Sony Bravia 8 II / QD-OLED screen / 55 inch / 2025

Sony Bravia 8 II / QD-OLED screen / 55 inch / 2025

Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 1.839,00Bekijk alle aanbieders
t***********@g********08-09-2025
Deze Sony Bravia 8 II 55 inch heb ik een kleine 2 weken kunnen testen. Erg mooie dunne tv. Dankzij OLED zijn de kleuren echt geweldig. Tijdens gamen merk je dat meteen: donkere scènes zijn veel strakker en alles oogt veel realistischer. Ook bij snelle actie loopt het beeld vloeiend, zonder dat je last hebt van haperingen. Bij tv kijken en Netflix knallen de beelden er echt uit. Vooral bij voetbalwedstrijden kon ik het verschil goed zien. Het gras is echt groen, de bal kon je echt goed blijven volgen, op mijn tv van 15 jaar oud was de bal nog wel eens verdwenen. Ik had de tv opgehangen aan mijn tv beugel, door de positie van schroef gaten die wat meer naar de onderkant zaten kwam de tv een stuk hoger te hangen dan mijn eigen tv altijd hing. Misschien iets om op te letten als je al een tv beugel hebt. Het aansluiten ging verder heel makkelijk. Ik heb er mijn Denon soundbar, een switch oled en de KPN tv-box op aangesloten. Ze waren zo verbonden en alles werkte meteen. Qua gebruiksgemak dus helemaal goed. Wat me wel tegenvalt is het geluid. Zelfs via de soundbar klinkt het wat dof en de instellingen zijn niet zo makkelijk te finetunen als je zou willen. Ik heb in deze 2 weken niet de optimale instellingen gevonden. Ik had meer verwacht van de combinatie Sony en Denon. Zonder de soundbar is het geluid wel oké.