Philips MG1100/16 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Nee
Opzetkammen
baard, snor, bakkebaard
Scheren op lichtnet
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tomPBreda 16-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Wat een fijn apparaat. Niet duur, onbetaalbaar resultaat! Geen acculader en andere poespas. Gewoon een gemakkelijk en klein apparaat. Erg precies en prettig in gebruik. Ook prettig dat je het apparaat met water kunt reinigen. Daarnaast springen de haren niet overal heen. Iets wat ik bij andere trimmers ervaren heb. Een ware aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duzeaux 20-08-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Deze groomer heeft vooral voordelen ten opzichte van eerder door mij gebruikte trimmers EN scheerapparaten.

Door zijn kleine formaat gaat hij makkelijk mee op reis. Omdat hij zowel geschikt is voor scheren als trimmen, vervangt het voor mij mijn scheerapparaat en trimmer voor mijn korte baard.

Met een simpele draai beweging wissel je de opzetstukjes naar gelang scheren of trimmen is gewenst. Wat ook super is: Hij werkt op 1 AA batterij. Daardoor hoef je hem niet een paar uur aan de lader te hangen of op reis een lader mee te slepen. Een batterijtje is genoeg om binnen een paar seconden weer vol te zijn. Ook onderweg is deze overal te krijgen als je er onverhoopt geen mee hebt.

Ik had het handiger gevonden als de trimkam in lengte verstelbaar was geweest, in plaats daarvan zitten er 3 losse opzet kammen bij (S/M/L) maar deze kunnen makkelijker kwijtraken en ik mis een XL voor mijn iets langere baard.

Het enige nadeel is een nadeel dat niet specifiek voor dit product geld als meer voor alle merken met het verticale messensysteem: Ook met dit apparaat heb ik mij 3 keer lelijk gesneden/geknipt in de huid van mijn bovenlip en hals. Ik hoop dat men daar ooit eens iets op verzint, bijvoorbeeld een nog krappere afstand tussen de mesjes, maar ik snap ook dat dit weer ten koste zou gaan het gemak waarmee haren in de snijkam vallen.

Dit is de reden dat ik hem niet aanraad voor neus- en oorharen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Duzeaux 20-08-2015

Compact en compleet

Algemene score

6,0
Deze groomer heeft vooral voordelen ten opzichte van eerder door mij gebruikte trimmers EN scheerapparaten.

Door zijn kleine formaat gaat hij makkelijk mee op reis. Omdat hij zowel geschikt is voor scheren als trimmen, vervangt het voor mij mijn scheerapparaat en trimmer voor mijn korte baard.

Met een simpele draai beweging wissel je de opzetstukjes naar gelang scheren of trimmen is gewenst. Wat ook super is: Hij werkt op 1 AA batterij. Daardoor hoef je hem niet een paar uur aan de lader te hangen of op reis een lader mee te slepen. Een batterijtje is genoeg om binnen een paar seconden weer vol te zijn. Ook onderweg is deze overal te krijgen als je er onverhoopt geen mee hebt.

Ik had het handiger gevonden als de trimkam in lengte verstelbaar was geweest, in plaats daarvan zitten er 3 losse opzet kammen bij (S/M/L) maar deze kunnen makkelijker kwijtraken en ik mis een XL voor mijn iets langere baard.

Het enige nadeel is een nadeel dat niet specifiek voor dit product geld als meer voor alle merken met het verticale messensysteem: Ook met dit apparaat heb ik mij 3 keer lelijk gesneden/geknipt in de huid van mijn bovenlip en hals. Ik hoop dat men daar ooit eens iets op verzint, bijvoorbeeld een nog krappere afstand tussen de mesjes, maar ik snap ook dat dit weer ten koste zou gaan het gemak waarmee haren in de snijkam vallen.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Divie 16-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Het is een fijn en compact apparaat wat makkelijk in een tas of koffer past om mee te nemen. Het is makkelijk te gebruiken en heeft 3 trim standen die gemakkelijk zijn te verwisselen. Het werkt op batterijen wat een nadeel is omdat ze steeds vervangen moeten worden.
Het geeft een goed resultaat na het scheren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Divie 14-08-2015

Handig

Algemene score

8,0
Het is een fijn compact apparaat wat makkelijk mee te nemen is op vakantie of weekjes weg.
Het apparaat is ligt in gewicht en makkelijk te gebruiken.
Het heeft drie verschillende kapjes met maten om de baardgroei te scheren.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Johan33 11-08-2015

Uitstekend resultaat

Algemene score

10,0
Het is een piekfijn en haarscherp apparaat. Ik gebruik het voor het trimmen van mijn baard en snor, en merk telkens weer dat het een uitkomst is.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

johan73 30-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Het is een uitermate goed product. Het is haarfijn, werkt de contouren uitstekende bij ,en laat een glad gevoel achter. Absoluut een aanrader, voor bijwerken van snor en/of baard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TerryH 30-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
De Philips precisietrimmer is een handig handzaam apparaat dat gemakkelijk en pijnloos trimt.

De kapjes zorgen ervoor dat je, je baard niet te kort trimt en dat de geen onnodige foutjes maakt.
Verder is de precisie stand makkelijk te hanteren omdat het apparaat klein en ligt is.

De scheerkop die erbij geleverd wordt, is matig. Scheert minder goed dan gespecialiseerde scheerapparaten.

De trimmer is zeer gemakkelijk schoon te houden.

Pluspunten:Goede prijs/kwaliteit, makkelijke schoonmaak, precisie

Minpunten: Scheerfunctie, Snelheid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

TerryH 30-07-2015

Zeer goed apparaat voor trimmen

Algemene score

8,0
De Philips precisietrimmer is een handig handzaam apparaat dat gemakkelijk en pijnloos trimt.

De kapjes zorgen ervoor dat je, je baard niet te kort trimt en dat de geen onnodige foutjes maakt.
Verder is de precisie stand makkelijk te hanteren omdat het apparaat klein en ligt is.

De scheerkop die erbij geleverd wordt, is matig. Scheert minder goed dan gespecialiseerde scheerapparaten.

De trimmer is zeer gemakkelijk schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

jorisvo 29-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
scheert vrij redelijk maar is te klein voor mij om volwaardig als baardtrimmer te gebruiken. Met name handig om onderweg nog even de puntjes op de i te zetten als je nog onregelmatigheden ziet, thuis verkies ik een standaard trimmer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

joris27 29-07-2015

prima product, met name handig voor onderweg

Algemene score

6,0
tis een mooi product om te zien en ook handig in het gebruik met name door de verschillende opzetstukjes. Mijn trimmer voor de rest van mijn lichaam heeft een verschuifbaar opzetstuk maar dit voelt degelijker aan. Wat ik jammer vind is dat hij op een (bijgeleverde, niet oplaadbare) penlite batterij werkt, had liever een oplaadbare accu gezien zoals bij een scheerapparaat. Ook het mesje is wat aan de scherpe kant indien je het zonder opzetstuk gebruikt (in het geval van contouren bijwerken).

Ik zou het vooral zien als een extra scheerapparaatje die je vooral onderweg goed kan gebruiken om nog net even de puntjes op de i te zetten voor wat betreft je baardgroei, thuis verkies ik toch een grotere trimmer.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Reinden 29-07-2015

Handig apparaatje

Algemene score

8,0
Heb deze nu een week in gebruik en bevalt me prima. Hij is scherp en krachtig genoeg, ondanks dat deze op 1 penlite batterij werkt.

Ik kan nog niet oordelen hoelang deze op 1 batterij werkt maar na een week te hebben gebruikt merk ik nog niet dat de kracht aan het afnemen is. De opzetstukjes zijn precies goed.

Al met al een handig apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Reinden 29-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Heb deze nu een week in gebruik en bevalt me prima. Hij is scherp en krachtig genoeg, ondanks dat deze op 1 penlite batterij werkt.

Ik kan nog niet oordelen hoelang deze op 1 batterij werkt maar na een week te hebben gebruikt merk ik nog niet dat de kracht aan het afnemen is. De opzetstukjes zijn precies goed.

Al met al een handig apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

keuveltjuh 24-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,0
mooi klein desing. hij scheert goed de bakkebaarden, maar voor de rest scheert hij niet goed. terwijl het mes goed scherp is. qua uiterlijk perfect leuke opzet stukjes. maar werkt niet. heb nu me hele baard verwijder en glad geschoren met het ouderwetse scheermes.
klein, veel opzet stukjes
niet oplaadbaar, matriaal is erg dun plastic zal snel breken., scheert niet zoals belooft

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende
Slecht
johan73 30-07-2015

Het is een uitermate goed product. Het is haarfijn, werkt de contouren uitstekende bij ,en laat een glad gevoel achter.
Absoluut een aanrader, voor bijwerken van snor en/of baard!

Reageer

Keuveltjuh 24-07-2015

Dit product ziet er super uit

Algemene score

2,0
mooi klein desing. hij scheert goed de bakkebaarden, maar voor de rest scheert hij niet goed. terwijl het mes goed scherp is. qua uiterlijk perfect leuke opzet stukjes. maar werkt niet. heb nu me hele baard verwijder en glad geschoren met het ouderwetse scheermes.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

>