Panasonic ER-GK60-S503 - Reviews

Laagste prijzen -10% prijsdaling
Specificaties
Bedrijfstijd
40 min.
Type/soort
lichaamstondeuse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Reviewert 05-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Comfortabel in gebruik, scheert prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze bodytrimmer van Panasonic ligt lekker in de hand, waardoor je er makkelijk mee kunt scheren. Hij scheert alles met weinig moeite weg, en door de opzetkammen te gebruiken kun je ook trimmen. Het enige minpuntje op dat gebied is het opzetstuk voor de gevoelige huid: dit laat nog een hoop zitten, waardoor je er meerdere keren overheen moet voordat alle haartjes geschoren zijn. Verder gaat de batterij lang mee en laadt hij lekker snel op, altijd handig. Schoonmaken is ook simpel, je kunt hem onder de kraan uitspoelen en er zitten geen losse onderdelen op die los kunnen raken of waar rotzooi tussen kan gaan zitten. Al met al een prima apparaat, ziet er strak uit en werkt goed.

Pluspunten

  • Batterij gaat lang mee
  • Ligt lekker in de hand
  • Scheert zonder opzetstuk goed

Minpunten

  • Bij gebruik eerste opzetstuk mist 'ie haartjes
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donkertje 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima maar niet helemaal perfect

Algemene score

8,0
Een tijdje mogen testen en het is een redelijk goed apparaat. Hij doet wat hij moet doen alleen de bouw kwaliteit is niet helmaal top.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • model

Minpunten

  • materiaal
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

LucasM 20-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stevig en soepele trimmer met mooie extra's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Panasonic Body Trimmer is een mooi apparaat qua vormgeving. Hij ziet er stevig uit (voelt ook zo), en ligt lekker in de hand. De bewegingen gaan erg soepel met dit ontwerp

Qua trim resultaten ben ik erg tevreden. Als je geen extra kop erop doet trimt hij lekker strak, en je hoeft maar 1x over de plek heen te gaan. Perfect voor moeilijk te bereiken plekjes. De beschermende kop is handig voor gevoelige plekjes. Zo is de kans op wondjes echt miniem. Maar zelfs zonder dat stuk vond ik het al prima werken. De trimkoptukken werken prima, maar logischerwijs iets minder makkelijk. Dan moet je wel vaker over een oppervlak, maar het gaat gemakkelijk en toch best snel.

Ik heb het niet onder de douche geprobeerd maar het is voor het afspoelen in ieder geval fijn dat het kan. Ik vind wel dat je te weinig echt trim opties hebt, namelijk alleen glad, 3mm of 6mm. Opzich is 6mm een prima lengte als langste, dus het maakt niet heel veel uit.

Het apparaat is erg hygiënisch, vooral aangezien je hem goed kunt schoonmaken net het borsteltje en het middeltje wat je erbij krijgt. Daarnaast heb je nog een mooi opbergzakje.

Ik ben dus erg tevreden en raad hem zeker aan!

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Trimt snel

Minpunten

  • Niet veel trimlengtes
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 18-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Super handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze bodygroomer nu een paar weken en ben zeer enthousiast. Door de speciale vorm is hij gemakkelijk te hanteren. Hij is waterdicht en ik gebruik hem dan ook tijdens het douchen. Voorheen gebruikte ik wegwerp scheermessen voor een superglad resultaat maar daar heb ik me wel eens lelijk mee gesneden en na 2 dagen was de gladheid ook weer verdwenen. Ik gebruik hem zonder opzetstuk waarmee je niet dat supergladde krijgt maar ik hoef niet meer bang te zijn dat ik mezelf snijd op gevoelige plekken 😜

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Gemakkelijk hanteerbaar
  • Veilig

Minpunten

  • Minder glad resultaat dan met een scheermes
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik, handig design!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product is een musthave voor mannen met hevige lichaamsbeharing. Doordat de tanden van de scheerkop in het verlengde van het handvat staan, zijn moeilijk bereikbare plekken ineens eenvoudig te scheren of trimmen.

Door de meegeleverde opzetkammen kan je het lichaam trimmen of scheren in diverse lengtes. Daarnaast is het ook mogelijk om het apparaat zonder opzetkam te gebruiken. Om de intieme zone veilig te scheren, zonder de huid te beschadigen is een speciaal kort opzetstuk meegeleverd. Dit is ideaal om delen mee te scheren waarbij je er vervolgens nog een scheermes overheen haalt.

Voorheen gebruikte ik altijd een tondeuse om mijn lichaam te trimmen. Door de stand van de scheerkop is met deze mooie oplossing een terugkerend karwei ineens een stuk sneller en eenvoudiger geworden.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Stand scheertanden
  • Handzaam design

Minpunten

  • Acculampje
  • Kwaliteit reishoes
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne trimmer van Panasonic

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze trimmer is echt ideaal voor het verwijderen van haren op de ongewenste plekken.
Wat een enorme plus punt is van deze trimmer, is dat het waterdicht is. Dit is niet alleen prettig met afspoelen, maar ook dat je het kan gebruiken onder de douche.

Door de verschillende opzetstukken is iedere gewenste lengte mogelijk en vanwege de lange accuduur hoeft ie niet zo vaak op de lader.

Werkelijk een aanrader!!!

Pluspunten

  • accuduur
  • prettig in de hand
  • waterdicht

Minpunten

  • onderhoud
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramon 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Slecht scheerresultaat

Algemene score

3,0
Ik was opzoek naar een vervanger voor de traditionele tondeuse die ik al jaren gebruik en hoopte die te vinden in de Panasonic

Pluspunten

  • Stil
  • Makalijk te reinigen

Minpunten

  • Scheerresulaat
  • Gebruikers gemak
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Casanova 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

trim je kaal!

Algemene score

7,0
Het apparaat is zeer eenvoudig in gebruik.
het apparaat heeft ook een aparte vorm waardoor je makkelijk en precies kunt scheren.
Ik heb nu minimale huidirritatie dit komt doordat de bladen breed en afgerond zijn.
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

daanvh 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Snel alles getrimt

Algemene score

6,0
Toen ik het product voor de eerste keer gebruikte hoefde ik niet de gebruiksaanwijzing te lezen, de trimmer is gemakkelijk en snel te gebruiken. De verschillende opzetstukken zorgen ervoor dat je zelf de lengte kan bepalen, alleen zorgen deze er ook voor dat je niet alle haartjes gemakkelijk kan meepakken en je dus erg lang bezig bent om deze ook te trimmen.
Zonder opzetstuk werkt de trimmer erg goed en laat deze bijna niets achter, dit heeft echter wel voor lichte irritaties bij mij gezorgd. Daarnaast ligt de trimmer niet zo gemakkelijk in de hand (vergeleken met een scheermesje), ik vond het namelijk erg moeilijk om mijn okselhaar te trimmen en zo niet een stukje te vergeten.

In mijn ogen is een scheermesje nog altijd de beste optie om een gladde huid te krijgen, ondanks de huidirritaties, maar als je alleen maar je lichaamshaar wilt trimmen is dit een prima product vrijwel zonder irritaties. Wel mogen ze van mij een verticale variant maken in plaats van een horizontale zodat de scheerkop aan de bovenkant zit in plaats van aan de zijkant.

Pluspunten

  • snel

Minpunten

  • erg groot
  • ligt niet zo makkelijk in de hand
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Eduard 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

sterke motor en geen snijwondjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeker, er zijn genoeg bodytrimmers te vinden,vaak met losse batterijen,welke van alles beloven ,maar het niet waar kunnen maken.Geen kracht om de mesjes te bewegen.Dat is niet het geval bij de Panasonic bodytrimmer.Overtollig haargroei wordt effectief verwijderd.Van borstelige wenkbrauwen tot en met pubishaar,de schaamstreek dus.Voldoende opzetkammetjes zijn bijgeleverd.Bedenk wel dat je rechtshandig moet zijn.....een aanrader dus

Pluspunten

  • sterke motor,oplaadbaar
  • geen snijwondjes,glad resultaat

Minpunten

  • alleen rechtshandig te gebruiken
  • geen neushaartrimmer
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandrecht 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Degelijke trimmer, fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Panasonic ER-GK60-S503 is een erg fijn scheersysteem gezien de prijs van dit apparaat had ik hoge verwachtingen. Nu moet ik zeggen dat ik het apparaat in eerste instantie wat groot vond, en met dit lastig leek in gebruik. Maar in gebruik valt me dit allemaal erg mee. Het apparaat werkt erg fijn en levert direct een mooi resultaat. Ook is hij nooit blijven hangen in mijn haren, maar scheert hij altijd fijn en snel. Ook is het apparaat erg gemakkelijk schoon te maken, door middel van een opening waar water door heen kan. Op deze manier hoeft de trimmer alleen even onder de kraan worden gehouden, waardoor alle haren eruit spoelen. Wat jammer is is dat het tasje dat kan worden gebruikt op de trimmer mee te nemen eigenlijk wat klein is, om de trimmer en de twee extra opzetstukken gemakkelijk mee te nemen. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden en kan ik dit product zeker aanraden.

Pluspunten

  • Mooi scheerresultaat
  • Degelijk design
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Travel bag wat klein
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

StefanNobel1978 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Trimmer die tegenvalt

Algemene score

3,0
Het apparaat heeft als pluspunt dat het mee onder de douche kan. Daarentegen vind ik het apparaat niet handig in het gebruik, omdat het trimgedeelte aan de zijkant van het apparaat zit.
Bij het apparaat heeft 3 beschermkapjes met verschillende lengtes, echter doet het apparaat het het best wanneer je geen kapje gebruikt. Een ouderwets scheermes werkt beter dan dit apparaat.
Ik zou het apparaat niet aanbevelen

Pluspunten

  • Kan mee onder de douche
  • oplaadbaar

Minpunten

  • Doet niet wat het moet doen
  • vrij duur
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

jeroen1704 11-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne degelijke trimmer voor regelmatig gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijke trimmer van hoge kwaliteit materialen. Trimmer ligt fijn in de hand en doet wat deze moet doen. Hoewel de body-trimmer er niet voor is gemaakt is zelf het trimmen van de baard een mogelijkheid. De waterbestendigheid van de trimmer maakt het mogelijk hem onder de douche te gebruiken en gemakkelijke in te steken oplader resulteert in een trimmer die altijd geladen klaarstaat voor gebruik. Meerdere opzetstukken voor lichaamsstreken zijn meegeleverd en zelfs aan een reisetui is gedacht.

Pluspunten

  • Materiaalkeus
  • Trimresultaat
  • Accessoires
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima bodygroomer en baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De bodygroomer is multifunctioneel. Naast het verwijderen van lichaamsharen is de bodygroomer ook te gebruiken als baardtrimmer. De bodygroomer wordt geleverd met een station wat tevens als oplader dient. Daarnaast wordt de bodygroomer geleverd met 3 opzetstukken; 1mm, 3mm en 6mm. Waarbij de 1mm gebruikt kan worden voor de intieme zones. Daarnaast zit er ook een meeneemtasje, olie en gebruiksaanwijzing bij. De gebruiksaanwijzing is erg duidelijk, hierin staat ook hoe de bodygroomer gereinigd dient te worden.

Over het scheerresultaat ben ik er tevreden. Geen ingegroeide haarzakjes of huidirritaties meer. Enige minpunt is het scheren van de intieme zones. Dit duurt wat langer door het opzetstukje van 1mm. Hierdoor worden er nogal eens haren overgeslagen door de bodygroomer.

Conclusie:
Ben je op zoek naar een multifunctionele bodygroomer welke ook gebruikt kan worden als baardtrimmer, dan is deze Panasonic bodygroomer zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Te gebruiken onder de Douch
  • Multifunctioneel
  • Geen irritatie van de huid

Minpunten

  • Geen opvangeenheid voor haartjes
  • Geen Precisietrimmer
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vrediens 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne trimmer met goede accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht naar een trimmer welke ik onder de douche kon gebruiken. Zodoende kwam ik op Panasonic uit. Na het opladen heb ik meteen geprobeerd onder de douche mijn baard bij te werken met een opzet stuk van 6 mm. Het wisselen van de kop ging vrij makkelijk. Bij eerste keer scheren was het resultaat prima. Geen haartjes die uitsteken. Het schoonmaken ging ook makkelijk even afspoelen en je bent klaar. Panasonic geeft nog een schoonmaakkwastje en flesje olie. In de handleiding stond vermeld dat je na iedere beurt het apparaat moet smeren. Helaas kon ik nergens achterhalen waar je olie kan kopen zodra het kleine flesje op was.
Voor de rest een prima apparaat om je haren op ongewenste plekken te trimmen.
Ook heb ik geprobeerd om droog te scheren en dat ging gelukkig ook goed, geen snijwondjes of mesjes die blijven steken. Trimmer ligt goed in de hand. Voor diegenen die een gemakkelijke trimmer zoeken zou ik dit product aanbevelen.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • makkelijk schoon te maken
  • waterproof

Minpunten

  • olie kopen
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick Marcelissen 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat, erg handig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Laat ik beginnen met dat ik het een ontzettend mooi apparaat vind. Ik heb eigenlijk nog nooit een trimmer gezien die zo is gemaakt zoals deze. De houvast bij deze trimmer is zo handig en je hoeft jezelf niet in rare bochten te wringen om jezelf om moeilijke plekken te kunnen scheren. Ook heb ik deze timmer getest onder de douche en ik moet zeggen dat hij toen minder goed bleek te werken dan niet onder de douche. Dit vind ik oprecht echt jammer want wanneer je even snel en goed wilt scheren kan dit dus niet onder de douche en moet je er apart de tijd voor nemen. Verder is het een prima trimapparaat en kun je er, als je goed je best doet, echt iets mooi van maken. Wanneer je voor helemaal kaal wilt gaan raad ik dit trimapparaat niet aan maar wanneer je gewoon voor een wat kleinere lengte wil dan zeker wel!
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Igor Schut 06-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Bodygroom voor alle plekjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze bodygroom komt met gemak op alle plekken op je lichaam! Met de verschillende opzetstukken kan je werkelijkwaar overal de boel kort en klein scheren/trimmer. Het mesje kan al het haar met gemak aan en doordat het een tweedelig scheerblad heeft maakt het uit hoe je deze bodygroom vast pakt. Hij is waterproof en dat scheelt een hoop opruim werk wat ik bij mijn vorige bodytrimmer wel had. Schoonmaken is hierdoor ook super gemakkelijk, je spoelt de boel namelijk even schoon onder de kraan en je bent klaar. Je kunt met gemak je hele lichaam trimmen, je hoeft niet bang te zijn dat je halverwege met een leeg apparaat zit.

Pluspunten

  • Waterproof
  • Overal scheren
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijke en handige Bodygroom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Met de Panasonic ER-GK60-S503 scheer je makelijk en op een veilige manier je lichaamsbeharing. Met speciale kam, kan je zelfs veilig je schaamstreek scheren.
Er zij meerdere kammen meegeleverd, helaas zonder opberghouder.

Je kan de bodygroom zowel droog als nat gebruiken. Er is een handige oplaadstation meegeleverd. Verder voelt de bodygroom door de vorm en zijn gewicht lekker in de hand.

Pluspunten

  • Meerdere kammen meegeleverd
  • Oplaadstation
  • Zowel droog als nat te gebruiken
  • Erg goede scheer resultaat

Minpunten

  • Geen opbergmogelijkheid voor extra kammen
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Terence 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

prima als toevoeging van het scheren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima trim apparaat. erg precies en ligt fijn in de hand. wel wat groot maar prima om te gebruiken. de opzet kopjes kan je makkelijk verwisselen en geven een prima resultaat. Opladen is wel wat minder fijn.

Pluspunten

  • Erg precies
  • fijn in de hand

Minpunten

  • oplaadstukje
  • Maakt de haren niet zo kort als met scheren
Geschreven voor: Panasonic ER-GK60-S503

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer