Denon HEOS HomeCinema Soundbar - 2.1 - Zwart - Thuisbioscoopsystemen

Denon HEOS HomeCinema Soundbar - 2.1 - Zwart
Denon HEOS HomeCinema Soundbar - 2.1 - Zwart
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 262 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denon HEOS HomeCinema Soundbar - 2.1 - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

H. Tot24-11-2017

Helder geluid en super gebruiksvriendelijk

Soundbar met subwoofer aangeschaf ter ondersteuning van onze tv, daarnaast nog een losse box van heos aangeschaft. Super geluid en erg gebruiksvriendelijk, kan alles afspelen draadloos via diverse muziekbronnen maar ook via tv en of telefoon, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en makelijk te beheren doormiddel van de heos app.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Eindeloze mogelijkheden
Minpunten
  • Geen 5.1 geluid
Rich24-11-2017

Perfect systeem

Ik stond in elektronica zaak. Links een set en rechts een set. Links bleek sonos en rechts heos. Heos klonk veel mooier en voller. Hen hem nu al een jaar met twee heos 1. Het is echt super mooi geluid .
Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluiten
  • Gemak
  • App
Dennis24-11-2017

veelzijdig en betaalbaar

Inmiddels ruim een half jaar in huis en bevalt nog steeds erg goed. Goede prijs-kwaliteit verhouding. In de combinatie met 2x een Heos1 nog voller geluid. Enige minpunt is dat je met deze home cinema set geen 5.1 opstelling kunt bouwen. Het kost even voor je het appje helemaal door hebt, maar als dat eenmaal zover is, dan heb je er veel plezier en gemak van.
Pluspunten
  • betaalbaar
  • kwalitatief hoogwaardig en veelzijdig geluid
Minpunten
  • niet mogelijk om 5.1 opstelling te bouwen
Richard24-11-2017

Fantastisch product

Ik heb getwijfeld tussen Sonos en HEOS. Uiteindelijk gekozen voor de HEOS lijn. Voordeel wat HEOS heeft t.o.v. Sonos is de bluetooth functie. HEOS is super gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen via de App. Spotify werkt er prima op
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • App
  • Bluetooth
Minpunten
  • TV surround met andere boxen is in Beta stadium
Dennisio24-11-2017

Soundbar met subwoofer een top combi!

ik heb de set nu een aantal maanden en het beviel vanaf het begin erg goed. Voor het mooiste gezicht heb ik de bedrading van de soundbar netjes in de muur weggewerkt zodat je tegen een strakke muur kijkt, de subwoofer heeft alleen een stopcontact nodig en deze heb ik netjes achter het gordijn gezet. Na het installeren ging het aanmelden op het netwerk eenvoudig en kon het luisteren beginnen. Met de app kun je goed je eigen instellingen wijzigen voor bass etc Geluid is erg mooi en helder, bij hogere volumes wordt het alleen maar krachtiger en krijg je een vol en surroundgeluid . Al met al erg tevreden en voor die prijs zeker!
Pluspunten
  • Prijs
  • Geluid kwaliteit
Minpunten
  • Geen afstandsbediening
  • Verder niks naar mijn mening
Dennis H24-11-2017

Fantastisch systeem

Geweldig product met een fantastisch geluid. Installeren is een fluitje van een cent. Goede prijs-kwaliteit verhouding. En prijs in inclusief subwoofer in tegenstelling tot het veel duurdere Sonos. Kijk de reviews en testen Verde na op internet en je zult merken dat vele deze een geweldige aanwinst voor de woonkamer is.
Pluspunten
  • Installatie eenvoudig
  • via alle apps te bedienen
Minpunten
  • soms reageert hij iets traag
Joyce24-11-2017

Heos Home cinema set

Als je van een degelijk draadloos wifi geluidssyteem gebruik wil maken raad ik deze zeker aan. Naar mijn mening en die van experts beter dan Sonos. Bij Sonos ben je ook nog veel meer kwijt voor een gelijkwaardig systeem. Tot nu toe probleemloos met de app via Ipad en Android telefoons. Heerlijk muziek luisteren via Spotify of Tunein. Lekker You tube aan en keihard mijn dochters laten genieten en dansen. Voor de keuken een losse Heos 1 gekocht waardoor daar ook gelijktijdig de muziek wordt afgespeeld. Kortom een geweldig klassevol geluidssysteem. Mooi vormgegeven, kwaliteitsmateriaal, schitterend geluid. Een aanrader.
Pluspunten
  • Mooi en degelijk
  • Schitterend geluid
Bankersman24-11-2017

Veelzijdige en complete soundbar

- Motivatie aanschaf Ik was op zoek naar een geluidssysteem waarmee ik voornamelijk beter geluid uit mijn TV kon krijgen, daarnaast wou ik er op Spotify op af kunnen spelen. Ik wou dit zonder dat ik speakers en kabels door mijn hele woonkamer moest leggen maar gewoon een elegante oplossing voor bij de TV. Al snel kwam ik tot de conclusie dat dit een soundbar moest zijn. Voor aanschaf van de Heos HomeCinema heb ik deze vergeleken met zijn twee naaste concurrenten. De eerste viel af omdat deze enkel een optische input had (Sonos). De andere, hoewel deze een erg mooie ruimtelijke weergave van geluid had, viel af omdat deze (zonder de extra subwoofer) toch en minder vol geluid gaf bij muziek (Bose). De Heos HomeCinema onderscheidde zich van de rest doordat deze standaard met subwoofer wordt geleverd, wat out-of-the-box direct een mooi en vol geluid geeft. Ook op het gebied van aansluitingen is de Heos HomeCinema een stuk vollediger dan zijn concurrenten. Standaard kan de soundbar geluid afspelen via HDMI (input en ARC), optische geluidsingang, de AUX ingang en muziek van USB sticks. Het enige dat ontbreekt is Bluetooth. Persoonlijk vind in dat geen gemis, maar voor de mensen die dit willen is er via een optionele module alsnog Buetooth toe te voegen. Daarnaast heeft de Heos HomeCinema ondersteuning voor Dolby Digital Plus, iets wat bij de concurrenten ontbreekt, een geluidsformaat dat door o.a. Netflix steeds vaker gebruikt wordt. De aansluitmogelijkheden, de mogelijkheid om meedere speakers samen te voegen met het Heos platform en het geluid (wat door bijgeleverde subwoofer voller lijkt dan de concurrenten) overtuigden mij om voor de Heos HomeCinema te gaan. - Gebruik Direct na het aansluiten geeft de Heos HomeCinema al veel beter geluid bij de TV. Gesprekken zijn veel beter te verstaan en door de bijgeleverde subwoofer komen actiescenes met veel zware tonen bijna tot leven. De soundbar is enkel via de Heos app te bedienen, dit werkt meestal erg goed. Soms vind de app de soundbar niet. Vaak is een herstart van de app voldoende om weer controle over de soundbar te krijgen. Het is ook mogelijk om een infrarood afstandsbediening te gebruiken, je kan een aantal knoppen van je TV afstandsbediening leren aan de soundbar, bijvoorbeeld volume. Hierdoor hoef je niet steeds voor alles een telefoon met de app bij de hand te hebben. Standaard wordt de Heos HomeCinema zonder afstandsbediening geleverd. Via de app kan je klankinstellingen aanpassen en bronnen kiezen om af te spelen, voor muziek vond ik dat de standaard instelling wat weinig bass had. Dit was makkelijk aangepast via de equalizer in de app. Bij het kijken van films en series is de 'Dialog Enhancer' een geweldig functie om vooral stemgeluid te versterken. Het wordt hierdoor veel makkelijker om dialogen te volgen. Voor muziek gebruik ik zelf bijna alleen maar Spotify, je kan direct vanuit Spotify kiezen om van een Heos speaker af te spelen. Je hebt de Heos app hier niet bij nodig, dit zorgt ervoor dat het afspelen van muziek op de Heos net zo makkelijk is als het luisteren op je telefoon. Na het starten van de muziek kan je, in tegenstelling tot met Bluetooth, je telefoon uitzetten en de speaker speelt gewoon verder. Wanneer je een eigen muziekcollectie op bijvoorbeeld een NAS hebt kan je deze via DLNA of itunes afspelen op de soundbar. Het is ook mogelijk muziekbestanden vanaf je telefoon naar de soundbar te streamen. Alle Heos speakers ondersteunen veel audioformaten MP3, WMA en zelfs FLAC. - Heos Platform Ondanks dat je geen surround geluid uit je TV kan krijgen met aanvullende Heos speakers, is het wel mogelijk om de Heos HomeCinema met andere Heos speakers te pairen. Dit pairen doe je in de app door de soundbar op een andere speaker in de app te slepen. Vervolgens kan je deze verzameling speakers bedienen als één. Je muziek speelt dan synchroon over de verschillende speakers. Erg prettig als je in je hele huis muziek wil luisteren of tijdens een feestje wat meer vermogen nodig hebt. Ik heb zelf naast de Heos HomeCinema nog twee Heos 1 speakers voor kantoor en slaapkamer. Het is ook mogelijk om iedere bron, van iedere Heos speaker, naar alle andere speakers te streamen. Zo kan je dus muziek afspelen op de Heos HomeCinema van een USB stick die in een andere Heos speaker zit, of bijvoorbeeld muziek van een LP speler (met ingebouwde voorversteker) die op de AUX ingang van de Heos HomeCinema is aangesloten luisteren op de Heos 1 op de slaapkamer. De enige beperking bij het delen van bronnen is bij TV geluid. Het is wel mogelijk, maar wordt in de app als experimenteel aangeduid en is soms wat vetraagd op de andere speakers. - Kritiek Ondanks dat de Heos HomeCinema een erg mooie soundbar is zijn er toch een aantal punten voor verbetering vatbaar. Hieronder een korte samenvatting. De Heos app is af en toe wat aan de trage kant, mijn TV heeft geen ARC dus wanneer ik iets anders dan mijn settopbox wil horen (bijv. de playstation) moet ik via de Heos app de input naar de optische ingang omschakelen. Het laden van de app duurt bij een koude start soms lang en na het kiezen van de input duurt het ook even voordat de soundbar echt omgeschakeld is. Ik vermoed dat dit probleem niet bestaat wanneer je TV wel over ARC beschikt aangezien je dan altijd dezelfde input gebruikt voor alles wat op je TV is aangesloten. Heel zelden heeft de app moeite met het vinden van alle Heos speakers, vooral de speakers die enkel via WiFi op het netwerk aangesloten zijn komen af en toe niet in de app tevoorschijn. Het is helaas niet mogelijk om de soundbar uit te breiden naar een surroundset met andere Heos speakers. Geen HDMI 4K passthrough, je zult 4K bronnen dus direct op je TV moeten aansluiten om er voluit van te genieten. Het bijbehorende geluid speelt de Heos HomeCinema wel netjes af via de ARC aansluiting. - Conclusie De Heos HomeCinema is een soundbar die ik zeker aan kan raden, ik heb nog geen tel spijt gehad van de aanschaf. De geluidskwaliteit is erg goed en het Heos platform kent veel mogelijkheden. Het grootste bezwaar is dat de app af en toe niet helemaal lekker, of langzaam, reageert. Wanneer de soundbar op een bekabeld netwerk is aangesloten werkt het over het algemeen beter. Er komen regelmatig updates voor de app waarbij dit soort problemen worden opgelost, in het jaar dat ik deze soundbar in gebruik heb is de app al veel betrouwbaarder geworden. Het ontbreken van Bluetooth en 4K passthrough is voor mij persoonlijk geen bezwaar. Er zijn genoeg andere opties om muziek van je telefoon naar de Heos speaker te streamen.
Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Aansluitmogelijkheden
  • Spotify Connect
  • Subwoofer
  • HEOS platform
Minpunten
  • Geen surround met andere HEOS speakers
  • App/Geen afstandsbediening
Marcel24-11-2017

Super geluid

Mooi strak design past mooi onde de tv en wat een geweldig geluid. Echt een verrijking voor je tv geluid. Met de heos app gemakkelijk aan te sluiten. Tevens ook als internet radio te gebruiken
Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Mooi strak geluid
  • Bluetooth, wifi, usb
  • Hdmi
  • Optisch
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Koos24-11-2017

Heos home cinema het beste wat er is

We gingen voor iets anders kijken maar we werden helemaal gek van deze set Echt een top product Werk echt super makelijk via de app Hebben het wel laten instaleren door de leverancier
Teun de Lang24-11-2017

Beste home cinema

Ik zocht een goede soundbar voor bij mijn LG curve tv. Na wikken en wegen kwam ik bij deze Heos uit. Perfect geluid. Geen moment spijt van mijn aankoop gehad. Top product.
Pluspunten
  • Geluid
  • Prijs
  • Aansluiting eenvoudig
  • Draadloos
Michel p24-11-2017

Top apparaat

Het is dag ik nooit een 10 uitdeel omdat dat zou betekenen dat iets niet meer verder ontwikkelt hoeft te worden, maar zou ik tiemen geven dan is het dit systeem met alle draadloze bijbehorende draadloze lluidsprekers en randapparatuur wel.
Pluspunten
  • Geen kabels
  • Gemakkelijke bediening
  • Goede uitbreidingsmogelijkheden
Jeroen24-11-2017

Geweldige aanvulling op televisie!

Ik vind de Heos Home Cinema een geweldige aanvulling op mijn Samsung TV. Mijn vrouw en ik kijken veel series en de surround en bass die van dit systeem komen zijn van een uitmuntende kwaliteit en maken het een genot om naar te luisteren. Ik heb voor Heos gekozen omdat er Spotify Connect in zit en er op deze manier ook heel makkelijk gestreamed kan worden en ik in de reviews las dat Heos betere kwaliteit heeft dan Sonos. Hierover kan ik niet oordelen, maar wij mogen totaal niet klagen en ik zou iedereen dit product aanbevelen. Graag zou ik deze set nog uitbreiden met andere Heos speakers.
Pluspunten
  • Geluidskwaliteit en goede bass
  • Gemak doordat alles draadloos is
Minpunten
  • Soundbar lijkt soms connectie te verliezen
Monique24-11-2017

Perfecte beleving!

Wij hebben dit product nu ongeveer 9 maanden in gebruik, en ik moet zeggen...ben er superblij mee! De installatie was heel eenvoudig en het geluid is echt supermooi....daarbij ziet het er ook nog eens prachtig uit...dus kortom, ik raad 'm iedereen aan. Ook handige bediening via de Heos app, en we hebben ook de andere boxjes in huis waar we echt heel blij mee zijn:)
Pluspunten
  • perfect geluid
  • mooi design
  • gebruikersgemak
Minpunten
  • kan er tot nu toe geen verzinnen
Marco Nauta24-11-2017

HEOS sounbar

Sinds een half jaar de soundbar met woofer in m’n bezit, wat een super spul! Geen gepiep of gekraak, gewoon een heerlijk geluid! Volume is ook voldoende! De draadloze verbinding met je tablet of Gsm is ook top. Ziet er ook nog eens gelikt uit.
Pluspunten
  • Mooi voor het oog
  • Goed volume
  • Zuiver geluid
  • Draadloze verbinding
Visser24-11-2017

Waanzinnig geluid

Na veel zoeken uitgekomen bij een heos. En wat ben ik er blij mee! Wat een goed geluid. Allea ia erg duidelijk en met app gaat t prima. Echt een aanrader!
Pluspunten
  • Top geluid
  • Makkelijk ik gebruik
Wuf24-11-2017

goed geluid en mooie vormgeving

Gekocht als enige geluidsbron in de woonkamer, heerlijk geluid, ruimte vullend, gemakkelijk aan te sluiten. Daana uitgebreid met HEOS 7 ;-)
Pluspunten
  • geluid
  • vorm
  • gebruiksgemak
Minpunten
  • geen geintergreerde bluetooth
Casper V24-11-2017

Erg mooie woonkamer-vullende geluidsset

Ik maak nu 1,5 jaar gebruik van deze set. Ik ben er ontzettend blij mee. Je kunt hem voor allerlei dingen gebruiken. Lounge, film kijken, muziek tijdens koken maar ook tijdens feestjes produceert hij harde en heldere tonen.
Pluspunten
  • - Mooi uiterlijk
  • - Kamervullend kwalitatief hoog geluid
  • - Mooie lage tonen
  • - App werkt prima/makkelijk
Minpunten
  • Geen.
Peter Savelkoul24-11-2017

Tevreden over HEOS

Een jaar geleden hebben wij ons bose systeem ingeruild voor een HEOS systeem. Soundbar, subwoofer en twee losse boxen in de hoeken van de kamer. Het geluid is top, en is vele malen beter dat ons toenmalige bose systeem. Ook gemakkelijk om de losse boxen te verplaatsen naar de tuin , slaapkamer of waar je maar wilt. Stekker in het stopcontact en spelen maar. Er is ecchter ook 1 groot minpunt, maar dat ligt niet aan HEOS, dat ligt aan ZIggo, want als je een slechte WIFI verbinding hebt, heb je een probleem. Wij wonen vlak aan de duitse grens, en dan is de WIFI verbinding niet altijd optimaal. Maar verder zijn wij top tevreden over HEOS.
Martin24-11-2017

Heos homecinema

Zeer tevreden over de heos. het geluid is super goed en dan de subwoofer die erbij zit echt super. Echt geen seconde spijt gehad van me aankoop. Ik raad het echt iedereen aan , hier krijg je geen spijt van. Ook de app op je telefoon echt super handig.
Pluspunten
  • Geluid
  • Model
  • Telefoon app
Peter24-11-2017

goed geluid en mooie vorm

Is een mooi en makkelijk apparaat, werkt prima op de app en makkelijk aan te sluiten. Misschien later nog uit breiden meer boxen.
Pluspunten
  • super handig
  • prima geluid
Jan Maarten B24-11-2017

Overweldigend!

In september 2017 de Heos homecinema gekocht ter vervanging van mij oude vertrouwde Harman Kardon 5.1. Ik wilde graag een systeem zonder die vervelende bedrading. Diverse systemen vergeleken en beluisterd. Uiteindelijk kwam ik uit bij de Heos. Het geluid is werkelijk overweldigend. Dat er zoveel en vol geluid uit een soundbar kan komen. Ideaal met de draadloze subwoofer! Deze set kan zeker de strijd aan met de veel duurdere concurrenten! Ook qua uiterlijk is de Heos-bar ook aan te raden. De status-led laat zich makkelijk bedienen via de Heos-app. Het enige probleem was de installatie. Na 5 minuten was de boel geïnstalleerd en werkend. Hierna vroeg de app om een update. Hierbij had ik niet genoeg geduld en trok de stekker uit het systeem omdat hij niet meer reageerde. Hij bleek echter bezig te zijn met een update. Geen fout van Heos maar van de bedienaar dus. Geniet nu al 2 maanden van dit product en blijf er erg blij mee. Ben nu opzoek naar extra componenten van Heos om de set uit te breiden.
Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Super geluid
  • Krachtige subwoofer
  • Kan tippen aan de veel duurdere systemen
Jos Linsen24-11-2017

Mooi desgin, prachtig geluid en gemakkelijk in te stellen

Enkele geleden heb ik een Heos Home Cinemaset aangeschaft. In eerste instantie wilde ik een 2.1 home cinema installatie hebben, maar in de winkel werd ik overtuigd door de verkoper en nadat ik het geluid hoorde was ik verkocht. Of ik nu TV kijk of dat ik muziek wil luisteren op bv. Spotify vanaf mijn GSM, PC of IPad, het werkt allemaal mooi samen zonder problemen. Ik overweeg nu om meerdere speakers in huis te gaan plaatsen zodat ik daar ook muziek kan luisteren.
Pluspunten
  • Prachtig geluid met een diepe bas
  • Werkt zonder problemen samen met GSM en Ipad
Tom24-11-2017

Goed geluid, een echt beleving!

Ik vind het systeem heel erg fijn werken, goed en mooi geluid en werkt zowel voor televisie geluid als voor muziek! ideale combinatie met mijn Heos 1. Het groeperen en de-groeperen werkt heel gemakkelijk met de Heos app. Daarnaast verrast de kwaliteit me nog iedere dag! Natuurlijk, er hangt een aardig prijskaartje aan, maar als ik weer voor de keuze stond wist ik het wel!
Pluspunten
  • Geluid kwaliteit
  • surround gevoel
Henk24-11-2017

Perfect geluid

Was huiverig om mijn receiver in te wisselen voor deze soundbar, maar toch overstag gegaan om eindelijk van mijn dradenzooi af te zijn. Na de simpele installatie werd ik positief overdonderd door de uitstekende geluidskwaliteit van dit systeem. Inmiddels ook in de andere kamers Heos neer gezet.
Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Installatie