Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 inch / grijs / 64 GB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een handige tablet, idem aan de mobiele telefoon dus heel makkelijk te bedienen . Dus makkelijk om alles over te zetten
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het tablet is heel handig en voldoet aan verwachtingen. Door dat hij ook niet te groot is, is makelijk om hem overal meenemen . En bijgevoegd pen maak dat hij nog makelijker is te bedienen.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik vindt het product makkelijk om mee te werken op school of in je vrije tijd ik gebruik hem met name om op te streamen
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik vind hem gebruiks vriendelijk beslist een aanrader
Hij werkt snel en is duidelijk in gebruik.
Een goede aanschaf.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ben er heel tevreden mee en mooi zicht en kwaliteit top ik ben een Samsung fan ik zou iedereen die mij vraagt een Samsung aanraden
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Galaxy tab S 6 lite bevalt goed, kan er alles mee doen wat ik wil.
Formaat is goed. Batterij is prima.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijn product, Leuk om spellen op te spelen, maar kan niet de hele zware spellen aan, Verder een hele fijne tablet
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De tablet is perfect om bijv. een boek te lezen. Of aantekeningen te maken tijdens een vergadering of schetsen maken met de S-pen
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ben heel blij met deze tablet , gekregen van mijn dochter heb al een aantal Samsung galaxy gehad ook heel erg goed , deze tab S6 is voor mij de top, ik vind hem fantastisch, zoo makkelijk in gebruik ,prachtig beeld ,heel mooi geluid, hoeft voor mij niet beter.
Gekocht omdat ik niet op mijn Samsung telefoon wil zitten zoveel, te kleine letters en klein scherm. Maar op mijn PC wil ik ook niet de hele tijd zitten. Nu pak ik de Tab even er snel bij en doe mijn ding. Hij is snel en prachtig design en ligt lekker in de hand.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik vind het een fijne tablet, lekker makkelijk in gebruik en om overal mee te nemen. Ik ben tevreden
Had hem al voor mijn zoon aangeschaft ruim een jaar geleden, nu ook voor mezelf, en wat een heerlijke tablet om mee te werken, of je nou films aan het kijken bent, YouTube, of met beeld aan het bellen bent, het gaat allemaal vloeiend, batterij gaat ook lekker lang mee, ik vind het een top product!
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ideaal om mee te gamen, verschillende apps tegelijk geopend te hebben en te gebruiken. De meegeleverde pen is ook fijn maar niet om te gamen. Daar heeft de pen weinig tot geen nut.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De tab s6 lite functioneert naar verwachting! Gebruiksvriendelijk voor zowel aantekeningen tijdens studeren als vrijetijdsbesteding en ik ben zeer tevreden met de s-pen en het formaat. Door het lichte gewicht makkelijk mee te nemen. Apps en pagina's laden snel genoeg
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] it is perfect i can make calls with it and i can use it as computer and it is very easy to take with you. it is something collect smartphone with laptob.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg fijne en veelzijdige tablet. Werkt heel intuïtief (zeker voor Android/Samsung gebruikers. Ik gebruik deze tablet voor studiedoeleinden en, natuurlijk, ontspanning. Voor deze twee taken leent deze Galaxy Tab S6 Lite zich uitstekend!
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De tab s6 lite is gewoon een goede tablet, je kan er op doen wat je moet doen, nog nooit problemen mee gehad, accuduur is echt perfect, hoef hem maar 1x in 2 dagen op te laden. Af en toe als ik word en excel tegelijk bezig ben heeft hij soms wat moeite mee.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een fijne tablet die fijn in de hand ligt de apps zijn zeer overzichtelijk gerangschikt en hij heeft een duidelijke handleiding zelfs voor un digibeet.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Top tablet.Mooi uiterlijk.lekkr groot en super geluid.prijs kwaliteitsverhouding perfect.Fijne tablet voor het hele gezin.
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is ideaal om er spelletjes op te spelen. Mooi groot en handig in gebruik. Kortom, een must have als je het mij vraagt.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?
Heb je al een account? Log dan hieronder in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Klik hieronder om in te loggen.