Na begeven van ons oude lcd tv, had we een nieuwe nodig. Omdat ons vorige tv slechte kijkhoek had, wilden we graag eentje die in dit opzicht beter in was. Oled was een optie, maar die zijn niet helder genoeg voor ons woonkamer. Deze zeker wel! Wat een helderheid komt uit dit tv, hele diepe kleuren. Prachtig beeld. Tot in hoek van 30 graden het beeld blijft even mooi, daarna wordt het iets donkerder. Op 45 graden de daling in helderheid is merkbaar. Maar niet flets zoals bij mijn oude lcd tv. Wat betreft zwart waarden: Wij kijken nooit in het donker tv, maar in gedimd licht, zwart is echt zwart. Ook in een hoek van 30 graden. Geen halo zichtbaar bij ondertiteling of aftiteling. Dat lijkt me meer dan “goed” voor een familie tv. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Wat betreft geluid verwacht geen wonderen. Beter dan 90% van tv’s, maar dat zegt niet veel, aangezien de meeste tv’s gewoon slecht klinken. Kortom: hele goede familie tv voor woonkamer met veel zonlicht of in de avond met sfeerverlichting.