Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9450 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Bedrijfstijd
120 min.
Oplaadtijd
1 uur
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 103 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 25-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekende kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt perfect en glijdt zo door je haar heen. Je kunt de lengte erg nauwkeurig instellen. Het enige nadeel dat ik vond is dat het haar achter het opzetstuk blijft hangen waardoor ik hem verschillende keren schoon moet maken onder het scheren.

Pluspunten

  • werkt snel

Minpunten

  • regelmatig tussendoor schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joris Hemelaar 02-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Zojuist de eerste keer gebruikt. Erg fijn, houdt prettig vast en mesjes zijn goed scherp. Mijn vriendin is erg tevreden over het resultaat. Kan hem aan iedereen aanbevelen. Goede prijskwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

chof 26-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
werkt goed makkelijk in gebruik en is vrij degenlijk
instelbaarheid is goed en is in een uur opgeladen en klaar voor gebruik van minimaal anderhalf uur en uitleg van het apparaat is ruim voldoende

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

s van der Poel 18-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
De haartjes blijven opgehoopt in het kammetje vast zitten moet ik elke keer dat ding eraf klikken en de haartjes verwijderen had ik bij die andere hair clipper geen last van . Het merk wat ik hiervoor had is een kappers merk wahl. Mijn kapper kon het merk dit keer niet leveren en heb ik een philips gekocht.Maar hij is lekker ligt in de hand ik heb dat apparaat pas een paar dagen dus is het misschien even wennen prachtig apparaat om te zien in ieder geval.En leuk dat ik 20 euro terug krijg anders had ik het apparaat niet gekocht. Met vriendelijke groeten Soraya van der Poel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Banaan030 09-04-2017

Na een jaar best teleurgesteld

Algemene score

4,0
Februari 2016 deze draadloze tondeuse aangeschaft na jaren een gesnoerde te hebben gebruikt.
Ik gebruik deze tondeuse gemiddeld 1x per 5 weken dus is nog als nieuw. Heeft een lange batterij duur, echt geweldig.

Gister voor de 3e keer aan de lader gelegd sinds de aankoop, alleen laad hij niet meer op.
Uiteraard wel kunnen gebruiken met een verlengsnoer eraan maar dat is niet de bedoeling van deze tondeuse.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Peter Kind 07-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zonder kam niet te doen

Algemene score

3,0
Deze tondeuse had ik aangeschaft vanwege de 0.5mm hoogte, lekker kort. Dat betekent zonder kam, met kam begint bij 1.0mm. Bij de 2e keer heb ik het apparaat kapot op de grond gegooid, zonder kam glijd hij namelijk niet over je hoofd maar hobbelt. En dat kan echt behoorlijk pijnlijk zijn als ie ineens "hapt". En een knalrode hoofdhuid. Ik heb gelukkig nog steeds mijn oude Babyliss die wel soepel glijdt.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

taste66 04-01-2017

teleurgesteld in dit product

Algemene score

4,0
Ik heb dit product aangeschaft als vervanging van een goedkope princess trimmer maar heb inmiddels spijt dat ik deze heb weg gedaan.
Ik gebruik het om mijn hoofd haar te trimmern. Regelmatig problemen dat het apparaat hapt en dus veel korter scheert dan ingesteld. Daarnaast varieert het toerental van de motor tijdens gebruik. Al heel vaak gekeken of de kammen goed gemonteerd zijn. Als je zeer geconcentreerd wordt gaat het goed maar dat is zeker veel moeilijker dan bij mijn oude aparaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Willem 16-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

kwalitatief rotzooi

Algemene score

4,0
apparaat eind januari 2016 gekocht, in maart weer terug gestuurd omdat de swipe functie om de lengte instelling niet meer werkte, nieuw apparaat gekregen (garantie) maar nu begin december weer het zelfde probleem helaas. apparaat op zich was ik zeer te spreken over maar kwalitatief gezien is het dus rommel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Agnes 01-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfect, op de haarkammen na.

Algemene score

6,0
De tondeuse is okay. De haarkammen zijn erg onhandig. Heel lastig om rond de oren en andere lastig te bereiken plaatsen te knippen.

Minpunten

  • haarkammen

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Robert Vroone 27-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
apparaat was snel opgeladen en het gebruik is lekker makkelijk.
Lengte kan niet verspringen omdat deze wordt vergrendeld op he moment dat de tondeuse wordt aangezet.
Ik moest wel even wennen aan de stand van de kam omdat ik een ander merk was gewend.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • snel opgeladen
  • automatische turbo funktie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvon 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ligt lekker in de hand. Ik zou deze tondeuse wel aanbevelen. Maakt wel een klein beetje herrie, maar is niet storend

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Emi 24-11-2016

perfect trimmer for short and long hair

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
this is a second trimmer from philips - having a good experience from the previous one I wanted to get another, upgraded version.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse 24-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Gebruik product & resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product werkt uitstekend. Snel op te laden & in te stellen. Het is even wennen met het schuiven, waarmee je het aantal mm snel of langzaam kunt instellen. Het wisselen van de 3 opzetstukken is eenvoudig en er staat duidelijk op aangegeven voor hoeveel mm het opzetstuk te gebruiken is. Niet te luid, geeft een goed resultaat en is prettig vast te houden.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tono 23-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm en accu snel opgeladen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Pas 1 x gebruikt maar met volle tevredenheid.
Ligt goed in de hand met simpele te bedienen menu.
Handig dat je standen in het menu kan opslaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Hassert 23-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie tondeuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tondeuze is handzaam en makkelijk te bedienen.Snel opgeladen met mee geleverde stekker.3 opzetstukken voor verschillende haarlengtes.Digitaal haarlengte instelbaar.

Pluspunten

  • Goede haarlengte indicator.
  • Verschillende opzetstukken

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Szymon 23-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

OK OK

Algemene score

10,0
I am very satisfied with that product. Realy like the touch screen(works perfectly). Had my first haircut with that machine and it was easy and smooth.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fampost 20-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede accuduur, zacht voor de huid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eerst een ander merk aangeschaft. Een Braun. Hier haalde ik mijn huid aan open. Met dit apparaat heb ik hier geen last van. Ook is de accuduur super. Ik kan dit apparaat aanbevelen,.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Moelie 19-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gebruikersvriendelijk en doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen. Gewoon een goede en degelijke tondeuse. Batterijduur is ook ok en ik heb er gewoon erg veel plezier van

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Machiel van`t hof 18-11-2016
  • Product paar weken in bezit

goede perciesie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
lig lekker in de hand heel percies snijd de haren goed door laat goed op en makelijk uit te kloppen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dwalevis 16-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Verademing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Jaren mijn haar gedaan met een aftandse tondeuse, wat een verademing. Draadloos, makkelijk, een strak koppie en alles op de zelfde lengte. Ook goed gekeurd door mijn vriendin en die is kritisch. :)

Pluspunten

  • Draadloos
  • Licht

Minpunten

  • Geen olie er bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews