Informatie over tablethoesjes

De tablet wordt steeds populairder. Een tablet is niet bepaald goedkoop en ook nog eens behoorlijk kwetsbaar. Het is dan ook aan te raden om een tablethoes te gebruiken ter bescherming van je tablet. Een tablethoes, hoewel natuurlijk groter van formaat, heeft dezelfde functies als een telefoonhoesje en biedt bescherming tegen val- en stootschade. Daarnaast zijn er verschillende tablethoezen met aanvullende functionaliteiten om het gebruik van je tablethoes te optimaliseren.

Bekijk alle Tablethoesjes

Tablet hoes

De tablet wordt steeds populairder. Vorig jaar zijn er zelfs meer tablets verkocht dan pc’s en laptops bij elkaar opgeteld. Een tablet is niet bepaald goedkoop en ook nog eens behoorlijk kwetsbaar. Het is dan ook aan te raden om een tablethoes te gebruiken ter bescherming van je tablet. Een tablethoes, hoewel natuurlijk groter van formaat, heeft dezelfde functies als een telefoonhoesje en biedt bescherming tegen val- en stootschade. Daarnaast zijn er verschillende tablet hoezen met aanvullende functionaliteiten om het gebruik van je tablet hoes te optimaliseren.
Een tablet hoes beschermt je kostbare apparaat tegen schade, maar kan ook dienen als hulpmiddel bij het gebruik van je tablet. Zo zijn er tablet hoezen waardoor je jouw tablet in verschillende posities kunt plaatsen. Met een tablet hoes kun je jouw tablet bijvoorbeeld rechtop zetten, waardoor je het beeldscherm in verschillende posities kunt tonen en je tablet als fotolijst kan gebruiken. Ook zijn er tablethoezen die voorzien kunnen worden van een toetsenbord. Doordat je met een dergelijke tablet hoes ook het beeldscherm rechtop kunt plaatsen biedt dit de mogelijkheid om je tablet als een laptop te gebruiken. Een tablet hoes kan dus meerdere functies hebben dan alleen het bieden van bescherming.

Meer dan alleen een tablethoes

Een tablethoes beschermt je kostbare apparaat tegen schade, maar kan ook dienen als hulpmiddel bij het gebruik van je tablet. Zo zijn er tablethoezen waardoor je jouw tablet in verschillende posities kunt plaatsen. Met een tablethoes kun je jouw tablet bijvoorbeeld rechtop zetten, waardoor je het beeldscherm in verschillende posities kunt tonen en je tablet als fotolijst kan gebruiken. Ook zijn er tablethoezen die voorzien kunnen worden van een toetsenbord. Doordat je met een dergelijke tablethoes ook het beeldscherm rechtop kunt plaatsen biedt dit de mogelijkheid om je tablet als een laptop te gebruiken. Een tablethoes kan dus meerdere functies hebben dan alleen het bieden van bescherming.

Tablet hoes voor zakelijk gebruik

Steeds meer mensen gebruiken een tablet in het bedrijfsleven. Veel bedrijven hebben een bedrijfspresentatie op hun tablet staan die tijdens een mondelinge toelichting gepresenteerd kan worden. Een tablethoes maakt het mogelijk om je tablet op tafel te laten staan, waardoor het tevens erg makkelijk gebruikt kan worden voor presentaties en andere zakelijke doeleinden. Ook is het bij een zakelijke tablethoes vaak mogelijk om pasjes zoals pinpassen, creditcards en visitekaartjes in te bewaren.

iPad hoezen

De iPad van Apple was niet de eerste tablet die werd geproduceerd, maar heeft er grotendeels voor gezorgd dat de tablet zo populair is geworden. Evenals de Apple iPhone is de iPad inmiddels een erg gewild apparaat en wordt de tablet gebruikt op verschillende werkvloeren. Ook op scholen is het een populair item, net als in verschillende huiskamers. Natuurlijk wil je als eigenaar van een iPad je tablet een goede bescherming bieden.

Samsung Galaxy Tab hoezen en Samsung Galaxy Note hoezen

Waar Apple met een nieuw apparaat komt, volgt Samsung meestal al snel. Ook de Samsung Galaxy Tab en Galaxy Notes zijn inmiddels tablets die door veel mensen wordt gebruikt. De tablets van Samsung zijn uitgerust met de technologie die ook verwerkt is in de telefoons van het merk. Ze zijn daarmee een waardige tegenhanger van de tablets van Apple. Ook voor Samsung Galaxy Note en Samsung Galaxy Tab zijn verschillende tablet hoezen beschikbaar.

Beste tablethoesjes
Populairste tablethoesjes
 • 1
  Case2go iPad Pro 2021 Hoes (11 Inch) - Tri-Fold Book Case - Licht Blauw
  Case2go iPad Pro 2021 Hoes (11 Inch) - Tri-Fold Book Case - Licht Blauw
  v.a. € 11,86 (2 prijzen)
  Direct naar de goedkoopste
 • 2
  Case2go iPad Hoes voor Apple iPad Pro 2021 Hoes Cover - 11 inch - Tri-Fold Book Case - Apple Pencil Houder - Licht Blauw
  Case2go iPad Hoes voor Apple iPad Pro 2021 Hoes Cover - 11 inch - Tri-Fold Book Case - Apple Pencil Houder - Licht Blauw
  v.a. € 15,26 (2 prijzen)
  Direct naar de goedkoopste
 • 3
  qMust iPad Pro 2021 Hoes - 11 inch - TriFold Case - Grijs grijs
  qMust iPad Pro 2021 Hoes - 11 inch - TriFold Case - Grijs grijs
  v.a. € 17,95 (1 prijs)
  Direct naar de goedkoopste