Braun SI 7042 GR - Reviews

Specificaties
Type
droog & stoom
Vermogen
2400 watt
Continue stoom
50 g/min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 58 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun SI 7042 GR op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Moon 03-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt fijn alle kreukels weg

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Ik vind hem prettig strijken meteen getest. Snel op temperatuur.er kan veel water in,en er is veel keus in hoeveelheid stoom d oor de stoom regelaar. Perfecte strijkbout voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Groot water reservoir
  • Diverse stoomkeuzes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Bonefaas 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ligt lekker in de hand

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
ik heb dit artikel gekocht om dat het goede recensies heeft. Stoomfunctie is uiteraard ook een must. als je maar een klein gedeelte van het oppervlak gebruikt wel oppassen met de stoomfunctie. de stoom komt dan langs het apparaat omhoog en dat is heet.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • lang snoer

Minpunten

  • opletten met stoom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie actie, goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen omdat het als beste uit de test kwam en er een mooie actie was. Eerste ervaring er mee is goed. Gewicht is prima en snoer is lang genoeg.

Pluspunten

  • gewicht
  • lange snoer

Minpunten

  • nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Heel goed stoomstrijkijzer, zelden zo glad kunnen strijken. Heel fijn is de dunne zool om makkelijker tussen de knoopjes van een overhemd te kunnen strijken.

Pluspunten

  • extra dunne zool
  • goede stoomverdeling

Minpunten

  • relatief zwaar apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

stoomstrijkbout 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede verhouding formaat en gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

10,0
Strijkt weer heerlijk alles glad en apparaat is niet te groot e/o te zwaar. 3Dzoolplaat is ook heel fijn in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Caroline 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij strijkt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Ik weet niet wat ik de afgelopen 20 jaar heb gedaan met mijn oude strijkijzer maar nu weet ik wat strijken is!
Hij ligt fijn in de hand en doet wat ie moet doen, strijken. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • gemak
  • lengte van het snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R. Sanders 30-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede lengte snoer en warmt snel op

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Tot nu toe twee keer gebruikt. Het apparaat bevat een hele lange snelle opwarming, goede lengte van de snoer en prima resultaat.

Pluspunten

  • Lengte snoer
  • Opwarmtijd

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

De Ruiter 19-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lang snoer 2,5 mter

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat er tegenwoordig nog maar strijkstrijkers zijn met een snoer van 2,5 meter. De reviews waren goed en het strijkijzer voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • lang snoer van 2,5 meter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 06-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkijzer Braun S17402GR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Fijne strijkijzer in de hand. Niet te zwaar en de knoppen op de strijkijzer zijn solide en niet te plastic.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S. Geerdink 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt goed in de hand, gebruiksvriendelijk en goed strijkend.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

10,0
Ligt goed in de hand, gebruiksvriendelijk en goed strijkend. Door het handmatig instellen kun je elk gewenste stand handmatig instellen naar eigen inzicht en keuze.
Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker gestreken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Fijn apparaat waar je goed mee kan strijken en dat is de bedoeling!!!!!!!!!
Is fijn in gebruik, makkelijk te vullen en strijkt glad!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 27-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Eerder model ook een Braun. Heb ik erg lang gehad. Geweldig handzaam apparaat met duidelijke bediening en mooi design

Pluspunten

  • design, handzaam

Minpunten

  • geen min punt gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steensmad 27-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijk voortaan sneller en gemakkelijker met Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
sterke stoomcapaciteit, heel snel opgewarmd, heel goede stoomcapaciteit kreuken in de kledij zijn er zo uit!, licht in de hand. 4 jaar garantie en 100 dagen op proef zolang de actie loopt van 1 juli t/m 31 december 2019.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lex 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bedieningsgemak

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Prettig aan dit strijkijzer is het lange snoer, het lichte gewicht en het bedieningsgemak. Een heldere gebruiksaanwijzing met niet te veel 'toeters en bellen'. Ben zeer tevreden met de aankoop van een gerenommeerd merk als Braun wat staat voor degelijkheid, duurzaamheid en top kwaliteit.

Pluspunten

  • lange snoer
  • licht gewicht
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordi 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun freeglide 3D

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Prima stoomstrijkijzer, dankzij de freeglide 3D word overhemden strijken nog leuk. Genoeg stoomkracht om snel alle kreukels te verwijderen.

Pluspunten

  • Duitse degelijkheid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanna 24-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Fijne strijkbout, doet wat het moet doen. Door de gekromde zool kun je ook achteruit strijken. Tevens lange snoer (kan korter gemaakt worden met een klemmetje). In de doos ook een kannetje om water bij te vullen. Waterreservoir is goed leesbaar. Leuke frisse kleur.

Pluspunten

  • gekromde zool voor achteruit strijken
  • veel stoommogelijkheden
  • frisse kleur

Minpunten

  • geen idee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Victor Madet 21-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

7,0
het is tot nu toe een goede en fijne machine maar ik ben er nog niet zo zeker van want ik heb hem maar een keer gebruikt. dus ik weet het niet.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Marie 18-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

7,0
Het strijkijzer is wendbaar en niet zwaar. Je kunt er goed mee werken. De kleur is mooi. Groot waterreservoir

Pluspunten

  • prettig in gebruik
  • gladde voetzool

Minpunten

  • deze review
  • dat je moet strijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carmen 09-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Gekozen voor dit stoomstrijkijzer omdat het de nieuwere versie is van de Texstyle 3 die door de Consumentenbond als beste uit de test is gekomen. Eén keer gebruikt en ben erg tevreden, alle kreukels strijk ik met gemak uit de kleding (standje 2 maximaal gebruikt). Wel het idee dat je vaak water bij moet vullen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bernhard 30-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, geweldig typisch tijdloos Braun design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, geweldig typisch tijdloos Braun design. Eenvoudige, voor iedereen goed begrijpbare bediening.

Pluspunten

  • Mooi apparaa
  • Geweldig typisch tijdloos Braun design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews