Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450/15 - Reviews

8,5 Lees 62 reviews
Best Reviewed jun 2016 Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450/15
Best Reviewed juni 2016
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Bedrijfstijd
120 min.
Oplaadtijd
1 uur
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 62 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Agnes 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Perfect, op de haarkammen na.

Algemene score

6,0
De tondeuse is okay. De haarkammen zijn erg onhandig. Heel lastig om rond de oren en andere lastig te bereiken plaatsen te knippen.

Minpunten

  • haarkammen

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Robert Vroone 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
apparaat was snel opgeladen en het gebruik is lekker makkelijk.
Lengte kan niet verspringen omdat deze wordt vergrendeld op he moment dat de tondeuse wordt aangezet.
Ik moest wel even wennen aan de stand van de kam omdat ik een ander merk was gewend.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • snel opgeladen
  • automatische turbo funktie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Yvon 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ligt lekker in de hand. Ik zou deze tondeuse wel aanbevelen. Maakt wel een klein beetje herrie, maar is niet storend

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Paul 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt perfect en glijdt zo door je haar heen. Je kunt de lengte erg nauwkeurig instellen. Het enige nadeel dat ik vond is dat het haar achter het opzetstuk blijft hangen waardoor ik hem verschillende keren schoon moet maken onder het scheren.

Pluspunten

  • werkt snel

Minpunten

  • regelmatig tussendoor schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Emi 24-11-2016

perfect trimmer for short and long hair

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
this is a second trimmer from philips - having a good experience from the previous one I wanted to get another, upgraded version.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Ilse 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Gebruik product & resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product werkt uitstekend. Snel op te laden & in te stellen. Het is even wennen met het schuiven, waarmee je het aantal mm snel of langzaam kunt instellen. Het wisselen van de 3 opzetstukken is eenvoudig en er staat duidelijk op aangegeven voor hoeveel mm het opzetstuk te gebruiken is. Niet te luid, geeft een goed resultaat en is prettig vast te houden.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tono 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm en accu snel opgeladen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Pas 1 x gebruikt maar met volle tevredenheid.
Ligt goed in de hand met simpele te bedienen menu.
Handig dat je standen in het menu kan opslaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
G.Hassert 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie tondeuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tondeuze is handzaam en makkelijk te bedienen.Snel opgeladen met mee geleverde stekker.3 opzetstukken voor verschillende haarlengtes.Digitaal haarlengte instelbaar.

Pluspunten

  • Goede haarlengte indicator.
  • Verschillende opzetstukken

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
fampost 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede accuduur, zacht voor de huid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eerst een ander merk aangeschaft. Een Braun. Hier haalde ik mijn huid aan open. Met dit apparaat heb ik hier geen last van. Ook is de accuduur super. Ik kan dit apparaat aanbevelen,.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Dwalevis 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Verademing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Jaren mijn haar gedaan met een aftandse tondeuse, wat een verademing. Draadloos, makkelijk, een strak koppie en alles op de zelfde lengte. Ook goed gekeurd door mijn vriendin en die is kritisch. :)

Pluspunten

  • Draadloos
  • Licht

Minpunten

  • Geen olie er bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Joan 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

HC9450

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prachtig apparaat werkt perfect
instelling is super en een geweldige accu!!!
ik kan het iedereen aanraden met een super snel en sportief kapsel!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Aad 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ziet er goed uit en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat doet zijn werk bijzonder goed en ik heb de kapper niet meer nodig. Instellingen zijn erg eenvoudig in te stellen en het geheugen onthoudt wat de laatstgekozen lengte was.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • fraai design

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Michael 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Werkt lekker, handig apparaat, lekker touchscreen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie prijs en goede kwaliteit. Ik heb er geen enkele problemen mee gehad tot nu toe. Ik kan het zeker aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Philips2016 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

goede accuduur

Algemene score

8,0
Na lang zoeken zijn we bij dit product geëindigd.
Het bevalt tot nu toe heel goed. Accu gaat lang mee en het is makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
R.W.Eijt 01-11-2016 Product paar weken in bezit

Lange accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Was toe aan een nieuwe,en mijn oog viel gelijk op deze tondeuze,Mooie vormgeving en goed in de hand liggend,en tevens een lange accuduur.Wat prijzig in de aanschaf,maar ja dan heb je ook wat.

Pluspunten

  • Mooi design.
  • Lange accuduur.
  • Talloze instel mogelijkheden.

Minpunten

  • Prijzig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Liesbeth 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

zeer fijne tondeuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen, goed scherp, en zeer nauwkeurige lengteaanduiding. Ligt prettig in de hand. Al met al een prima apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Philipper 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

Beste

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele goede wordt aan iedereen aanbevolen, stop nu met het zoeken of als je al eentje hebt gooi die weg en neem deze, ajuuuu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
D. De Jong 28-10-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Licht in de hand. Prettig zo zonder snoer. Touch is alleen een kwestie van wennen. Zeer de moeite waard om aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
EierKoek 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

Van lidl naar dit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
top product met wat overdreven functies. zoals kam lengte elektronisch instellen. maar zolang het werkt. prima! vergeleken met de vorige goedkope trimmer (dit is een tondeuse en weet het verschil maar toch) klipt deze tondeuse de haren heel stil. had het eerst niet eens echt door. baard moet ik nog proberen.

Pluspunten

  • breed klip stuk
  • elektronisch lengte bepalen

Minpunten

  • nog niks

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Hennie 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Pas een paar dagen in bezit ,kan er nog niet zoveel van vertellen dus ,maar hij voelt goed in de hand en is lekker licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews