Philips Azur GC4563 - Reviews

Best Reviewed jan 2019 Philips Azur GC4563
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Type
stoom
Vermogen
2600 watt
Kleuren
violet
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Azur GC4563 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roodkapje12 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Als strijken een plezier wordt

Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

9,0
Ik kreeg dit product toegestuurd om te testen. 'Hopla, het zoveelste strijkijzer' dacht ik bij mezelf. Maar ik was aangenaam verrast. Het ijzer ligt makkelijk in de hand, weegt niet zwaar en glijdt bijna vanzelf over je kleding. Enige minpuntje voor mij is dat het snoer eerder aan de korte kant is. Verder zou ik dit artikel zeker aanraden!

Pluspunten

  • ligt makkelijk in de hand
  • niet zwaar

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KarenKoen 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

mooi, nauwkeurig maar iets te zwaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

8,0
Bij het uitpakken viel de kleur en het design direct in de smaak. Op zich natuurlijk niet zo belangrijk maar het maakt het strijken toch weer een tikkeltje leuker ;o) De lengte van het snoer vind ik prima en ook het waterreservoir is groot genoeg voor mijn berg strijk. Wat ik ook handig vind is het spitse puntje waarmee je makkelijk tussen de knoopjes van hemdjes kan komen. Enige minpunt is dat het strijkijzer net een beetje te zwaar is. Al bij al tevreden klant dus!

Pluspunten

  • design en kleur
  • lengte snoer
  • inhoud waterreservoir
  • opwarmtijd

Minpunten

  • iets te zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tommeke.ver 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

topproduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

9,0
Ik heb de oude Philips vervangen voor dit model en ik ben positief verbaasd. Hij warmt op als een gek. Gigantisch vermogen. Mooi ontwerp.
Nadeel is de opening/klep voor waterreservoir - hel moeilijk om het te vullen. Het waterreservoir is groot maar tegelijkertijd moet het vaak worden bijgevuld.
Het beste strijkijzer dat ik in mijn hand had en ik wil geen ander. Ik raad dit product aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MichelleHeijligers 05-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

8,0
Zeer praktisch apparaat, warmt snel op en is makkelijk in gebruik. Design en kleur is ieder voorzich maar ik heb mezelf mogen verblijen met een mooie paarse, Een echte aanrader dus..

Pluspunten

  • Praktisch in gebruik
  • Warmt snel op

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lindsay Bruynseels 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote stoomkracht ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel gekocht om niet telkens de stoomgenerator boven te moeten halen maar het is zo fijn in gebruik dat ik het niet enkel neem om snel tussendoor te strijken maar ook om een hele mand weg te werken.

Pluspunten

  • Stoomkracht
  • Snel startensklaar
  • Ligt goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naru 02-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Perfecte stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

10,0
Superfijn apparaat. Warmt snel op,en strijkt moeiteloos kreukels weg. Voorheen streek ik minder vaak, omdat mijn oude strijkijzer te zwaar was.

Dit apparaat is licht, en je hoeft bijna geen kracht te gebruiken. Design ia ook erg mooi. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Licht in gebruik
  • Warmt snel op
  • Makkelijk op te bergen door klein formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

versavel 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kwaliteitsvol strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

9,0
Ik heb het toestel nu enkele weken en heb hier zeer goede ervaringen mee.
Mijn vorig toestel was met een stoomgenerator, het handige daaraan was dat het water niet snel moest aangevuld worden. Dit toestel overleefd een strijkbeurt niet met de grootte van zijn reservoir. Positief is wel dat het opvullen zeer gemakkelijk en vlot gaat. Een ander pluspunt dat hier aan verbonden is, is dat het toestel snel gebruiksklaar is eens aangezet.
Je ziet en voelt dat dit toestel kwaliteit is. Het is redelijk zwaar maar went snel en geeft waarschijnlijk mede hierdoor goede resultaten. Ik merk een absoluut verschil met mijn vorig toestel in zake het gemak waarmee je kreuken in je kleding doet verdwijnen.
Als laatste voel ik me enorm veilig met het automatisch uitschakelen zodat er nooit gevaar kan zijn met een toestel dat aan blijft staan.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Gebruikgemak
  • Snel gebruiksklaar
  • Schakelt automatisch uit

Minpunten

  • Reservoir overleefd volle strijkmand niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miejannie 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zo wordt strijken bijna leuk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

