Denon HEOS HomeCinema Soundbar - 2.1 - Zwart - Thuisbioscoopsystemen

Denon HEOS HomeCinema Soundbar - 2.1 - Zwart
Denon HEOS HomeCinema Soundbar - 2.1 - Zwart
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 262 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denon HEOS HomeCinema Soundbar - 2.1 - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Guido R24-11-2017

Geweldig geluid

Het geluid van deze sounbar is echt heel goed. Gecombineerd met een diepe bass vanuit de subwoofer heb je nagenoeg bioscoop geluid uit je TV. Na iedere update van de software kun je duidelijk de geluidskwaliteit horen verbeteren en de heos app maakt het uitvoeren van updates heel gemakkelijk. Waarneer je op zoek bent naar geweldig geluid en een diepe bass met een gemakkelijke besturing is deze soundbar + subwoofer zeker aan te raden.
Pluspunten
  • Apparte subwoofer
  • Gemakkelijk muziek streamen via de heos app
  • Gemakkelijk aan te sluiten op bijvoorbeeld een TV
  • Geweldige geluidskwaliteit
Minpunten
  • De soundbar kan soms een beetje langzaam reageren
B de Boer24-11-2017

Super geluid

Mooi design en super geluid het systeem is makkelijk te gebruiken met andere heosboxen zodat je in verschillende ruimtes kunt luisteren naar hetzelfde of naar iets anders en is makkelijk te bedienen met de heos app echt een aanrader
Patrick24-11-2017

Super geluid!

Na lang wikken en wegen (vanwege de prijs) gekozen voor heos ipv sonos. Geen moment spijt van gehad! Super geluid komt er uit de soundbar en een mooie, volle bas uit de draadloze subwoofer. Het geluid evenaart een 5.1 dolby system, maar je hebt geen last van kabels en 4 extra boxen die je weer ergens kwijt moet kunnen. Ik heb nog 2x de heos 1 los erbij. Deze kun je groeperen met de soundbar zodat geluid van spotify of tv over alle boxen gaat. Tv via de soundbar en spotify via de heos 1's tegelijkertijd gaat ook! Alles is makkelijk te bedienen via de app, al vergt dit enig puzzelwerk. Nu spreekt de bediening voor zich voor mij. Koppelen met de WiFi netwerk gaat bijna vanzelf.
Pluspunten
  • Super geluid, volle bas
  • Uitreidbaar
  • Draadloze subwoofer
  • Handige app voor de bediening
Minpunten
  • Prijs
  • Enig puzzelwerk vereist voor de app de eerste keer
Edwin24-11-2017

Goed geluid voor een mooie prijs

Ik heb dit product aangeschaft en vergeleken met andere aanbieders zoals Sonos en Bose , gezien de prijs en kwaliteit heb ik gekozen voor deze Denon HEOS oplossing en prima geluid bij films, tv of om lekker muziek te luisteren via Spotify of de radio. Installatie was makkelijk en goede duidelijke handleiding.
Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Eenvoudige installatie
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Margriet24-11-2017

Super geluid

Heos HomeCinema is super, mooi geluid en super gebruiksvriendelijk. Installeren is zo gebeurt. Ook super fijn in gebruik met de App om gewoon muziek te beluisteren zonder dat je alle andere apparatuur aan hoeft te zetten. Ik ga zeker uitbreiden op deze mooie start set
Pluspunten
  • WiFi
  • Mooi geluid
  • Uit te breiden
  • Alleen muziek luister functie
Helena de Kruik24-11-2017

Super mooie bas en prachtig geluid! Doet wat het moet doen.

Ik heb deze Heos en nog twee kleine boxjes en Heos 5 nu bijna een jaar in huis. Na heel wat jaren van alles te hebben uitgeprobeerd is dit een blijvertje geworden. Het is heerlijk film kijken. Een triller met intense geluiden is heerlijk. Je kan het geluid afstellen en ook de bas apart. Het werkt allemaal super met elkaar. Inmiddels hebben we al meer mensen om ons heen Heos aangeraden. Hopelijk binnenkort de grote broer (Heos7) erbij en dan is de familie Heos compleet :-) Als je jezelf met kerst een leuk cadeau wilt geven aarzel dan vooral niet.
Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Regelbaar
  • Ziet er mooi uit
  • App werkt prima
Minpunten
  • Soms willen de groepen niet samenvoegen.
Roel24-11-2017

Zeer degelijke, complete soundbar + sub

Gekocht voor bij mijn LG OLED tv als soundbar en als vervanging van mijn Harman Kardon hifi set. HDMI ARC & CEC werkt uit-of-the-box. Geluidskwaliteit is prima en Spotify / internet radio gebruik ik dagelijks. De subwoofer is mooi compact. Al met al een goed product.
Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Degelijk materiaal
  • Veel kabel accessoires inbegrepen
  • Streaming support
Minpunten
  • Afstandsbediening had wel handig geweest
  • Geen Dolby Atmos support
Ricardo24-11-2017

1 woord; magisch.

Het installeren van dit apparaat is vrij makkelijk. Koppel je WiFi en je hebt zo een stand Alone home cinema set waar je via de handige HEOS app mee kan streamen. Spotify herkent ook je HEOS apparaten. Super chill om zo met 1 klik je muziek te streamen. Dit apparaat heb ik ook gekoppeld aan mijn HEOS 5. Samen pairen met 1 sleep in de app. En je hebt door heel je huis muziek. De bass is kabelvrij en werkt tot mijn verbazing echt heerlijk. Je kunt in de app de subwoofer & bassbox instellen. Als ik beiden op 100% zet trilt het kunstgebit uit mijn lieve onderburen hun mond. Kortom, heerlijk apparaat. Geen spijt van deze aankoop.
Pluspunten
  • Draadloos streamen
  • Spotify en tunein, functies
  • WiFi
  • Groot dynamisch bereik
  • Uitbreidbaar met meer HEOS spul
Minpunten
  • Continue aan het stroom
Richard24-11-2017

Heos Homecinema

Het geluid van de meeste moderne TV's laat sterk te wensen over daarom is een soundbar bijna een must. Er is veel keuze maar mijn keuze viel op de HEOS soundbar. Tov de concurrentie heeft hij nogal wat pluspunten. De aansluitmogelijkheen zijn groot, Optical, aux, HDMI, coax, waar je bij een ander een apart kastje nodig hebt. Ook de inbegrepen subwoofer is een enorm pluspunt maakt het geluid een stuk voller. Behalve om het TV geluid te verbeteren, is de sound bar ook prima te gebruiken als Radio of om je gedigitaliseerde CD's af te spelen. Al kan dat natuurlijk ook met een rechtstreeks aangesloten CD-speler. Last but not least is de soundbar via de APP makkelijk te bedienen,
Pluspunten
  • Prima geluid
  • Inclusief subwoofer
  • makkelijk te bedienen
  • veel aansluitmogelijkheden
  • te combineren met bijvoorbeeld de HEOS1
Minpunten
  • zou het niet weten
Nick24-11-2017

Geweldig geluid en fantastische mogelijkheden

Inmiddels deze denon homecinema in huis samen met 2 Heos 3 speakers. Alle speakers produceren echt een geweldig geluid! Daarnaast zijn de mogelijkheden vrijwel oneindig: Muziek luisteren, gesynchroniseerd op alle speakers? Geen probleem. Volume vervolgens per speaker afstellen? Geen probleem. Op iedere speaker aparte muziek luisteren? Ook geen probleem. Zelf de bass of andere tonen regelen? Geen probleem. Erg handige functie is ook de nachtmodus. Wanneer je een film zit te kijken met lekker hard geluid kan de bass wel eens te hard worden voor buren / kinderen. Met 1 druk op de knop wordt de bass zodanig gereduceerd dat je hier geen last meer van hebt. Installatie van de speakers was ook erg snel en eenvoudig met bijgeleverde 3,5 mm jack kabel. Enige kritische noot is de app,d eze kan behoorlijk traag zijn en crashed nog al eens. Hopelijk wordt deze snel verbeterd met een update.
Pluspunten
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Eenvoud
Minpunten
  • app prestaties
ClaireM199224-11-2017

Perfect helder geluid, net een bioscoopervaring!

Er gaat een nieuwe wereld voor je open, het maakt tv kijken en gamen zo een stuk aangenamer! Samen met de HEOS 1 en 5 vult het onze woonkamer optimaal! Wij kunnen niet meer zonder. Fijne app, super kwaliteit, helder geluid en een geweldige bass! Wij raden de HEOS iedereen aan.
Pluspunten
  • Helder geluid
  • Fijne app
  • Super bass
Mark24-11-2017

Top aankoop zowel voor tv als muziek

Super geluid zowel op de TV als met muziek via bv. Spotify. In combinatie met de Heos app makkelijk in gebruik
Pluspunten
  • Geluid bij tv en films
  • Heos App
  • Mooie volle bass door subwoofer
Minpunten
  • Soundbar zelf aan de grote kant
Gerrit Willem24-11-2017

Wat mij betreft beste koop!

We waren al enige tijd op zoek naar een soundbar die ook nog eens gemakkelijk aan te sturen was met de mobiele telefoon om muziek te luisteren. Het werd uiteindelijk Heos en na ruim een jaar zijn we nog altijd erg blij met de keuze. Voordelen: - Erg goed, vol, en kraakhelder geluid - Strak en modern design - Goede subwoofer voor de lage tonen - Veel aansluitmogelijkheden: HDMI ARC, Optisch, etc. - Kan gemakkelijk gekoppeld worden met andere boxen van Heos (wij hebben een Heos 1 staan) - Wordt geleverd samen met een losse subwoofer. Nadelen: - De app kan soms blijven hangen. Sonos was voor ons ook een goede optie maar aangezien je daar los de subwoofer bij moet kopen lag de prijs vele malen hoger dan de Heos Soundbar. Dat hoor je zeker niet terug in geluidskwaliteit en dat was dan ook het doorslaggevende argument om voor Heos te gaan!
Pluspunten
  • Erg goed, vol, en kraakhelder geluid
  • Strak en modern design
  • Losse subwoofer inbegrepen
  • Aansluitmogelijkheden: HDMI ARC, Optisch, etc.
  • Koppeling met andere boxen via wifi
Minpunten
  • App kan soms blijven hangen
Tessa24-11-2017

Fantastisch geluid

De cinemaset geeft een super mooi geluid, maakt niet uit wat voor soort muziek of film je op hebt staan. Hij is makkelijk te installeren en te koppelen met je telefoon. Ik ben er erg tevreden mee en raad deze ook voor iedereen aan.
Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Compact
  • Mooi geluid
  • Makkelijk te bedienen met je telefoon
Matthijs24-11-2017

Geweldige geluidsensatie cinema set

Uit de Heos home cinema set komt een geweldig helder en zuiver geluid ook op hoog volume, de bass is diep en zuiver en voldoet aan mijn verwachtingen! Kwa prijs en kwaliteit ruim beter dan de concurerende merken. Zonder twijfel een topper!
Pluspunten
  • Prijs kwaliteit
  • Plug and play
  • Werkt via wifi
Jorusz24-11-2017

Krachtig gelui icm sub woofer

Stijlvolle combi subwoofer en soundbar. Vol gedetailleerd geluid wat met name naar voren komt in hoge en lage tonen. De app bediening kan wel wat intuïtiever. Ook is dolby 5.1 uitbreiding niet mogelijk maar ik mis dat eigenlijk niet door de geluidskwaliteit in zijn geheel.
Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Uitstraling
Minpunten
  • Heos app
jeabenruud30-09-2017
4.0

Valt tegen

4.0
Deze heos drie weken geleden aangeschaft. Deze werd geadviseerd door een media markt verkoper. Ik heb een hele boel sounbars geluisterd. Een soundbar is tog een alternatief maar geen vervanging voor goede luidsprekers. Deze klonken toch wel het beste van een heleboel. Dus aangescaft. Soundbar van heos en twee maal heos 1 voor achtergrond speakers. Het geluid is gewoon erg goed voor dit setje. Nadeel als je deze verbind met de nieuwe technoligie hdmi/arc. Hierbij fungeert je eigen afstandbediening dan ook voor de heos soundbar maar niet voor de losse achter speakers. Dat betekent dat als ik hem met mijn afstandbediening van de tv harder zet dat de soundbar harder gaat maar niet de achtergrond speakers. Dit is alleen met je tablet of telefoon te doen. Maaar ook dit is erg lastig hij reageert op allebei Traag of te snel. Bij het aanzetten van de tv duurd het zeker wel 30 sec. Voor dat het geluid aan gaat. De soundbar heb ik op de lan aangesloten en de heos 1 speakers draadloos. Min punt ik heb deze gekocht voor draadloos. Nu is dit een drama. Ze vallen steeds stil en dan weer aan. Daar word je een beetje gek van. Even na goed googlen is dit dus een euvel. Hier absoluut een goede wifi nu moet ik toch weer kabels trekken en zelfs netsnoer dus nu dubbel. Deze dus echt niet aan te raden. En dat voor toch redelijk geld.
Pluspunten
  • Goed geluid
Minpunten
  • Draadloos drama
  • Geen afstandbediening
Robert06-08-2017

zeer goed geluid

ik heb deze soundbar gekocht om dat ik al de speakers en kabels zat was,ik ben er erg blij mee de geluid is beter dan verwacht
Pluspunten
  • goed geluid
  • ziet erg mooie uit
Minpunten
  • geen afstandsbediening
  • instellingen met app op je smartphone
eric24-07-2017

Heos vs Sonos

Nadat mijn high-end stereo toch wel erg verouderd was, heb ik de enorme stap gemaakt naar Sonos, betaalbaar en een goed geluid. Mijn vriendin heeft via haar werk een Heos aangeschaft, dus ik kan de verschillen (behalve een objectieve beoordeling van de geluidskwaliteit) wel geven : SONOS tov HEOS : - App is veeeeeeeeel sneller en gebruiksvriendelijker. - Afwerking is mooi en hoogwaardig. (Heos is een beetje Samsung-plastic-achtig en de buttons zitten los) - Via de Bridge heeft Sonos een eigen netwerk en is ongevoelig voor de WiFi. (Met een paar streamende pubers en smart tv's een voordeel!!) - Perfecte omschakeling van TV naar muziek. ('s avonds tv uit, 's ochtends start hij dan automatisch over op muziek. Bij Heos moet ik eerst vertellen dat de tv uit staat.) - Geluid gaat niet bijster hard, maar is voldoende. (Weet niet hoe hard de Heos kan ivm de buren van mijn vriendin.) - Prijs Sonos blijft gelijk. Je hoeft niet te wachten op een afprijzing, die komt er niet. (Toen ik in de winkel was kon ik ook een Samsung Playbar +bassboost+ satellietspekers kopen : 40% korting. Buiten de gebrekkige app en geluidskwaliteit wordt deze niet meer ondersteund.......) bij Heos weet ik dat niet. - Installatie beiden erg makkelijk. - Bij Sonos kan de acoustiek gemeten en automatisch aangepast worden. Leuke gadget! Al met al lijkt de Sonos meer ervaren en de bedenker van een nieuw concept, bv als Apple en Tesla. De rest volgt. Die zijn ook goed, maar blijven nog jarenlang volgers en vaak een stap achter. Buiten Sonos en Heos is er geen serieus alternatief. Bose heeft de boot compleet gemist! Maw : Ik zou ongezien weer een Sonos kopen, mijn vriendin een Heos.
Pluspunten
  • Extra ingangen (Die je nooit gebruikt)
  • Echt alternatief voor Sonos
Minpunten
  • Mindere kwaliteitsuitstraling
  • Trage app en minder gebruiksgemak
beuke43810-07-2017

Hele goeie aankoop.

Het geluid is echt geweldig. Hij is mooi bescheiden in afmeting. De app is handig in bediening. Het enige nadeel vind ik dat er geen afstandsbediening bij zit.
Pluspunten
  • Geluid.
  • Afmeting
  • Vormgeving
Minpunten
  • Geen afstandsbediening
Ruud van D.23-06-2017

Mooi systeem, betaalbare prijs en een geweldig geluid !!!!

Ik was op zoek naar een sound-systeem want hoe mooier en scherper het beeld ook wordt met de huidige platte tv's het geluid wordt er m.i. niet bepaald beter op. Ik ben wat gaan zoeken op het internet en heb mij hier en daar voor laten lichten wat een goed systeem is. Overal kreeg ik hierop hetzelfde antwoord nl. Sonos en de Heos/Denon. Hierbij is vooral de Sonos toch wel behoorlijk prijzig en, om eerlijk te zijn, wat boven mijn budget. Waar het natuurlijk toch ook om draait is het geluid. Ik heb toen naar verschillende systemen geluisterd (Samsung, Sony, LG, Philips enz.) en deze vergeleken met de Heos en zij kwamen er niet eens in de buurt !! Het geluid is niet alleen top maar ook de uitvoering is mooi en kwalitatief erg goed !! De keus was snel gemaakt: de Heos soundsysteem is een top product en qua prijs / kwaliteit verhouding op zeker de beste koop waar je geen spijt van krijgt !! Thuis aangekomen alles lezen en aansluiten. Dit gaat softwarematig via je telefoon en/of i-Pad en wijst de weg vanzelf. Toch had ik ergens iets niet goed gedaan bleek achteraf want het systeem werkte wel maar niet helemaal naar behoren. Ik kon er niet achter komen wat ik niet goed had gedaan. Heb hierop contact gehad met een medewerker (Max) van Heos/Denon die hierop aanbood om bij mij thuis langs te komen om het probleempje op te sporen en op te lossen. Max is geweest, hij had het zo gevonden, en alles werkt nu zoals het hoort. Ik ben ontzettend blij met mijn Heos maar zeer zeker ook met de service van Max / Heos, TOP !!!
Pluspunten
  • Geluid
  • Mooi en solide uitvoering
  • Prijs / kwaliteit
  • Bediening gemak
  • Service
Minpunten
  • GEEN
H den Houter20-06-2017

Goed geluid.

Ben het met alle reacties eens, goed geluid, fijne bediening Alleen mijn Afstandbediening van Sony tv werkt erg traag, en ken geluid niet makkelijk traploos veranderen. Ook wil het geluid nogwel eens wegvallen
Pluspunten
  • Goed geluid
  • Zeer eenvoudige bediening
Minpunten
  • Afstandbediening van tv werkt traag
  • Gaat soms niet aan als ik tv aan zet.
  • Wel aan de dure kant
WP-denon User07-06-2017

Prima geluid

Prima geluid. We gaan nu ook een uitbreiding kopen. Alleen jammer van de matige app. Tevens moeten we hem opnieuw installeren omdat hij geen verbinding meer maakt om bijv muziek te luisteren via telefoon.
Pluspunten
  • Geluid
  • Algemene kwaliteit
Minpunten
  • De denen heos app
  • Connectivity zijn van matige kwaliteit
AH26-04-2017

Eenvoudige installatie

Het systeem is eenvoudig te installeren mbv de app en bijgeleverde kabels. Automatische overgang van muziek naar tv waarbij de afstandbediening van de tv gebruikt kan worden. Het geluid is mooi vol en kan bijgesteld worden mbv de app.
Pluspunten
  • Installatie
  • Connectiviteit
  • Slank design
  • Mooi vol geluid
  • Alle kabels bijgeleverd
Minpunten
  • Adapter nodig voor Bluetooth maar mis het nog niet
Hernan15-03-2017

Goed geluid als vervanger geluid flatscreen

Ik heb de heos soundbar aangeschaft omdat mijn stereo apparatuur waar ik normaal naar luisterde nogal veel stroom gebruikt voorversterker eindversterker decoder tv Nu alleen nog decoder en heos soundbar tv scheel toch 215 watt per uur aangezien ik probeer om mijn energie rekening lager te krijgen. met alle soorten maatregelen was dit de moeite waard. De heos heb ik gekozen om dat ik verwend ben met een goed geluid maar het moest ook betaalbaar blijven ten opzichte van het doel te besparen op stroomgebruik. Ik heb diverse systemen in de winkel beluisterd maar was het meest tevreden over deze soundbar.ik heb niet naar de sonos soundbar met Sub geluisterd want deze was te duur voor mijn doelstelling . Ik heb deze heos voor €595,00 gekocht en dat is hij wel waard . Lees in veel reviews over het geweldige geluid maar ik vind het geluid redelijk.voor gebruik van televisie en film ben ik tevreden maar voor muziek schiet het wat tekort geen details en midden en hoog klinken wat mat Maar dit is voor mijzelf niet belangrijk want ik luister toch muziek over mijn geluids installatie. Wat mij wel verbaasde dat de draadloze subwoofer een behoorlijke punch heeft bij films afspelen. De gebruiks app werkt redelijk.instaleren is makkelijk .gelezen over klachten wegvallen geluid bij mij geen probleem door vaste internet LAN aansluiting . Alles bij elkaar best te vreden let goed op de prijs betaal niet teveel kijk goed op internet veel verschillende prijzen.
Pluspunten
  • Makkelijk instaleren
  • Goede subwoofer
Minpunten
  • Geluid voor muziek