Dit strijkijzer van Braun voldoet aan mijn verwachtingen!
Het strijkijzer is licht en makkelijk te hanteren, en het strijkt verschillende stoffen zonder veel moeite. Het resultaat is mij goed bevallen: de meeste kreukels verdwijnen snel bij het strijken.
Het waterreservoir is echter aan de kleine kant, waardoor je voor een grote hoeveelheid wasgoed vaker bij moet vullen.
Dit product heb ik gebruikt om onder andere kledingstukken van katoen en satijn te strijken.
Fijn ergonomisch en gebruiksvriendelijk strijkijzer
De Braun FreeStyle 7 heeft mij positief verrast. Het strijkijzer ligt prettig in de hand en voelt niet te zwaar aan tijdens het gebruik. Het is echt ergonomisch in mijn ogen. Ik heb er veel verschillende soorten textiel mee gestreken onder andere T-shirts, overhemden, kinderkleding, broeken. De kreukels verdwenen snel dankzij de goede stoomkracht en perfecte temperatuur voor het kledingstuk.
De Eco iCare-technologie vind ik dan ook een fijne toevoeging. Ik hoef niet steeds na te denken welke temperatuur goed is, wat het strijken voor mij een stuk eenvoudiger maakt. Ook handig dat je tijdens het strijken het waterreservoir kan bijvullen. Daarnaast ziet het strijkijzer er modern uit en voelt het degelijk aan. Al met al een gebruiksvriendelijk strijkijzer dat goede resultaten levert.
Dit ijzer kwam in de plaats van mijn ouwetje van rond de 20 euro en wat een verbetering is dit gebleken! Herkent de stof automatisch en past de temperatuur hierop aan, nooit meer schroeiplekken! Stoom is goed verdeeld over het oppervlakte en door de mooie vormgeving glijdt hij overal moeiteloos overheen. Mooi digitaal display en het opwarmen gaat snel genoeg. Enige minpunt is dat hij wat zwaar is,maar dit is voor mij geen probleem.
Ik ben erg tevreden over deze stoomstrijkijzer. Hij heeft een hele fijne handgreep. De “bedieningsknoppen” zitten in de handgreep, ook wel erg fijn dus. Ligt fijn in de hand hierdoor kan ik soepel strijken, over elke stof. Want deze strijkt echt heel gemakkelijk over elke soort stof, van blouse tot rok met knoppen/rits. Hij heeft er geen enkele moeite mee. Horizontaal, verticaal.. jahoor geen probleem. Wat ik ook erg fijn vind ik het lange snoer. En ook een pluspunt: hij is zelf “meedenkend”. Herkent zelf de stof en regelt daarbij zelf de juiste temperatuur.
Ik heb de Braun FreeStyle 7 een tijdje mogen testen en ik ben er blij mee. Toen ik hem uitpakte viel het design me meteen op. Hij voelt stevig en het handvat houdt prettig vast tijdens het strijken.
De resultaten zijn prima. Ik heb verschillende stoffen gestreken, zoals linnen blouses en dikke truien, en alles wordt goed glad. De stoomkracht helpt daar erg bij.
In het begin twijfelde ik over die Eco iCare-technologie, die automatisch de temperatuur en de stof herkent. Maar het werkt heel goed. Je hoeft zelf niks in te stellen. Ik heb er al van alles mee gestreken: spijkerbroeken, katoenen shirts en dunne jurkjes. Hij past zich meteen aan, dus je hoeft niet bang te zijn dat je kleding verbrandt.
Sinds enige tijd gebruik ik de Braun FreeStyle 7 en vanaf het eerste gebruik was ik positief verrast. Het strijkijzer ligt prettig in de hand dankzij de comfortabele handgreep, waardoor strijken minder moeite kost. De slimme technologie werkt goed, want tijdens het gebruik herkende het apparaat verschillende stoffen en past automatisch de juiste temperatuur aan. Zowel mijn katoenen als linnen kledingstukken werden mooi glad gestreken. Ook de meegeleverde houder om het strijkijzer veilig neer te zetten vind ik een grote meerwaarde. Al met al ben ik erg tevreden over dit strijkijzer.
Ik heb dit product een paar weken mogen testen maar ik ben fan. Het snoer is lekker lang wat ik een groot pluspunt vind en hij stelt zelf de temperatuur in per kledingstuk waardoor je dat zelf niet meer hoeft te doen. Zit een goede stoomfunctie op en hij gaat makkelijk over de stof heen waardoor ik ook nog eens wat sneller ben dan met mijn oude strijkijzer.
Waar ik vroeger echt opzag tegen strijken uit angst om kleding te verpesten met ons oude apparaat, is dat nu compleet verleden tijd. Bij het uitpakken viel direct het strakke en moderne design op. Zodra je begint te strijken merk je hoe licht hij stuurt dankzij het comfortabele ergonomische handvat.
Het grootste pluspunt is voor mij de slimme technologie die de temperatuur automatisch regelt. Ik wissel nu zonder na te denken af tussen een stevige spijkerbroek, kwetsbare blouse of een groot tafelkleed. Alles wordt prachtig kreukvrij. Wat verder enorm opvalt is de constante en krachtige stoomafgifte. Hij blijft maar doorstomen zonder tussendoor te hoeven opwarmen, waardoor je heel vlot klaar bent. Echt een fantastische en veilige upgrade waarmee strijken weer leuk is geworden!
Het Braun stoomstrijkijzer heb ik nu enkele weken getest. Het ligt prettig in de hand en is snel op temperatuur. Daardoor kun je direct aan de slag. De automatische stoomfunctie werkt goed. Kreukels verdwijnen gemakkelijk, ook uit kleding die erg gekreukt is. Ik heb het strijkijzer gebruikt op katoen, linnen en zijde. Bij alle stoffen was het resultaat goed. Een groot voordeel vind ik dat het apparaat zelf herkent welke stof je strijkt. Je hoeft dus niet zelf instellingen aan te passen per stof. Het enige nadeel vind ik het waterreservoir. Tijdens een langere strijkbeurt moet je het regelmatig bijvullen.
Deze Braun FreeStyle 7 is een stoomstrijkijzer zoals ik zelf nog niet eerder heb gezien. Dit stoomstrijkijzer kenmerkt zich vooral door een beperking van de hoeveelheid keuzemogelijkheden, waardoor voor mij de focus vooral op het strijken zelf kan liggen. Je kunt kiezen uit droog strijken, continu stoom of continu stoom turbo. Daarnaast is het mogelijk om een stoomstoot te geven. Deze beperking van het aantal keuzes werkt voor mij heel goed. En wat ik heel fijn vindt is dat ik met de 3D strijkzool heel makkelijk over kleding heen glijd, waardoor ik sneller het gewenste strijkresultaat behaal.
Het apparaat is snel opgewarmd en geeft duidelijk met een piepje aan wanneer hij gereed is. Met een inhoud van 350ml water heb ik doorgaans voldoende om een hele was te kunnen strijken, maar als dat niet zo mocht zijn dan kan ik eenvoudig wat water bijvullen gedurende het strijken. Wat ik ook mooi vind is dat ik het strijkijzer ook in verticale stand kan houden om kleding even een opfrisbeurt te geven. Zo heb ik direct een kledingstomer bij de hand. Verder goed om te weten dat er een anti-kalk functie zit ingebouwd en dat het apparaat automatisch uitschakelt bij inactiviteit.
Ik heb dit strijkijzer mogen testen en ben erg tevreden. Het heeft een mooi ontwerp en ligt fijn in de hand. Het glijdt soepel over de stof en strijkt kreukels gemakkelijk weg. Ook op verschillende soorten stoffen werkt het goed. Het is een krachtig en betrouwbaar strijkijzer dat doet wat je ervan verwacht.
Ik gebruik de Braun FreeStyle 7 FI7215VI Stoomstrijkijzer nu een aantal weken en ik ben super tevreden, ik kan dit strijkijzer echt aanraden! Wat ik echt een voordeel vind, is dat je alle stoffen zoals katoen, linnen en dergelijke door elkaar kan strijken zonder dat je instellingen op je strijkijzer moet aanpassen, heel handig. Het strijkijzer zelf is licht en ligt fijn in je hand met het speciale handvat. Het strijkijzer glijdt soepel over het strijkgoed. De Braun FreeStyle 7 FI7215VI Stoomstrijkijzer strijkt makkelijk en haalt zelfs de moeilijkste kreukels eruit. Het strijkijzer maakt best wel wat geluid, dit komt door de stoomfunctie. Ik vind strijken met dit strijkijzer zoveel makkelijker en zorgt voor een super resultaat.
Het stoomstrijkijzer van Braun mogen testen. Wat ik als positief heb ervaren is dat het strijkijzer goed in de hand ligt en compact is. Doordat het waterreservoir in het strijkijzer zit, vind ik ‘m minder lichtgewicht dan gehoopt. Nadeel vind ik ook dat het reservoir klein is en je ‘m regelmatig moet bijvullen, vooral als je veel strijkwas in één keer doet. Mijn man strijkt telkens een overhemd in de ochtend, en dan is dit strijkijzer wel gemakkelijk. Warmt snel op en doet in korte tijd wat ie moet doen. Hij glijdt soepel over de stof en haalt kreuken er moeiteloos uit. Kortom, voor een paar kledingstukken prima. Voor veel strijkwerk in een keer misschien minder geschikt.
De Braun Freestyle 7 is mijn eerste stoomstrijkijzer, hiervoor gebruikte ik een stoomgenerator. Grootste pluspunt is dat het apparaat licht in gewicht is en weinig ruimte in beslag neemt. Ik berg het apparaat eenvoudig op in een kastje, waar mijn vorig apparaat nogal groot en lomp was. Het waterreservoir is groot genoeg om een normale wasmand strijk weg te werken op de hoogste stoomstand. Er zit ook een stand op welke de type kleding herkent: dit zou handig zijn als je katoen en linnen enz door elkaar zou willen strijken. Eenvoudig bij te vullen terwijl deze nog warm is, dus alsnog geen probleem. Ik gebruik zelf de hoogste stoomstand om sneller de kreuken weg te kunnen strijken, waar de kinderwas ook voor geschikt is. Automatisch uitschakelen bij niet gebruiken is een fijne veiligheid welke is ingebouwd. Ik vind het apparaat snel opwarmen en zodra je hem kantelt gaat hij stomen. Niet de hele tijd inknijpen om stoom te genereren, dat is positief. Ik vind het uiterlijk mooi en ligt goed in de hand. Het ontkalken heb ik nog niet hoeven doen, maar hiervoor zit een signalering op en een inlegbak waarop je het apparaat dan kan zetten voor het ontkalken. Ik ben tevreden met dit stoomstrijkijzer en kan weer jaren vooruit!
Ik heb het strijkijzer mogen testen en ik ben er echt heel tevreden over! Het herkent zelf de stof waardoor ik achter elkaar kan wisselen tussen o.a. linnen, katoen en polyester zonder gedoe met draaiknoppen. Dat was wel even wennen, maar ik vertrouw nu helemaal op deze technologie. Het scheelt echt veel tijd. Je kunt gemakkelijk de stoomfunctie aanpassen en ook ontkalken gaat heel gemakkelijk. Ik vind strijken nu helemaal niet meer zo vervelend!
Een handig lichtgewicht strijkijzer!
Pluspunten zijn een ruim waterreservoir, lang snoer, goede stoomfunctie, gaat makkelijk en snel over kleding heen.
Minpunt: opwarmen duurt wat lang.
Al met al een gebruiksvriendelijk en fijn strijkijzer.