8,0
Ik heb sinds enkele weken dit stoomstrijkijzer in gebruik. Strijken is geen hobby van mij, toch maakt dit apparaat het mij wat gemakkelijker en aangenamer. Het is een redelijk zwaar apparaat, en daardoor strijkt het ook goed en krijg ik een glad resultaat. De knoppen zijn gemakkelijk te bedienen, het bijvullen met water ook. Ook prettig dat als je het apparaat lang aan laat staan en niet gebruikt, dat deze dan automatisch uitschakelt, wel zo veilig. Ik ben erg tevreden met dit apparaat en heb nog geen minpunten kunnen bedenken.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Goed en glad resultaat
  • Mooie vormgeving en kleur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StefB 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen kreuken meer te bespeuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

8,0
Paars is mijn lievelingskleur, maar ik weet het, schoonheid is niet alles!
Toch is dit naast een mooi ook een zeer degelijk toestel.
Het warmt snel op, het waterreservoir is voor mij groot genoeg en het is vlot in gebruik. Kreuken verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Daarnaast bezig dit toestel ook een knop waarmee je kan instellen welk materiaal je gaat strijken, wat het strijken nog vlotter doet gaan.
Dit strijkijzer is ook gemakkelijk te onderhouden en op te bergen.
Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Mooi design
  • Voldoende groot waterreservoir
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Lekt soms wat water

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LindaK 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Degelijk product!

Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

8,0
Altijd al Philips strijkijzers gehad. De GC 1705 maakte plaats voor de Azur. Allereerst viel op dat hij twee koppen groter is dan zijn voorganger hier in huis. Zijn gewicht is ook niet mis, best zwaar eigenlijk. Ik zou me voor kunnen stellen dat mensen met een lichte beperking in de handen, deze strijkijzer te zwaar vinden. Het telkens rechtop zetten ga je wel voelen als je een hoop te strijken heb, een pre is dan ook het gebruiken van een strijkplank waar de strijkijzer even half liggend weg kan zetten. Echter met zijn voormaat past hij niet veilig in mijn huidige strijkplank Het gewicht daarin tegen lijkt ook mee te werken met het feilloos weg kunnen strijken van de kreukels, geen extra druk zelf moeten uitvoeren. Dit merk ik aan spijkerbroeken en de hydrofiele doeken die bijna hun orginele maat weer terug krijgen na ze gestreken te hebben. Dat kon zijn voorganger niet.
Ik mis echter het gebruikelijke bekertje om water bij te vullen en een clipje aan je snoer om deze gemakkelijk bij elkaar op te kunnen bergen.
Het nieuwe anti-kalk removal systeem nog niet kunnen testen, daar gebruik ik hem nog te kort voor. Snoerlengte had ietsje meer gemogen, maar dat hangt af van hoe je strijkt icm verlengsnoer. Over zijn stoomkracht niets te klagen, heerlijk weer een nieuw strijkijzer.

Pluspunten

  • gewicht
  • stoomt goed

Minpunten

  • geen vulbeker
  • geen opbergclip voor snoer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

LindavD 28-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Modern gebruiksvriendelijk strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

8,0
Het strijkijzer ziet er modern uit door de donker paarse kleur. In het begin wel wat moeten wennen aan het gewicht. Gevuld is het vrij zwaar maar als je eenmaal aan het strijken bent ben je hier zo aan gewend. Door de verstelbare draaiknop makkelijk in te stellen op de juiste temperatuur en de stoomfunctie is ook erg handig! Al met al erg tevreden!

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Mooie kleur
  • Handige stoomfunctie
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Wat zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bykiirsten 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Philips Azur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

8,0
Erg mooi design maar daar gaat het uiteraard niet om. Persoonlijk gaat mijn voorkeur naar deze strijkijzer uit en niet want hij is compact, neemt niet veel ruimte in beslag en is geen zwaargewicht. Wanneer je, zoals bij mij thuis, niet veel ruimte hebt, kun je hem gemakkelijk opbergen. Ook het strijken gaat fijn met dit model en alle plooien haal je zo uit je strijkgoed. Het enige minpunt dat ik kan ontdekken is dat het apparaat af en toe lekt. Verder is hij voor mij perfect.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Fijn in gebruik
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Lekt af en toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lindy 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gebruiksvriendelijk product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden. Het strijkijzer ligt goed in de hand en werkt vlot. De strijk is mooi glad. En het strijken gaat snel. Het lange snoer is zeker een pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariavan 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi en handig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

9,0
Het toestel heeft een heel mooi design en de kleur is ook super mooi. Het is een handig toestel, glijdt makkelijk over de kledij. Mijn vorig toestel was een bosh en als ik eerlijk ben is dit toestel vele malen beter.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • mooi design
  • doet wat het moet

Minpunten

  • het is aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nurse88 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede kwaliteit strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

9,0
Moderne strijkijzer met een stoere stijl en kleur. Hele fijne strijkijzer van goede kwaliteit en doet wat het moet doen. Strijkijzer ligt lekker in de hand, maar voelt enigszins wel wat zwaar tijdens het strijken wanneer reservoir is gevuld. Verder strijkt het erg fijn waardoor de kreukels er gemakkelijk uit gaan en stoomt het goed. Ik zou deze strijkijzer zeker aanbevelen, ik heb er erg schik mee in ieder geval!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Stoomt goed en strijkt goed glad
  • Ligt fijn in de hand

Minpunten

  • Ietwat zwaar in gewicht met gevuld waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mlagas88 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldoet uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

8,0
Zeer mooi strijkijzer, glijdt soepel over elke stof en met enkele bewegingen is je te strijken wasgoed kreukvrij! Warmt snel op en stoomt prima. Ik vind hem wel zwaar en het snoer had langer mogen zijn vandaar dat ik het gebruiksgemak wat minder vind.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stoomt uitstekend
  • Snel warm

Minpunten

  • Zwaar
  • Kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Samantha1987 22-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne strijkijzer

Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

9,0
Heel erg mooi design en kleur vind ik ook erg leuk. Verder was mijn oude van watshome er licht en niet krachtig, dit verschil merk je nu goed, deze lijkt nu best lomp en zwaar maar is echt kwalitatief erg goed. Erg handig dat je hem in verschillende standen kunt zetten. Ook de handmatige extra stoomknop is fijn. Verder is het kalksysteem ook prettig zodat het strijkijzer hopelijk ook langer zal meegaan hierdoor. Prettig in gebruik verder en erg blij hiermee.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Kalksysteem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

candlelight1 21-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

toffe kleur en doet wat moet

Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

9,0
ik ben overtuigd van dit strijkijzer. Zelfs bij het eerste gebruik zag ik een duidelijke verbetering tov mijn voormalig strijkijzer. Ik moet sommige kledingstukken zelfs niet aan 2 zijden strijken om een mooi resultaat te bekomen. Hij ligt iets moeilijker in de hand doordat het een groot handvat is maar de strijkprestaties zijn echt wel goed om dit door de vingers te zien. ik zou dit strijkijzer onmiddellijk opnieuw aanschaffen.

Pluspunten

  • toffe kleur
  • ecomodus
  • goede strijkprestaties
  • lange kabel
  • gemakkelijk water bijvoegen

Minpunten

  • druk op de hand door groot handvat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingeborg1977 21-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en makkelijk strijkend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

9,0
In eerste opzicht een mooi design met een hele mooie kleur. Na het uitpakken viel me meteen de lengte van de snoer op, deze is langer als wat ik gewend was, wat ik erg praktisch vind. Bij het gebruik kwam al meteen duidelijk naar voren dat hij heel makkelijk strijkt, goede krachtige stoom heeft en zelfs de grootste kreukels uit mijn kleding haalt. En het anti kalk systeem is echt een uitkomst!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • sterke stoomkracht
  • makkelijk te ontkalken

Minpunten

  • zwaarder in gewicht in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greedje 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede resultaten zelfs bij zeer gekreukte was

Geschreven voor: Philips Azur GC4563

Algemene score

9,0
Zeer fijn strijkijzer! Strijken is niet mijn hobby maar door het makkelijk gebruik zonder kracht die goede resultaten opleveren wordt het aangenaam. Het ijzer glijdt over de was door de continue stoom. Zeer aangenaam product wat zeker een aanrader is! Wat niet belangrijk is maar het wel leuk maakt is een mooi design en kleur.

Pluspunten

  • Continue stoom waardoor perfecte resultaten.

Minpunten

  • Iets wat zwaar bij volle watertank

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews