Wat een krachtpatser deze GV9E21. Onlangs de Tefal stoomgenerator aangeschaft nadat we 4 jaar met een Philips stoomgenerator gestreken hebben.
Het apparaat heeft twee modussen waartussen je kunt switchen, eco of normaal.
Op de eco stand strijkt hij meer dan prima, maar zet je deze op normaal dan ben je helemaal vlug door je strijk heen.
Ik vind hem wel een tikkie minder soepel over de stof strijken dan mijn vorige apparaat van Philips, maar het weegt niet op tegen het feit dat de kreukels er met deze dan wél weer beter uitgaan!
Kortom: heel blij mee.
Ik hoop dat deze langer mee gaat dan 4 jaar.
Mooi strijksysteem, werkt perfect moest er even aan wennen maar na een paar artikelen gestreken te hebben ben ik helemaal weg van dit strijksysteem. Stoomt krachtig en strijkt mooi glad door de fijne zool, het is snel op temperatuur en gemakkelijk op te bergen.
Pluspunten
Snel op temperatuur
Strijkbout niet te zwaar
Mooi design zodat je makkelijk kleinere punten kunt strijken
Heerlijk strijkijzer. Voelt licht aan in de hand met een gewicht van nog geen kilo. Voldoende power om snel te strijken en weinig tot geen druppels onder strijkplank.
Wauw, wat een geweldig apparaat! Zelfs in de eco-stand komt er genoeg stoom uit dat je de kleding maar aan 1 kant hoeft te strijken. Het was voor mij de eerste keer dat ik niet zelf de temperatuur kan instellen en ik was daar een beetje huiverig voor maar dit levert geen enkel probleem op. De temperatuur wordt automatisch perfect voor elk soort kledingstuk ingesteld. Ik beveel dit product dan ook echt iedereen aan. Met plezier strijk ik nu mijn stapel was weg!
Dit is mijn eerste stoomgenerator van Tefal, ik moest mijn oude vervangen van een ander merk, na veel online vergelijken en reviews bekijken (en wat ik zelf natuurlijk belangrijk vind) kwam ik op dit model uit, eerlijk het is de duurste stoomgenerator die ik ooit aangeschaft heb, maar door de cashback actie zag ik het eerder zitten, maar jeetje wat een verschil, ik sorteer geen strijk meer want ik kan meteen beginnen met alle strijk en doorgaan, het apparaat voelt soepel in de hand en een stuk lichter dan mijn oude, ook omdat ik een hernia heb is lang stilstaan op een plek pijnlijk, maar dit maakt strijken erg vlug en minder zwaar als taak.
Eco stand is al prima en fijn als keuze dit heb ik nooit eerder kunnen kiezen, maar ook de normale stand is fantastisch. Veel stoom, glijd snel en goed, en nogmaals gewoon doorgaan met strijken en niet meer sorteren wat een feest! Voelt goed kwalitatief aan, er zit zelfs speciale kalkopvanger in! (Heb ik nog niet hoeven te legen want zo lang heb ik hem nog niet!) Kortom bij twijfel echt doen, ik was altijd van de goedkopere modellen maar merk nu voor mijn eigen genot is het echt die paar tientjes waard! Strijken zal nooit mijn favoriete bezigheid zijn maar dankzij deze stoomgenerator zie ik er in ieder geval niet meer als een berg ertegen op! Veel strijkplezier voor iedereen!
Dit strijkijzer nu al een paar keer getest. En ik zou niks anders meer willen. Is super snel warm en het strijken gaat heel eenvoudig. Je hoef maar aan een kant te strijken. Makkelijke bediening.
Een prachtig design valt meteen op bij het openen van de doos. De kleur is mooi opvallend, waardoor je het al minder vervelend vindt om zoeen almaar vervelend klusje, ook wel strijken genoemd, voor elkaar te krijgen. De stoomgenerator warmt snel op, waardoor je niet lang hoeft te wachten. Het grote voordeel is dat de temperatuur zelf ingesteld wordt, waardoor je niet meer bang hoeft te zijn voor verbrandingen in je kleding. De kreukels gaan er ook snel uit; na 2 keer over de kleding te zijn gegaan ben je eigenlijk al klaar. Wat een verademing en ik ben nu veel sneller klaar. De afneembare waterbak is makkelijk in gebruik. Mijn vorige stoomgenerator maakte nog eens wat herrie, hier valt dat reuze mee. Ik ben erg tevreden en enorm blij met mijn keuze. Het is eenvoud en snelheid in één.
Eindelijk een stoomstrijkijzer dat zonder problemen onze dikke hoodies aan kan, hij stelt zelf de juiste temperatuur in en met het 1.8L reservoir kan je een tijdje door. Het lange snoer is ook super handig op een grote strijkplank.
Wij zijn tevreden!
De stoomgenerator nu een klein maandje in gebruik. Strijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn 2 handige keuzes op het apparaat, eco en normaal. Makkelijk in gebruik te nemen met 1 druk op de knop. Handzaam en licht.
Super fijn strijken met snel en strak resultaat.
Groot reservoir voor water. Hey is gek dat je de temperatuur niet meer in kan stellen maar het heeft geen invloed op de stoffen dus dat zal automatisch gaan. Ik ben er erg tevreden mee
Wij hebben dit model nu een week in gebruik en kunnen alleen maar zeggen dat het een top apparaat is! In een mum van tijd over al het strijkgoed heen, omdat je er maar 1 of 2x overheen hoeft te gaan, zelfs bij flinke kreukels door was uit de droger of als het te lang op de lijn heeft gehangen. Door de grote stoom output gaat de kreukel er snel uit. Het opwarmen van de stoomgenerator zo gebeurt waarbij het ijzer gewoon in de houder kan blijven staan. De tank is zwaar en stabiel. Omdat er in de tank bijna 2 liter kan is het ons nog niet overkomen dat we tijdens het strijken hem bij moeten vullen. Tijdens het stomen hoor je af en toe de compressor aanslaan, maar dat weet je als je een generator kiest. Ten opzichte van eerdere modellen is het geluid hiervan flink verminderd zodat je nu ook wat later in de avond rustig kunt strijken zonder kinderen wakker te maken. In de tank kan gewoon water, er is ook een ontkalkingsfunctie aanwezig die zijn lost te bestellen. Mocht je toch gewoon leidingwater willen gebruiken dan is het aan te raden de tank altijd leeg te maken na gebruik zodat de kalk er niet in blijft liggen. De kabel waaraan het ijzer zit is meer dan voldoende lang en handig op te bergen in de sleuven in het station. Een strijkplank die bedoeld is voor dit soort stations maakt het gebruik een stuk eenvoudiger, de kleinere maken het lastig om goed te gebruiken. Ik ben heel blij met het ijzer, het ligt makkelijk in de hand en zorgt ervoor dat het strijken geen drama hoeft te zijn. Ik kom van een stoomstrijkijzer, maar dit is een fantastische upgrade.
na tijden modderen met andere strijkapparaten is strijken nu eindelijk weer een plezier nu ik met de Stoomgenerator Pro Express Protect Eco GV9E21 strijk. Dit apparaat geeft heel veel gemak en prachtige resultaten. Van harte aanbevolen.
Na lang met een oud model stoomgenerator gestreken te hebben is dit echt een mega verschil.
Dit maakt strijken weer leuk
Pluspunten : groot waterreservoir , krachtige stoom , ligt goed in de hand
Strijkt goed glad
Minpunten : je kunt de kabel niet wegwerken .
Ik ben echt heel positief verrast over deze stroomgenerator – het is echt een Pro! Zeker als ik hem vergelijk met mijn stroomstrijkijzer. Deze stoomgenerator heeft veel meer stoomkracht, waardoor je heel gemakkelijk strijkt. De gladde zool glijdt bovendien heel soepel over de stof, wat het strijken veel aangenamer maakt. Ook het grote waterreservoir, dat goed toegankelijk is, draagt bij aan het gemak. Je hoeft het niet voortdurend bij te vullen, wat tijd en moeite bespaart. Een ander groot voordeel is de automatische temperatuurkeuze. Je kunt het eigenlijk alleen maar goed doen, omdat de stoomgenerator zelf de juiste temperatuur kiest voor de stof die je strijkt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het per ongeluk verbranden van je kleding. Kortom, deze stoomgenerator maakt het leven echt makkelijker. Het is een investering die de moeite waard is voor iedereen die regelmatig moet strijken. De kracht, het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van dit apparaat hebben mijn verwachtingen overtroffen, en ik kan het van harte aanbevelen aan anderen.
Een vriend van mij was altijd erg enthousiast over zijn stoomgenerator. Vond het altijd maar een beetje overdreven gedoe (en een hoop geld), nu ik heb echter zelf heb ben ik van gedachten veranderd. Strijken gaat echt 2-3 keer sneller en je hoeft ook niet meer na te denken over welke stand je strijkijzer moet om je kleding niet te verbranden, omdat je met stoom strijkt is dit geen risico meer. Het apparaat ziet er erg netjes en stevig uit, je bent 1 a 2 minuten aan het wachten voordat hij op stoom is maar je vliegt dan door je stapel strijk heen. Er zit een reservoir bij van meer dan een liter, waardoor je hem niet te vaak hoeft bij te vullen en een kalkfiltersysteem waardoor je niet telkens loopt te zeulen met kalkvrijwater flessen. Dat het een Eco-systeem is en dus een stuk minder stroom verbruikt dan vergelijkbare apparaten is dan natuurlijk ook weer een pre. Ik ga in ieder geval nooit meer terug!
Ik ben enthousiast over dit toestel, het strijkt sneller dan mijn vorige toestel, ook aangenaam dat het voorzien is van een extra groot waterreservoir dat geschikt is voor kraantjeswater. Makkelijk om de kalk te verwijderen!
Echt een plezier om nu te strijken. Het is zo gemakkelijk, de bout glijdt letterlijk over je kleding en je hoeft niet meer te duwen ook! Echt een aanrader!!
Na jaren gebruik te hebben gemaakt van een andere stoomstrijkijzer nu deze in gebruik en wat een verschil. Dit gaat zo makkelijk en snel. Zo ontzettend blij ermee. De unit is iets groter dan ik eerst had maar hij ligt fijn in de hand de strijkijzer voelt fijn aan. En het gebruik is makkelijk en simpel. Kind kan de was doen. Ik raad deze stoomstrijkijzer van harte aan.
Inmiddels heb ik deze stoomgenerator alweer een tijdje in gebruik en beschouw deze als een echte aanrader. Hij voelt sterk en stevig aan en is gemakkelijk in gebruik te nemen. Het gebruik spreekt voor zich en je kan er mooi mee strijken en stomen. Het resultaat is perfect en de opties die er op zitten werken goed. Daarnaast is die gemakkelijk weg te zetten en werkt het erg prettig. Al met al dus een echte aanrader.
Ik vind deze stoomgenerator echt de ideale stoomgenerator voor thuis. Ik gebruik deze nu een paar weken en ben er super te spreken over. Hij werkt erg gemakkelijk, heeft meerdere opties en warmt snel op. Het gebruiksgemak is erg hoog en alles spreekt voor zich. Je kan hem ook makkelijk weg zetten en het resultaat dat je er mee behaalt is erg goed waardoor alles er weer netjes uit ziet. Hij doet wat je mag verwachten en voelt kwalitatief erg goed aan. Ik vind dit een echte aanrader voor iedereen die zoekende is naar een stoomgenerator.
Ik gebruik deze stoomgenerator nu een paar weken. Ik ben er heel erg tevreden mee. Er komt veel stoom uit, je hoeft daardoor maar echt een kant van de kleding te strijken., daardoor ben je sneller klaar met strijken. De zool is glad waardoor je makkelijk over de kleding heen gaat. De temperatuur regelt het apparaat zelf, je hebt keus uit twee programma’s eco of normaal. Het waterreservoir is ook groot genoeg om lekker even mee door te strijken. Al met al ben ik dus erg tevreden!
De stoomgenerator strijkt erg fijn. Punten die goed zijn: - Fijn dat je de strijkijzer vast kan zetten aan de generator - Snel opgewarmd - Groot reservoir voor water - Lengte van het snoer is lang genoeg.. - Duidelijke informatie in het informatieboekje - Strijkt fijn, voelt licht aan. Verbeterpuntjes: - Er is geen temperatuur zichtbaar - Je moet constant het knopje indrukken voor stoom. Er is geen vergrendelde functie waardoor het knopje ingehouden word..
Ik strijk alle kledingstukken thuis en maak al een paar jaar gebruik van een stoomgenerator. Deze stokmgenerator voelt stevig en degelijk aan. Hij heeft een grote watertank die een duidelijke klik geeft als hij weer in het stoomgenerator gezet wordt. Wel heb ik elke keer als ik ga strijken dat als ik hem aanzet en hij opgewarmd is dan gaat het lampje knikkeren dat er water bijgevuld moet worden. Terwijl dit er al inzit. Ik vind het een fijn strijkijzer, strijkt goed, goede stoom, lang snoer, snel opgewarmd, strijkijzer ligt ook goed in de hand. Ook is de stoomgenerator makkelijk op te ruimen. Leuke prijs en goede kwaliteit daardoor raad ik hem aan.
Pluspunten
Stevig en degelijk
Goede strijkresultaten
Strijkwater gaat lang mee
Minpunten
Lampje water knippert bij het aandoen van het strijkijzer
Strijken is nooit mijn favoriete klus geweest, maar dit apparaat maakt het zoveel makkelijker. Door de krachtige stoomdruk verdwijnen zelfs de meest hardnekkige kreukels in dikke stoffen zoals beddengoed en jeans. De grote watertank van 1,6 liter is ideaal, want ik hoef bijna nooit tussendoor bij te vullen. Wat ik ook fijn vind, is de Eco-modus. Hiermee gebruik ik minder energie, maar het strijkresultaat blijft gewoon top. Het apparaat warmt ook supersnel op, wat handig is als ik haast heb. Het anti-kalksysteem is een pluspunt, want zo blijft de stoom goed werken en hoef ik me geen zorgen te maken over kalkaanslag. Het enige nadeel vind ik dat het apparaat vrij groot is, dus je hebt wat extra ruimte nodig. Maar eerlijk gezegd weegt dat niet op tegen het gemak. Ik ben heel blij met deze aankoop!
Onlangs heb ik mijn oude strijkijzer vervangen door de Tefal Pro Express Eco, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend tevreden ben met deze keuze. Het apparaat maakt het strijken een stuk eenvoudiger en efficiënter. Zelfs hardnekkige kreukels verdwijnen moeiteloos, zonder dat ik veel kracht hoef te zetten. Dit bespaart niet alleen tijd, maar maakt het hele proces ook minder vermoeiend. Zo ben ik maar 40 minuten (uiteraard zonder opstarttijd van de machine) bezig geweest met het strijken van 1,5 maand aan voorraad. Wat ik bijzonder waardeer aan dit strijkijzer is de automatische aanpassing aan verschillende stoffen. Het voelt als een verademing om zonder zorgen van bijvoorbeeld katoen naar zijde te kunnen schakelen, zonder bang te hoeven zijn voor beschadigingen. Deze slimme technologie maakt het gebruik echt stressvrij en toegankelijk, zelfs voor mensen die minder ervaring hebben met strijken. Een klein aandachtspuntje is wel dat het apparaat af en toe een klikgeluid maakt, wat ik in het begin even vreemd vond. Het lijkt erop dat dit te maken heeft met het op temperatuur blijven van het apparaat, en hoewel het geen invloed heeft op de prestaties, is het iets waar ik nog aan moet wennen. Al met al ben ik ontzettend blij met de Tefal Pro Express Eco. Het combineert gebruiksgemak met uitstekende prestaties en zorgt ervoor dat strijken minder een klusje is en meer een moeiteloze routine. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk stoomstrijkijzer!