Trust Ody V2 - Draadloos QWERTY US Toetsenbord - Zwart

Trust Ody V2 - Draadloos QWERTY US Toetsenbord - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 16,90Bekijk alle aanbieders

JLReviews10-04-2024

Fijn in gebruik én portomonee

Dit toetsenbord van Trust, model Ody II, is een uitstekend toetsenbord voor zijn aanschafprijs. Bluetooth verbinding en binnen 1 minuut te installeren is erg fijn waardoor je snel aan de slag kunt en zelf de minst technische personen geen problemen zouden moeten ondervinden bij installatie. Het product zelf werkt prettig, maakt weinig geluid in gebruik en heeft veel functionaliteiten die allen draadloos een extra toevoeging bieden. Dit stelt ons in de gelegenheid het toetsenbord mee te nemen naar onze werkplekken (thuis of op kantoor), waardoor we altijd gebruik kunnen maken van onze eigen fijne apparatuur.
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Voordelig
Minpunten
  • Hoge toetsen
Lezz08-04-2024

Perfect voor tijdens het gamen!

Goede prijs kwaliteitverhouding. Mooi design en goed stil bij het verhitte typen tijdens het gamen 😄. Gekoppeld aan mijn PS5 en het bereik is goed. Werkt zonder problemen met de media kast gesloten. Batterijduur kan ik nog niet beoordelen, daar heb ik hem nog niet Kang genoeg voor in gebruik, maar daar heb ik eigenlijk ook geen twijfels over.
  • Modern design
  • Prijs kwaliteitverhouding
Anne3078708-04-2024

Geruisloos toetsenbord!

Ik heb dit product mogen testen en was voordat ik het kreeg al enthousiast ;-) Het toetsenbord heeft het wel waar gemaakt; Hij typt erg geruisloos en fijn. Dit toetsenbord doet het ook lang zonder op te laden en het allergrootste voordeel; geen irritante in de weg liggende kabels op of onder je bureau. Het toetsenbord voelt daarnaast kwalitatief sterk aan.
Pluspunten
  • Typt fijn
  • Typt geruisloos
Jochem07-04-2024

Handig draadloos toetsenbord

Ik heb dit product mogen testen en ik was echt benieuwd naar de kwaliteit van dit toetsenbord. Direct na het uitpakken al positief verrast. Het is een mooi dun en lichtgewicht toetsenbord. Makkelijk ook voor onderweg. Een verademing is dat het toetsenbord draadloos is. Geen last meer van in de weg liggende snoeren of dat je een snoer kwijt bent. De toetsen voelen fijn aan en zijn gelukkig geluidloos, zodat niemand last hiervan heeft. Wat mijn betreft een aanrader voor deze prijs.
Pluspunten
  • Draadloos
  • Geluidloze toetsen
Suzepoes07-04-2024

Een super toetsenbord van Trust

Ik mocht tot mijn grote vreugde dit toetsenbord van Trust testen, en ik helemaal een fan geworden. Het is makkelijk in gebruik, overzichtelijk, mooi, stil en vooral draadloos. Heerlijk, een kabel minder op tafel. Ik kan nog niet aangeven of de batterijduur lang of kort is, zolang heb ik het nog niet, maar ik heb er het volste vertrouwen in, dat ook dat perfect zal zijn.
Pluspunten
  • stil
  • draadloos
  • mooi
l********@h**********06-04-2024
Ik vind dit product echt super in gebruik! Het is fijn dat het draadloos is en ook meteen werkt na het koppelen met een pc of laptop. Na dit product een tijdje getest te hebben, merkte ik dat de toetsen een stuk stiller zijn, het is makkelijk mee te nemen en de batterij gaat ook lang mee. Ik heb dit dagelijks in gebruik, vanwege mijn werk en ben er echt heel erg tevreden over.
Chrisje05-04-2024

Stil en draadloos toetsenbord

Ik heb dit product getest. Ik heb het product inmiddels twee weken in gebruik en ben tevreden! Ik gebruik het toetsenbord dagelijks en heb er niks op aan te merken. Het toetsenbord maakt vrijwel geen geluid en is draadloos! Een redelijk simpel model met verder geen speciale functies, maar dat is prima voor de gemiddelde thuiswerker/student.
  • Draadloos
s*******@g********05-04-2024

Praktisch en fijn in gebruik

Een ideaal product met perfecte prijs kwaliteit verhouding. Soepele toetsen, licht en geluidloos. Smalle usb connector. Werkt direct na inpluggen, geen gedoe met installeren. Handige aan-uit schuifje. Goed voor de duurzaamheid, voor de duur van de baterij. Vorm is goed qua hoogte en leengte. Blij dat ook nummerieke toetsenbord zit. Zeker tevreden mee.
Pluspunten
  • licht van gewicht
  • lichte toetsen
HuisTuinKeuken04-04-2024

Lichtgewicht en stil toetsenbord

Fijn en lichtgewicht toetsenbord! Je verbindt hem eenvoudig met je laptop dmv de usb dongel. Als je hem niet gebruikt kan je de dongel onder het toetsenbord opbergen. De toetsen zijn heel licht en maken weinig geluid. Verder zitten de batterijen erbij, dit is voor mij dan ook het enige minpuntje van het toetsenbord: ik had liever dat er een oplaadbare accu in had gezeten. Verder fijn ook dat er een numeriek deel bij zit (dit heb ik niet op mijn laptop, en maakt het werken erop wel een stuk makkelijker)
Pluspunten
  • Lichtgewicht
  • Maakt makkelijk verbinding met usb dongel
Minpunten
  • Werkt op batterijen ipv ingebouwde accu
Pythastic04-04-2024

Perfect

Ik mocht dit product testen en ben erg tevreden. Het toetsenbord is geluidloos, mooi vormgegeven en de toetsen voelen heel zacht aan.
Pluspunten
  • Geluidloos
  • Zachte toetsen