• Best Reviewed 3 keer okt 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 69 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun SI 7042 GR op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

o**t@i**d.com 11-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Dit strijkijzer doet wat hij moet doen, ben tevreden gaat gladjes en bent zo door de grote wasmand door.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Licht gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert 28-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

nieuw strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
prima apparaat voor dagelijks gebruik. ook makkelijk hanteren en ziet er heel netjes uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**1@z**t.nl 06-10-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Snel op temperatuur. Licht gewicht. Bedienbaarheid van draaiknop bovenzijde kan beter (te glad, pakt niet makkelijk vast).

Reageer

r**n@k**l.nl 01-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Uitstekende kwaliteit, prettig in gebruik. Heldere gebruiksaanwijzing. Goede voorlichting in winkel.

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PETRA 22-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie prijs kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Prima apparaat voor de deze prijs. Goeie glijzool en simpel in gebruik. Ik ben tevrede

Pluspunten

  • Niet duur
  • Makkelijk in gebruik
  • Sterke stoom

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a**k@h**l.com 10-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stoomstrijkijzer met 2,5 mtr snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Zwaarder product met goede stoomvorming. Lange snoer van 2,5 meter is voor mij essentieel.

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Instellen van hoeveelheid stoom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w**a@l**e.nl 12-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Plezier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

10,0
Deze braun stoomstrijkijzer kwam goed uit de test goeie stoomstrijkijzer en strijkt ontzettend fijn en goed echt een aanrader zeker een goede koopt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hennie de Ruijter van Zantvoort 08-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

10,0
het strijkgenot met de vele uitblaas mogelijkheden van het stoom geeft een zeer strakke strijkwas. de overhemde zien er prachtig strak uit. geweldig apparaat

Pluspunten

  • prijskwaliteit uitstekend
  • geeft geen strepen
  • zuinig met energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flopman 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top strijkbout

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

10,0
Wij hadden een nieuwe strijkbout nodig omdat de oude naar het bejaardenhuis kon. Wat een verademing zo'n nieuw apparaat. Ligt lekker in de hand en het strijkresultaat is top, een keer er over heen en klaar. Een goede keus dus voor iedereen qua prijs en resultaat !!!

Pluspunten

  • Prijs
  • Strijkresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucky me 06-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Gewoon een goede strijkijzer, die alles goed doet altijd een braun gehad, en nu weer een braun strijkijzer gekocht.

Pluspunten

  • Goede temperatuurinstelling
  • Goede stoom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 03-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Prima strijkbout, ligt goed in de hand. alleen even wennen aan het gewicht. Snoer heeft een goede lengte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stoomstrijkbout 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede verhouding formaat en gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

10,0
Strijkt weer heerlijk alles glad en apparaat is niet te groot e/o te zwaar. 3Dzoolplaat is ook heel fijn in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Caroline 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij strijkt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Ik weet niet wat ik de afgelopen 20 jaar heb gedaan met mijn oude strijkijzer maar nu weet ik wat strijken is!
Hij ligt fijn in de hand en doet wat ie moet doen, strijken. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • gemak
  • lengte van het snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R. Sanders 30-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede lengte snoer en warmt snel op

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Tot nu toe twee keer gebruikt. Het apparaat bevat een hele lange snelle opwarming, goede lengte van de snoer en prima resultaat.

Pluspunten

  • Lengte snoer
  • Opwarmtijd

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

De Ruiter 19-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lang snoer 2,5 mter

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat er tegenwoordig nog maar strijkstrijkers zijn met een snoer van 2,5 meter. De reviews waren goed en het strijkijzer voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • lang snoer van 2,5 meter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 06-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkijzer Braun S17402GR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Fijne strijkijzer in de hand. Niet te zwaar en de knoppen op de strijkijzer zijn solide en niet te plastic.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S. Geerdink 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt goed in de hand, gebruiksvriendelijk en goed strijkend.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

10,0
Ligt goed in de hand, gebruiksvriendelijk en goed strijkend. Door het handmatig instellen kun je elk gewenste stand handmatig instellen naar eigen inzicht en keuze.
Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moon 03-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt fijn alle kreukels weg

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Ik vind hem prettig strijken meteen getest. Snel op temperatuur.er kan veel water in,en er is veel keus in hoeveelheid stoom d oor de stoom regelaar. Perfecte strijkbout voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Groot water reservoir
  • Diverse stoomkeuzes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Bonefaas 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ligt lekker in de hand

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
ik heb dit artikel gekocht om dat het goede recensies heeft. Stoomfunctie is uiteraard ook een must. als je maar een klein gedeelte van het oppervlak gebruikt wel oppassen met de stoomfunctie. de stoom komt dan langs het apparaat omhoog en dat is heet.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • lang snoer

Minpunten

  • opletten met stoom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker gestreken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Fijn apparaat waar je goed mee kan strijken en dat is de bedoeling!!!!!!!!!
Is fijn in gebruik, makkelijk te vullen en strijkt glad!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews