Braun SI 7042 GR - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Braun SI 7042 GR
Best Reviewed - juli 2018
Specificaties
Type
droog & stoom
Vermogen
2400 watt
Continue stoom
50 g/min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun SI 7042 GR op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mirjam 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Heel goed stoomstrijkijzer, zelden zo glad kunnen strijken. Heel fijn is de dunne zool om makkelijker tussen de knoopjes van een overhemd te kunnen strijken.

Pluspunten

  • extra dunne zool
  • goede stoomverdeling

Minpunten

  • relatief zwaar apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erica 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne houvast

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

10,0
Met dit strijkijzer is strijken leuk!
Fijn strijkijzer incl ontkalker, lang snoer, fijne houvast, fijn om overhemden mee te strijken,

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • gebruikersgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

nieuw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Fijn stoomstrijkijzer met een heerlijk lang snoer en een groot waterreservoir. Het wordt bijna leuk om te strijken!
Geen minpunten en vele pluspunten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Staats 01-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig om mee te strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Licht strijkijzer. Makkelijk in de hand. Goede beoordeling vanuit de kieskeurig wijzer. Daarvoor aangekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

gonny agterberg 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel power door 2400 watt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Groot reservoir voor de water input, de zool is heel prettig omdat je langs knopen en zakken makkelijk kan strijken. Verder ligt hij prettig in de hand .

Pluspunten

  • zool werkt prettig
  • makkelijk instelbaar

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BB 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prestaties, lang snoer, veel stoom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Strijken gaat prima en zonder problemen. Er zit een lang snoer aan, en zit zo iets minder in de weg tijdens het strijken.

Pluspunten

  • Veel stoom
  • Lang snoer

Minpunten

  • Maatk herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig strijkijzer van goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Een goede prijs kwaliteit verhouding is van toepassing op dit product.
Het product is zeer makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fransbergen 22-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, functioneel, stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

7,0
Degelijk, functioneel, stoomt goed, strijkt goed, handig, compact, ben er zeer tevreden mee, glijdt soepel over de stoffen heen. Warmt voldoende op.

Pluspunten

  • stoomt goed
  • lichtgewicht

Minpunten

  • redelijk aan de prijs
  • andere kleur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Richard 06-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

7,0
Apparaat nog niet gebruikt. Voelt licht aan, prettig. Ligt goed in de hand en lekker lang snoer. Handig vul bakje voor water.

Pluspunten

  • Licht
  • Goed in de hand

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Gekozen ivm strijkzool en strijkt inderdaad snel en glad. Het stoomgedeelte is ook prima en regelbaar. Het strijkijzer is wel zwaarder dan wat ik gewend was.

Pluspunten

  • Snel
  • Groot strijkvlak
  • Groot waterreservoir

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bdb 26-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Naar aanleiding van de positieve revieuws denk ik dat deze strijkbout goed bij mij past.
De prijs was goedkoper dan andere strijkbouten die ik heb bekeken maar duurder lijkt voor mij niet beter

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ingrid 14-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

warmt snel op, lang snoer

Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Strijkijzer warmt snel op. Voor mij was een extra lang snoer vereist zodat er geen stopcontact heel dichtbij nodig is. Niet ieder kledingstuk heeft veel stoom nodig, dus dit in meerdere standen reguleren is fijn. Jammer alleen dat dit niet in een een beweging kan. En ook jammer dat de sproeiknop te dicht bij de handgreep zit. Verder is het strijkijzer fijn in gebruik niet te zwaar en mooi strijkresultaat.

Pluspunten

  • lang snoer
  • warmt snel op
  • stoom in meerdere standen te reguleren

Minpunten

  • sproeiknop zit te dicht bij handgreep

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirandel 08-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima srijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

7,0
Dit strijkijzer voldoet prima.
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Wordt snel warm en strijkt soepel.
Stoomfunctie mag wat mij betreft beter,meer.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Meer stoomfunctie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jack de Kort 08-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strijkt als een tirelier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

10,0
Ik zocht gewoon een goed strijkijzer en dat heb ik zeker gevonden.
Het glijd over de stof. Het snoer is ook lekker lang.

Pluspunten

  • Zoals ik al schreef, glijd soepen
  • En de snoeplengte is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

10,0
Topproduct. Ziet er uit en voelt aan als een kwaliteitsproduct in tegenstelling tot veel andere strijkijzers. De vorm van het strijkijzer is erg handig voor de lastig bereikbare plekjes. In mijn geval tussen de knoopjes van mijn overhemden.

Pluspunten

  • Gladde strijkzool
  • Snel opgewarmd
  • ligt lekker in de hand
  • Pluspunt: Goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemien Meijer 04-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Braun is een bekende naam die technisch mooie en qua styling altijd mooie producten maakt.
Dat geldt voor alle producten voor de persoonlijke verzorging en keukenapparatuur.
Daarnaast zijn zij altijd zeer inovatief.

Pluspunten

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Design
  • Inovatief

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 03-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Ligt fijn in de hand, doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Werkt goed, mooie Soleplate wat de kwaliteit ten goede doet. Mooi afgewerkt en prettig in gebruik, prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P.schaap 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige vormgeving en soloplate

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Zeer mooi apparaat ligt goed in de hand strijkt zeer comfortabel en makkelijk in gebruik hierbij heeft hij een prachtige vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minouche 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte zool met antidruppelstop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

9,0
Goed presterend stoomstrijkijzer met perfecte zool, antidruppelstop en hoog vermogen voor mooie resultaten.

Pluspunten

  • zool
  • vermogen

Minpunten

  • kleur
  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Barbara 29-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede strijkbout

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun SI 7042 GR

Algemene score

8,0
Makkelijke en duidelijke beschrijving. Strijkt goed. Net veel of weinig stoom te gebruiken. Geen zwaar apparaat dus handig in gebruik.
Temperatuur ook makkelijk in te stellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews