LG OLED55C34LA.AEU / OLED / 55 inch / 2023 - Televisies

LG OLED55C34LA.AEU / OLED / 55 inch / 2023
LG OLED55C34LA.AEU / OLED / 55 inch / 2023
55 inchOLED4K UltraHD
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG OLED55C34LA.AEU / OLED / 55 inch / 2023 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m**s@g**l.com11-09-2023

Fantastische ervaring bijna Bioscoop waardig

Verrast en verbaast was ik toen ik de kans kreeg om de OLED55C34LA LG te mogen testen samen met bij behorende soundbar DSC9S. Wat een zuiver beeld. Geeft je het gevoel dat je in de bioscoop zit. De vlotte reactie van de afstandsbediening met motion tracking maakt de ervaring nog completer. Helder beeld, makkelijk in te stellen en snelle reactie van de smart tv apps. Installatie samen met de soundbar kon vlot gedaan worden doordat er een duidelijke handleiding bij zit.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Helder beeld
  • Snelle reactie van de smartapps
  • Instellen stream diensten is een peuleschil
  • Combineren met DSC9S is echt top
Minpunten
  • Mis google assistend op tv
  • Hoofdmodule aan achterkant scherm
m**s@z**o.nl09-09-2023

Fantastische TV

Wij hebben het voorrecht om de LG OLED55C34LA televisie te testen. Bij het installeren viel al op dat het geen overheersend apparaat is ondanks de 55 inch grootte. Hij valt op een natuurlijke manier weg in het interieur. Met de wachtwoorden van onder andere streaming diensten is het instellen van de Smart TV functionaliteiten gemakkelijk. Door gebruik van één knop op de afstandsbediening kan vrijwel alles geactiveerd worden. Hierdoor is deze televisie gebruiksvriendelijk. Het eerste dat opvalt bij het aanzetten van de televisie is dat zwart ook echt zwart is. Vervolgens zijn de kleuren zo intens en helder dat je het gevoel hebt in een film te zitten. Het beeld is helder maar niet ongemakkelijk voor je ogen. Vanuit een scherpe hoek kan het beeld nog gezien worden alhoewel lezen van lettertjes wat moeilijker wordt. Qua geluid hebben wij de combinatie met een soundbar van LG. Dit maakt de bioscoopervaring alleen nog maar groter. Kortom, we willen gewoon blijven kijken.
Pluspunten
  • Subliem
  • Fantastische kleuren
  • Gebruiksgemak
f**0@g**l.com08-09-2023

Mooie LG smart TV

Mooi grote smart tv met een heel mooi en helder duidelijk beeld mooie kleuren het gebruikersgemak is goed met de Lg sound bar tis het en mooie en goede combinatie . ik zou het zeker aanraden
Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie design
  • Mooie kleuren
Margreet04-09-2023

Wat een mooie tv , boven verwachting !

We hebben deze televisie nu bijna een week getest en ik mag wel zeggen dat de kwaliteit van het beeld boven verwachting is , onze huidige QLed tv vinden wij al mooi , maar deze televisie is echt veel scherper en helderder. We stonden een beetje sceptisch tegenover het prijsverschil , maar hoe langer je hem in gebruik hebt hoe mee je het beeld gaat waarderen en ik ben bang dat je dan haast niet meer terug wil naar QLED kwaliteit . De installatie wijst een beetje voor zich , de afstandsbediening is tevens een soort muis wat heel eenvoudig en snel werkt bij het bedienen van de tv ,ik denk dat we nog niet eens alle mogelijkheden ontdekt hebben , maar voor nu enthousiast, een aanrader is de combinatie met de soundbar waarmee je een echt bioscoop gevoel in huis haalt , super mooi geluid , ik zal nog een apart review daarover schrijven bij de soundbar
Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Bediening
Minpunten
  • Prijs