Philips 50PUS7906 / LED screen / 50 inch / 2021

Philips 50PUS7906 / LED screen / 50 inch / 2021 - Televisies

4.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 50PUS7906 / LED screen / 50 inch / 2021 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

M HV08-06-2022
2.0

Beter niet kopen, functioneert niet zoals het hoort

2.0
TV in oktober gekocht, na 5 weken kregen we haperend beeld als we via de Smart TV functie (apps zoals Netflix) keken. Digitale tv via HDMI gaat wel prima. TV opgestuurd ter reparatie, maar kwam beschadigd terug én het haperende beeld was er nog steeds. Nieuwe tv gekregen, zelfde model, binnen 6 weken weer haperend beeld. Via Philips advies gekregen om te resetten, toen leek het probleem opgelost. Nu weer krap 6 weken verder wéér haperend beeld. Kortom: Koop deze tv niet! Je ontvangt een ondeugdelijk product en blijkbaar is het in de hele serie, want meerdere mensen melden dit en onze vervangende tv geeft exact hetzelfde probleem als de eerste.
Pluspunten
  • Ambilight is mooi, sfeervol
Minpunten
  • Haperend beeld bij SmartTV functies
OKoop13-12-2021

Prima TV, vrij traag.

Goede beeldkwaliteit, en de ambilight is goed. TV is licht en vrij dun, heeft genoeg verschillende ingangen en is prima milieubewust. De smartfuncties en beschikbare apps zijn voldoende. Wel is de geluidskwaliteit niet heel hoog, en is de TV veel trager dan ik verwacht had. Soms lukt zelfs het openen van een app pas na de derde keer. Dan is mijn eigen chromecast nog wel beter (afgezien van de beeldkwaliteit)
Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Gewicht
  • Aantal ingangen
Minpunten
  • Snelheid
  • Geluid