Philips Dali PerfectCare 8000 Series Steam Generator Iron - 3120W, 750 g/min Steam Boost, SteamGlide Elite Soleplate, 9 bar Max Pressure, 1.4L Tank, 210 g/min Continuous Steam, Grey

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 369,00Bekijk alle aanbieders
tombrand08-12-2025

Minder moeite maar toch beter resultaat

Omdat mijn garderobe groot is en ik regelmatig moet strijken, wilde ik iets dat het werk wat makkelijker maakt. Strijken is namelijk niet mijn favoriete klus. De Philips stoomgenerator sprak me aan omdat hij zelf de stoom regelt, verticaal kan strijken en geen brandplekken veroorzaakt. De handgreep ligt fijn in de hand en maakt het verplaatsen ook een stuk veiliger. Wat ik extra prettig vind, is dat het strijkijzer na een tijdje vanzelf uitschakelt. Met kinderen in huis geeft dat echt rust. Ik ben zelfs een keer vergeten dat hij op een blouse lag en tot mijn verbazing was er niks beschadigd. Hij herkent de stof en past de temperatuur automatisch aan. Als ik haast heb, strijk ik snel verticaal op een hanger en het resultaat is prima. Het scheelt me echt veel tijd.
Pluspunten
  • lange snoer
  • vertical stomen
  • geen schroeiplekken
Minpunten
  • Groot