Braun Body BS1000 Mini Trimmer, Elektrische Ontharing Voor Vrouwen En Mannen, Wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Body BS1000 Mini Trimmer, Elektrische Ontharing Voor Vrouwen En Mannen, Wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

n**s@h**l.com 16-06-2021
  • Product getest

Algemene score

6,0
Deze trimmer is zeer klein en compact. Echter zo klein dat er moeilijk grotere oppervlakten mee geschoren kunnen worden. Haartjes kunnen moeilijk volledig verwijderd worden. Mijn vriend vond het handig voor gevoeligere baardregio’s te trimmen.

Reageer

j**8@h**l.com 15-06-2021
  • Product getest

Algemene score

5,0
Dit product is niet helemaal voor mij. Ik had verwacht dat de trimmer goed kort kon scheren maar wanneer ik deze trimmer testte, bleek dit niet zo het geval. Zelfs wanneer ik het plastieken kapje eraf haalde, deed het niet veel. Mijn lichaamshaar is sowieso al best kort dus het deed niet veel wanneer ik er met de trimmer over ging. Daarnaast is het jammer dat het toestel niet oplaadbaar is, maar op batterijen werkt. Het design vind ik wel mooi. Toch verkies ik een gewoon scheermesje om mijn lichaamshaar (goed kort) te scheren.

Reageer

Petra 14-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig voor op vakantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Body BS1000 Mini Trimmer, Elektrische Ontharing Voor Vrouwen En Mannen, Wit

Algemene score

10,0
Tijdens het testen van de Braun Mini Trimmer Body, viel mij direct op hoe handig zijn klein formaat is. Ondanks het feit dat hij tot 4mm de haartjes verwijdert, zie je niets als je bijvoorbeeld je oksels hebt gedaan, de dag erna kan je ook zonder problemen deo gebruiken. Hij ligt heel handig in de hand en je kan hem heel gemakkelijk gebruiken voor alle plekken waar je je lichaamstaal kwijt wilt. Het enige wat je bij de hand moet hebben, zijn extra batterijen voor als de batterijen op zijn.
Ideale metgezel voor op vakantie!

Pluspunten

  • Klein en handig

Minpunten

  • Je hebt batterijen nodig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CillaMi_Tryit 13-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Reisformaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Body BS1000 Mini Trimmer, Elektrische Ontharing Voor Vrouwen En Mannen, Wit

Algemene score

7,0
Deze trimmer is zo handig, het heeft een compacte formaat en dit maakt de trimmer ideaal voor wanneer je moet reizen. De trimmer is compact en krachtig, maar het is niet zo krachtig dat het je je zal verwonden. Aangezien het toestel klein is, is het ideaal voor het scheren van jouw intieme gebieden en van de moeilijk bereikbare gebieden. Integendeel tot mijn gebruikelijke scheermethode, is het scheren met de trimmer een vlotte en snelle proces. Opmerkelijk, maar tijdens het scheren vallen er geen haren op grond en is het gemakkelijk om te kuisen dankzij de bijgeleverde borstel.

Ik was erg onder de indruk van hoe goed het werkt onder de douche, en je krijgt net  dezelfde resultaat als bij een droge scheerbeurt. Ik was wel teleurgesteld met de feit, dat de trimmer je geen gladgeschoren eindresultaat geeft. Spijtig genoeg, wordt het toestel niet geleverd met een reisetui wat handig zou zijn voor verplaatsingen.  Een andere grote minpunt voor mij, was dat de trimmer werkt op AA-batterijen.

Nadat ik het apparaat de voorbije maand heb getest, kan ik met zekerheid zeggen dat ik mijn gebruikelijke scheermethode niet zal inruilen voor deze toestel. Ik geef voorkeur aan een gladgeschoren resultaat, maar ik zal het wel blijven gebruiken voor mijn intieme lichaamsdelen.

Pluspunten

  • Unisex
  • Wet & Dry
  • Krachtig
  • Reisvriendelijk
  • Compact formaat

Minpunten

  • AA-BATTERIJEN
  • Geen gladgeschoren eindresultaat
  • Geen reisetui

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cynthia 12-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

compact en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Body BS1000 Mini Trimmer, Elektrische Ontharing Voor Vrouwen En Mannen, Wit

Algemene score

8,0
Deze mini trimmer van Braun is super handig in gebruik door het kleine formaat. Een klein nadeel dat ik persoonlijk vind is dat deze trimmer op batterijen werkt en hierdoor iets minder krachtig is. Nog een pluspunt is dat deze trimmer ook in de douche kan gebruikt worden wat niet zou lukken als deze niet op batterijen was. Deze trimmer die ik mocht testen is dus compact en makkelijk te hanteren. Ik was tevreden met het resultaat dat deze trimmer opleverde en raad hem dus aan.

Pluspunten

  • compact
  • handig

Minpunten

  • op batterijen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

elsan 08-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Body BS1000 Mini Trimmer, Elektrische Ontharing Voor Vrouwen En Mannen, Wit

Algemene score

9,0
Ik had vooral goede ervaringen tijdens het testen van dit scheertoestel: het is precies en vooral zeer compact dus gemakkelijk mee te nemen in je handtas. Voor de prijs moet je het ook niet laten. Ik ben fan.

Pluspunten

  • compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Loecie 07-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig, compact en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Body BS1000 Mini Trimmer, Elektrische Ontharing Voor Vrouwen En Mannen, Wit

Algemene score

10,0
Ik kan dit product alleen maar aanraden. Het is klein, compact en makkelijk te transporteren als je bijvoorbeeld op reis gaat. Alleen jammer dat er geen hoesje bij zit. De trimmer is makkelijke te manipuleren dankzij zijn kleine vorm. Je kan het zowel gebruiken om te trimmen op 4mm of om je haren volledig af te scheren. Beide werken heel goed zonder irritatie te veroorzaken na het scheren. Tijdens het testen van het product heb ik ook vastgesteld dat de trimmer makkelijk en goed trimt op moeilijk bereikbare plaatsen. Ook het kuisen van het product is zeer gemakkelijk met het borsteltje dat meegeleverd wordt met het product. Het is handig dat het een draadloos product is, hierdoor hangt er geen draad in de weg en kan je het ook gebruiken in de douche.

Pluspunten

  • Handig
  • Compact
  • Makkelijk te kuisen

Minpunten

  • Geen hoesje voor transport

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K**3@h**l.com 07-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Body BS1000 Mini Trimmer, Elektrische Ontharing Voor Vrouwen En Mannen, Wit

Algemene score

10,0
Het toestelletje ligt handig in de hand. Het is een pluspuntje dat het zonder kabel is.. je kan het gemakkelijk mee op vakantie nemen. Het neemt niet veel plaats in beslag. Tijdens het gebruik is het ook niet pijnlijk en het is eenvoudig te gebruiken op elk lichaamsdeel. Heel aangenaam in gebruik zowel onderwater als gewoon. Ik ben zeer tevreden over het toestelletje en ben blij dat ik dit mogen testen heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hneir 06-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

handig

Geschreven voor: Braun Body BS1000 Mini Trimmer, Elektrische Ontharing Voor Vrouwen En Mannen, Wit

Algemene score

6,0
Tijdens het testen van het product heb ik ervaren dat het scheren niet altijd zo glad was. Dit is te wijten aan het feit dat het toestel niet zo krachtig is omdat het op batterijen werkt. Het is wel een handig formaat om mee te nemen op reis

Pluspunten

  • handig
  • goedkoop

Minpunten

  • niet zo efficiënt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

h**r@h**l.com 03-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfecte apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Body BS1000 Mini Trimmer, Elektrische Ontharing Voor Vrouwen En Mannen, Wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze mini trimmer reeds enkele weken in mijn bezit, toen ik het de eerste keer uit de verpakking haalde merkte ik meteen dat deze goed te hanteren is. Het is klein en ligt makkelijk in de hand. Ik heb tot nu toe enkel positieve ervaringen met het apparaat. Doordat het zo compact is, kan je heel eenvoudiger op moeilijker bereikbare plaatsen komen. Ik vind het super handig dat er aan het apparaat geen kabel verbonden is, zo kan je hem gebruiken waar en wanneer je wil. Bij het testen van dit product, heb ik het gebruikt op verschillende lichaamsdelen en ik heb nergens irritatie ervaren. Ik vond het ook heel fijn om het apparaat onder de douche te gebruiken, dit is echt een meerwaarde. Ook over de batterijduur heb ik zeker geen klagen! Het gaat tot nu toe nog steeds mee. Ik kan dus stellen dat ik een heel tevreden gebruiker ben van dit geteste apparaat!

Pluspunten

  • Compact

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

l**s@i**d.com 03-06-2021
  • Product getest

Dit product ligt zeer goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Body BS1000 Mini Trimmer, Elektrische Ontharing Voor Vrouwen En Mannen, Wit

Algemene score

10,0
Tijdens het testen van dit product viel me onmiddellijk op dat het zeer handig is in gebruik. Het ligt gemakkelijk in de hand en trilt zeer mooi glad. Het is een handig apparaat

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Formaat

Reageer

t**n@h**l.com 01-06-2021
  • Product getest

Algemene score

6,0
Deze kleine bodytrimmer die ik mocht uittesten gedurende een drietal weken, beantwoordt niet helemaal aan de verwachtingen. Het kopstukje is zo klein dat je er amper een oppervlakte mee kan scheren. Het doel of de meerwaarde van het product is me niet helemaal duidelijk. Ik zou het niet onmiddellijk een aanrader durven noemen.

Reageer

j**1@t**t.be 31-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Braun mini trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Body BS1000 Mini Trimmer, Elektrische Ontharing Voor Vrouwen En Mannen, Wit

Algemene score

8,0
De trimmer van Braun die ik heb geprobeerd, scheert het haar heel nauwkeurig en ook dicht bij de huid af. Het is heel gemakkelijk want zacht en voorzichtig. Het miniformaat is snel en gemakkelijk ook op reis.

Pluspunten

  • handig
  • efficient

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

insidergiraf 28-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

zo handig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Body BS1000 Mini Trimmer, Elektrische Ontharing Voor Vrouwen En Mannen, Wit

Algemene score

9,0
Wat een praktisch toestelletje is dit! Het is klein en ligt goed in de hand, heel handig zonder kabel. Eenvoudig te gebruiken op verschillende lichaamsonderdelen en helemaal niet pijnlijk (in vergelijking met andere toestellen die ik reeds gebruikte). Heel aangenaam om het te gebruiken onder het water. Meegenomen is de mogelijkheid om de lengte in te stellen. Leuk dat ik dit toestel mocht testen! Er wel op letten dat de batterij steeds opgeladen is….

Pluspunten

  • pijnloos
  • draadloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer