Hisense 100U79Q / Mini-LED / 100 inch / 2025

Hisense 100U79Q / Mini-LED / 100 inch / 2025 - Televisies

LED, QLED4K UltraHD3x HDMI

Hisense 100U79Q / Mini-LED / 100 inch / 2025 - Televisies

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 2.399,00Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense 100U79Q / Mini-LED / 100 inch / 2025 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m**********@g********09-12-2025

Hisense 100" U79Q knaller

Top televisie met goede resolutie, sterke kleurcontrasten en sterke helderheid. Wat een mega ding! Het scherm heeft een matte afwerking wat hem ook mooi en eleganter maakt wanneer hij uitstaat. De ingebouwde subwoofer op de achterzijde geeft een lekkere bass. We hebben de televisie aan de muur gehangen, in de instellingen is daar een speciale audioconfiguratie voor. Het enige minpuntje wat ik kan benoemen is de reactiviteit van de afstandsbediening. Soms reageert deze traag of registreert meerdere invoeren na 1 druk op de knop. Verder zijn we zeer tevreden over deze Hisense.
Pluspunten
  • Sterke helderheid
  • Prachtige kleuren
  • Ingebouwde subwoofer
Minpunten
  • Reactiviteit afstandsbediening
e************@v***************16-11-2025

Uitstekende tv!

Is een uitstekende tv. Beeldkwaliteit is geweldig! Het enige minpuntje is qua ophangen de tv is lastig op te tillen omdat je met het scherm uit moet kijken met tillen. Verder alleen pluspunten want alles is uitstekend! Dus als je ruimte hebt is deze tv een echt aanrader!
Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Perfect geluid
Minpunten
  • Moeilijk hanteerbaar om m op te hangen