Remington MB5000 - Reviews

Best Reviewed jul 2020 Remington MB5000
Best Reviewed - juli 2020
Specificaties
tile-gebruikstijd
60 min gebruikstijd
Toepassing
baard
Voeding
batterij/netstroom
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington MB5000 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mveen 09-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

10,0
Werkt echt makkelijk door zoom wheel, Lengte zeer eenvoudig en snel in te stellen.
Ligt makkelijk in de hand.

Pluspunten

  • zoom wheel ideaal
  • makkelijk in de hand
  • eenvoudig schoon maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marko 03-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, lichtgewicht ,ligt fijn in de hand,makkelijk in te stellen en schoon te maken. Lange accuduur.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Formaat

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

direct bij de eerste trim beurt een fijn apparaat.

Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Ik heb voor het eerst een soort 3 dagen baard :-) en had dus een trimmer nodig.
Deze gekozen omdat hier een compacte kam op zat zonder grote uitsteeksels.
En volgens mij goede keus geweest wanr hij glijd heel soepel over je gezicht. en hij is super stil.

Pluspunten

  • glijd soepel over gezicht
  • stil
  • perfect voor mij als beginner

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MK 28-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hoge kwaliteit voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

10,0
Na vele andere baardtrimmers te hebben gehad, van goedkoper tot duurder was er een nieuwe nodig. Na de vele goede reviews heb ik uiteindelijk gekozen voor de Remington, omdat deze een gunstige prijs had en het voor mij belangrijk is dat hij goed trimt. Er zitten geen toeters en bellen op, maar trimt de perfecte baard - dat is waar ik naar zocht. Erg blij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Trimt erg goed
  • Handzaam
  • Makkelijk schoon te maken
  • Reistasje meegeleverd

Minpunten

  • haren in de wasbak

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

WILLIAM 27-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer MB5000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Zeer licht en ligt goed in de hand, goede plaatsing instelknop, mooie vormgeving, werkt beter dan mijn vorig duurder toestel, kortom een prima aankoop tegen een zeer betaalbare prijs. Ik kan het toestel 100% aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Ach 24-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington B5 yellow style

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

10,0
Beste baard trimmer die ik ooit gehad heb. Alles in 1. Geen olie. Geen gepruts met kammen. Super Titanium zelf slijpende blades, die NIET in je huid snijden.

Pluspunten

  • Titanium Blades
  • 0,4 mm scheren

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 18-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima ding, standaard

Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

7,0
Doet wat die moet doen, 17 verschillende standen, van 0.4 tot 18 mm is een prima bereik. Het model ziet er strak uit.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

BernhardS 16-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beard Trimmer B5 Remington voor Baard en Hoofd Haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

8,0
Ik wordt kaal, en dus zocht ik iets wat werkte om mijn schedel te ontdoen van z'n uitgedunde vachtje. Een trimmer als wat Wahl doorgaans produceert was me iets te excessief/zwaar, en ik heb lang mijn baard bijgehouden met een vergelijkbaar Philips trimmer ( min of meer 't zelfde mechanische/motor principe). Tot nu toe heb ik de B5 gebruikt voor mijn baard wat prima ging, zonder problemen, maar er komt binnenkort een moment waarop ik weer over m'n hoofd ga maaien. Wellicht kom ik hier dan op terug. Tot nu toe is de toestel licht in gebruik, krachtig genoeg, en scherp genoeg.

Pluspunten

  • Licht
  • Krachtig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JW 13-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima baard trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

8,0
Werkt prima, trimt goed en gelijkmatig, is een aanrader. Ligt prima in de hand, messen pakken de huid niet als men zonder opzet stuk trimt. Heb irritatie van de huid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JDDJ 12-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn scheren, geen wondjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Laag aankoopbedrag en fijn tijdens scheren. Volgens opgaaf geen beschadiging van de huid.
Na 1e keer gebruik inderdaad geen beschadiging van de huid en voelt de scheerkop uitermate prettig aan. Niet stroef of scherp.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Geen wondjes tijdens scheren

Minpunten

  • Kan er geen bedenken...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Puck 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat ligt lekker in de hand en doet zijn werk goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding makkelijk te bedienen en goed te reinigen gewoon fijn apparaat.
Ook de afmeting is erg prettig niet zo lomp groot kan je het ook een keer me nemen op reis.

Pluspunten

  • Mooi kompact
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed scheerresultaat, zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Voldoet aan de verwachtingen. Trimt goed en is handig in gebruik, ook te gebruiken met één hand. Voelt stevig aan en is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Zelfslijpende messen
  • 'Zoom wheel' maakt lengte instellen eenvoudig
  • Te gebruiken terwijl hij aan de oplader zit

Minpunten

  • Vanaf 6mm worden de stappen 2mm groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 08-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Handig toestel voor elke lengte met lange batterijduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Dit toestel werkt snel en heeft een heel groot bereik voor elke lengte die je wilt hebben. De batterij gaat zeer lang mee. Ik heb het toestel nu enkele weken en heb het nog steeds niet moeten herladen.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Standen
  • Scherpe mesjes

Minpunten

  • Precisiewerk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sylvia 08-07-2020
  • Product getest

Voor deze prijs een geweldige aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Als eerste. Die draaiknop om de lengte in te stellen !! Geweldig. Geen onnodige opzetstukjes die je kwijt raakt. Waarom heeft niemand daar eerder aan gedacht.
En dan de accuduur. Hij gaat lekker lang mee ! Dus even op vakantie, kan gewoon zonder de oplader. En hij is fijn van maat en design dus past makkelijk in je reisetui.
Hij gaat soepel door verschillende diktes en structuren haar.

Pluspunten

  • Draaiknop met lengtes
  • Accuduur
  • Ligt lekker in de hand
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen precisietrimmer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lucas 06-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MB5000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

10,0
Leuke handige en perfecte apparaat voor hooft en baard
Ik echt een aanrader als je wilt makkelijk en snel voor haar zorgen is baard of hooft maakt geen verschil

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Makkelijk schoonmaken
  • Hier in hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 29-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

10,0
De baardtrimmer MB5000 van Remington voldoet buitengewoon. De verschillende standen zijn optimaal in gebruik aangezien ik mijn gezichtsharen in verschillende lengtes tot uiting wil brengen.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer, fantastisch

Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Makkelijk te hanteren en te regelen voor perfecte trimbeurt! Prijs - kwaliteit zeer goed product! Zeer handig om mee te nemen op reis, door lange levensduur van de accu.

Pluspunten

  • lengte perfect te regelen met het wieltje
  • ligt goed in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinus 24-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste trimmer die ik al gehad heb - Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Beste trimmer die ik al gehad heb, en dit voor een heel zachte prijs. Heb er eigenlijk niks slecht op te zeggen. Scheert alles (inclusief de snor) goed en alles is makkelijk instelbaar. De enige rede dat ik deze trimmer geen 10 geef is omdat er ongetwijfeld wel een betere trimmer zal bestaan. Maar wellicht niet voor deze prijs.

Pluspunten

  • goede prijs kwaliteit
  • makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramon 23-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

8,0
Doet wat hij hoort te doen. En is makkelijk schoon te maken even onder de kraan en het is klaar. De acuu doet het ook lekker lang.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 22-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prettig instelbaar, veel tussenstanden, licht en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

8,0
de baardlengte is prettig instelbaar, veel tussenstanden met kleine intervallen, licht en compact, oplaadbaar en lange tijd beschikbaar, mooie vormgeving

Pluspunten

  • veel tussenstanden
  • vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews