Denon HEOS HomeCinema Soundbar - 2.1 - Zwart - Thuisbioscoopsystemen
Prima geluid.
Prima geluid makkelijk in gebruik. erg tevreden over ik ben niet erg technisch en heb het toch allemaal snel kunnen aansluiten.
De Haan
Gekeken naar Heos en Sonos, uiteindelijk voor de Heos gekozen, zeer goed geluid, makkelijk te installeren en de app werkt ook goed.
Pluspunten
- mogelijkheid van montage of neerzetten
- HEOS app
Super geluid !
Onlangs heb ik mijn 5.1 homecinema systeem geruild voor een Denon/Heos homesysteem omvattend soundbar en sub, eerst was ik een beetje bang voor het resultaat, maar eens aangesloten( wat in een mum is gefikst) kon ik al testen met mijn favorite film "master and commander" ik wist niet wat ik hoorde! net of ik op de boot zelf zat! een ruimte vullend geluid, ik krijg er geen genoeg van, en de draadloze sub doet wat hij moet en is eenvoudig via de app in te stellen! het leuke is dat ik niet altijd alleen een smartphone of tablet moet bij hebben, je kan er mee op alle wifi ondersteunde jouw systeem mee bedienen, ook de online streaming voor muziek is een must, en voor wie een abbo heeft op spotify, streamt het zo naar zijn heos, kortom, deze moet je hebben, zoek niet langer, super geluid !!!
Pluspunten
- oogt mooi
- super geluid
- eenvoudig te installeren
Gewoon goeien handel
Goede prijs kwaliteit. Geluid is een hele beleving met muziek en film. Wil niet meer zonder. Zeer blij mee.
Pluspunten
- Topgeluid
- Niet duur
- Geen storingen
Minpunten
- Geen bluetouth
Waan je in een thuisbios
Ik heb de set inmiddels een half jaartje in bezet. Het geluid wat deze set produceert is werkelijk fantastisch! Ook bij wat hogere volumes blijft het geluid helder en vervormd niet. Ook het streamen van mobiele apparaten werkt goed. De App mag wat overzichtelijker wat mij betreft, gebruiksgemak is niet helemaal top.
Pluspunten
- Indrukwekkend geluid
- Eenvoudig te installeren
- Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Minpunten
- Gebruiksgemak van App niet top
Fantastisch (stereo) geluid, mede door de subwoofer.
Ik was op zoek naar een alternatief voor mijn tuner/versterker met losse boxen en kwam toen op deze Heos Homecinema. En ik heb er tot nu toe (een goed jaar in mijn bezit) geen spijt. Bediening via de app werkt goed, en de compatibiliteit met spotify en tunein radio zijn een groot pluspunt. En dan natuurlijk het geluid: uitstekend! Zowel het geluid van de aangesloten tv, als ook van de DVD speler laten niets te wensen over. Verder zijn de aansluit mogelijkheden ruim voldoende. Goede keus!
Pluspunten
- Geluid
- Losse subwoofer
- Vele aansluitmogelijkheden
- Compatibiliteit met spotify, tunein radio en meer
Minpunten
- Soms reageert de soundbar niet direct op de app
Heos HomeCinema; goede keuze
Na de aankoop van de HEOSamp toch enthousiast geworden over streaming muziek & geluidskwaliteit (als audiofiel), maar vooral het gemak. Dus toen moesten de luidsprekers in de kamer er aan geloven. Je kent de voorkeur van vrouwen een grote luidsprekers (naar de mancave, maar ...), nee liever kussentjes in de bank! De Home Cinema dan maar opgehaald als compromis. En ook hierover zeer te spreken. De ruimtelijkheid van de muziek is groter dan je denkt en de instelbaarheid van klankkleur is ook goed te optimaliseren. Ja en het gemak met aansluiten en streamen! Het blijft mp3 of aac, maar de techniek is tot heel veel in staat tegenwoordig.
Ik zeg: zeker even naar gaan luisteren. En je bankpas meenemen
Pluspunten
- gemakkelijke installatie
- minimalistisch design
- ruimtelijke klank
Minpunten
- de app kan gebruikersvriendelijker
Heos soundbar met subwoofer
Perfect geluid, Zeker een aanrader ook voor de grote ruimtes. Volume kan opgevoerd worden en het geluid blijft super zuiver. Met de app ook heel gemakkelijk te bedienen! Niks negatiefs over te vertellen!
Pluspunten
- Zuiver geluid ook bij hard volume
- Makkelijk te bedienen met de app
Super geluid
Was erg makkelijk aan te sluiten en werkt perfect met mijn tv en voor het afspelen van Spotify via mijn iPhone. Super geluid.
Pluspunten
- Geluidskwaliteit
- Prijs/kwaliteit
- Duurzaamheid
- Makkelijk aansluiten
Minpunten
- Geen
Goed geluid uit een soundbar kan... met de HEOS HomeCinema.
Ik zat al een tijdje te twijfelen om een soundbar aan te schaffen. Het is natuurlijk een mooie strakke oplossing voor al je geluid, één zo’n mooie slanke speaker. Mooier dan in elke hoek van de kamer een speaker met alle kabels die er naartoe moeten. Maar goed geluid uit zo’n soundbar, kan dat wel?
Bij Wehkamp zag ik de mogelijkheid om dat veertien dagen uit te proberen. Als hij niet zou bevallen, dan kon ik hem gewoon terug sturen. De verzendkosten waren tijdelijk ook nog eens gratis, dus voor mij hét moment om een soundbar uit te proberen. Maar welke?
Natuurlijk had ik al het een en ander gelezen over soundbars en deze Denon HEOS HomeCinema kwam goed uit de bus. Zo stond hij bijvoorbeeld in oktober 2016 bij kieskeurig als “Best Reviewed”. Daarnaast was hij ook (behoorlijk) goedkoper dan andere soundbars van de bekende merken, temeer omdat deze compleet met een draadloze subwoofer geleverd werd. Deze moest het dus worden. Ik heb hem op zondagavond online besteld bij Wehkamp en op maandag werd hij in de middag al geleverd bij een afhaalpunt om de hoek. Over snelle levering gesproken. Top!
De soundbar wordt geleverd in een grote doos waarin alles keurig en stevig verpakt zit. Naast een beknopte installatiegids zit er een klein doosje in de doos waarin alle kabels zitten die je voor de installatie nodig hebt. Ook zitten er pootjes van twee verschillende hoogtes bij om de subwoofer op een meubel te plaatsen. Daarnaast zit er een kartonnen mal bij om heel gemakkelijk op de muur af te tekenen waar de ophangpunten van de soundbar moeten komen, wanneer je deze aan de muur wilt hangen. Heel compleet geleverd dus. In het midden van de doos ligt de draadloze subwoofer en daarnaast ligt de sound bar. Met de installatiegids in de hand heb je e.e.a. binnen 10 minuten geïnstalleerd. Kabels aansluiten, App downloaden, installatie via de App afmaken en de HomeCinema soundbar is klaar voor gebruik. Wat opvalt is dat je de soundbar op veel manieren aan kunt sluiten op de diverse apparatuur. Er zijn dan ook veel verschillende aansluitpunten. Het eenvoudigst is het echter om de televisie met de HDMI ARC aansluiting aan te sluiten. Je kunt dan gewoon het geluid van de overige apparatuur die is aangesloten op de televisie regelen met de afstandsbediening van de televisie. Met slechts één HDMI kabeltje tussen televisie en soundbar. Daarnaast hebben de soundbar en de subwoofer natuurlijk nog een stroomkabel. De laatste is dus niet helemaal draadloos. De soundbar ligt onder de televisie, de subwoofer staat in de hoek van de kamer achter een plant.
En dan nu dat geluid. Is het wat? Ik was erg sceptisch, maar wat zat ik er naast. Ik had er natuurlijk al wat over gelezen, maar dat er zo’n geluid uit één speaker (en losse sub) kan komen is geweldig. Ik heb hem inmiddels uitgeprobeerd met de Horizon box zowel voor televisie als radio, met de Play Station, met de Apple TV voor o.a. Netflix en via de App met streaming media vanaf TuneIn Radio, Soundcloud en de muziekcollectie op mijn iPhone. In alle gevallen dezelfde goede en volle kwaliteit geluid. De basgeluiden vanaf de subwoofer die in de hoek van de kamer staat klinken alsof ze gewoon onder de tv vandaan komen. Weg dus met alle oude losse speakers en die veertien dagen bedenktijd is niet meer nodig. Al na één dag wist ik het zeker, die gaat niet meer terug.
Zijn er dan helemaal geen minpunten? Eigenlijk niet, althans ik ben ze nog niet tegengekomen. Wel zijn er twee dingetjes die mogelijk als minder ervaren kunnen worden. Het eerste is de (misschien iets te) simpele App. Deze is op zich prima bruikbaar om eenvoudig muziek en/of radio te streamen via de ingebouwde programma’s, maar biedt daarnaast niet echt veel mogelijkheden. Wellicht dat hij in de toekomst nog verder wordt uitgebreid. Als tweede zit er geen mogelijkheid op de soundbar om hem uit te zetten. Hij lijkt dus altijd aan te staan.
Pluspunten
- Geweldig geluid uit een speaker (en losse sub)
- Eenvoudige installatie
- Heel compleet geleverd
- Mooi design
Minpunten
- Ik ben ze nog niet tegengekomen
Mooi geluid
Zeer goede prijs/kwaliteit garantie. De Heos is gemakkelijk te bedienen en verbeterd de kwaliteit van het geluid van de tv aanzienlijk. Ook streamen van muziek gaat makkelijk en klinkt erg mooi. Ik ben zeer tevreden! Verschil tussen harder en zachter zetten zou wel geleidelijker mogen.
Pluspunten
- Prijs/kwaliteit
- Geluid
- uiterlijk
Minpunten
- verschil 1 stand harder meteen groot
Simpele installatie en wat een geluid!
Ik kan de Heos homecinema zeker en vast aanraden. Prijs kwaliteit is dit de beste aankoop op de markt (Bose bijvoorbeeld heeft voor dezelfde prijs en toestel met minder functionaliteiten, dat zeker ook niet beter is van kwaliteit). De draadloze SubWoofer is een plus, net als de vlotte connectie met Spotify. Handig om te weten is dat bij het afspelen van spotify de tv niet hoeft aan te slaan.
Grootste nadelen voor mij zijn de afwezigheid van bluetooth en het feit dat het lang duurt alvorens het toestel in standby gaat.
Heos geeft u via de app de mogelijkheid om andere Heos apparaten te koppelen en synchroon te laten afspelen. Dit is zeer interessant omdat je steeds kunt uitbreiden en de gebruikservaring verbeteren. Ik heb dit echter nog niet zelf kunnen testen aangezien ik momenteel en nog maar de homecinema heb.
Pluspunten
- Prijs kwaliteitsverhouding
- Draadloze subwoofer
- Meerdere toestellen bundelen via app
Minpunten
- Geen bluetooth
Goed geluid
De HEOS Home Cinema heeft een helder geluid, mooie vormgeving,makkelijk te installeren. Het is een must voor je oren zo helder is het geluid.
Pluspunten
- Helder geluid
- Vormgeving
- Prijs
Minpunten
- Geen
Geweldige soundbar
Deze soundbar geeft een geweldig zuiver geluid met een mooie bass. Sindsdien ruzie met de buren. Volgend jaar verhuizen naar een nieuw huis met dikkere muren. Dus iets meer power nodig. Zit te denken om hem uit te breiden met een HEOS 7
Pluspunten
- Goed geluid
- Eenvoudige installatie
Minpunten
- Ruzie met de buren ivm geluidsoverlast
goed geluid
Ik heb deze nu circa een jaar in mijn bezit. Kwa prijs kwaliteit is het een aanrader. Goed geluid. Werkt via wifi ideaal. Is uit te breiden met meerdere boxen voor een ideaal surround geluid.
Zeer tevreden over het product. Makkelijk aan te sluiten via 1 kabel in het stopcontact per apparaat. En werk goed met de HEOS app op je telefoon. App word ook regelmatig geupdated.
Pluspunten
- geluid
- prijs
- Heos app
- makkelijk in omgang
Mooi geluid
Ben super blij met mijn HEOS home cinema systeem. Prachtig geluid! En werkt super met de HEOS App. Dit samen met 2 HEOS 3 boxen. En eindelijk verlost van al die snoeren!
Fantastisch home cinema systeem
Fantastisch home-cinema systeem. Super geluidskwaliteit.
Heel onder de indruk van de prestaties van dit toestel.
Kan eveneens gebruikt worden om muziek te streamen met de Heos app.
Pluspunten
- super geluidskwaliteit
- subwoofer geeft fantastisch basgeluid
- makkelijk te koppelen met andere Heos toestellen
Minpunten
- geen
Geweldig geluid van Heos
Het is een geweldig geluid voor je tv, en ziet er heel stijlvol uit.
Heb meerdere Heos producten en vanaf de Heos1 tot Heos5 en 2x sounbar.
Goed werkende app en simpel.
Pluspunten
- Mooi warm en vol geluid
- Werkt goed met multiroom
Absolute musthave!
Op zoek naar een goede geluidsbron voor het afspelen van muziek via Spotify/smart TV kwam ik bij de Heos HomeCinema uit. Veruit de beste prijs/kwaliteit verhouding in past prima in het rijtje van Sonos/Bose/enz. Volop aansluitmogelijkheden, heldere beschrijvingen, maar bovenal: wat een geluid!
Enige minpuntje is de bijbehorende app, deze is af en toe nog wat 'laggy'. Maar dit lijkt mij een easy fix voor Denon.
Pluspunten
- Super geluid
- Volop aansluitmogelijkheden
Minpunten
- Ietwat trage app
Zeer goed geluid voor een goede prijs!
Jaar in bezit. Voor dit prijspunt krijg je een goede soundbar met een competente subwoofer die sowieso je televisie veel beter doet klinken. En daarbij komen dan nog legio streaming opties. Zeer evenwichtig geluid.
Pluspunten
- Snelle makkelijke installatie
- Handige app waarin je veel kunt instellen
- Mooi ontwerp
- Veel aansluitingen
- Dynamisch, helder geluid
Minpunten
- Geen bluetooth (maar heb ik ook niet nodig)
Geweldige soundbar en combi met andere Heos producten
Het aansluiten van de soundbar ging met horten en stoten in verband met de wifi verbinding en de verplicht noodzakelijke update.
uiteindelijk is de soundbar geinstalleerd en gebruiken we deze voor televisie en radio met veel plezier. Het volume van de soundbar is voldoende en zou ons inziens iets harder kunnen, het geluid is gebalanceerd en met de app is het makkelijk om te controleren en diverse geluidsbronnen te selecteren.
Groot voordeel is de werking via onze wifi en het afspelen vanaf de NAS. Na een jaar hebben we vorige week een Heos 1 speaker bijbesteld voor in de keuken, ook deze heeft voldoende power en strak helder geluid
Zeer tevreden
Pluspunten
- Wifi aansluiting app bediening
- Aanvulling met andere HEOS apparaten
Minpunten
- Geluidsniveau max zou hoger mogen
- Installatie en verlies van wifi signaal
Heos, de onderschatte grootheid
In mijn zoektocht naar een goed multiroom soundsystem, ben ik naar een luisterkamer geweest in een elektronica winkel.
Daar kwam naar mijn mening de Heos soundbar boven de concurrentie uit, vooral in het bereik van de speakers en de hoge kwaliteit geluidsweergave.
Bij de hogere volumes, is er geen sprake van vervorming wat bij de concurrentie absoluut opviel. Hier blinkt Denon uit in jarenlange ervaring en kwaliteit wat zich uit in een geweldig goed product. Ook de subwoofer heeft een goede bass, niet overheersend maar wel voelbaar en sluit naadloos aan op de soundbar.
Uiterlijk
Het slanke uiterlijk van de soundbar en compacte behuizing van de subwoofer, geeft een stijlvolle toevoeging aan je home cinema systeem. Doordat het systeem draadloos in gebruik is, is er enkel een voedingskabel nodig waardoor je niet gebonden bent aan een ethernet aansluiting.
App
De app van Heos vergt wat geduld,maar eenmaal je producten toegevoegd, werkt het perfect. De vele muziek streaming diensten zijn geïntegreerd binnen de App maar ook online radio van over de hele wereld behoort tot de opties. Je kan ook lokale muziekbestanden van telefoon, tablet of computer afspelen. Binnen de App kan je ook wisselen van ingang die het apparaat biedt: HDMI arc, HDMI out, audio jack in maar ook Bluetooth. Binnen de App bestaat de mogelijkheid om ruimtes te koppelen waardoor in elke ruimte met een Heos speaker dezelfde of juist andere muziek te horen is. Ook is elke speaker apart in te stellen met een equalizer en volume.
Gebruik
Zoals hierboven te lezen, is het gebruik makkelijk. Erg handig is wanneer je een nummer in een streamingsdienst afspeelt, je kan kiezen om het af te spelen via de Heos. Binnen luttele seconden is de verbinding gelegd en speelt je muziek verder via de speakers.
Wanneer je dan de tv op HDMI arc hebt aangesloten en je wilt daarop kijken, pakt de Heos automatisch het tv geluid over. De afstandsbediening van je tv wordt herkend door de Heos en je kan daar het volume mee regelen. Een kleine plus of min verschijnt op je tv scherm.
Conclusie
We hebben de soundbar met subwoofer nu 4 maanden in gebruik en zijn erg tevreden. Het geluid is geweldig te noemen, zelfs in een andere kamer zonder vervorming perfect hoorbaar. De App is even wennen maar door de uitgebreide functies makkelijk en overzichtelijk in gebruik.
Andere Heos producten zijn te combineren aan je huidige Heos collectie waardoor er een echt multiroom systeem ontstaat.
De soundbar met subwoofer is meer dan voldoende om in een middelgrote huiskamer te gebruiken als home cinema systeem. De aantrekkelijke aanschijfprijs met de sublieme geluidsweergave, zorgen ervoor dat ik dit product ten zeerste kan aanraden.
Pluspunten
- Geluidskwaliteit
- Draadloos
- Vormgeving
- Aansluitingen
- Uitbreidbaar
Minpunten
- Instellen app is even wennen
Al een jaar enorm blij!
Een jaar geleden heb ik deze mooie set gekocht als einde jaarscadeau & nog steeds ben ik enorm blij met dit product! Al vele feestjes en goede muziek is de HEOS meegegaan. Heerlijk geluid! Daarnaast kan iedereen makkelijk zijn telefoon koppelen en muziek afspelen vanuit Spotify, Deezer etc. Tevens is ook de applicatie voor op je smartphone ideaal! Vanaf de bank, slaapkamer, eettafel etc. kan ik eenvoudig met mijn telefoon de HEOS harder en zachter zetten. Bovendien heb ik hem ook veel gebruikt bij het kijken van films, prachtig geluid & echt een verrijking bij het kijken! Tot slot heeft de HEOS een mooi design wat in elke woonkamer past!
Pluspunten
- Geluid
- Vormgeving
- Bediening
- APP
- Makkelijk te koppelen met Spotify, Deezer etc.
Minpunten
- Geen
Wat een geluid!!!
Het aansluiten van de soundbar was een fluitje van een cent en in een paar minuten voor elkaar. De arc aansluiting werkt prima op mijn samsung tv en ook de app werkt bij mij zonder problemen. De variateit van de app is op orde. De huidige muzikale diensten zijn prima te beluisteren via de app. De soundbar is bekabeld aangesloten. Wat mij betreft een must have voor degene die vooral waarde hecht aan heel goed geluid (Zuivere bas en goede midden en hoge tonen.). Daarnaast is het design mooi. Het
Pluspunten
- Prima prijs-kwaliteit verhouding
- HDMI-aansluitingen
- Draadloze actieve subwoofer
- Veel streamingmogelijkheden via HEOS-app
- Switchen tussen Film en Muziek instelling
Minpunten
- App kan nog completer
Zeer goed geluid in deze prijsklasse
Natuurlijk hebben wij ook het vergelijk gemaakt met een Sonos. Maar bij ons was het direct duidelijk. De Sonos bar alleen maakt geen schijn van kans. Onze conclusie was helder: Je moet zo ongeveer het dubbele uitgeven voor hetzelfde. We hebben dus gekozen voor Heos. Binnenkort komt er nog een Heos bij voor de keuken. Streaming gaat goed, al zijn de volume stappen Spotify wat groot (ligt aan Spotify heb ik begrepen). Daardoor kan het systeem soms ineens hard staan als je je mobieltje als afstandsbediening gebruikt. Wij gebruiken meestal de TV afstandbediening voor het volume. Dat werkt fantastisch!
Pluspunten
- Erg goede geluidskwaliteit
- Gunstig geprijsd
Minpunten
- Soms is de app wat traag
- Volumestappen met Spotify zijn te groot