Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / grijs / 64 GB - Reviews

Bekijk 29 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / grijs / 64 GB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 02-01-2023

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een handige tablet, idem aan de mobiele telefoon dus heel makkelijk te bedienen . Dus makkelijk om alles over te zetten
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 01-01-2023

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het tablet is heel handig en voldoet aan verwachtingen. Door dat hij ook niet te groot is, is makelijk om hem overal meenemen . En bijgevoegd pen maak dat hij nog makelijker is te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

jos 261 27-12-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een mooi helder scherm. Mooi scherp en goede kleurweergave. Pennetje is even wennen maar werkt naar wat oefenen prima, Het apparaat is wel wat zwaar als je het lang in je hand moet houden, steuntje zoeken dan gaat het wel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Stan bodde 26-12-2022

Makkelijk te bedienen ook met andere Samsung appar

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik vindt het product makkelijk om mee te werken op school of in je vrije tijd ik gebruik hem met name om op te streamen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Theo Berlo 26-12-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik vind de Galaxy S6 geweldig in gebruik en om deze in te stellen. Wij mijn vrouw en ik gebruiken hem bijde iedere dag. Bedankt!!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MayaMcArthur 26-12-2022

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een fijne tablet die goed werkt. Zeker voor het kijken van videos is deze tablet ideaal. Tekenen met de s-pen is niet altijd even accuraat, dus dat vergt wat oefening.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Cor Korse 25-12-2022

Werkt snel, helder scherm. Topper

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik vind hem gebruiks vriendelijk beslist een aanrader
Hij werkt snel en is duidelijk in gebruik.
Een goede aanschaf.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jac Strijbos 24-12-2022

Geweldig handig formaat

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Handig formaat voldoende opslag capaciteit zeer snel en werkt fantastisch met de styles pen. installeren ging helemaal automatisch met het overzetten van de app en instellingen van oude tablet
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Cndy 23-12-2022

Galaxy tab 6lite

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een hele makkelijke tablet, mooi beeld handig met het pennetje. Ben heel erg tevreden en ook over de hoes die erbij hoort.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Tjaco Floor 23-12-2022

GALAXY Tab S6#Top ding

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Al heel lang getwijfeld om naast een smartphone en een desktop ook een Tablet aan te schaffen. Nou ik moet zeggen 'hier heb ik geen spijt van'
Eén van de redenen was omdat onze digitale fotolijst een tijdje geleden het heeft begeven.
Als we de tab niet gebruiken staat de tab nu mooi op een standaard onze vakantie foto's te presenteren.
Verder heel handig voor allerlei zaken zoals sociaal media, een spelletje doen of gewoon op internet te surfen.
Geen spijt van deze aankoop.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 22-12-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik behandel er mijn email op. Lees de krant. Maak gebruik van de agenda. en ik speel er graag spelletjes op.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Saadia 22-12-2022

Geen woorden voor gewoon weg top

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ben er heel tevreden mee en mooi zicht en kwaliteit top ik ben een Samsung fan ik zou iedereen die mij vraagt een Samsung aanraden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

noaj 20-12-2022

Zoals te verwachten

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn ouwe tablet zat door ze updates heen
En aangezien er dan een boel apps stoppen met werken
Was het tijd voor een nieuwe
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-12-2022

Hele fijne tablet voor weinig geld

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb deze gekocht voor mijn dochter zodat ze roblox kon spelen, dat trok de vorige tablet niet. Met deze probleemloos zwaardere spellen spelen. Vooral met de s pen tekenen vind ze geweldig. Een topproduct voor niet teveel geld.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Verena22 20-12-2022

Daagelijks gebruik

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik was eerder nooit echt een fan van tablets. Maar toch maar een uitproberen en de samsung s6 lite zag er wel aantrekkelijk uit. Mooi design, goede prijs en goede kwaliteit. Heb hem net geen twee weken en gebruik hem dagelijks. Heeft veel ruimte voor apps en blijf snel. Heel tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 17-12-2022

Mooi product erg fijn om mee te werken.

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] deze tablet met de Spen is super fijn in gebruik. Werkt snel een batterij gaat lang mee. Heb ook de orginele Samsung bookcover aangeschaft. Voelt ook super fijn aan.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ad1957 16-12-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik benver erg mee in mijn sas! Een fijn apparaat! Kan ik iedereen aanbevelen, voor huis-, tuin- en keukenwerk!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

C Stolp 14-12-2022

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De snelstartgids bevat erg weinig informatie om te starten. Ik heb ook een Samsung telefoon en wilde deze koppelen. Een simpelehandleiding was handiggeweest.
De pen heb ik nog niet gebruikt wat kan ik ermee?
Het scherm en de kleuren zijn prima.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Freek Otten 11-12-2022

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Galaxy tab S 6 lite bevalt goed, kan er alles mee doen wat ik wil.
Formaat is goed. Batterij is prima.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 08-12-2022

mooi ding maar ongelooflijk lastig

Algemene score

6,0
Ben geen android gewend, als ik hem oppak maakt het scherm wat als eerste geopend wordt me nieuwsgierig om de berichten te lezen die ik dan zie... moet je wel binnen 2 seconde doen want dan is het weg... Googlen dan... ik had het een startscherm genoemd maar dan wordt je op het verkeerde spoor gezet.. die tijdsduur is allangg in orde... een 3 seconden scherm waar ik dus niets over vind en mee kan dus... mijn flitsscherm

Vervelend dat ik ook nog moet aanvinken dat ik in aanmerking wil komen voor een present omdat ik anders deze review niet kan posten... Jammer... afijn , ik had hem vast toch nergens terug kunnen lezen... Had trouwens eerder een ontzettend slechte ervaring met Samsung geld terug actie bij de aanschaf van een samsung topmodel tv.. was al weer vergeten dat ik mezelf toen al beloofd had nooit meer iets van samsung te kopen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews