Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650 - Reviews

Specificaties
Toepassing
hoofd
Voeding
accu
Type/soort
scheer-, knip- en trimapparaat

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjaakies 15-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Prima Trimmer

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

9,0
Het apparaat werkt prima. Scheert zonder het haar uit je neus of oor te trekken. Ik vind het een aanrader.

Pluspunten

  • Trekt niet aan de haartjes
  • Gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sliepie 06-01-2021
  • Product gekocht

Goede, gebruiksvriendelijke neustrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
De trimmer is een gebruiksvriendelijk apparaat. Het is pijnloos en goed handzaam in gebruik. Ik zou het zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Pijnloos

Minpunten

  • Geen

Reageer

TomZw 05-01-2021
  • Product getest

Matig resultaat

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

4,0
Het apparaat is gebruiksvriendelijk, maar het resultaat is matig. Het trimmen geeft een voldoende resultaat omdat veel haartjes niet weg getrimd worden. Voor een trimmer duurt het lang voordat het gewenste effect is bereikt. Het apparaat is wel compact en pijnloos tijdens gebruik.

Pluspunten

  • Compact
  • Pijnloos

Minpunten

  • Veel haartjes worden niet meegenomen.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bordilie 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

9,0
In vergelijk met de goedkope varianten uit China is dit een verademing. Het doet geen pijn en het opgaat snel.

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

TomZw 02-01-2021

Matig resultaat.

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

4,0
De trimmer is gebruiksvriendelijk, maar het resultaat is matig. Het gaat niet zoals gehoopt omdat de meeste haartjes niet weggeschoren worden tijdens een trimbeurt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sjoerdm98 31-12-2020
  • Product getest

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

10,0
Het is een erg fijne neus en oortrimmer. De mesjes zijn goed scherp. Ook doet deze geen pijn vergeleken met andere merken neus en oortrimmers. Wat erg fijn is is dat de kop er vanaf gehaald kan worden waardoor je hem goed kan afspoelen. Bij andere neus en oortrimmers kan dit niet en loop je risico het product kapot te maken

Pluspunten

  • Fijn
  • Niet pijnlijk
  • Scherpe mesjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raalegnub 31-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Pijnloos neus- en oorharen trimmen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
De Philips Nosetrimmer NT1650 ligt fijn in de hand en is simpel in gebruik. Apparaat werkt op 1 batterij (deze wordt meegeleverd) en zit in een degelijke verpakking. Verder gaat het trimmen van de neus- en oorharen pijnloos. Wat ook erg handig is, is dat je de neustrimmer onder de kraan kunt schoonmaken. Prijs - kwaliteit is gewoon goed.

Pluspunten

  • simpel in gebruik
  • pijnloos
  • goede prijs - kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rashford 30-12-2020
  • Product getest

Geen pijnscheuten meer, maar kriebels in de neus ????

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
Dit product is een verademing of te gebruiken. Voorheen trok ik met een pincet mijn neusharen eruit. Ten eerste duurt dit veel te lang in vergelijking met de Philips trimmer, en daarnaast verruil je pijn voor een paar kriebels in je neus. Wat een vooruitgang.

Pluspunten

  • Geen pijn
  • Snel gepiept vergeleken met een pincet
  • Strak design
  • Goedkoop
  • Vertrouwd merk

Minpunten

  • Kriebels in de neus
  • Geschoren haartjes blijven in de neus zitten

Reageer

Simon 29-12-2020
  • Product gekocht

Compact,hygiënisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

9,0
Erg compact en fijn liggend in de hand apparaat. Ook erg hygiënisch omdat je het kunt afwassen net zo makkelijk.

Pluspunten

  • Compact
  • Fijn liggend
  • Afwasbaar

Minpunten

  • Nvt

Reageer

Simon1984 29-12-2020

Erg compact

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
Erg compact apparaat en pijnloos trimmen en het mooiste en handigste is dat je het kan afspoelen.. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 29-12-2020
  • Product gekocht

Prettig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
Prettig klein apparaatje. Handig voor het verwijderen van ongewenste haartjes. Stil in gebruik. Ook kun je het scheerkopje onder de kraan afspoelen.

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • Handzaam
  • Scheerkop is af te spoelen

Reageer

Wintermans 28-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima apparaat. Doet waar het voor gemaakt is.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

9,0
De neus-/oortrimmer is mij goed bevallen. Het apparaat zorgt voor waar het voor gemaakt is. Als je er eenmaal handig in bent, geeft het snel het gewenste resultaat. Het is een klein en handig apparaat. Het is geheel pijnloos en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Kriebelt enigszins

Reageer

Spook71 28-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Prima trimmer

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
Het is een prima neus-/oortrimmer. Hij is handig in het gebruik. Het enige minpuntje is het gebruik bij het verwijderen van de oorharen. Maar naar enige tijd oefenen en gebruiken lukt dat ook goed. Verder is het absoluut pijnloos.

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Minpunten

  • gebruik bij het verwijderen van de oorharen

Reageer

airmile 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
eerst even wennen in gebruik, maar als je de techniek te pakken hebt een verademing in gebruik. Product is zeker aan te raden en het resultaat mag er dan ook zijn,

Pluspunten

  • mooi design
  • ligt goed in de hand
  • efficient en laag geluidsniveau

Minpunten

  • geen

Reageer

Man zonder haren 27-12-2020
  • Product getest

Philips neustrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
Apparaat doet precies wat het moet doen. Geheel pijnloos en gemakkelijk verwijderen van haren in neus en oren. Ook gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Pijnloos
  • Snel en gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Reageer

Alex72 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handzame neustrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
Handzame, lichte handige neustrimmer om mee te nemen in je reistas
Is erg licht en gemakkelijk in het gebruik
Draadloos, werkt op batterijen
Enige minpuntje is dat het afdraaien van de kop (om bijvoorbeeld schoon te maken) dezelfde handeling en vlakbij de aan/uit draai is
Hierdoor draai je soms de kop er af, terwijl je m aan wil zetten
Verder zeer prettig product

Pluspunten

  • Licht
  • Draadloos
  • Handzaam

Minpunten

  • Soms draai je per ongeluk kop er af

Reageer

Roel 27-12-2020
  • Product getest

Fijne makkelijke neustrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
Ik heb dit product mogen testen en lan zeggen dat ik eindelijk een neustrimmer heb gevonden die goed werkt. De trimmer komt met gemak op de wat lastigere plekken zoals het puntje van de neus.
Doordat de trimkop niet omringt is door een koker is het met deze trimmer een gemak om alle neushaartjes kort te krijgen. Schoonmaken is door de afspeelbare kop zo gedaan.
De trimmer is makkelijk in gebruik en direct gebruiksklaar door de mee geleverde batterijen.
Ook is de trimmer geschikt voor oorhaar.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Bereikt lastige plekjes
  • Afspoelbaar

Minpunten

  • Helaas geen opzet stukje voor wenkbrauwen

Reageer

nA!ko 27-12-2020

Zeer fijne neustrimmer

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
Eindelijk een neustrimmer die goed werkt. De trimmer komt met gemak op de wat lastigere plekken zoals het puntje van de neus.
Doordat de trimkop niet omringt is door een koker is het met deze trimmer een gemak om alle neushaartjes kort te krijgen. Schoonmaken is door de afspeelbare kop zo gedaan.
De trimmer is makkelijk in gebruik en direct gebruiksklaar door de mee geleverde batterijen.
Ook is de trimmer geschikt voor oorhaar. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mark 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

9,0
Het is een super handig ding. ligt goed in de hand... is snel en haalt alle haartjes weg die je dwars zitten in de neus en oren. batterij doet lekker lang mee!

Pluspunten

  • batterij is erg goed

Reageer

Groothof 27-12-2020

Prima product

Geschreven voor: Philips Norelco NOSETRIMMER Series 1000 NT1650

Algemene score

8,0
Het is een heerlijk apparaat. je haartjes zijn zo weg. geen last van jeuk en niesbuien.
ligt goed in de hand, en het is voor iedereen echt een aanrader! heb er geen spijt van! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews