Philips Dali PerfectCare 8000 Series Steam Generator Iron - 3120W, 750 g/min Steam Boost, SteamGlide Elite Soleplate, 9 bar Max Pressure, 1.4L Tank, 210 g/min Continuous Steam, Grey - Stoomgeneratoren

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 399,99Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Dali PerfectCare 8000 Series Steam Generator Iron - 3120W, 750 g/min Steam Boost, SteamGlide Elite Soleplate, 9 bar Max Pressure, 1.4L Tank, 210 g/min Continuous Steam, Grey op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

l**********@h**********20-12-2025

Fijne stoomgenerator die makkelijk te bedienen is

Het idee was een mooi, goed en toch uitgebreid stoomstrijkijzer te regelen. Dat is zeker gelukt met deze Philips. Bij het uitpakken schrok ik wel een beetje omdat het apparaat toch aan de grote kant is een beetje, daardoor moet ik bij het gebruiken van deze stroomstrijkijzer wel gebruik maken van de tafel. Als ik dat doe, dien ik de kids wel aan te geven een beetje uit de buurt te blijven. Het systeem wordt natuurlijk warm omdat het stoom maakt, maar gelukkig valt het mee hoe warm het is waar het niet warm hoeft te zijn. De strijkijzer zelf zet je ook veilig weg en dan schakelt deze zich automatisch uit als je hem niet meer gebruikt. Veiligheid voor alles dus. Daarnaast is het handig dat je ook snel even een tshirt wat verkreukeld uit de kast komt even kunt rechtstomen als hij even hangt. Dan verhoog je gewoon even de hoeveelheid stoom en maak je het een soort van rechtop stomen. Dat werkt ook prima. Ik ga nog vele momentje samen hebben met dit mooie stroomstrijkijzer. Kortom een echte aanwinst voor hier in huis.
Pluspunten
  • Veel opties
Minpunten
  • Groot
j***********@g********12-12-2025

Zo handig in gebruik

Eindelijk overgestapt van een stoomstrijkijzer naar een stoomgenerator. In eerste instantie, leek dit zwaar en log, maar de verbazing was groot eens alles was geinstalleerd en ik vaststelde hoe gemakkelijk het was in gebruik. Alles is sneller en beter gestreken, vooral mijn overhemden. Het enige nadeel is dat ik nu nooit nog met een gewoon stoomstrijkijzer wil (of kan) strijken. Ik wil nooit meer terug.
Pluspunten
  • strijkt beter
  • strijkt sneller
Minpunten
  • kan nooit meer terug naar een stoomstrijkijzer
tombrand08-12-2025

Minder moeite maar toch beter resultaat

Omdat mijn garderobe groot is en ik regelmatig moet strijken, wilde ik iets dat het werk wat makkelijker maakt. Strijken is namelijk niet mijn favoriete klus. De Philips stoomgenerator sprak me aan omdat hij zelf de stoom regelt, verticaal kan strijken en geen brandplekken veroorzaakt. De handgreep ligt fijn in de hand en maakt het verplaatsen ook een stuk veiliger. Wat ik extra prettig vind, is dat het strijkijzer na een tijdje vanzelf uitschakelt. Met kinderen in huis geeft dat echt rust. Ik ben zelfs een keer vergeten dat hij op een blouse lag en tot mijn verbazing was er niks beschadigd. Hij herkent de stof en past de temperatuur automatisch aan. Als ik haast heb, strijk ik snel verticaal op een hanger en het resultaat is prima. Het scheelt me echt veel tijd.
Pluspunten
  • lange snoer
  • vertical stomen
  • geen schroeiplekken
Minpunten
  • Groot
c*****************@h**********03-12-2025

Dit apparaat maakt strijken een stuk leuker.

Ik ben erg te spreken over deze stoomgenerator. Toen ik hem binnen kreeg had ik eerst mijn bedenkingen omdat hij vrij lichtgewicht is (waardoor hij overigens wel makkelijk te verplaatsen is), daardoor twijfelde ik eraan of hij aan mijn verwachtingen kon voldoen. Hij warmt snel op, waardoor je snel aan de slag kunt. Het waterreservoir is makkelijk af te nemen en je kunt aardig wat tijd onderbroken blijven strijken. De lange snoer is erg fijn. Het is ook erg fijn dat het apparaat zichzelf uitschakelt, zo hoef je nooit bang te zijn dat je hem onverhoopt aan hebt laten staan. Ik woon in een dorp met vrij hard water dus ik ben ook erg blij met het de-calc systeem, dit heeft mij al een hoop vlekken op de was bespaard en frustratie omdat het weer opnieuw gewassen moest worden. Ik vind de aanschafprijs wel aan de hoge kant, maar je krijgt er wel een fijn apparaat voor terug.
Pluspunten
  • warmt snel op
  • automatisch uitschakelen
  • de-calc systeem
Minpunten
  • Vrij prijzig
damiandeman19-11-2025

Voor dagelijks gebruik omdat het snel en veilig is

Als je niet veel van strijken houdt, zoals ik, is deze stoomgenerator een geschenk. Ik was en droog elke dag en daarom dus strijken ook. Het is niet mijn favoriete bezigheid en ik wil er snel mee klaar zijn zonder in te leveren aan kwaliteit. De Philips is 50% sneller dan mijn vorige strijkijzer en dat komt hoofdzakelijk door het automatisch detecteren van de stof en instellingen daarop aanpassen. Ik hoef dus niet per kledingstuk de instellingen te wijzigen. Dat gebeurt automatisch. Geen last van schroeiplekken. Veilig in gebruik en zeker handig als je dure kleding hebt. Het schakelt ook automatisch uit bij geen gebruik. Het is voor de rest ergonomisch qua tillen en heeft een lange snoer. Groot waterreservoir voor lang gebruik en ook automatisch stoom voor het verwijderen van kreukels. Glijdt goed over de kleren en is licht.
Pluspunten
  • automatisch stof detectie
  • lange snoer
N*************@h**********13-11-2025
Wat een geweldig apparaat. Toen ik de doos opende dacht ik heel even ; owjee plastic poppenspul.. maar dit apparaat gleid letterlijk over de kleding heen.. je kan hem zo instellen dat hij automatisch kleding detecteert en stoom af geeft. Het ijzer is flinterdun waardoor je al denkt; dit wordt niks .. maar wat een kracht en stoom komt hieruit zeg. Je zet hem aan, vult het reservoir, en hij is warm. Met een vol reservoir kan je lekker 45min strijken en je hoofd legen. Makkelijk op te bergen daar het net een mandje is. Hop in de kast. Het snoer is ook niet geheel onbelangrijk, lang genoeg!
Rickert1993310-11-2025

Prettig strijkijzer in gebruik

Handig strijkijzer Kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden, en als je hem langere tijd niet gebruikt dat gaat hij uit veiligheidsoverwegingen vanzelf uit. Hij is in een paar minuten warm, en hij is makkelijk te verplaatsen. het grote waterreservoir is ook wel lekker, hoef je niet voor elke strijkbeurt bij te vullen. Ik ga niet zeggen dat strijker leuker is geworden, maar makkelijker zeker wel!
Pluspunten
  • makkelijk te verplaatsen
  • snel warm
Minpunten
  • iets wat groot
bartmortalis08-11-2025

Snelle en krachtige strijkijzer met optimaltemp

De philips 8000 stoomgenerator is een joekel van jewelste. Het is groot maar makkelijk te vervoeren en heeft een lange kabel om overal bij te kunnen. Ik heb mijn gordijnen verticaal gestoomd en dat beviel goed. Totaal niet gevaarlijk. De strijkijzer is licht en heeft een stevige greep. Vanwege detectie van stof en automatisch stomen wanneer nodig ben ik denk ik wel 50% sneller dan voorheen met strijken. Het is een prettige strijkijzer om mee te werken en het glijdt soepel over de stof zonder te beschadigen. Als ik de strijkijzer een tijdje niet gebruik, schakelt het zichzelf uit. Dat is fijn want met kleine kinderen staat veiligheid voorop.
Pluspunten
  • verticaal strijken
  • kindvriendelijk
  • schakelt vanzelf uit
adamgering07-11-2025

OptimalTemp maakt strijken leuk en snel

De stoomstrijkijzer van Philips is een geschenk! Ik vind de hendel zo prettig omdat het tillen ergonomischer is. De strijkijzer zelf is klein, licht en ligt perfect in de hand. Vooral zeer handig bij veel strijken. Optimaltemp is een echte gamechanger. Het bepaalt automatisch de temperatuur en instelling aan de hand van de stof. Dit scheelt zoveel tijd omdat ik niet bij elk kledingstuk hoef te kijken wat voor stof het is en dan moet instellen. Kreukels verdwijnen bij eerste contact als sneeuw voor de zon! Ik denk dat ik 30 seconden tot 1 minuut per kledingstuk doe en dat is een grote verbetering ten opzichte van mijn oude strijkijzer.
Pluspunten
  • OptimelTemp
  • snel
  • makkelijk te tillen
Cdincer05-11-2025

Maakt strijken eindelijk dragelijk

Ik heb de Philips 8000 Series nu een paar keer gebruikt, en eerlijk gezegd had ik nooit verwacht dat ik ooit enthousiast zou zijn over een strijkijzer. Strijken is normaal gesproken een klus die ik zo lang mogelijk uitstel, maar dit apparaat maakt het écht makkelijker. Binnen een paar seconden is hij klaar voor gebruik, en de stoom doet al het werk. Zelfs lastige stoffen zoals linnen worden in één beweging glad. Wat ik ook handig vind, is het verticaal stomen van overhemden die al op een hanger hangen — ideaal voor een snelle opfrisbeurt. De waterbak is groot genoeg om niet telkens te hoeven bijvullen en het apparaat voelt verrassend licht aan. De prijs is fors, maar de gebruikservaring en het resultaat zijn zonder twijfel premium te noemen.
Pluspunten
  • Super snel
  • Verticaal stomen
Minpunten
  • Duur
  • Groot
I***@p**************05-11-2025
De Philips PSG8200/70 is echt een verademing. Binnen een minuut is hij op temperatuur en dankzij de OptimalTemp hoef ik niet meer te wisselen van stand. Van spijkerbroek tot blouse: alles gaat moeiteloos. De bewegingssensor voelt modern aan en stoom alleen als je beweegt, ideaal en veilig. Het design is strak en degelijk, precies wat je verwacht van Philips. Het strijkresultaat is professioneel, alsof het uit de stomerij komt. Ik merk dat ik er bijna de helft minder tijd mee kwijt ben. Voor mij een investering die het huishouden écht makkelijker maakt.
fkreukniet04-11-2025
Deze stoomgenerator van Philips ziet er stijlvol uit en maakt een zeer degelijke indruk. Houdt er rekening mee dat het apparaat vrij groot is en veel ruimte vereist. De functionaliteit is enorm. Het apparaat warmt ontzettend snel op dus je kunt snel aan de slag. Ik heb echt een hekel aan strijken maar met dit apparaat wordt het toch wel leuker en gemakkelijker. Het apparaat produceert echt enorm veel stoom waardoor strijken echt heel gemakkelijk gaat. Het apparaat is niet zwaar en ligt prettig in de hand. Ik was veel sneller klaar dan met een gewone strijkbout. Het apparaat heeft alle benodigde functies waaronder automatische uitschakeling (wel zo'n veilig idee) en een eco modus om stroom te besparen. Al met al een behoorlijke uitgave waar je wel heel veel plezier van kunt hebben!
Jeffreyme03-11-2025

Super strijkijzer

Wat een fijn apparaat! Dit is de eerste keer dat ik een stoom generator gebruik. Ik merkte al snel dat dit veel krachtiger is dan een standaard strijkijzer. Binnen enkele minuten is hij op temperatuur en kun je aan de slag. moeite aan een flinke stapel was beginnen. Wat opvalt is dat het erg licht voelt in de hand en dat maakt het strijken een stuk aangenamer. Dankzij de Philips OptimalTEMP-technologie hoef je niets meer in te stellen, want het apparaat past zich automatisch aan elk type stof aan, ideaal! Ook prettig is het ruime waterreservoir dat eenvoudig los te halen en bij te vullen is, zodat je door kunt gaan zonder onderbrekingen. De kwaliteit oogt stevig en modern. Met de handige handgreep kun je het geheel makkelijk verplaatsen. De automatische uitschakelfunctie is een geruststellend extraatje voor wie tussendoor wordt afgeleid, bij mij is de eeuwige vraag heb ik de stekker er wel uitgehaald??? Een klein minpuntje is dat je de bout altijd terug moet zetten op het station, maar dat went snel en zorgt juist voor extra veiligheid. Het is een behoorlijke investering gezien de prijs maar het is het meer dan waard.
Pluspunten
  • Snel op temperatuur
  • Grote tank en makkelijk bij te vullen
Minpunten
  • Moet altijd terug op het station
l*********@h**********03-11-2025

Handig in gebruik!

Strijken deed ik voorheen met een kledingstomer. Doordat ik op zoek was naar een strijkijzer en verschillende opzoekingswerken had gedaan over deze, besliste ik over te gaan tot aankoop. Ik heb al veel spullen van Philips waardoor we deze aankochten. Ik merkte op hoe licht her strijkijzer is en ook hoe handig deze in gebruik is. Mijn was bevat geen enkele kreuk meer en zou perfect uit een wasserij kunnen komen.
h*******@g********31-10-2025

Strijken zonder zorgen voor brandplekken

Dit is de eerste keer dat ik een stoomgenerator heb met een waterbak in plaats van een “simpele strijkbout” en ik ben verkocht! Hij komt goed verpakt aan en na het openmaken, kan je er zo mee aan de slag. De strijkijzer warmt echt heel snel op, strijkt over het hele plaatoppervlak en door de OptimalTEMP-technologie, hoef je je niet te prutsen met verschillende strijkstanden. De generator zorgt er zelf voor dat er geen schroei/brandplekken op je kleding komen. Er kan 1,4L in de waterbak en hierdoor kan ik lang genoeg stomen. Mocht ik een keer echt een te grote stapel hebben, is het bijvullen erg makkelijk door de relatief grote opening! Ook schakelt de stoomgenerator zichzelf uit als je een tijd niks ermee doet of afgeleid raakt (postbode komt langs of je moet toch even snel ergens anders in het huis zijn). Wat ook nog superhandig is; het apparaat heeft een (grote) handgreep waardoor je alles makkelijk verplaatst en/of meeneemt. Hij is wel vrij duur, maar als je veel moet strijken en je kledingsstukken hierbij goed wilt houden, is dit het geld waard:)
Pluspunten
  • OptimalTEMP-technologie
  • Handgreep
  • Grote waterbak
Minpunten
  • Prijzig