Denon HEOS HomeCinema Soundbar - 2.1 - Zwart - Thuisbioscoopsystemen
Prima geluid.
Zeer makkelijk te installeren , app in een mum van tijd geïnstalleerd, zowel op i phone, als op i pad.
Had hiervoor 5.1 systeem, was echt wel beter geluid, maar deze soundbar voldoet ook prima, al een hele verademing dat er geen draden meer zijn. Heb deze bij Bcc aangeschaft, daar deze netjes met prijs van internet mee gingen, n.l €499.00
Enige nadeel vindt ik dat hij geen eigen afstandsbediening heeft, daar die van de tv wat minder secuur reageerd.
Pluspunten
- Goed geluid
- Snel geinstaleerd
- Prima app
Minpunten
- Duur
- Geen eigen afstandsbediening
Geweldig geluid, alleen app kan beter
Heb de soundbar van HEOS gekocht nadat ik de twee andere concurrenten had beluisterd. De SONOS vond ik te beperkt qua aansluitingen en de BOSE Soundtouch 300 vond ik zwaar tegenvallen als het om muziek gaat. Die vond ik te vlak van geluid en niet vol genoeg. Liep al te twijfelen tussen de HEOS Home Cinema Soundbar en de BOSE en het is de HEOS geworden. Wat een geluid zit is in dat ding. Heb hem aangevuld met twee HEOS 1 speakers en dat maakt het geluid een stuk voller. Niet dat je wat te klagen hebt met de Soundbar alleen overigens, maar met die twee erbij heb ik sinds kort medelijden met de buren als ik thuis ben en een best stukkie muziek wil luisteren. De bijgevoegde draadloze subwoofer maakt het feest helemaal compleet. Het enige puntje van kritiek is de ARC koppeling met mijn Panasonic TV. Dat heeft wel even wat voeten in de aarde en kan soms leiden tot ergernis. Deze doet het niet altijd en vaak ben ik een lange tijd bezig om contact te krijgen met mijn TV. Ik hoop dat Denon snel met nieuwe software komt voor de Home Cinema Soundbar. Maar als het allemaal goed functioneert dan heb je een best stukkie techniek, want streamen via WIFI gaat perfect en het koppelen met mijn iPod gaat dan ook perfect.
Pluspunten
- Geweldig geluid
- Draadloze subwoofer
- Goeie bas
- Makkelijk uit te breiden met andere HEOS produkten
Minpunten
- Koppeling ARC Panasonic/Home Cinema Soundbar
- Software bewerkelijk
Mooie strakke voormgeving
Deze soundbar is de vervanging van mijn denon versterker met een 7.1 surroundsysteem. Ik vind het geluid zeer goed de bassbox is ook goed in te stellen. Ik ben een hoop kabels kwijt achter mijn tv. Ben zeer tevreden met dit product. De aansluiting is makkelijk met een hdmi kabel of een optische kabel. Je kan hem bedienen met een app op je telefoon en met afstandsbedieningen van je tv of mediabox. Zeer aan te bevelen ik heb er geen spijt van.
Pluspunten
- Minder kabels uitstekend geluid .
- App op telefoon
- Minder speakers
- Mooie vormgeving
Compact systeem en superieur geluid
Na het beluisteren van Sonos, Bose en de Heos Soundbar met Subwoofer in de winkel uiteindelijk de keuze gemaakt voor het beste geluid prijstechnisch gezien. Geen spijt. Wat een geweldig geluid voor deze prijs. Via Equalizer middels app helemaal te finetunen (treble/bass/sub-soundbar balance). Voor TV kijken de optie Dialoog verbeteren aan via de meegeleverde app en sublieme geluidsoverdracht tijdens TV kijken. Met de optie "film aan" Helder en super weergave mid en hoge tonen via de Soundbar, en lage tonen met de meegeleverde Subwoofer. Ik zelf gebruik een Auralex Baby Gramma V2 om de Subwoofer te ontkoppelen van de vloer. Krachtige Subwoofer ondanks klein formaat. Systeem verbruikt ongeveer totaal 14watt belast en na 20 minuten schakelt het zich in netwerk stand-by modus bij geen gebruik van geluid en verbruikt slechts 3watt. LED op Soundbar blijft wel altijd branden ook in stand-by maar is in lichtsterkte in te stellen, tevens zelfs helemaal uit te schakelen. Alle online radio stations via Tune-in in te stellen en zelfs op te slaan als favorieten. Spotify werkt probleemloos.
Aanrader!
Pluspunten
- Compact Systeem
- Prijs-Kwaliteit beste keuze Soundbar / SW
- Volledig draadloos
- Energiezuinig
- Geluidsaansturing en weergave is subliem
Minpunten
- Geen 5.1 surroundgeluid ondersteuning
Mooi design en super geluid
Ik ben zeer tevreden over deze soundbar.
De installatie ging bijna van zelf en via de manual was alles heel erg makkelijk te volgen, de app laat je alles makkelijk via de telefoon bedienen.
De soundbar en woofer met alle bekabeling en voetjes zaten ook nog een zeer netjes verpakt hiermee kan dus niet snel iets gebeuren.
Na het sublieme geluid van deze set gehoord te hebben wil ik in het huis gaan uitbreiden naar 2x de Heos 1 of Heos 3 om zo een mooi multi room systeem te hebben wat eenvoudig te verplaatsen.
Al met al zal ik dit systeem zeker aanraden het is een aanwinst voor zowel je tv geluid en de streaming mogelijkheden.
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Design
- Alles mee geleverd
- Hoge kwaliteit
Goed product en fijne winkel
Platte tv in arnhem is een zeer goede winkel! Ze hebben mij erg goed geholpen en namen veel tijd voor mijn vragen die rustig werden uitgelegd. Ik heb bij Paul een Denon Heos soundbar gekocht, welke rustig werd gedemonstreerd zonder dat ik erbij de indruk kreeg deze te moeten kopen. Dit heb ik wel gedaan, omdat ze mij een goede prijs konden bieden met een jaar extra garantie. Binnenkort kom ik terug om een extra 2 speakers te kopen. Hier twijfelde ik nog over, maar besloten dit toch te gaan doen binnenkort.
Pluspunten
- Service
- Winkel
- Geluidskwaliteit tov prijs
- Ruimtelijk geluid
- Fijne verkoper
Uitstekend geluid
Mede door alle goede recensies een Heos Soundbar aangeschaft. Even zoeken op internet en de set voor 550 euro gekocht met verzenden erbij! Set is ook makelijk via Amazon te bestellen scheelt weer hoop geld! Eerste indruk is zeer positief, de verpakking geeft al aan dat je hier niet met een B keuze te maken hebt alles zit mooi ingepakt. Aansluiten was een fluitje van een cent en het werkt meteen goed. Geluid met films is zeer zuiver en krachtig en toch ook ruimtelijk en dat uit 1 Soundbar. Muziek geluid is zowaar nog beter en je kan hoge en lage tonen via de ap makkelijk aanpassen naar je eigen keuze. De relatief kleine subwoofer geeft een zeer vol geluid. Jammer dat er geen losse Afstandbediening bij zit dit is wel een gemis, geluid regelen via telefoon geeft soms wat vertraging omdat het via je netwerk gaat ook de overgang naar ander nummer heeft hier soms last van. Al met al zeer tevreden voor dit geld kan je niet beter vinden naar mijn mening beter als Sonos en die kost met subwoofer bijna 900 euro meer dan ik betaald heb! En heeft geen HDMI ARC.
Pluspunten
- Zuiver geluid
- Zeer krachtig ook met films
Minpunten
- Geen losse Afstandbediening
Overtreft mijn verwachtingen!
Zoals ik in de titel al aangaf, had ik niet verwacht dat het geluid zo mooi was.
Je kunt in de Heos app van alles instellen, zowel de hoge tonen als de lage.
De afwerking van de sub en de soundbalk zijn zoals je van Denon mag verwachten ( uit de kunst dus ).
Wat opvalt is dat de subwoofer lekker klein en smal is, wat erg praktisch is, en toch zijn de bassen mooi diep!
De soundbalk is mooi strak afgewerkt, en vind ik mooi onder mijn tv hangen.
Pluspunten
- Geluid
- Vormgeving
- Kleine subwoofer
- Aansluiten van het geheel
Minpunten
- Kort netsnoer voor de soundbalk
Mooi design
Heb de soundbar pas 1 dag in bezit, ben er heel tevreden over. Makkelijk te installeren, goed geluid en mooie vormgeving. Echt een aanrader.
Goed geluid & Eenvoudige installatie
We hebben voor de HEOS Soundbar gekozen vanwege zijn kwalitatief goede geluid en zijn slanke vormgeving. Toevoegen van speakers is erg eenvoudig en kost nagenoeg geen moeite. De HEOS app maakt besturing eenvoudig en overzichtelijk.
Pluspunten
- Eenvoudige installatie
- Geluidskwaliteit
- Uit te breiden systeem
- Draadloos
heos Soundbar
super fijn systeem wat makkelijk te koppelen is aan je tv en andere media apparaten. tevens is de geluidskwaliteit erg indrukwekkend te noemen.
Pluspunten
- geluid
- makkelijk te koppelen aan andere apparaten
- veel aansluit mogelijkheden
Mooi en niet te groot. Toch een geweldig geluid
Werk perfect en is met medere boxen en apparaten draadloos uit te breiden tot een compleet systeemet voor in en om de woning
Denon Home Cinema
Het product is matig dat wil zeggen het geluid is soms goed.
De software is complete ramp.
De helpdesk is onbeschoft.
Ze hadden beter kunnen wachtenmet het uitbrengen van de Heos Soundbar i.v.b.met de rampzalig software.
Pluspunten
- Geluid
- Vormgeving
Minpunten
- Software
- Helpdesk
- Te duur
Zeer goed geluid
Deze soundbar is boven onze verwachtingen. Wat komt er een mooi geluid uit. En door het draadloze systeem gelukkig geen zichtbare draden meer. Dit product is zeer aan te bevelen.
Geweldig geluid en eenvoudige installatie
Product overtref mijn verwachtingen. Was eenvoudig aan te sluiten op mijn tv en overtreft zelfs de gewenste geluidskwaliteit. Ik combineer met de 7 en de 3 en heb compleet geluid in mijn hele huis.
Pluspunten
- plug and play
- geluidskwaliteit
Geweldige geluidskwaliteit
Of ik tevreden ben?
Nou heeeeel tevreden!
Wat een verademing.
Geen kabels meer, geen "stereotoren", geen grote zuilen en toch een geweldig geluid!!!!!
Mijn vrouw blij en ik blij :-)
Na uitgebreid geluisterd en naar de mogelijkheden gekeken te hebben ben ik blij met mijn keuze voor dit Denon product. Voor mij de beste oplossing voor een draadloos multiroom systeem.
Onvoorstelbaar wat voor geluidskwaliteit er ook op hogere volumes wordt gehaald. Van vervorming is absoluut geen sprake. Alles blijft super strak klinken.
Het systeem gaat zeker uitgebreid worden!
In de uitbouw en in de tuinkamer spelen overigens al dagelijks 3 HEOS speakers. In de tuinkamer 2x Heos1 in stereo en in de uitbouw een HEOS3.
Voor elders in het huis staan en er nog een HEOS 5 en een HEOS 1 of 3 op het verlanglijstje.
Het mooie is dat die HEOS1 speakers voorzien zij van het optionele Go-Pack. Superhandig voor op vakantie, picknick o.i.d. Met de Go-Pack accu heb je dus echt een draadloos systeem! Overal ter wereld uren lang muziek streamen vanaf je telefoon, labtop of tablet. Geweldig!
Ik ben Fan!!!
Pluspunten
- Geweldig geluid voor zo'n klein systeem.
- Ziet er super strak uit. Het oog wil ook wat
- Geen gedoe meer met kabels
- Plug&Play - Eenvoudige instalatie
Super apparaat!
Erg stijlvol, goede kwaliteit geluid, enorme bas voor de relatief kleine subwoofer en draadloos bestuurbaar! Alles bij elkaar zorgt ervoor dat ik iedereen deze soundbar zou aanraden.
Pluspunten
- Geluidskwaliteit
- Draadloos bestuurbaar
- Makkelijke installatie
- Stijlvol design
Heos HomeCinema
Na twee jaar samengewoond te hebben met een piepklein USB-boxje werd het tijd om op zoek te gaan naar serieus geluid! Een vriend attendeerde me op de HEOS HomeCinema set.
Verpakking:
Het product werd geleverd in een stevige doos, erg goed verpakt!
Wat me als eerste opviel is dat het apparaat bijzonder zwaar is, het voelt niet plastic en goedkoop maar direct als een kwalitatief goed product.
Bediening:
Het aansluiten is echt een fluitje van een cent. Waar het met andere producten nog weleens 'plug & pray' is, is het in dit geval letterlijk 'plug & play'.
Nog zoiets, waar het vroeger leek alsof mijn zoontje een bord spaghetti achter het tv-meubel had laten vallen komt er nu buiten de voeding geen enkele kabel aan te pas. Wat een weelde! De HEOS-app is kinderlijk eenvoudig te bedienen. Mijn moeder, die niet eens om kan gaan met een Senseo-apparaat zou dit zelfs kunnen. In de app kun je het geluid naar je eigen smaak inrichten.
Geluid:
Via Spotify heb ik de track Still D.R.E. aangezet. Het geluid is zonder te overdrijven verbluffend!
Als je je ogen dicht doet en het volume een boost geeft dan lijkt het alsof Snoop en Dr. Dre een prive concert in je woonkamer aan het geven zijn! Er treed geen vervorming op als je in al je enthousiasme het geluid hard zet. De Subwoofer, ook zonder kabels en dus overal te plaatsen geeft een heerlijke diepe warme bass.
Eindconclusie:
De 'bar' heeft een mooie vormgeving en is een eyecatcher in mijn huis geworden.
Wat een mooi systeem. Uitbreiding gaat er zeker komen!
HEOS bring the fire till you're soaking in your seat!
Pluspunten
- Geluid
- Vormgeving
- Bediening
Minpunten
- Geen!
Hoogwaardige audio kwaliteit
Zoals velen toch maar besloten om een heos soundbar aan te schaffen. In eerste instantie was ik sceptisch over het systeem omdat ik van een marantz pm7005 met B&W speakers kom. Zoals verwacht was de kwaliteit minder maar wat denon uit deze speakers weet te krijgen is fenomenaal! Ook heb ik de audio kwaliteit vergeleken met verschillende merken die zich ook in dezelfde productklasse bevinden. Door deze vergelijking werd het me duidelijk dat heos ver vooruitloopt op haar concurrenten. Niet alleen qua klankweergave maar ook op het gebied van functionaliteit. Kortom een echte aanrader!
Gegroet,
Audiophile
Pluspunten
- Prijs/kwaliteit
- Aansluit mogelijkheden
- Klankweergave
Minpunten
- Design
Concert in je huiskamer
Als liefhebber van films en muziek is mijn Heos systeem misschien nog wel belangrijker in huis dan mijn TV. Maar met deze HomeCinema combineer je het beste van beide.
Een enorm vol en kraakhelder geluid omringt je letterlijk in de kamer. Of het nu is op een laag volume, of op een hoog volume, het lijkt altijd alsof je op het podium staat van Phil Collins of midden in het slagveld staat in Normandië. Het geluid trekt je helemaal mee in het verhaal.
Het uitpakken van het pakket zorgde voor het gevoel dat je als kind had op pakjesavond. En zo kinderlijk enthousiast ik kan zijn over een nieuw product, zo kinderlijk eenvoudig was het installeren ervan. Stekker erin, app downloaden en genieten.
Uit enthousiasme is onze set uitbegreid met de Heos 3 en Heos 7 waardoor er momenteel door het hele huis gedanst wordt. Overal dezelfde muziek in huis, of juist boven een rustig muziekje aan, terwijl je beneden midden in een spannende serie zit. Wat je ook wilt, je regelt het eenvoudig uit één app.
Als laatste het design. Strak, chique en stoer. Matcht bij vrijwel iedere TV en past naar mijn mening in iedere huiskamer.
Pluspunten
- Vol en kraakhelder geluid
- Surround gevoel
- Fijn design
- Plug&Play
- Koppelbaar met meerder producten
Top geluid
De Heos Soundbar heeft een mooie vormgeving, is makkelijk te installeren en door de draadloze sub ook top geluid.
Pluspunten
- Vormgeving
- Installatie
- Geen muurbeugel nodig
- Aan te sluiten via optisch en hdmi
- Draadloze sub
Complete soundbar
Wilde graag van alle kabels in de woonkamer af maar niet inleveren op de geluidskwaliteit.
Met de Heos Cinema is dit echt gelukt.
Deze balk in combinatie met de meegeleverde subwoofer zorgt voor een hoogstaand geluid.
Via de ARC aansluiting is er geen extra afstandsbediening nodig, je bedient de geluidssterkte gewoon met de afstandsbediening van de tv.
Met de Heos app is het ook mogelijk om muziek via de meest gangbare streamings diensten, een nas of van je telefoon of talet af te spelen. Ook is er een usb poort aanwezig voor het afspelen vanaf een usb-stick.
Deze balk is echt een aanrader!
Pluspunten
- Geluidskwaliteit
- Bediening
- Draadloze subwoofer
- makkelijke installatie
- Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS-decodering
Minpunten
- geen bluetooth
Geweldig geluid!
Omdat het geluid van onze LCD-TV zoals verwacht erg tegen viel hebben we deze HEOS soundbar aangeschaft. De aansluiting is eenvoudig d.m.v. de optische (meegeleverde) kabel. Het geluid wat deze soundbar geeft is werkelijk grandioos. Ook de meegeleverde sub-woofer is lekker compact van formaat zodat deze fraai uit het zicht gehouden kan worden. De bediening van de App is ook prettig om de equalizer in te stellen. Kortom zeker waar voor het geld.
Pluspunten
- Mooie diepe klanken
- EQ instellingen via app
- Compacte subwoofer
Minpunten
- Moet soms gereset worden ivm Netflix
Fantastisch Multi-room systeem!
Sinds enkele maanden de HEOS HomeCinema in mijn bezit, wat een geluid! Ook in samenwerking met overige HEOS speakers werkt het perfect. Er komen regelmatig updates uit. De opties worden continu uitgebreid, erg prettig!
Kwalitatief goed product, mooi design!
Ik ben overgestapt van een "traditioneel"dolby surround systeem van Philips naar een Denon HomeCinema. Wat een verschil in de kwaliteit van het geluid! Daarnaast ben ik zeer te spreken over het gebruiksgemak en de vele streamingmogelijkheden middels de Heos-app.
Tevens de mogelijkheid om de HomeCinema te koppelen aan andere Denon speakers maakt het helemaal compleet.
Pluspunten
- Kwaliteit geluid
- Design
- Streamingmogelijkheden middels Heos-app