdere stijlen mee scheren.
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jordan1987 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig en precies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na aankoop van de Remington Durablade was ik benieuwd...

Ik ben zeer onder de indruk, na jaren trimmers gehad te hebben is dit een verademing om mee te werken.
Hij hanteert zichzelf als een scheermes, de kop beweegt mee waardoor de lastige plekken ook goed getrimd worden, is zowel nat als droog te gebruiken en werkt veel nauwkeuriger dan de gebruikelijke baardtrimmer.

Geschikt voor een volle baard die (tot 6mm) getrimd moet worden. Ligt makkelijk in de hand en heeft een comfortabel formaat voor op reis.
Makkelijk oplaadbaar via usb.

Al met al een aanrader.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Klein formaat
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer