Braun SI 7042 GR - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Braun SI 7042 GR
Best Reviewed - juli 2018
Specificaties
Vermogen
2400 watt
Continue stoom
50 g/min.
Kleuren
groen, wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mirjam 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel goed stoomstrijkijzer, zelden zo glad kunnen strijken. Heel fijn is de dunne zool om makkelijker tussen de knoopjes van een overhemd te kunnen strijken.

Pluspunten

  • extra dunne zool
  • goede stoomverdeling

Minpunten

  • relatief zwaar apparaat
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 06-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Apparaat nog niet gebruikt. Voelt licht aan, prettig. Ligt goed in de hand en lekker lang snoer. Handig vul bakje voor water.

Pluspunten

  • Licht
  • Goed in de hand

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen ivm strijkzool en strijkt inderdaad snel en glad. Het stoomgedeelte is ook prima en regelbaar. Het strijkijzer is wel zwaarder dan wat ik gewend was.

Pluspunten

  • Snel
  • Groot strijkvlak
  • Groot waterreservoir

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bdb 26-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Naar aanleiding van de positieve revieuws denk ik dat deze strijkbout goed bij mij past.
De prijs was goedkoper dan andere strijkbouten die ik heb bekeken maar duurder lijkt voor mij niet beter
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ingrid 14-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

warmt snel op, lang snoer

Algemene score

8,0
Strijkijzer warmt snel op. Voor mij was een extra lang snoer vereist zodat er geen stopcontact heel dichtbij nodig is. Niet ieder kledingstuk heeft veel stoom nodig, dus dit in meerdere standen reguleren is fijn. Jammer alleen dat dit niet in een een beweging kan. En ook jammer dat de sproeiknop te dicht bij de handgreep zit. Verder is het strijkijzer fijn in gebruik niet te zwaar en mooi strijkresultaat.

Pluspunten

  • lang snoer
  • warmt snel op
  • stoom in meerdere standen te reguleren

Minpunten

  • sproeiknop zit te dicht bij handgreep
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirandel 08-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima srijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Dit strijkijzer voldoet prima.
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Wordt snel warm en strijkt soepel.
Stoomfunctie mag wat mij betreft beter,meer.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Meer stoomfunctie
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jack de Kort 08-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strijkt als een tirelier

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht gewoon een goed strijkijzer en dat heb ik zeker gevonden.
Het glijd over de stof. Het snoer is ook lekker lang.

Pluspunten

  • Zoals ik al schreef, glijd soepen
  • En de snoeplengte is prima
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Topproduct. Ziet er uit en voelt aan als een kwaliteitsproduct in tegenstelling tot veel andere strijkijzers. De vorm van het strijkijzer is erg handig voor de lastig bereikbare plekjes. In mijn geval tussen de knoopjes van mijn overhemden.

Pluspunten

  • Gladde strijkzool
  • Snel opgewarmd
  • ligt lekker in de hand
  • Pluspunt: Goed resultaat
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemien Meijer 04-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Braun is een bekende naam die technisch mooie en qua styling altijd mooie producten maakt.
Dat geldt voor alle producten voor de persoonlijke verzorging en keukenapparatuur.
Daarnaast zijn zij altijd zeer inovatief.

Pluspunten

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Design
  • Inovatief
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 03-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Ligt fijn in de hand, doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt goed, mooie Soleplate wat de kwaliteit ten goede doet. Mooi afgewerkt en prettig in gebruik, prima!
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P.schaap 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige vormgeving en soloplate

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooi apparaat ligt goed in de hand strijkt zeer comfortabel en makkelijk in gebruik hierbij heeft hij een prachtige vormgeving
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minouche 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte zool met antidruppelstop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed presterend stoomstrijkijzer met perfecte zool, antidruppelstop en hoog vermogen voor mooie resultaten.

Pluspunten

  • zool
  • vermogen

Minpunten

  • kleur
  • gewicht
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Barbara 29-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede strijkbout

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke en duidelijke beschrijving. Strijkt goed. Net veel of weinig stoom te gebruiken. Geen zwaar apparaat dus handig in gebruik.
Temperatuur ook makkelijk in te stellen.
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

José 28-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stoomverziening , "achteruit" strijken is ideaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
gekocht omdat het werd aangeraden door verkoopster
Mooi strijkijzer, goede stoom, afgeronde zool is ideaal.
fijne kabel

Pluspunten

  • stoom
  • afgeronde zool

Minpunten

  • mogelijkheid om kabel op te rollen
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Braun textile 7 Pro 28-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkbout

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed produkt, prettig om te strijken. Goede vulopening voor water. Makkelijk in gebruik. Groot strijkoppervlak.

Pluspunten

  • Strijkt makkelijk

Minpunten

  • Beetje zwaar
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Luiten 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb een goede ervaring met Braun strijkijzers, degelijke kwaliteit.
Ik ben blij er weer een te hebben kunnen aanschaffen, zonder stoomstrijkijzer was het toch wel een beetje afzien. Blouses, enz. zagen er toch niet zo mooi uit. Ik word nu weer vrolijk wanneer ik de mooi gestreken kleding in de kast zie hangen.

Pluspunten

  • stevig strijkijzer
  • mooie gladde zool

Minpunten

  • wat zwaarder als ik had verwacht
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JR 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime stoomverdelingsvlak, prima dosering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie strakke vormgeving, eenvoudige en duidelijke bediening, goede stoomdosering en -verdeling over het strijkvlak; daarnaast een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Niet verklevens strijkvlak
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arla 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn 3e strijkijzer van Braun ben altijd erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Degelijk voldoet zeker aan mijn verwachting.
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer