LG OLED65C46LA / OLED / 65 inch / 2024 - Televisies

LG OLED65C46LA / OLED / 65 inch / 2024
LG OLED65C46LA / OLED / 65 inch / 2024
65 inchOLED4K UltraHD
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 1.287,00 Bekijk alle aanbieders
9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 22 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG OLED65C46LA / OLED / 65 inch / 2024 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

o******@c********30-12-2024

Beeldkwaliteit is fantastisch

Fantastische beeldkwaliteit het contrast is heel scherp, ik ben heel blij met de aankoop..!
Pluspunten
  • Beeldkwaliteit is fantastisch
  • Makkelijke bediening
  • Geluid is goed
  • HDMI (in) signaal bij langere kabel nog steeds goed
b***********@u*********30-12-2024

Een blijde dag!

Dit is een goed en mooi product, mooi van vormgeving, mooi en helder beeld en een goede geluidskwalliteit. Het is een genot om hier naar toekijken.
Pluspunten
  • De mooie kleuren en goed geluid.
  • Het strakke model.
Minpunten
  • De tv mocht van mij wel wat goedkoper zijn
  • maar voor dit geld heb je wel iets mooi
  • s
j************@l******23-12-2024

Bevalt prima, nog geen moment spijt van gehad

Heel blij met deze tv, mooi beeld en vrij eenvoudig te bedienen
Pluspunten
  • Alleen maar
e*****@v***************23-12-2024

Prachtig beeld voor een complex toestel.

Ik heb LG 65" gekozen omwille van het mooie en grotere beeld (vroeger Panasonic Plasma 37") en de faam van het merk zoals via Test-Aankoop. Ik verwacht ook een betere klank en dat is wel zo maar mijn vroegere Bose-klankinstallatie kon niet aangesloten worden. Ik ben 87 en wou een TV kopen en geen computer. De talrijke faciliteiten zijn niet direct operationeel te krijgen en wellicht voor mij overbodig. Toch een fantastisch kijkgenot.
Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • verbruik
Minpunten
  • complexiteit van de menu's
g******@c********21-12-2024
Na 2 jaar geleden een LG OLEDC16 te hebben gekocht, heb ik nu een 65C46LA gekocht. Veel is vergelijkbaar, echter werkt alles sneller. Beeld is geweldig. Mooie kleuren en scherp. Heel prettig aan de ogen. Zeer goede tv op zich en zeker voor de prijs.
j************@l******19-12-2024

Bevalt erg goed

Mooi beeld en samen met de LG soundbar SC9S een verrijking in je woonkamer
Pluspunten
  • Alleen maar
j********@h******16-12-2024

Lg tv is super

De tv is goed beeld en geluid super
Diebels16-12-2024

Top TV

Toch maar voor een slag groter gegaan en moet zeggen dat deze kwaliteit echt fantastisch is. Tijdens het kijken van een wedstrijd van Feyenoord, lijkt het net of je echt in De Kuip zit.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Subliem geluid
MH196907-12-2024

Aanrader

Prima TV. Goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk en handzaam te bedienen.
Pluspunten
  • Design, bediening, beeld- en geluidskwaliteit
h*****@h*********04-12-2024

Bevalt prima

Mooie TV prachtig beeld
Pluspunten
  • Goede grootte
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
Kant02-12-2024

Top TV

Het beeld is prachtig en zo helder. Het is of de personen bij jou in de kamer staan. Wat wel een dingetje is dat wij iedere keer de LG opnieuw moeten opstarten omdat wij de tv niet aan laten staan op standby. Verder top TV.
Pluspunten
  • super mooi beeld
  • super goed geluid
Minpunten
  • opnieuw opstarten
Will02-12-2024

niet twijfelen maar doen

Na het langdurig zoek voor een geschikte tv is het scherm van de LG Oled65C46LA het scherm waar ik het meest onder de indruk van ben. De mogelijkheden naar een nog betere kwaliteit van kijken en luisteren via AI waren wel de doorslag om de keuze te maken. Echte diepe en scherpe kleuren. Of zoals wij zeggen het lijkt bijna scherper als in het echt. Lekker ontspannen en genieten. Laat de winterdagen maar komen.
c********@h******22-11-2024

Tevreden met mijn aankoop

Het is een goede beeldkwaliteit wat we van LG gewend zijn.
Pluspunten
  • goed beeld
  • goed geluid
r***************@g********21-11-2024
Ik las de testgegevens van de Processor en de andere gegevens; een bedrijf heeft me op weg geholpen voor deze aankoop. heb geen spijt!! Alpha A9 Intelligent Processor GEN7 De kern van deze tv is de A9 Gen7 AI Processor 4K , een baanbrekende chip die diepgaande algoritmen gebruikt om inhoud te analyseren en te optimaliseren. Deze processor biedt nauwkeurige ruisreductie, minder korrel en banding voor helderder en vloeiend beeld, heeft een breed kleurenspectrum om nauwkeuriger en rijkere kleuren weer te geven, geeft meer diepte doordat gebieden met objecten worden gescheiden, verhoogt de contrastverhouding en zorgt er ook voor dat het geluid wordt verbeterd. Zo kan stereogeluid automatisch omgezet worden naar virtueel 9.1.2 geluid. beeld is perfect, vooral het contrast. nee hoor de beste TV aankoop die ik tot nu toe heb gedaan. Ik heb jaren een een mooie LED Samsung gehad. ook mooi maar niet te vergelijken met deze TV.
l************@q**********21-11-2024
Prachtige tv en heel mooi beeld Goede prijs.
m***********@h**********20-11-2024

Beste Oled TV

products is boven mijn verwachting, prachtig beeld, en geluid is heel zuiver.
Pluspunten
  • Perfect beeld
  • HRD is heel goed
a***********@u*********18-11-2024

Zeker een aanrader

De nieuwe LG Oked tv 65c46LA is een prachtig tv-beeld dun scherm en staat op een stevige voet. Het beeld is sup scherp te noemen . Eén druppel op een raam of een blad van een boom is heel scherp in beeld te zien . Bovendien het geluid van deze tv is heel bijzonder effect in een bepaalde tv serie of film. Het is een aanwinst voor ons gezin . Ook een goede garantie voorwaarde is gesteld . Wij hebben de tv bij ,hello tv gekocht te Rotterdam waar alles duidelijk word uitgelegd en zien is wat je koopt . Fam Goossens
Pluspunten
  • Het scherpe beeld
  • De vele mogelijkheden
Eddy19-10-2024

Super tv

Ongelooflijk mooi beeld, gewoon een super tv. Ik gun iedereen deze tv.
Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • design
Minpunten
  • nog niet ontdekt
i***@v******************09-10-2024
Wat een duidelijke tv super beeld geen schittering. Mooi strak van vorm en super aan de muur. Een echte blikvanger voor in de woonkamer.
Paul02-10-2024

Aanrader

Geweldig beeld, makkelijke bediening. Top tv
Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening