Remington Durablade MB050 - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Remington Durablade MB050
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Opzetkammen
baard, snor, bakkebaard
Bedrijfstijd
60 min.

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington Durablade MB050 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stan 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geschikt als scheerapparaat, niet als trimmer

Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

5,0
Met de opzetkammen zou dit apparaat ook geschikt moeten zijn als baardtrimmer, echter blijft de kam meteen vol haar zitten waardoor het scheren niet goed gaat. Het kan wel gebruikt worden als scheerapparaat, maar je kunt je nog wel snijden.

Pluspunten

  • Mes slijt niet
  • Voldoende accurcapaciteit

Minpunten

  • Je kunt je snijden
  • Als baardtrimmer niet echt geschikt

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Diederik 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hippe uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Scherpe messen, hapt niet in je baard. Bovendien is het apparaat draadloos. De accu duur weer ik nog niet. Heb het apparaat pas.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

EAWI 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig formaat en goed scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
De Remington Durablade heb ik aangeschaft ter vervanging van de Gillette Pro. Getwijfeld tussen de Philips Oneblade en de Remington Durablade. Uiteindelijk gekozen voor de laatste omdat bij deze trimmer de scheermessen niet vervangen hoeven te worden. Het is een prima apparaat, ligt prettig in de hand en zowel scheren als trimmen gaat goed. Handig dat deze onder de douche gebruikt kan worden.

Pluspunten

  • Handig formaat
  • Zowel scheren als trimmen
  • Te gebruiken onder de douche
  • Mesjes hoeven niet vervangen te worden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De perfecte baardtrimmer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

10,0
Ik zocht een trimmer om met één keer trimmen per week mijn baardgroei op 2-5 mm te houden. En daar is dit apparaatje ideaal voor: compact, mooi design, ligt lekker in de hand, lange accuduur, en vooral: HIJ DOET WAT IE MOET DOEN! Snel en zonder irritatie van de huid. Kortom, "een goeie koop.

Pluspunten

  • "Compact
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheert pijnloos kaal en trimt

Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Koud kaal scheren, zonder water of scheerschuim. Trimmen ook mogelijk. Kan zowel onder de douche als voor de spiegel.

Pluspunten

  • Pijnloos kaal
  • Trimt

Minpunten

  • Trimmen duurt langer i.v.m. goed houden apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Chris 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede hanteerbare baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

9,0
De Durablade MB050 van Remington is een klein, handig en compact scheerapparaat.
Door zijn compactheid ligt het erg prettig en gemakkelijk in de hand. Deze trimmer hanteert zichzelf als een scheermes, de kop beweegt mee waardoor de lastige plekken ook goed getrimd worden, is zowel nat als droog te gebruiken en werkt veel nauwkeuriger dan de gebruikelijke baardtrimmer.
Het scheren zelf voelt het heel zacht aan en je kunt er jouw baard op allerlei lengtes mee modelleren. Vier kammetjes worden meegeleverd voor de lengtes 1, 2, 4 en 6 mm, dus geschikt voor een volle baard die tot 6 mm moet getrimd moet worden. de trimmer ligt makkelijk in de hand en heeft een comfortabel formaat voor op reis en makkelijk oplaadbaar via usb. De accu gaat lekker lang mee. Bijkomend voordeel, nooit meer mesjes vervangen (en dus extra kosten)

Minpuntje is dat er geen handig opbergdoosje/ reisetui wordt bijgeleverd.
Desalniettemin zou ik dit product zeker aanbevelen!

Pluspunten

  • Precies scheren
  • Oplaadbaar
  • Droog/nat scheren
  • Duurzaamheid

Minpunten

  • geen reietui

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grijsje60 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

beoordeling MBO 50 durabalde

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

6,0
mooi product scheerd matig maar kan de baard er goed mee trimmen en er zijn geen mesjes nodig dus de kosten blijven laag.

Pluspunten

  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • scheerd matig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Michel 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Het apparaat ligt goed in de hand, door een verwisselbaar kapje verstelbaar in stand en ook goed te gebruiken voor het shapen van een rand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andries 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat beloofd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

9,0
Het product doet wat het beloofd. Ik heb hem voor het trimmen van mijn baard. En dat doet hij perfect. Hij zou voor mij persoonlijk helemaal perfect zijn als er behalve de bijgeleverde opzetstukjes voor haarlengte ook nog een maat 1,5 zou zijn. Vandaar een 9 ipv een 10.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Draadloos

Minpunten

  • ontbreken haarlengtemaat 1,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dexholman 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed appartaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

9,0
Heerlijk apparaat scheert goed. Gister binnengekregen en gelijk goed resultaat , glad huidje.. ik beveel hem zeker aan !

Pluspunten

  • Accuduur
  • Scheervermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superhandige handzame trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Werkt prima, handzaam en met accu ook mee te nemen. En met deze cashback actie is het ook nog een aantrekkelijk aankoop. Ik las de goede testresultaten in het AD.

Pluspunten

  • Mooi ding
  • Leuke kleur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamal 20-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Good battery and good aftershave feeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

10,0
It is very easy to use, very quick to shave.
Good battery life and no irritation after shave.
The grip is very good. It needs some getting used to.

Pluspunten

  • Battery life
  • shave finish
  • very quick

Minpunten

  • None
  • None

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Lesss 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede trimmer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Werkt perffect! Kost weinig maar je hebt er heel veel aan! Had er zelf niet echt vertrouwen in maar toch maar aan me vriend cadeau gegeven. Erg fijne lijntjes krijg je er niet mee maar om je baard te trimmen is het een top apparaat

Pluspunten

  • Handig formaat

Minpunten

  • Niet voor fijne lijntjes

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Maikel 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede trim functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Ik vind dit een heel fijn product, ik kan mijn baard goed trimmen. De verschillende opzet stukjes die er bij zitten zijn erg prettig. Zo kun je de lengtes goed bepalen.

Pluspunten

  • Verschillende opzetstukken
  • Fijn mes blad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 03-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Perfecte baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

9,0
De baard kan in verschillende lengtes getrimd worden met de bijgeleverde kammen van 1,2,4 en 6 mm. Er treedt geen irritaties op bij het trimmen wat het uiteraard heel aangenaam maakt. De Durablade ligt perfect in de hand en is snoerloos

Pluspunten

  • Verschillende kammen
  • Snoerloos
  • Waterproof
  • Oplaadindicator

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonker 26-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede Accu

Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

7,0
Valt mij wat tegen bij het scheren en de karteltjes maken het schoonmaken met een borsteltje moeilijk.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

HFS 16-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

handzaam en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

9,0
Mijn oudste zoon heeft dit apparaat gekregen als eerste scheerapparaat. Hij is erg tevreden want hij houdt niet van nat scheren met een mesje en dit is een prima alternatief. Snoerloos en accu gaat lang mee, natscheren gaat er ook goed mee. Trimmen gebruikt hij tot nu toe nog niet.

Pluspunten

  • snoerloos
  • licht en handzaam
  • scheert goed glad

Minpunten

  • trimkammetje ogen wat fragiel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ric 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Scheert goed en zeer precies nooit meer mesjes vervangen ligt goed in de hand ligt van gewicht en je kan hem gewoon onder het douchen gebruiken top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 26-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

9,0
Ik heb sinds kort de Durablade aangeschaft en ben aangenaam verrast. Het is een klein compact apparaat en welke gemakkelijk fijnloos scheert! Zowel droog als nat doet hij goed zn werk. Het is een simpel design zonder te veel poespas. Gewoon aanzetten en scheren. Ik ben erg te treden over zowel het scheren als de trimfunctie. Kortom een aanrader!!

Pluspunten

  • Prijs
  • Compact
  • Waterdicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 22-12-2017
  • Product gekocht

Stevige allrounder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat gekocht om mijn hoofd met enige regelmaat kaal te scheren. Hetbapparaat van de concurrent was al na 1 keer bot. Deze lijkt het na een paar keer gebruiken aanmerkelijk beter te doen. Prima apparaat dus

Pluspunten

  • Stevig in de hand
  • Duurzaam
  • Maakt goed glad

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews