Samsung Galaxy Tab A (2018) 10,5 inch / zwart / 32 GB - Reviews

Specificaties
Opslag
32 GB opslag
Resolutie
1920 x 1200 pixels
Schermgrootte
10,5 inch scherm
Bekijk 4 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab A (2018) 10,5 inch / zwart / 32 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaimy Zwart 20-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Écht waar voor je geld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2018) 10,5 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Top ding! Allereerst is het gewoon een mooie tablet. Design ziet er nice uit, de mat zwarte achterkant is erg mooi. Batterij is echt amazing, gaat zo 2 volle dagen mee! Scherp is geen OLED helaas, maar dit stoort niet perse aangezien het scherm er wel van goede kwaliteit uitziet. Daarnaast is het geluid uit de speakers geweldig! Het geeft zelfs nog een béétje een surround effect. Camera's zijn allebei shit. Serieuze foto's maken? Dont even think about it. De cameras zijn er enkel voor apps als Snapchat etc. Momenteel runt deze tablet Android 8.1, waardoor sommige fijne functies van Android 9 nog ontbreken. Gelukkig is het een kwestie van wachten, uiteindelijk komt deze update er wel voor deze tablet. 32gb is voldoende opslag, je kunt een micro-sd aanschaffen en hier vrijwel alles opzetten (ook alle apps). Deze tablet heeft niet de snelste chip. Dat kun je merken, maar dan moet je hem wel eerst flink aan het werk zetten (je apps nooit afsluiten of zware games). Met een USB-C naar USB adaptertje (€1,50 bij Action) kun je van alles met deze tablet. Een USB-stick openen? Geen probleem. Een toetsenbord en/of muis aansluiten? Het werkt gewoon! Je USB ventilatortje laten draaien? Dat kan ook. Kortom: echt waar voor je geld.

Pluspunten

  • Geweldige luidsprekers
  • Grote batterij gaat 2 dagen mee
  • Optie voor micro-sd
  • Geen OLED, wel prima scherm
  • Sterke flash, handig als zaklamp

Minpunten

  • Zeer slechte camera's
  • Voorlopig geen update naar android 9

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joop 18-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2018) 10,5 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
zeer goede produkt zekker een aanrader ben er zeer tevreden mee goed ook in gebruik erg makelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Goede tablet 20-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote en goedwerkende tablet !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2018) 10,5 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Na enig vergelijken ben ik toch (weer) bij Samsung geëindigd....
Duidelijker als dit kunnen ze het niet maken, simpel en DUIDELIJKE uitleg over het hoe of wat je er wel of niet mee kan doen.
Werkt ondertussen ook op de laatste Android-versie (Pie)

Pluspunten

  • Duidelijke omschrijving en gebruiksaanwijzing
  • Accuduur
  • Zeer goed en "diep kleuren" scherm
  • Een hele lading aan apps
  • Complete levering met lader en kabel

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Samsung tablet 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm, zeer snel en gaat lang mee ! I

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2018) 10,5 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden! Veel sneller dan mijn vorige tablet. Makkelijk te bedienen!
Echt een aanwinst, nog beter dan ik had verwacht!

Pluspunten

  • Alles!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Melvinvdmeer 27-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tablet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2018) 10,5 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Heb deze Samsung tablet nu een paar dagen en wat een super ding zeg.
Voorheen had ik de galaxy tab 3 8.0 maar die was al 5 jaar oud dus tijd voor vernieuwing.
Toen deze tablet gekocht met het vooruit zicht dat hij ook android 9 gaat krijgen.
En hij is gewoon super hij start snel op, mooi scherm, snel, genoeg opslag en ook het ontwerp vind ik mooi.
Het enige wat wel wennen was is dat er geen fisieke knoppen op zitten.
Je kunt er alleen geen fortnite op doen.

Pluspunten

  • 3gb ram
  • 32gb opslag
  • Full hd 1080p scherm
  • USB C
  • Android 8.1 (upgrade android 9 gaat komen)

Minpunten

  • Geen home button (maar dat went)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geeser 29-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en lekker lange accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2018) 10,5 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een nieuwere uitvoering nadat mijn 8.4 niet meer werd geüpdate. Daar ik toch weer een Samsung wílde maar niet de hoofdprijs wílde betalen ben ik op deze uitgekomen. Wat een héérlijke machine. Snel in opstarten en helder beeld. Ok het komt met alle voorgeïnstalleerde software maar dat moet je voor lief nemen als je niet direct van Google koopt. Gewicht is iets aan de zware kant als je het lang in de hand houd. Beveiligings software van 1 sep 2018. Bij Samsung Galaxy note 8 is 1 dec 2018 uitgerold. Gamen doe ik niet op de tablet dus van mij geen review hierover.
Over het geheel ben ik zéér tevreden met deze machine.

Pluspunten

  • Draait op laatste OS 8.1.0
  • Groot scherm
  • Snelle opstart

Minpunten

  • Beveiligings Software update loopt achter
  • Foto's van mindere kwaliteit
  • Iets meer gewicht dan normaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer