Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet2099 07-05-2021

Top product

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het ligt lekker in de hand en super licht. Maakt weinig geluid en je voelt er niets van
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

MarcoK118 17-03-2021

Top product!

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Kan niet meer zonder! Was heel bang dat het verwijderen van haartjes pijn zou doen, maar het tegendeel heeft bewezen. Het is geheel pijnloos en werkt goed. Top!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

JoPi28 16-02-2021

Goede Neustrimmer

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De neustrimmer werkt snel en pijnloos. Ook goed te gebruiken voor oorhaar.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

IrisDg 05-02-2021

Super fijne neustrimmer

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Kleine compacte neustrimmer die handig is gebruik is. Het verwijdert de haartjes goed en is geheel pijnloos b
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Iris 05-02-2021
  • Product gekregen

Super fijne trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
Hele fijne neustrimmer. Alle haartjes worden goed verwijdert en het doet geen pijn. De trimmer is compact en daardoor handig in gebruik.

Pluspunten

  • Pijnloos
  • Verwijdert goed de haartjes
  • Snel
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Reageer

GinoW 04-02-2021
  • Product gekregen

goede trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

9,0
Deze trimmer is echt heel goed. Door de dubbele messen gaat het trimmen sneller. Daarnaast is de trimmer stillrr dan andere trimmers waardoor het geluid geen pijn doet aan de oren.

Pluspunten

  • snelheid
  • stiller
  • trekt geen haren uit

Minpunten

  • geen tasje of etui

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaverveld 04-02-2021

het product is handig in gebruik

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] het is niet alleen handig maar ook nuttig voor een ieder
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Fathel 04-02-2021

De neus trimmer is handzaam en licht

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een erg fijne neus en oortrimmer. De mesjes zijn goed scherp. Ook doet deze geen pijn vergeleken met andere merken neus en oortrimmers
Enige minpunt is dat het aanzetten van de neus trimmer een gelijkwaardige handeling is als het afnemen van de kop van de neustrimmer
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Petersvenray 04-02-2021

Nose trimmer 1000 series

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het voelt zich fijn en geeft een goed resultaat. Het ontwerp is ook mooi en ziet er aantrekkelijk uit. Het enige nadeel waarom het geen 5 sterren heeft is dat deze op batterijen werkt en geen accu
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sjaakies 15-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Prima Trimmer

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

9,0
Het apparaat werkt prima. Scheert zonder het haar uit je neus of oor te trekken. Ik vind het een aanrader.

Pluspunten

  • Trekt niet aan de haartjes
  • Gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spook71 14-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
Het is een prima trimmer die voldoet aan de verwachtingen. Ligt goed in de hand voor het gebruik. Het enige minpuntje is (maar dat is persoonlijk) is het gebruik bij het verwijderen van de oorharen. Maar naar enige oefening en handigheid is dit te doen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Minpunten

  • gebruik bij het verwijderen van de oorharen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sliepie 06-01-2021
  • Product gekocht

Goede, gebruiksvriendelijke neustrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
De trimmer is een gebruiksvriendelijk apparaat. Het is pijnloos en goed handzaam in gebruik. Ik zou het zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Pijnloos

Minpunten

  • Geen

Reageer

TomZw 05-01-2021
  • Product getest

Matig resultaat

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

4,0
Het apparaat is gebruiksvriendelijk, maar het resultaat is matig. Het trimmen geeft een voldoende resultaat omdat veel haartjes niet weg getrimd worden. Voor een trimmer duurt het lang voordat het gewenste effect is bereikt. Het apparaat is wel compact en pijnloos tijdens gebruik.

Pluspunten

  • Compact
  • Pijnloos

Minpunten

  • Veel haartjes worden niet meegenomen.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bordilie 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

9,0
In vergelijk met de goedkope varianten uit China is dit een verademing. Het doet geen pijn en het opgaat snel.

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

bordilie 02-01-2021

Prettig product

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na een ervaring met een Chinese goedkope industriële toch maar een wat gerenomeerder merk gekozen en wat een verschil. Geen nare geurtjes, geen pijn en een veel sneller resultaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

TomZw 02-01-2021

Matig resultaat.

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

4,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De trimmer is gebruiksvriendelijk, maar het resultaat is matig. Het gaat niet zoals gehoopt omdat de meeste haartjes niet weggeschoren worden tijdens een trimbeurt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sjoerdm98 31-12-2020
  • Product getest

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

10,0
Het is een erg fijne neus en oortrimmer. De mesjes zijn goed scherp. Ook doet deze geen pijn vergeleken met andere merken neus en oortrimmers. Wat erg fijn is is dat de kop er vanaf gehaald kan worden waardoor je hem goed kan afspoelen. Bij andere neus en oortrimmers kan dit niet en loop je risico het product kapot te maken

Pluspunten

  • Fijn
  • Niet pijnlijk
  • Scherpe mesjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raalegnub 31-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Pijnloos neus- en oorharen trimmen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
De Philips Nosetrimmer NT1650 ligt fijn in de hand en is simpel in gebruik. Apparaat werkt op 1 batterij (deze wordt meegeleverd) en zit in een degelijke verpakking. Verder gaat het trimmen van de neus- en oorharen pijnloos. Wat ook erg handig is, is dat je de neustrimmer onder de kraan kunt schoonmaken. Prijs - kwaliteit is gewoon goed.

Pluspunten

  • simpel in gebruik
  • pijnloos
  • goede prijs - kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rashford 30-12-2020
  • Product getest

Geen pijnscheuten meer, maar kriebels in de neus ????

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
Dit product is een verademing of te gebruiken. Voorheen trok ik met een pincet mijn neusharen eruit. Ten eerste duurt dit veel te lang in vergelijking met de Philips trimmer, en daarnaast verruil je pijn voor een paar kriebels in je neus. Wat een vooruitgang.

Pluspunten

  • Geen pijn
  • Snel gepiept vergeleken met een pincet
  • Strak design
  • Goedkoop
  • Vertrouwd merk

Minpunten

  • Kriebels in de neus
  • Geschoren haartjes blijven in de neus zitten

Reageer

Simon 29-12-2020
  • Product gekocht

Compact,hygiënisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

9,0
Erg compact en fijn liggend in de hand apparaat. Ook erg hygiënisch omdat je het kunt afwassen net zo makkelijk.

Pluspunten

  • Compact
  • Fijn liggend
  • Afwasbaar

Minpunten

  • Nvt

Reageer

Toon meer reviews