Samsung Mre65r85hauxxn / Ultra HD 4K Micro RGB-TV / 65 Inch / 2026

Samsung Mre65r85hauxxn / Ultra HD 4K Micro RGB-TV / 65 Inch / 2026

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 1.849,00Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Mre65r85hauxxn / Ultra HD 4K Micro RGB-TV / 65 Inch / 2026 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Gertjan07-09-2026

Film of tv fanaat? Perfecte keus!

De Samsung‑tv is echt een fijne keuze als je graag films en series kijkt. Kleuren komen mooi helder en natuurlijk over, waardoor alles net wat meer tot leven komt. Soms voelt het zelfs alsof je er zelf bij bent. Het beeld is superstrak en het geluid klinkt verrassend ruimtelijk voor zo’n dunne tv. De bas is, zoals bij de meeste platte modellen, wat minder aanwezig: je hoort ’m wel, maar je voelt ’m niet. Wat ook prettig is: de tv reageert heel snel op de afstandsbediening, waardoor alles soepel aanvoelt. De pootjes zijn subtiel en mooi vormgegeven, precies genoeg om de tv stevig neer te zetten zonder dat ze de aandacht trekken. Daarnaast heb je meer dan genoeg aansluitingen voor al je apparaten. De AI‑functies zijn aanwezig maar niet irritant; je kunt ze gewoon uitzetten en dan blijft het beeld nog steeds top. Voor gamers zou ik ’m minder aanraden. De framerate is niet altijd stabiel en bij snelle camerawissels stottert het beeld soms een paar seconden. Dat haalt je een beetje uit de game.
Pluspunten
  • Kraakhelder beeld
  • AI wordt niet opgedrongen
  • Voldoende aansluitingen
Minpunten
  • FPS Drops
  • Korte stroomkabel
GaryKoffie07-09-2026

Absoluut de moeite waard

Dit geweldige toestel heb ik afgelopen week binnen gekregen en het is echt een juweeltje. Ter vergelijking met mijn vorige tv, Samsung 55" 4K van zo'n 3 jaar oud, lijkt het wel lichtjaren vooruit te zijn gegaan met alles. Het beeld is zeer helder, duidelijk en mooi. Geluid is standaard al helemaal niet verkeerd alleen heb ik mijn Samsung Q800C en 9500S rear speakers gekoppeld en dat maakt het helemaal af. Tevens een backlit set (zeer bekend merk) maakt het echt af. Installatie was eigenlijk zo gedaan en, het Tizen OS voelt al heel snel vertrouwd alleen is het nog een tijd uitzoeken naar alle functies die dit toestel heeft. Is alles dan perfect? Ja en nee. Wat erg jammer is, dat bijvoorbeeld de app van F1 TV Pro niet als app op het toestel kan worden gezet. Hier is dus nog steeds een chromecast dongle voor nodig. Tv plus van Samsung is een leuke toevoeging maar om nou te zeggen dat ik er naar kijk.. Nee, dat niet. TV is zeker een aanrader te noemen en waar voor zijn geld. Samsung, hulde met deze ontwikkeling.
Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Standaard al best goed geluid
  • Hoogte van de pootjes waardoor de soundbar erg netjes uitkomt.
Minpunten
  • Sommige apps werken nog steeds niet
  • Een stuk dikker dan gewend maar zeker niet erg
Annabella22-08-2026

Mooie tv met haarscherp beeld

4-8-26 TV ontvangen en direct bij bestelling ook installatie besteld want zo’n groot toestel zelf neerzetten is lastig. We hebben een 65’toestel gekozen. Na installatie jeetje wat groot en mooi is dat beeld wat je hebt op de TV. Scherp en helder beeld. Installatie had wat kleine moeilijke punten, maar je kan het altijd overslaan en later nog eens proberen. Duurde ongeveer een half uur voor hij stond en werkte. Handleiding staat op de tv zelf, maar mist wel een duidelijke uitleg. Na wat zoeken en proberen is het gelukt om de tips en automatisch aangaan uit te zetten Prijs kwaliteit: hij is duur, maar het is zo'n helder beeld, ik hoop dat het lang zo blijft waardoor het in verhouding zijn waarde meer dan waard blijkt te zijn. Diverse functies zijn wat lastig te vinden en uit te voeren, maar alles werkt, zelfs je email lezen op de tv en via de app, kan je de tv ook uitzetten. Moet even wennen dat het even duurt voor je bij het aanzetten volledig beeld hebt
Pluspunten
  • Helder en scherp beeld
  • Redelijk makkelijk instellen
  • Via app kan je ook dingen instellen