Hisense 55a72kq / 55 inch / 2023 - Televisies

Hisense 55a72kq / 55 inch / 2023
Hisense 55a72kq / 55 inch / 2023
55 inchLED, QLED4K UltraHD
7.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense 55a72kq / 55 inch / 2023 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jolanda A02-11-2024
2.0

geen fijne tv

2.0
Na een jaar loopt het beeld vast, geeft soms een zwart beeld en reageert soms niet op de afstandsbediening. Het begon eerst met dit alles een keer per maand. toen een keer om de paar dagen en vandaag zelfs 2x per dag. Krijg amper nog de tv uit als die dit doet. Heb hem aangemeld voor reparatie.
Minpunten
  • al snel klachten na een jaar.
h***@c********06-03-2024

Zeer mooi strak beeld

Zeer mooie grote (55 inch) strakke tv Uitsteken beeld en geluid is ook aardig. Beeld is geweldig mooi en doet absoluut niet onder voor mijn Samsung, waarom dan net geen 10 gegeven ? omdat vanuit de fabriek de instellingen niet zo goed staan, kleur verzadiging en licht en contrast etc. moet je nog wel even beter afstellen. Ik heb het zelf gedaan maar dan ben je wel even een poosje bezig voordat alles naar je zin staat. Kan alleen maar zeggen dat ik er erg blij mee ben zeker voor dit geld daar koop je echt geen betere voor.
Pluspunten
  • Mooi strak beeld
  • Duidelijk geluid
  • Goedkoop
Minpunten
  • Nog aardig wat instellingen veranderen
w**********@h**********25-02-2024
4.0

Haperend beeld

4.0
Het beeld hapert regelmatig of loopt soms zelfs een paar seconden vast terwijl het geluid doorgaat. Ik heb een reparatieverzoek ingediend, maar hoor hier niks meer van. Krijg alleen steeds dezelfde mail dat het in behandeling is en ik moet afwachten. Tv is net nieuw, dus ben helaas totaal niet tevreden met mijn aankoop.
Minpunten
  • Haperend beeld
  • Beeld loopt vast
e*******@g********30-11-2023

Super tv voor een super prijs! Hiervoor had ik een Sony tv en die is al na 4 jaren defect gegaan!
g************@i*********24-11-2023
Mooie tv met goed scherp beeld, je moet er wel wat recht voor zitten anders vervaagd het beeld wat ( waziger lichter van kleur ). Wel heel veel instel mogelijkheden
k***@c********15-11-2023

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Maar wel lastig om de ideale beeld instelling te realiseren.
w**t@z**o.nl07-10-2023
Wat een prachtig toestel is dit met een sublieme beeldkwaliteit. Écht een 10 op 10. Normaal gesproken vind ik TV een vloek in mijn huiskamer, maar dit model voegt iets toe aan mijn kamer en geeft het een chique uitstraling. We waren van plan een Samsung of LG te kopen bij Mediamarkt maar op aanraden van de verkoper zijn we geswitcht naar Hisense. We zijn er ontzettend blij mee en raden ook in onze familie/vriendenkring Hisense aan. Volgende aankoop wordt een koel/vriescombinatie van Hisense. Chapeau, ontwikkelaars van deze TV toestellen.....!!! Jacqueline.
Mulder8829-08-2023

Goede TV voor een prima prijs

Wij hebben de Hisense ULED 55A72KQ nu een aantal weken in huis om te testen. Het was de bedoeling dat wij de TV zouden gebruiken voor het gamen en het bekijken van films. Wij hebben het ook speciaal getest voor het kijken van sportwedstrijden. Uiteindelijk zijn wij vrij tevreden over deze TV, zeker gezien de prijs/kwaliteitverhouding. Het beeld is heel scherp, door de Direct Full Array en Quantum Dot Colour technologieën, en het systeem is gebruiksvriendelijk. Je moet er wel een nieuwe app (VIDAA) voor downloaden maar dan kan je ook alles wat je wilt heel eenvoudig bereiken. Sommige apps (zoals Disney) hebben wij zelf erop gezet, wat overigens ook heel gemakkelijk gaat. Het systeem reageert ook heel snel. De Hisense richt zich op de kwaliteit van sportwedstrijden en dat is te zien. De kleuren zijn fantastisch door de nieuwe features, zoals AI sports modus. De 4K upscaling feature zorgt voor een nog beter, meer gedetailleerd beeld. De bewegingen van de sporters lopen vloeiend in elkaar over, het is haarscherp. Het enige waar wij tegenaan liepen is de verbindingssnelheid. Soms haperde de TV bij het gamen, wij hebben daar bij de andere TVs in huis geen last van. Wat betreft beeld en geluid zijn wij echter erg blij met deze TV en wij zouden het dan ook zeker aanraden als dit de prijsklasse is waarbinnen je zoekt en je vooral een TV aanschaft voor films & sport.
Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs
  • Design
Minpunten
  • Snelheid bij gamen
p********@g********24-08-2023

Groots model

Ik heb nu de Hisense televisie ULED 55A72KQ een paar weken in huis om uit te proberen en moet zeggen dat het een heerlijk grote televisie is. Hij heeft minder weerspiegeling dan mijn oude televisie, maar ik had daar nog iets meer van verwacht. Het beeld en het geluid lopen naar mijn idee vaak niet synchroon en dat vind ik toch behoorlijk hinderlijk. Dat zou natuurlijk ook aan de provider kunnen liggen maar na verschillende keren herstarten van het modem was er nog geen verbetering. Verder viel het bij het kijken van een voetbalwedstrijd op dat de lijnen, precies als ze horizontaal zijn, gaan “dansen” en dat is toch ook wel storend. Ik gebruik deze televisie niet om te gamen dus daar kan ik weinig over melden Al met al, geen WOW televisie ook gezien de energieklasse G.
Pluspunten
  • prachtig groot beeld
Minpunten
  • geluid niet altijd synchroom
  • Horizontale lijnen "dansen"
Fernando00920-08-2023

TV biedt een nieuwe kijkervaring

De Hisense ULED 55A72KQ hebben wij een aantal weken mogen testen. En ik moet zeggen dat ik aardig verrast ben met het beeldkwaliteit. Door de Direct Full Array technologie biedt het beeld veel contrast en helderheid. Zwart is echt zwart en dit zie je gelijk. En kleuren komen door de Quantum Dot Colour beter naar voren. Het biedt een levendige en kleurrijke dimensie. Dolby Vision zou de visuele aspect contrast en kleurweergave moeten versterken maar ik weet niet of dit aspect niet al eerder benoemd was met de vorige specs van de televisie. Het VIDAA U6 Smart OS systeem is heel gebruiksvriendelijk en biedt makkelijk toegang tot een aantal apps. Ik moet helaas wel zeggen dat er een aantal apps miste en deze er al wel standaard erop had verwacht. Maar je kan gemakkelijke apps downloaden. De Hisense heeft verder nog 2 specs die benoemingswaardig zijn, de AI Sports Mode en de 4K AI Upscaler. De AI sports Mode is een fantastische feature die je sportervaring verbeterd. Ik heb genoten van het beeld als ik naar het dames WK aan het kijken was. En de 4K AI Upscaler zorgt ervoor dat ouder beeldmateriaal, geupscaled wordt naar bijna 4K materiaal. Hier heb ik zelf minder gebruik van gemaakt in de periode dat ik het product testen maar het is wel een fijne feature om te hebben. Al met al is het een TV die me verrast heeft met zijn prestaties en functies. En de prijs/kwaliteit verhouding is het zeker overwegen waard.
Pluspunten
  • Quantum Dot Colour (mooi beeld)
  • Direct Full Array technologie
  • Gebruiksvriendelijk
EMMA20-08-2023

Geweldig prijs-kwaliteitverhouding

Een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Scherp beeld, mooi geluid. Vele opties qua geluid, aan te passen aan de situatie. Handige bediening van de verschillende apps, echt een hoge gebruiksvriendelijkheid. Alles met 1 afstandsbediening, ideaal. Ik ben zeer verrast en aangenaam verrast over de kwaliteit.
Pluspunten
  • Handige afstandsbediening
  • Geluid aan te passen aan scène