De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 3000 series HD2331/90 Sandwichmaker - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Apparaat echt al een flinke tijd getest en ik moet zeggen: heel erg goed. De tosti’s zijn super snel klaar en goed knapperig. We eten echt meer tosti’s door dit apparaat. Het enige nadeel is het schoonmaken. Tussen de naadjes blijft het een en ander zitten. Met een tandenstoker krijg je het er wel uit, maar had beter gekund. Overall: kopen waard!
Het Philips tosti-ijzer is een handig en compact apparaat dat perfect is voor snelle en smakelijke tosti’s. Door het kleine formaat neemt het weinig ruimte in beslag en is het eenvoudig op te bergen. Het apparaat warmt snel op, waardoor je binnen enkele minuten kunt genieten van een perfect goudbruine tosti. De antiaanbaklaag voorkomt dat kaas of brood blijft plakken, wat het schoonmaken heel eenvoudig maakt. Ook het ontwerp is praktisch, met een stevige sluiting en een handig handvat. Dit tosti-ijzer is ideaal voor dagelijks gebruik en biedt een snelle en moeiteloze manier om een knapperige tosti te bereiden. Voor wie gemak en efficiëntie belangrijk vindt, is dit een uitstekende keuze!
Wauwww wat een geweldig goed tosti apparaat hebben wij mogen testen. Ik was op zoek naar een apparaat die snel en goed heet wordt. Vaak smelt de kaas niet goed bij andere tosti apparaten, maar bij de Philips tosti apparaat heb je heerlijk gesmolten kaas.
Na het maken van de tosti, kan je eenvoudig met een doekje de bakplaat schoonmaken. Je kunt eerst via een
aan/uit-schakelaar het apparaat uitschakelen. Via een indicatielampje kan je zien of het apparaat aan staat of klaar is voor gebruik. Het design is mooi en modern en staat mooi in de keuken. Het allerbeste is dat er lekkere tosti's uitkomen en dat doet het apparaat. Snel, gemakkelijk en zonder teveel moeite. Voor ons is dit de beste tosti apparaat die we hebben gehad.
Via review.nl mocht ik dit tosti apparaat testen en flink wat lekkere tosti's mogen eten.
Hij is lekker compact met een mooi strak zwart design. Hele grote boterhammen gaan er hierdoor niet in. Maar ik eet glutenvrij brood en dat is vaak precies een mooie compacte maat.
Hij is snel warm en qua bediening erg eenvoudig. Stekker erin en knop aanzetten. Zorg dat de kaas niet uitsteekt, want anders loopt dat snel uit. Met de boterhammen erin wordt je tosti als het ware gelijk doormidden gesneden door de randen in het ijzer. Dit vereenvoudigt het delen van je tosti in 2 delen met eten. De randjes worden lekker knapperig. Voor het midden moet je de tosti er langer in laten.
Ander pluspunt is het snoer opberg systeem aan de onderkant.
Schoonmaken moet op het apparaat zelf, de platen zijn er niet uit te halen en/of eventueel in de vaatwasser te zetten.
Voor een compact tosti ijzer raad ik hem wel aan. Als je van snelle knapperige tosti's houdt ;-)
Ik heb voor review.nl dit tosti apparaat mogen testen.
Na al meerdere goedkopere tosi apparaten gehad te hebben toch maar eens gekozen voor een meer premium merk!
Tot nu toe bevalt het tosi apparaat zeer goed, hij maakt lekker krokante tosti’s met een harde rand in het midden en dat vind ik persoonlijk de lekkerste tosti’s vooral als je het speciale tosi brood van de supermarkt gebruikt is dit echt top!
Als ik een nadeel zou moeten benoemen is dat de bakplaten niet los kunnen om ze schoon te maken, ik hoop dat dit op de langere termijn geen ophoping van vuil gaat opleveren.
Voor de rest zou ik het apparaat zeker aanraden!
Wat het design betreft is niet veel op aan te merken. Simpel, degelijk en niet al te groot. Dat heeft tevens ook zo zijn nadeel, daardoor past er eigenlijk alleen casino/tosti brood in en niet echt gewoon brood. Mijn vrouw gebruikt speltbrood en die zijn net iets groter, dus ze moet de randen eraf snijden wil haar brood ook passen.
De bediening is super makkelijk, stekker in het stopcontact, even wachten tot het indicatie lampje gaat branden, even invetten en je kan de tosti's erin doen. De tosti's komen er mooi bruin en krokant uit!
Het gebruiksgemak van deze tosti ijzer is bijzonder gemakkelijk. Aanzetten, paar tellen wachten en je kan je tosti's er al in doen.
Onderhoud van dit apparaat is vrij gemakkelijk, na gebruik even af laten koelen en een doekje eroverheen halen, klaar is kees. Het nadeel is dat er geen onderdelen los gehaald kunnen worden waardoor je ze af kan wassen of in de vaatwasser kan doen...
Heb deze tosti ijzer mogen testen voor Review.nl
Een fijn apparaat waar je zoveel soorten tosties in kan maken omdat de zijkanten mooi dichtgedrukt worden en de vulling er niet uit kan lopen. Het apparaat is makkelijk in gebruik en misstaat niet in de keuken. Werkt veel beter als de veel goedkopere versies die te koop zijn.
Minpuntje is dat de randjes soms wat taai kunnen worden.
Een tosti-ijzer is een onmisbaar apparaat in iedere keuken. Na aanschaf van dit Philips tosit-ijzer heb ik er vaker gebruik van gemaakt dan ik voorheen gedacht had. Dit tosit-ijzer doet precies wat je ervan verwacht. Het warmt snel op, de tosti is snel klaar, en je bergt het apparaat eenvoudig op. Het design is redelijk modern, waardoor het ook niet lelijk uitziet als het op het aanrecht blijft staan en de kabel is lang genoeg voor gebruik op een aanrecht. Ook voelt het degelijk aan.
Het resultaat is goed. Tosti’s worden egaal bruin. De anti-aanbaklaag maakt dat de meeste vuiligheid makkelijk weg te vegen is. Helaas zijn de platen niet verwijderbaar, dus even afspoelen onder de kraan is niet mogelijk. Dit nodig iets meer uit om toch te ‘schrobben’ of zelfs voorzichtig krassen om aangekoekt vuil los te krijgen, wat beschadigingen in de hand kan werken. Maar dit geldt natuurlijk voor elk tosti-ijzer met vastzittende platen. Voordeel is dat het apparaat waarschijnlijk wat degelijker en compacter is. Ik heb dit apparaat mogen testen, en ben overall tevreden.
DegelijkheidGoed
GebruiksvriendelijkheidGoed
MogelijkhedenGoed
Pluspunten
Warmt snel op
Solide apparaat
Aan/uit-schakelaar
Egaal bruine tosti's
Minpunten
Ouderwetse anti-aanbaklaag (niet keramisch)
Bakplaten zijn niet te verwijderen of te verwisselen
Het model en mooi design van dit tost ijzer viel me gelijk op toen ik de doos opende en verleide me om het gelijk in gebruik te willen nemen.
De meegeleverde gebruiksaanwijzing is heel makkelijk te begrijpen, ben gelijk aan de slag gegaan om een paar heerlijke tosti's te maken.
De bediening is heel fijn, de stekker erin en je kan zien door een verlicht icoontje dat het tosti ijzer opwarmd, daar is wel over nagedacht, daarnaast ook een verlicht icoon dat de broodjes ertussen kunnen worden gelegd én je kan zien wanneer de tost's klaar zijn.
Dit tosti ijzer is met onderhoud ook zeer eenvoudig en kan met een schoonmaak doekje goed schoon gehouden worden, net als de buitenkant en ben al met al ontzettend blij met dit product.
Ik heb dit tosti apparaat mogen testen. Het is een en compact apparaat met een mooie luxe uitstraling. De machine is tevens snel op temperatuur. Het makkelijkste is om tosti of casino brood te gebruiken deze passen er precies in. Door de vorm van de platen wordt het brood in 2 driehoeken gedrukt waardoor de vulling niet gaat lekken en je ook voor ander beleg kiezen zoals jam of chocopasta. De platen zitten vast en kunnen dus niet in de vaatwasser maar door het gladde materiaal zijn ze heel makkelijk te reinigen, na gebruik even afnemen met een vochtige doek is voldoende.
Ik heb de kans gekregen om dit apparaat te testen en ben ontzettend blij met deze ervaring! Vanaf het eerste gebruik merk je dat het een stevig en degelijk apparaat is. De aan- en uitknop is handig en het apparaat warmt snel op, wat ideaal is als je weinig tijd hebt. Het design is erg mooi en geeft een luxe uitstraling aan mijn keuken. Schoonmaken gaat over het algemeen makkelijk, al zou ik het fijn vinden als de warmteplaten los te klikken waren. Toch is dit een klein minpunt vergeleken met de fijne ervaring die ik met het apparaat heb. De bediening verloopt soepel en zonder problemen. Een echte aanwinst!