Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / grijs / 64 GB - Reviews

Bekijk 33 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / grijs / 64 GB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edith Nibourg 20-01-2023

Heb behoefte aan een simpele en korte gebruiksaanw

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik zou graag een korte simpele gebruiksaanwijzing willen.
Maak ook een simpel apparaat voor oude mensen of kleine kinderen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 02-01-2023

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een handige tablet, idem aan de mobiele telefoon dus heel makkelijk te bedienen . Dus makkelijk om alles over te zetten
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 01-01-2023

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het tablet is heel handig en voldoet aan verwachtingen. Door dat hij ook niet te groot is, is makelijk om hem overal meenemen . En bijgevoegd pen maak dat hij nog makelijker is te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Stan bodde 26-12-2022

Makkelijk te bedienen ook met andere Samsung appar

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik vindt het product makkelijk om mee te werken op school of in je vrije tijd ik gebruik hem met name om op te streamen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Cor Korse 25-12-2022

Werkt snel, helder scherm. Topper

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik vind hem gebruiks vriendelijk beslist een aanrader
Hij werkt snel en is duidelijk in gebruik.
Een goede aanschaf.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Saadia 22-12-2022

Geen woorden voor gewoon weg top

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ben er heel tevreden mee en mooi zicht en kwaliteit top ik ben een Samsung fan ik zou iedereen die mij vraagt een Samsung aanraden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Freek Otten 11-12-2022

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Galaxy tab S 6 lite bevalt goed, kan er alles mee doen wat ik wil.
Formaat is goed. Batterij is prima.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 01-12-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijn product, Leuk om spellen op te spelen, maar kan niet de hele zware spellen aan, Verder een hele fijne tablet
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

runninggreyfox 22-11-2022

geweldige tablet voor een mooie prijs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De tablet is perfect om bijv. een boek te lezen. Of aantekeningen te maken tijdens een vergadering of schetsen maken met de S-pen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 22-11-2022

Geweldige tablet

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ben heel blij met deze tablet , gekregen van mijn dochter heb al een aantal Samsung galaxy gehad ook heel erg goed , deze tab S6 is voor mij de top, ik vind hem fantastisch, zoo makkelijk in gebruik ,prachtig beeld ,heel mooi geluid, hoeft voor mij niet beter.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ericcc 21-11-2022

Mooi slank apparaat, voelt goed in je handen, snel

Algemene score

10,0
Gekocht omdat ik niet op mijn Samsung telefoon wil zitten zoveel, te kleine letters en klein scherm. Maar op mijn PC wil ik ook niet de hele tijd zitten. Nu pak ik de Tab even er snel bij en doe mijn ding. Hij is snel en prachtig design en ligt lekker in de hand.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-11-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik vind het een fijne tablet, lekker makkelijk in gebruik en om overal mee te nemen. Ik ben tevreden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 18-11-2022

Heerlijke tablet om mee te werken

Algemene score

10,0
Had hem al voor mijn zoon aangeschaft ruim een jaar geleden, nu ook voor mezelf, en wat een heerlijke tablet om mee te werken, of je nou films aan het kijken bent, YouTube, of met beeld aan het bellen bent, het gaat allemaal vloeiend, batterij gaat ook lekker lang mee, ik vind het een top product!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

savabu 07-11-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ideaal om mee te gamen, verschillende apps tegelijk geopend te hebben en te gebruiken. De meegeleverde pen is ook fijn maar niet om te gamen. Daar heeft de pen weinig tot geen nut.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Manon04 04-11-2022

Gebruiksvriendelijk en prettig design

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De tab s6 lite functioneert naar verwachting! Gebruiksvriendelijk voor zowel aantekeningen tijdens studeren als vrijetijdsbesteding en ik ben zeer tevreden met de s-pen en het formaat. Door het lichte gewicht makkelijk mee te nemen. Apps en pagina's laden snel genoeg
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-10-2022

Galaxy Tab S6 Lite (2022) LTE

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] it is perfect i can make calls with it and i can use it as computer and it is very easy to take with you. it is something collect smartphone with laptob.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Appeleon 16-10-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg fijne en veelzijdige tablet. Werkt heel intuïtief (zeker voor Android/Samsung gebruikers. Ik gebruik deze tablet voor studiedoeleinden en, natuurlijk, ontspanning. Voor deze twee taken leent deze Galaxy Tab S6 Lite zich uitstekend!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jasperhoenderdos 11-10-2022

Goede tablet voor goede prijs

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De tab s6 lite is gewoon een goede tablet, je kan er op doen wat je moet doen, nog nooit problemen mee gehad, accuduur is echt perfect, hoef hem maar 1x in 2 dagen op te laden. Af en toe als ik word en excel tegelijk bezig ben heeft hij soms wat moeite mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Dolphinia 09-10-2022

Fijne tablet ligt goed in de hand

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een fijne tablet die fijn in de hand ligt de apps zijn zeer overzichtelijk gerangschikt en hij heeft een duidelijke handleiding zelfs voor un digibeet.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 09-10-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Top tablet.Mooi uiterlijk.lekkr groot en super geluid.prijs kwaliteitsverhouding perfect.Fijne tablet voor het hele gezin.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews